Влюбена в любовника - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в любовника
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1858 пъти
Здравейте!! На 20г. Съм, живея с приятеля си на семейни начела, имаме момиченце на годинка и живеем при родителите му.
От квартала има момче, негов приятел, който е женен и има 2 деца.
Моят приятел не е по романтиките, по-точно е един вид единак, иска всичко сам да прави и предпочита да е навън с приятели, отколкото вкъщи с мен.
С това момче от квартала се срещаме от 2-3г. Още преди да имаме деца, общо взето сме за единия секс може би така си мислехме, не знам..
Постоянно когато можем си говорим по телефона, споделям му, изслушва ме, казва ми, че ме обича, държи се страшно мило с мен, а и много ревнува...
Преди години ми беше предложил да му стана жена..
Влюбих се, искам постоянно да го виждам, да си пишем и т. н. , аз не съм за секса, мога да се видя с него и без да правим секс, но при него това дори надделява... Знам, че няма как да стане нещо между нас, аз неискам детето ми да е нещастно.. Моят приятел тези дни заминава за чужбина и това момче иска пак да се видим... Дали според вас той наистина изпитва нещо към мен или се възползва заради секса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 33b112d86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Айде поредната която държала на мъжа си пък целия квартал я минал и пита кво да прай. Ами мила продължавай в същия дух.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b3edca9233
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Вероятността секса да го води е голяма. Можеш много лесно да разбереш. Ами спри секса и виж какво ще стане :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 57284e43a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На този етап, след като знае ,че си семейна и няма как да си с него ,иска да те ползва само за секса. По-важният въпрос е защо не си му станала жена, след като той е искал? Защо си избрала съпруг,когото не обичаш и желаеш пред тръпката си?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2617ea0614
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гнусно! Приятелят и не бил по романтиките... Защото пък да мишкуваш и да лъжеш и то с години е много романтично.
Дали любовникът изпитва нещо повече от нагон за секс към теб , няма как да знаем, питай него.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d7df10deff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аа, дали е редно да лъжете така мъжете и жените си и да им губите ценни години от живота, в които те биха могли да прекарат щастливи с някой, който ги цени, вместо с лъжци като вас?? Не знам какъв ти е точно на теб случая и дали мъжът ти е наистина толкова лош, колкото казваш, но те съветвам да го напуснеш, защото не правиш услуга нито на него, нито на себе си. Ако си искала да потръгнат нещата с него, щеше да се постараеш, както и той, а не да ходиш да му изневеряваш със съседа. Това е просто супер грозната история, отгоре на всичко разбиваш и семейството на този приятел. Не си прави излюзии, че само той е виновен, понеже той носи отговорност за семейството. И ти си отговорна, в този свят има закономерности и причинно-следствени връзки,които абсолютно никой не може да избегне. И да няма господ, рано или късно, всеки плаща. То е съвсем логично, че мъжът ти като разбере, може д ви изпозастреля примерно. Или жена му също така. И тогава на това дете не му правиш услуга. Излез от тоя батак. Остави мъжа си, защото не го заслужаваш, ти си го предала вече и си го направила на маймуна. Взимай си детето, докато не се е разбрало още и си търси свободен човек. Не разбивай семесйството на приятеля си, нека той сам прецени как да каже на жена си и дали. Може и тя да е същата като него, а може и да не е. Ти работа в чужди семейства НЯМАШ! Не знам как паднахте толкова ниско, покрай тия американски и европейски "ценности" брутално деградирахте. Как нямате елементарно усещане за достойнство, не знам. Като не ти харесва мъжът ти и не си гледала овреме, ми остави го. Човекът,какъвто и да е, също има право на щастие с някоя по-почтенна от теб.Зорлем си създавате проблеми и драми в живота. Малко ли драми създава един мъж, че ти и втори взимаш да ти пили на главата? Аз не бих се подложила на такова нещо, не знам ти с какъв акъл го правиш. Айде осъзнай се малко, че да не те четем по новините "Мъж уби жена си и любовника й, а после се самоуби и остави две деца сирачета". Не е нужно да си гении, за да се сетиш какво може да последва. Пълна пошлост и простащина. Отвратена съм! Осъзнай се момиче!

30 жена

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 26d8c0489b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съвсем си се оплела. На 20 г с дете, живееш при родителите на мъжа ти. Ходиш с баща на 2 деца. Той преди ти е предлагал да се ожените, но ти си му отказала? Защо? Има причина да си му отказала. Има причина да родиш дете на приятеля ти. Размисли върху това. Не можеш да имаш всичко. Ти си избрала и има причини за избора ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9b09f7d63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вие с това "момче" сте страшно отговорни родители. Жалко, че такива ненаживели се да не кажа какви създават деца.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b02d3783ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да, изпитва силен кръвоносен поток към долната част на тялото. В такива моменти човек говори каквото му скимне, така че да получи това което му трябва. Единствено ти се филмираш, пък той хем си има жена, хем любовница. Ако толкова те е искал за жена да са се случили нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 15aa89323b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възможно е да изпитва, но каква файда. Не може да я карате така вечно и да лъжете партньорите си. Рано или късно ще се разделиш с човека с когото живееш да знаеш. Той може да не е по романтиките, ти не го осъзнаваш ама твоята липса той също я усеща и някой ден ще се разпадне връзката ти. Не са хубави тия работи, деца, изневери, а си толкова малка... имаш време да подредиш живота си, но мисли добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 30a33f5f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И всичкото това заради нещо, което съществува по филмите за да промива мозъци - т.нар. романтика.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ea939c61a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Кога бе,момиче за 1-2 години съвместен живот толкова се насити на мъжа си,че още необлизала меда почна да изневеряваш?Ако е някоя жена,която живее 20-30 години с някой грубиян,който я унижава и малтретира чисто по женски бих я разбрала.Каква романтика очакваш-та тя романтиката трае няколко месеца,докато няма грижи и ангажименти.А тоя нищо не изпитва към теб-просто си лесна и се разнообразява човека.Любов ли ти се привижда,нормална ли си?Вземи първо порасни.Жалко за детето ти.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 19efb4b463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   А иначе мъжете били глупави. Чукат на воля разни глупачки лъжейки ги, че ги обичат, а те ще се разведат един ден. А те вдигат ли , вдигат краката. Ще дойде време проститутките да останат без работа..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0d45d3bbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Голема романтика... да те блъска съседа до бебето ти от някой друг... Интересно ви е щот се криете заедно от т. н. ви партньори. Не е просто секс, а забранен секс и ви се услажда. Ако спре да е забранен, т. н. ви "любов" ще се изпари, така като се е изпарила с предния.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker