Аз ли съм проблемът че не мога да намеря любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли съм проблемът че не мога да намеря любовта?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2319 пъти
Здравейте.

Момче съм на 24 години и никога не съм имал приятелка.
Вече започвам да се питам дали проблемът е изцяло в мен както си мислех преди или може би вече няма място за такива като мен в обществото и е безсмислено да се опитвам.

Малко за мен:
Работя хубава и добре платена работа от доста време, чувствам се задоволен от това което правя. Живея още с нашите, тъй като до скоро не съм считал за нужно да живея сам (макар че вече изпитвам нужда и работя по въпроса). На външен вид не считам себе си за грозен - сравнително висок съм, ходя на фитнес, храня се сравнително здравословно, нямам някакви отблъскващи черти физически. Сливам се с тълпата до голяма степен. Може би само в облеклото си не полагам много усилия, но се обличам нормално и нешантаво. Имам стандартни и някои не толкова стандартни хобита. Имам приятели и правя лесно контакти, имам активен социален живот и съм задоволен от него. Хората като цяло ме харесват и имат добро или поне неутрално мнение за мен.

Но ето ме - 24 години, никога не съм имал приятелка, спал съм само с платени момичета. Никоя мадама не е показала интерес към мен. Правя опити, говоря си с момичета на живо, имах Тиндър, бил съм на някоя друга среща, но не води до никъде.
Първоначално някои имат интерес към мен, но след няколко дена ме ghost-ват. Имам "високи" стандарти - да изглежда нормално (да не е урунгел по своя воля) и да има елементарен мозък в главата. Да има поне някакви ценности и самоуважение. Не съм по никакъв начин груб на живо - напротив - уважителен съм, добър, може би твърде много. Не изисквам кой знае какво. Но момичетата винаги си хващат някой който е моята противоположност - нафукан, държащ се грубо, с някой друг татус, каращ някаква трошка от 1990-те, но кола да има (аз нямам).

Когато видя какви мъже харесват жените почвам да се чудя дали проблемът не е в тях наистина - колко тъпанари без възпитание познавам във връзка? Безброй. Колко добри, възпитани и искрени момчета? Много малко. И за един не се сещам.

Просто желая връзка с човек, който ще има моите ценности, самоуважение, лоялност, възпитание, с когото мога да споделям живота си.
Но уви, явно за мен слънцето никога няма да изгрее.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: ea080cfc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпи, авторе, да кажем, че аз съм момичето от мечтите ти, за съжаление си ужасно прав. В наше време конкуренцията е жестока и дори яз като немятериална жена предпочитам човук, който се отличава от тълпата, който има увереността, излъчването, които на теб ти липсват. Да, жалко е красиви, умни и стойностни момичета да се хващаме с хрости батки, но те ни привличат именно с увереността и излъчването, които на теб ти липсват. Има много клипове и статии в нета, ако се поразровиш над тази тема, ако поработиш върху самочувствието си, ще си оправиш живота. Повярвай ми това наистина е проблемът, жена на 27 с доста опит по темата и въпроса.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8c81ef0ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

2.   Проблемът не е в тях, а в теб. Но спокойно - поправим е и с малко желание и позитивизъм можеш да го разрешиш.

Виж, явно имаш добро самочувствие във всички други сфери, освен с жените. Там нямаш. И се дразниш както на момичетата, така и на конкуренцията си.

Това те е озлобило. Виж само какво си написал: "Имам "високи" стандарти - да изглежда нормално (да не е урунгел по своя воля) и да има елементарен мозък в главата". Ако беше написал "Не съм капризен, искам да е симпатична и интелигентна", щеше да имаш успех с жените. Но ти си грубоват към хората около теб и това си личи в изказа ти. Думи и изрази като "урунгел", "елементарен мозък в главата"... Те показват вътрешна агресия към света, който те заобикаля.

Представи си красиво и образовано момиче, което в профила си в Тиндер е написало, че иска да си намери мъж, който да не е прост галфон, да не вони и да има поне една мозъчна клетка и две вежди. Грозни думи, нали? На бас, че би я подминал. Същото важи и за теб.

Търси доброто у хората (не само в момичетата, а попринцип) и ще се промени успехът ти с жените. Стискам ти палци!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 01a06d10aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Е, не си батка, не ставаш. Ако станеш нацепен с татуировки и караш БМВ Х6, сами ще идват при теб, даже няма да можеш да се оттървеш от тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f6cc188620
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   На 25 още живееш при вашите и опитът ти с жени идва от проститутки. Тези две неща са достатъчни да разбера, че проблемът е в теб.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7bbfc96147
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Проблемът е в теб. Опитай да се промениш по някакъв начин.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bc37087e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочетох това, което си написал и мога да кажа, че проблемът ти не е в нещо друго (разчитайки на описанието ти), а в настройката, която си си изградил.

В случая ти несъзнателно си поставил „стена“ чрез обобщение какво желаят жените и какво „ти не представляваш“. Това наистина би отблъснало една дама, макар че ти не би го усетил конкретно. Ще ти дам личен пример: била съм и в Тиндър в търсене на връзка, общувала съм и на живо с мъже и момчета; когато усетя, че човекът отсреща се е насочил към мен с нагласата, че „жените са еднакви, търсят „лошото момче“, а той, видиш ли, не бил такова“, бързо се оттеглям. Не заради друго, а защото от опит вече зная, че такъв човек е склонен да притежава по-скоро емоционални липси, белязан е от някакво отчаяние да бъде като другите, да е във връзка не заради взаимността и Любовта (искрени чувства), а по-скоро заради това просто да има някого, тъй като обществото вече казва: „Ооо, не! Ти не можеш да си на 24 и да не си във връзка, това е ненормално!“. С времето съм забелязала, че подобни личности развиват апатия и озлобление спрямо нежния пол, което напълно им гарантира допълнително време в полето на необвързаните. Завистта към всеки, който е с приятелка, сгоден, оженен и т.н. няма да я коментирам — смятам, че е ясна.

Така че... момче, събери си мислите и заложи на стремеж да бъдеш по-позитивно настроен и вярващ, че добра жена като за теб ще се появи. С негативност и нелепи генерализации доникъде няма да стигнеш освен до крайната дестинация, наречена „самосъжаление“, както ти обясних и по-рано; ние, жените, сме интуитивни същества, усещаме много добре, когато нечия енергия не е самоуверена или поне приветлива. Ако осъзнаваш, че не се справяш с начинанието да запазиш оптимизъм, психолозите не са за „луди хора“, а за такива, търсещи развитие и промяна — отиди, сподели, ще получиш добри насоки (със сигурност по-добри от всички тези, които ние тук ще ти дадем).

Другото, което искам да ти кажа — Тиндър не е най-простичкото местенце за намиране на дама според твоите критерии (хем добре изглеждаща, хем интелигентна). Казвам го като жена, която не е нито грозновата, нито супермодел, но личи, че използва активно мозъка си. Поне от моята гледна точка положението там е следното: повечко мачове, размяна на съобщения с хора, които трудно разсъждават на по-различна тема от: „Какво правиш?“ и „Какви са ти хобитата?“, следователно — не могат да ме привлекат, тъй като интелигентният човек вероятно търси личности от „по-различно тесто“. Говорила съм и с мъже там, които не са „мой тип“ по снимки или са далеч от холивудски актьори според външен вид, не ми е било определящо, излизала съм общо на 3 или 4 срещи само с точно такива (съвсем обикновени според масовата жена) след дълги онлайн кореспонденции — то как да стане, като ниското самочувствие ги дърпа назад? А отчаянието, човече... усещала съм, че искам да си тръгна, защото разбирам, че дори и да бях съвсем различна, щяха да се държат по същия начин с една единствена цел (т.е. за тях никоя не е специална, сякаш са лъвове, желаещи да се нахвърлят на всяка една жертва, склонна да утоли глада им). И друго — по начало и със срещите е още по-сложно, ако е приятна на външен вид и умна, защото тя си е преценила, че риск винаги съществува и търси начини да се презастрахова чрез сигурност, че това си всъщност ти (размяна на профили във Фейсбук/Инстаграм, за да види снимки с приятели и т.н.). Да не говорим, че умните си държат на достойнството и не биха излезли веднага с никого, процесът е бавен, а на множество мъже никак не им се чака, защото често сами се определят като „закъсали“.

След всичко, което обясних за приложението, ефектът при мен беше да си изтрия профила, защото ми омръзна след второто съобщение (буквално) да ме канят разни непознати по срещи, без да знам какви са. Една жена, която е свестна, според мен не се размотава с всеки срещнат, а мъжете често игнорират този неписан факт (съответно и си патят много), след отказ си казват: „Ох, мале, каква е гадна и смотана тая! Загубенячка!“. За досадните пориви и гнусните писания на някои от мъжкото съсловие няма да говоря — това са ти конкретни доводи да смяташ, че добрите жени обикновено не виреят дълго в такива „географски ширини“.

Пожелавам ти успех и много вяра! :)

Ж20

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c63611d2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Пич, прочети коментарите и се запитай - каква любов от тия същества очакваш :)... Наистина...

Жената е отражение на държавата и масовата култура. И тя търси това което тази култура диктува. За България, това са батки, тарикати, чаровни мошенници... Че ние такъв си избираме за премиер от десетилетие... И всички се правят на големи и невероятни. Ако не си се самозабравил... нямаш достатъчно самочувстие. Ако сам си изкарваш парите с много работа ... явно нямаш достатъчно, а и си скучен. Ако си отдаден на една жена... ми явно само тя ти е пуснала. Ако мислиш логично и реалистично за обстановката в която се намираш ... негативен си, мърморко. Ако си интелигентен... зубър и дървен философ. Ако си културен и галантен - правиш се на "добро момче", за да ти пуснат. Така е в едно деградиращо общество - черното му викат бяло, а на бялото - черно.

На тия млади години, преди да си приключил с жените като мен, мога да ти дам един съвет - научи се поне да се правиш на фалшив. Фалшиви хора ги привличат други фалшиви хора. Това е реалността. Забивай "мадамки" колкото за секс. А любов... купи си куче, повече любов от него ще видиш отколкото от днешните българи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 01a06d10aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   То пък голям келепир, че си срещнал някоя бг кифла с 1000 изисквания, пък минала през половин град. Такава лИбов ще ти даде, че ум ще ти зайде. Не се занимавай с глупости, гледай си живота и не се мъчи да угаждаш на курветини, каквито са 99% от българките днес.

Сега ще почнат да развиват теории как ти си бил неуверен, как трябвало да се промениш и как те били свестни, само някои били курви. И за какво да се променяш в крайна сметка? За да ти пристане някоя кифла с 1000 изисквания, която да ти стъжни живота? Айде мерси.

По-добре си бъди проститутки, поне ще знаеш, че всичко е за пари, а не някоя да ти се прави на света вода ненапита и ти да си мислиш, че не е същата проститутка, че и по-зле. С проститутката поне всичко е на масата и няма излъгани, което не може да се каже за връзките.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f6cc188620
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   8, 9 - ние не ви искаме, и вие не ни искате... Ми... къде е проблемът? Всички са доволни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: af3c2b0b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Докато чакаш да дойде голямата любов потренирай с някое момиче, което ти е симпатично и под ръка. Говори си с него, докосвай го случайно, прави му дребни жестове и подаръци -купи й кафе, ако го обича. Научи няколко вица и й ги разказвай. Разсмееш ли една жена имаш шансове. И така-виж какво ще се получи. Не й разказвай за неудачите си с жени, че си нямал гадже и имаш изисквания. Просто си общувай с момиче без първоначална нагласа към него.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2b37afba9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Авторе, 8-ми пост е прав за всичко, това е съвремието в България. Всичко е лицемерие и роли. Жените излизат с тежко комплексирани мъже, които не са себе си. Това не е живота, нищо че масово живеят така. Бащата купува кола, книжка, помага за наем, а ганьова щерка си мисли, че той е супер успял и оправен мъж, има доста такива. Виж, че винаги се твърди, че такива като теб са виновни сами, ганьовици са чисти душици. Вижда се, че има негативно и нападателно отношение към мъже, че това е продиктувано от поредица умишлени събития. Замисли се, че тук всеки окаян мъж е "смотан", "виновен", "тъп"..
А те? Нее, те са светици и не си гледат интересите, нееее. Ние сме будалите. Общувай с чужденки братленце, по-добре е.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 194174dc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Всички коментари изчетох, но вярвам, че аз съм този, който наистина може да ти помогне, тъй като бях ТОЧНО като теб. Разликата беше, че бях на 23, когато си хванах приятелка, иначе цялото ти описание съвпада с мен - социален, имам приятели, хората имат неутрално към добро мнение за мен, държах се прекалено любезно с жените. Съветът ми е да изкараш шофьорска книжка. Дава ти голямо предимство, дори да караш колата на вашите, защото можеш да вземеш и да закараш момичето където искаш, а не да я караш да се подмята по градския транспорт. Вторият ми съвет е да спреш да се държиш любезно. Сега жените ще ме нахейтят, но номерът е да се държих леко гадно с тях. Някои ще те отрежат заради това, но повечето ще се чудят защо го правиш и ще започнат да правят опити да те впечатлят. Повярвай ми - цялото това нещо е изпитано! И разбира се дръж си на стандартите, не се хвърляй на коя да е. Аз имах шанс с 4-5 момичета преди да се хвана с моята, но търсих това което исках и в крайна сметка го намерих. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 65b142f7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Много хубав коментар от номер 7.

Авторе, звучиш като някое лапе на 15 години - "искам приятелка, каквато и да е, само да не е урунгел, ама живея с мама и тати, добро момче съм, а те избират някакви тъпаци, с които да ходят, искам и аз, но те са лоши, а аз търся някоя добра като мен, да се гушкаме". Стегни се и насочи енергията си да се чувстваш пълноценно без никой друг. Изнеси се от ваште, това ще ти донесе повече самочувствие, фактът, че се справяш сам. Ще имаш терен, където да каниш жените, опознавай ги, сега ти е времето да си изградиш представа какво търсиш в бъдещата ти сериозна приятелка, не може да е само - "да не е урунгел и да има 2 мозъчни клетки, за да могат да се кръстосват", хората искаме някой да ни избере специално нас, както и ние да сме го избрали сред всички останали. За ей така просто да има - отиваш на курсове по хоро, избираш си най-задръстеничката и миличката и си се взимайте. Обаче малко мъжественост няма да ти е излишна, ако желаеш да се развиваш по някакъв начин. А тя включва и увереността, в себе си и изборите, които правиш. Вместо да се сравняваш по негативен начин с хората и да изтъкваш добротата си като нещо изключително, стреми се да бъдеш по-добра версия на себе си. Говориш, че дрехите ти не били нещо особено, а трябва ли да са нещо особено? Каква е философията ТИ по темата? Или се чудиш как да се облечеш, за да се харесаш? Виждаш ли - само дефинирайки причините за ИЗБОРА ТИ за дрехи можеш да повдигнеш самоувереността си и да направиш крачка към изграждане на по-категоричен, пълен, обоснован ТВОЙ образ. Така се създава индивидуалност. Така се изгражда характер. Нищо няма да ти попречи утре да решиш да носиш аксесоари, но трябва да знаеш защо - дали защото ще ти клъвнат повече мадами или в момента подчертават някое твое схващане, все едно е, просто дава самоувереност - да знаеш защо си направил даден избор. Бъди по-сигурен в себе си и даже вдигни критериите за жените, прост психологически трик е - всеки иска да е специален за някой, за който си мисли, че е специален. Ако се чувстваш специален, пък даже и само да си даваш вид, възможно е всички да се юрнат след теб - независимо дали си интелектуалец, батка, срамежлив мистик или нещо друго, просто ще се открояваш поради ТВОИТЕ изисквания и изградена Личност. Работи над себе си, самоусъвършенствай се, изгради си философия за живота, обогатявай се, живей на първо място за себе си (без да се губиш в егото), експериментирай, за да избереш някой ден точно жената, с която си пасвате, а не някоя от тълпата. Недей да мислиш, че на 24 си окъснял за каквото и да е, напротив, давай смело, гради живота си и себе си - избери СИ апартамент, подреди СИ както на ТЕБ ти харесва, направи се да изглеждаш както ТИ би искал, определи вкусовете СИ - четиво, филми, музика, кухня, парфюм, жени, разговори, философия, всичко.
Имах приятел, който не можеше да избере един филм, не знаеше даже какво иска да гледа, нямаше никакви изисквания за филми, звънеше на приятели, за да пита, когато го оставях той да избере (защото иначе ситуацията лесно се обръща срещу теб с фразата - гледаме само филмите, които ти искаш), той искаше от мен да избирам и местата, които посещаваме, изложбите, театралните постановки, всичко, нямаше изградени никакви вкусове, никакви претенции, нищо, което да го вдъхновява, нищо, с което да ме изненада, да ме обогати, да ме трогне. Не допускай да не бъдеш интересен сам за себе си на първо място. Не се фокусирай, на този етап, върху сериозни взаимоотношения (освен ако не се случат), приеми, че трупаш опит и ще ти бъде много по-лесно, освен че сега въобще не ми се струва да знаеш какъв човек искаш до теб. Не се страхувай от отказите, а експериментирай как функционират жените. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2b37afba9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Gold Digger-ките, след 8 само си купите времето да пишете, лаладжийки. Към кинтата бягате, а лицемерно го оспивате с лъжи. Не ги чети, нъди в реален свят. Реалният свят е материален.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 01a06d10aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   11, проблем е, защото всеки нормален човек има нужда от любов. Но при наличието на толкова курви, това става мисия невъзможна. Ако ще е някоя парантия, по-добре да си е сам.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 16e0639189
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе, все едно описваш и моя живот. Разликата е, че съм с една година по-голям от теб и не съм с перфектно тяло (леко пълен). Липсата на самочувствие е поправим проблем. Трябва ти повече комуникация. Аз постигнах много успех с по-директна комуникация с момичетата. Не, не казвам да я питаш веднага дали иска да правите секс. Всички момичета искат. Впечатление им прави ако я питаш за нещо свързано с живота й, да проявиш някакъв интерес (абе дори една тема за музика, образование да подхванеш). Ако започнаш разговор с непознато момиче трябва да си забавен иначе нищо не става. Свестните момичета си личат от километри, да с тях ще е по-трудно и са доста по-затворени. Бъди себе си, бъди забавен и мисли позитивно. Ако имаш някаква добра позната приятелка се опитай да тренираш разговор с нея, дори без да й казваш. Просто виж как ще реагира на различни теми. От Тиндър също може да имаш позитиви от гледна точка на комуникацията. Сам ще усетиш, че и станал по - уверен и вярваш повече в себе си. Да, жените не знаят какво искат и са доста изгубени в момента, не знам какви по-точни думи да използвам. Надежда обаче има. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: aa5628dfa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Колежки нямаш ли, съученички, състудентки? Какъв ти е подхода към жените, отношението, забавен ли си с жените? Какви са ти интересите?
Жените харесват мъже с чувство за хумор, силни като характер. Жена от Тиндър няма да хванеш, нито пияна от някой бар. Не я търси със сто селфита в профила или с доста приятели мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7cbcda914d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Супер изкъртващ и мощно нацелващ десетка коментар от номер 8. Сила в мисълта и много правилни наблюдения. Просто е невъзможно да се оспорва това виждане, защото е абсолютно така. Всеки е изживял тези филми. Може да се говори много, да се оправдават, но си показват лицето на дела.
За всеки стереотип си прав. Коне с капаци са. И аз мога да дам здрави примери, но не ми се пише. Двеста реда с изцепки на жени ще надраскам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f64ef4cc75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Леле колко злоба и какво лицемерие избълваха жените в темата. Та чак на психолог пратиха чиляка. Авторе такива съвети никога, ама никога не търси от жени. Ще получиш единствено подигравки в културен вид. Недей да очакваш адекватен съвет от жена, как да я прелъстиш. Това е като сърна в гората да каже на ловеца как да я улови. Забрави! Реални и истински съвети може да получиш само от мъже в случея. Виж прекаленото добри и любезни мъже са много скучни на жените. Дори и за добрите и примерни девойки. Жените са емоционални същества, и се хранят предимно с емоции, често и негативни. За това се хващат с разни тулупи с бръснати глави немязащи на нищо, защото той е интересе разсмива я, от време на време има конфликти около него, напрежение, и най-вече тия хора по един или друг начин вдъхват авторитет на други хора. Често и с физическа сила. Такива винаги са лидери на група хора. Ако ще и тая група да са от пет прости циганина. Жените обожават да се чукат с водача на глутницата. Всяка от тях си мечтае да я осемени вожда на племето. Парите са добра захранка за женското сърце, но само, ако са комбинирани със самочуствие и мъжественост. Ако имаш само пари, има голяма вероятност да го караш цял живот само на проститутки. На времето в техникума имах съученик с много богати родители. Той беше най- богатия възпитаник на техникума. Още когато в България беше лукс да имаш какъвто и да е западен автомобил, той идваше на училище само с чисто нови премиум немски спортни коли. Най-хубавите момичета от техникума постоянно тичаха след него. Но той си беше със смачкано самочуствие, не можеше две приказки да каже на една мадама. Беше плах и неуверен с жените, само ги разкарваше с колите, но до секс, никога не се е стигало. Всички хем му завиждахме за шансовете, хем го съжелявахме горкия как не може да се възползва. Самият факт, че хората имат неутрално към добро мнение за теб, показва, че си безличен, което рязко ти сваля акциите на пазара. Ако си човек със собствено мнение, което винаги отстоява, директен откровен, справедлив. Няма да има хора с неутрално мнение за теб, а такива, които те харесват и такива, които няма да те харесват. А жените именно по такива мъже си падат.


Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker