В търсене на чуждото..докато сте във връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В търсене на чуждото..докато сте във връзка
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1302 пъти
Нека да не се обиждаме, всички знаем, че някои токсични връзки нямат край. Някои са с другия, защото са свикнали, други имат капка надежда, че връзката може да се подобри, а трети все още обичат своята половинка. Идва ли този момент във който започвате да търсите нещо по - добро (когато го правите защото заслужавате)? Оставате ли си така наречените "вратички"? Давате ли някакви надежди на друг човек? Без изневяра (без секс, целувки, натискания и т. н ). Казвате ли си, този човек няма да се промени, но не мога да се разделя с него/нея за момента, защото еди какво си и междувременно започвате да търсите? Къде, как, какво правите в такива моменти? Пишете в коментар :) И годините си :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2a02f87b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек търси чуждото само и единствено, когато не получава това, което иска от сегашното.

Повярвай! Колкото и да ти говорят за вярност и да ти правят мили очички...всичко е лъжа!

Независимо дали си мъж или жена.
Ако обичаш човека до себе си истински и го обичаш, никога няма да търсиш друг. Можеш да заглеждаш тоя/ония...или на оная дупето, но до там. Сърцето ти ще е пленено.
Даже и да преспиш с някой/някоя...ще усетиш, че нещо не е наред. Говоря за хората, които са пробвали даже да изневерят на половинката си.
Просто вътрешно знаеш, че НЕ е редно и няма кой/коя да те накара да се почувстваш по-добре.

Любов маму де.... :)
Красиво и рядко нещо!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 00b491ecfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 20 години, момиче.

Да - когато с приятеля ми сме се сбили, напил се е и сме се скарали, игнорира ме заради приятелите си (вечно), пие бира по цял ден, обкръжил се е от плакати на голи жени и се държи 70% от времето с мен всякаш съм му слугиня или съм нещо по-низше от него - ДА, търся други. Имах много възможности да се хвана с други, но уви - старомодно мислене, нежелание да изневеря, невъзможност да лъжа защото просто не мога да лъжа.

Това с вратичките не е така - не можеш вечно да си имаш вратичка. Хората продължават напред, никой няма да те чака вечно...

Дали имам желание да изневеря? ДА. Когато една от тези вратички показва силен интерес към мен и е страшно изкушаващ - вярвай ми просто искам да се хвърля "по течението" с него. Но... съвестта не ми позволява.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: eba19cfc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Никога не съм търсила по-добър вариант от този, който съм си намерила. Съвсем друга е темата, че осъзнавам как винаги има нещо по-добро някъде по света.
Имах една четиригодишна връзка, накрая беше много токсична. Обичах въпросния мъж, но не се чувствах добре. Оставих го, а преди това започнах да проявявам особена любов към себе си, сама си давах по-доброто. Започнах да се съобразявам повече със себе си, да си угаждам, да си отделям време за моите неща. От цялата тази история най-много ме нарани това, че дълго време пренебрегвах себе си заради човек, който също ме пренебрегваше. Счупих порочния кръг като промених собственото си отношение. След няколко месеца не исках да съм с него, бях започнала да се уважавам една идея повече. Казах си "Ма*ната му" и станах необвързана. Имаше хора около мен, които непрестанно ми вдъхваха увереност. Някои от тях бяха мъже, но никой не беше вариант Б, изпълнен с надежди за връзка.
Тогава бях на 22 години, сега не бих чакала цели две години да дойда на себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ef0b10424e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има хора, които имат така наречената СЪВЕСТ! Не всички искат да наебат една отрепка, само щото си намирате оправдания под всякакъв предтекст, а най-често срещаният е: “Еми когато секса липсва” или някакви подобни. Има хора с голяма съвест и чувство за ценност! Нещо, което 90% от другите нямат и съответно почват да търсят оправдания как да наебат друг/а! Но си има и хубави моменти, като например да ви хванат на калъп и да ви теглят такъв бой, че да не знаете къде се намирате после. Щом си курва, остани такава, но не прокурвявай момичетата, които знаят какво искат.

Гаро

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e66659fcca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Привличането е разковничето, общите интереси и милите думички с приятелки, мъжете и жените се опознават чрез секс и взаимна химия. Някои се опитват да убедят в обратното, защото или са неграмотни хлапетии, или просто са прекалено прости и не им изнася тази подробност за взаимоотношенията.
И живеят в удобен материален, но еднообразен свят.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 63e4d4d624
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До Гаро номер 4 от авторката - пич явно не ме разбра.Нито карам някой да прави каквото и да било,нито нищо.Бил ли си с човек дълго време на когото да си се отдал напълно ? Опитвал ли си се да промениш този човек ,потъпквайки своята същност ?Наранявайки себе си ?Мислейки че нещата ще потръгнат?Написах без "секс" и тем подобни неща !Защо да съм к*рва ?Аз не смятам така !Много хора ,които страдат ,но не могат да се разделят с половинките си ,поради най - различни причини , търсят по - добрият вариянт някъде там.Но не го допускат докато не приключат нещата с човека с когото са :) Не мисля че един разговор , едно писане и опознаване на другия човек без всякакви задни мисли е грешно :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker