Вярвате ли в "сродни души", и колко пъти се е оказвало, че сте грешали - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вярвате ли в "сродни души", и колко пъти се е оказвало, че сте грешали
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1991 пъти
Интересно ми е да чуя вашите истории. Имали ли сте взаимното чувство с някого, че сте сродни души? Ако да, така ли е било, или просто сте се лъгали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: f1ac465039
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, всеки си избира човека, има случаи дето си пасват много.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2e00eb1293
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би има. И някой хора я намират. Но честно не вярвам аз да я срещна.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 36df687dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Разбира се, че има сродни души, но... не в любовен план. Те често се срещат, но за съжаление се разминават почти винаги.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d0e9abed60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да има сродни души, бях с такова момиче, но много сериозни обстоятелства бяха причина да я оставя (нищо общо с характер или нейна грешка)
Надали ще срещна отново сродна душа, ако човек има късмета я среща веднъж в живота, а мнооогооо рядко втори път, там си е мега късмета

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: facded4e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Комерсиалното тълкуване на сродните души е, че това са двама души, които са влюбени и остават завинаги заедно. В езотериката сродните души са тези, които в отвъдното са от един род, имат много сходства и взаимно си помагат в духовното израстване при слизането си на Земята. В този ред на мисли сродна душа може да се окаже родител, приятел и дори твой враг - хора, които са близко до теб и имат своя принос в научаването на уроци и продобиването на опитност.
Имам чувството, че сродна душа ми е едно момче, в което се влюбих много силно преди около 10 години. Не можахме да бъдем заедно и това разби сърцето ми за първи път. В последствие преодолях болката и излязох от нея по-силна. Искрено се зарадвах, когато разбрах, че си има приятелка, макар че години наред усещах нещо към него и не можех да го намеря в никой друг. Може би не е било класическа любов като към мъж, а като към човек. Не сме прекъсвали контакт, винаги ми е помагал с много неща и често съм се допитвала до него, когато съм била пред житейски кръстопът, а той ми е давал полезни насоки и ми е обръщал мнението. Може би скоро трябва да го питам дали иска да излезем пак, с нашите половинки. :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 60601f3da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Отдавна търся този човек. Имало е моменти във които съм си мислела, че съм открила сродната си душа, но впоследствие събитията и пътищата ни разделят. Може би, като малко момиче си мечтая да срещна някой и направо да не спирам да мисля за него. Да съм на седмото небе, като съм с него. Да имаме взаимни интереси, да знаем всяко следващо действие и стъпка на другия, взаимно да се допълваме. Да се любуваме един на друг и да имаме нужда да сме заедно. Но, уви живота ме свързва само с токсични и крайно нетърпими връзки. Мечтая си да разгърна цялята си любов за някой. Да видим и другите коментари
24

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d258b81a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сродна може да е някоя душа в определен период от живота, после става несродна, защото човек и обстоятелствата се променят. Животът е движение, нищо не стои на едно място! Като чакаш т.нар. сродна душа, половинка, голяма любов, принц на бял кон/мерцедес и прочие клишета, имаш гаранция на 100% да си останеш сама.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8896f7f68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Вярвам че доста хора направиха доста пари от писането на глупости преди няколко деситилетия. Такова беше времето. Сега други неща вълнуват хората - не по-малко илюзорни...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 75260303c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен има нещо от рода на сродни души, не съм убедена дали е правилно наименование. Просто има хора, които са важна част за израстване на личността ти. Като не е задължително да бъдат твои любовници или дори приятели.
Човек, с който се срещнеш веднъж в живота си, но проведеш стойностен разговор, който обогати теб или него, ти е сродна душа. И не говоря да те научи да познаваш звездите, а да стигнеш до някое проникновение или съответно той.
Не смятам, че сродната душа е една. Има много по света. И с не всички ще се срещнеш, не всички ще опознаеш и още по-малко пък всички ще останат в живота ти. Повечето даже ще си тръгнат, защото така ще се научиш на нещо важно.
Срещала съм сродни души. Спомням си един приятел от тийнейджърските ми години. Говорили сме си с дни, виждахме се супер често предвид, че бяхме от различни градове и имахме прекрасни отношения. Но аз се влюбих в него, а си имах гадже. Това ме научи на вярност, научи ме да взимам важни решения, научи ме на това да пусна по собствена воля човек, който обичам. И на други неща, като това, че трудно бих постигнала чисто приятелство с мъж.
Като сродна душа си спомням и един друг младеж, с който пак така изкарвахме много време заедно и комуникацията беше чисто душевна. За съжаление, и в него се влюбих, и той в мен. Но избра да продължи с тогавашната си партньорка и напуснах света му. Той ме научи, че е важно да обичаш себе си, да имаш самоуважение, думата ти да тежи на мястото си. На много неща ме научи.
Помня и едно момче на една почивка с приятели, с което се запознахме на плажа. Бях в града още 4-5 дни, той работеше там. Не сме флиртували, той също си имаше приятелка някъде из България. Нямах време да се влюбя в него. Но си спомням колко много обсъждахме някакви философски въпроси и как ме караше да гледам от друг ъгъл едно и също нещо. Наистина той ме научи да гледам на нещата не само от моята камбанария, въпреки че се виждахме само няколко дни и след това не продължихме комуникацията си.

И други, и други. Чакам си мъжа, който е сродната душа, която ще остане завинаги. :-)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 43f8f5e8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   О, не, мъжете и жените не трябва да се събират по характер, а по външност, за да се привличат и да правят деца по желание.
Съвместимост, сродни души.. химери и брътвежи създадени от романтички, които винаги търсят финансов чехъл. Щом се харесват, ще си намерят общ език. Така и така ще си омръзнат след време, защо трябва да гледат светоусещането на другия? . Освен това, много мъже нямат място до половинките си, тъй като са превъзхождани от много по-качествени мъже, мъже с хубави гласове, висок ръст, правилни черти. Това се гледа, това е за благото на децата. :)
Понякога се чудя, как едно красиво момиче ще прави такъв жалък избор, та това са аутсайдери. Има хубави мъже за вас, търсете ги.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker