Бързо губя интерес към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бързо губя интерес към мъжете
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1762 пъти
Ж, 22
Водя полов живот от 14 годишна, излизала съм (понякога само излизане е било) с доста мъже и след секс винаги губя интерес към тях. Колкото и да са по-по-най-красиви, умни, мили, адекватни и тн, просто след секса пламъкът гасне. Не виждам какво повече би могъл да ми даде един мъж и като го взема, започвам да търся следващ. Някога вярвах в любовта, но вече не съм сигурна, по-конкретно не вярвам, че мъжете могат да обичат, затова вземам от тях каквото ми се полага и изчезвам. Не си вдигам телефона, не отговарям в социалните мрежи или направо ги блоквам. Знам, че е мега долно и гадно, но и на мен ми е било гадно, когато съм обяснявала, че вече не искам да се виждаме. Няма да се насилвам я, живея един живот и за себе си. След време никой не би ми благодарил дори за жертвите.

След последното ми виждане с мъж (да, имаше и секс), връщайки се от банята и поглеждайки го, сякаш не видях същия човек, не ми трепна нищо, не исках да ме приближава даже. Предложих му да излезем някъде, седнахме в едно заведение и около половин час по-късно се измъкнах с обяснението, че нещо забравих и трябва да вървя.

По-предишният път бях в апартамента на мъжа. Като приключихме с хубавото, веднага се облякох, целунах го и дотам. Той пита за утре, отговорих, че още не знам и тръгнах. Е, и с него не повторих, разбира се.

Та така... Понякога ме изморява да се занимавам с толкова много мъже, но от друга страна си прекарвам добре с тях и все пак и аз да положа някакво усилие. В момента си пиша с 5-6, освен това работя, уча и тренирам. Трудно балансирам всичко.
Това е, само исках да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: a7fa02bced
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ти си ай да кажем като пеперуда. После защо жените са под общ знаменател. Имах една приятелка харесваше мъже с БМВ и изреди целия град, ама нали я возеха през онези години. Долна работа.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 91915d05d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Живей си така, щом не искаш да градиш връзка, да създадеш семейство и да имаш деца. Пожелавам ти все пак да срещнеш правилния човек и да не го изпуснеш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4ed0839f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   В ква любов си вярвала точно пък ти? Поредната разпоретина, която като стане на около 30 ще се сети, че й е дошло време за деца и ще излъже някой балък да храни нея и децата . А човекът в замяна ще получава една многократно употребявана дупка от най- различни утайки и ще живее в илюзия, че има уж някакво семейство. Ако историята е истина тва си е чист курвалък. Познавам една 16- годишна мината вече от сума ти народ дето пуска постоянно някакви сторита свързани с любовта и кви били мъжете. Аз нямам нищо против курви като мас, ама да говорите за любовта и че мъжете били еди- какви си ми идва в повече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 39e82fc314
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Ти имаш манталитета на типична проститутка.
Кофти то в случая е че си млада жена а си просто една торба пълна с курове. За сега само това си получила от грабенето ти от живота, най вероятно така и ще си останеш.
Курвите като теб нямат умора от поемане на пишки постоянно.
Разбира се този пасив се пише на твоя сметка.
Написаното е обективно и не би трябвало да те обиди.
Само са пази от болести, пази и другите.
Успех в намирането на нови тъпкачи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7c691a5ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Е, аз не губя интерес към мъжете, но те нямат такъв към мен.

Върти ги, наранявай, лъжи, разигравай, накрая върху теб ще рефлектира. Кармата е тежката последица след безхаберното поведение, белязано от моралното падение и прикритата безчувственост. Огромно безочие според мен. Недостойно за уж развиваща се жена.

Ж20

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8909ba1747
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   И аз съм така, но ги склонявам да са ми БДСМ роби. Агресивна съм, доминантна, освен това и мъжемразка. Напердашвам ги, мъча ги, после ми правят кефа и "чао". Знаеш ли, и на тях им харесва да обслужват тялото на жената, и не само тялото де, стават роби в пълния смисъл на думата.

Ж,18

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: accc9bcf04
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   И така ще бъде, но като попаднеш на някой хахав, изкриви ти носа и ти счупи джамовете.. Ще цвърчиш други неща, а много луди има и СОТ и МВР са слаба заплаха. Най-добре си търкай пичката или завирай нещо в нея, но не си играй.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f40709df61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   "по-конкретно не вярвам, че мъжете могат да обичат“. А ти да не би пък да можеш да обичаш?
Като те влече, карай така, докато има мераклии да те опрашат.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e139dc66ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   № 13, не е к*рва. Не използвай излишен профанитет, не е нужен. Горката просто е психиатрично болна, личи ѝ по начина на мислене и променливите насторения. Писала е тук и преди, при това неведнъж - или "използва" мъжете, или ги ругае. Това е същата, която се фукаше как имала вече 89 бройки, но не спираше да надува клаксона как мъжете били долни, необичащи, мрън-мрън. Сега пък нарича себе си долна, малко да смени темпото. Буквално се повтаря във всичките ѝ коментари, а и не публикува тази история за първи път.

По изказа ѝ личи, че не е баш с всичкия си, защото всеки един нормален човек няма буквално да води различни непознати всеки път в леглото, ако наистина има толкова слабо мнение за хората от другия пол. Това е биполярност, вероятно породена от някоя травма. Дали тати я е обарвал, дали е със забавено развитие, може би и двете, не е особено важно. Не е к*рва, защото не го прави за пари и не (или поне не казва да) изневерява. Останалото си е буквално неин проблем, нека си води непознати не всеки ден, а всеки час. То и на Айшето ѝ се е изредила цялата махала, приятелчето се опитва да я стигне. Може би си прави колекция от венерически болести, кой знае?

Не се подигравай на хора с умствена изостаналост, не е редно. Може преспокойно момичето да е с диагноза от аутистичния спектър и да не може адекватно да изгражда комуникация или отношения с другите - повтаряне на една и съща история, нарушено общуване с другия пол, нестабилно настроение. Признаците са там.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d106fdf092
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Според мен тази тема е написана от мъж. Това е мъжко мислене. А ако го е писала жена, то тя е тотално объркана и глупава. Което и ще го разбере след примерно 10 години.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 31c27f58b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Вземи си вибратор за тази цел, няма смисъл да рискуваш здравето си със случайни партньори. А твоето състояние се нарича алекситимия - психическо заболяване. Липсата на емоции и невъзможността да ги изпиташ (освен физически усещания) може да се дължи от аутизъм, през анорексията и шизофренията, че до синдрома на раздразнените черва и др. С две думи както се досещаш имаш сериозен проблем, надявам се да имаш финансова възможност и да се обърнеш към психиатър или психотерапевт, психологът не е за теб. Трябва ти човек със задълбочени медицински познания.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 54d63c26a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Много мъже са като теб.
Но въпреки това предполагам, че повечето коментиращи (непубликуваните до момента 9 коментара плюс тези, които ще се изпишат след това) яко ще те наплюят.

Аз не съм като теб, но мисля, че имаш пълното право да живееш както ти харесва и те подкрепям. Време е да се престане с двойните стандарти казвам на тези, които ще те осъдят под някаква форма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 143ddfc115
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ти си не само мега долна и гадна, но си и мега гнусна пачавра. Слушай гадна свиня, като си написала и публикувала такава гадна история ти какво искаш коментаторите да те поздравяват ли. Те са ти отговорили подобаващо на твоето собствено описание на себе си в историята ти. Сигурно са те описали такава каквато аз те описвам и ти затова не си публикувала 10 коментара, гадна мръсница. След като пишеш гадни гнусни истории ще понасяш и гадни коментари мръсна пачавро. 10 коментара чакат да бъдат одобрени плюс този мой коментар. 10 коментара вече си изтрила: 1,2,4,5,6,7,8 9,11 и 12. Хайде да видим колко от тези 11 коментара ще изтриеш, поквара гадна.
Номер 14 авторката не е 22 годишна развиваща се жена, а е 63 годишна западаща баба и затова пише гадни злобни истории за мъжете. Тя не може да се приеме, че за нищо вече не става и понеже никой мъж не й обръща внимание тя злобее и пише унизителни истории за тях-мъжете. Тази авторка е най-злобното същество. Още не мога да проумея защо сайта е държи в състава си като модератор.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 06c8b41c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Не искам да те обиждам, но живеейки по този начин, колкото и да тренираш, учиш, работиш и искаш да се развиваш, няма да стигнеш далеч. Дори още по-лошо, каквито и върхове да покориш ще чувстваш, че нещо все ти липсва. Това нещо, ще е любовта. Според мен трябва да преосмислиш поведението си и последствията му върху твоя собствен и чуждите животи. Сред всички тези мъже с които си преспала сигурно е имало поне един, а може и повече, които са търсели нещо повече и са виждали нещо специално в теб. Ще завърша с това, че в този живот всички тръгваме по различни пътища, но рано или късно стигаме до любовта. Пожелавам ти да намериш този път по-скоро.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 70993e0d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Благодаря на всички, които са вникнали в темата и написали адекватни коментари. Виждам, че говорите за любов. Влюбвала съм се 3 пъти и 3 те пъти се разочаровах. Вече не съм сигурна дали мога да се влюбя отново. Малко или много след всяко огорчение умира част от способността на човека да обича. Сърцето се вледенява, чувствата гаснат, превес взима интересът към себе си. И не от егоизъм, а от умора все ти да правиш компромиси за неблагодарници/използвачи и да страдаш.

Преди около година си дадох сметка, че страдалчески живот не е за мен. В живота си нищо хубаво не съм видяла, ама наистина нищо. Да не говорим пък за мъжете, с които сме пресекли пътищата си. Ще започна от баща си - най-голямото, гнусно, курвенско и долно копеле, което някога съм виждала, или поне едно от най-големите. Майка ми също никак не струва. Няма да описвам как съм израснала, защото просто не мога да намеря подходящи думи, които дори и наполовина да опишат колко мъчително и тежко съм живяла. Но и преди година си казах, че оттук насетне коренно ще се променя. И го сторих. Щом съм родена на тази Земя, в това време, значи и за мен има място под Слънцето, просто трябва да си повярваш, това е рецептата успех.

Първата ми любов бе несподелена, впрочем момчето така и не разбра колко го обичах, едва ли за в бъдеще ще разбере. Три години си изплаквах очите по него. После се появи нова тръпка, която адски силно ме нарани, но не беше влюбване. Втората ми любов се опита многократно да ме манипулира, а като видя, че няма да стане се изпари. Отново страдах около 3 години. Третата си любов ще я запазя само за себе си. :)

Та ето ме днес, наивното, безумно добро и мило момиченце се превърна в безчувствена мъжемелачка и в голяма степен мъжемразка. И не аз избрах този път, съдбата ми ме направи такава. Няма да крия, че ми харесва това, но и ще си призная, че понякога ми е жал за тези, които зарязвам. Обаче само понякога. Снощи бях с един от тези мъже от списъка със 6те. Тази нощ ще съм с друг, даже след малко тръгвам. Освен тяло, не виждам какво друго би могъл да ми даде един мъж. Болшинството от мъжете просто не могат да обичат, вероятно и да си го представят не са способни. А тези красивите и свестните ги обират като супер бързо и не стигат за всички, уви.

Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8b845d6799
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Като те чета и разбирам, че най-вероятно и мъжете губят интерес след един секс с тебе. Поне е взаимно. Но наистина противно е писането ти и това как изразяваш "проблемите си". Не мога да си представя с какво би задържала един мъж, все пак то след някои неща трябва и разговори да се водят, това с теб вероятно е кошмар и мъжете нямат търпение да си тръгнат. А това през сайта е видно, кой знае на живо какво мъчение е да ти слушат простотията. Ей това някои мъже за известно време плътски удоволствия на какви изтезавания се оставят :Д...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 56bed85e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И аз съм така.

Ж, 22

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 41ec4d6372
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Сама казваш какъв е проблемът. Това, че мъжете нямат какво да предложат, защото са неспособни да обичат. Което далеч не е така. Казваш, че взимаш каквото можеш преди какво? Преди да дадеш, преди те да дадат? Чувства? А чувствата ни правят уязвими. И някои хора(като в твоя случай) избягват емоционални връзки, за да се предпазят. Ще трябва доста да поработиш над себе си и вярванията си, ако искаш да промениш живота си. Бих ти препоръчала да се върнеш назад и да разгледаш причината, поради която си загубила доверието в мъжете. Каква е връзката с баща ти? Имала ли си случаи на сексуален тормоз от момчета/мъже? Лош опит на твои близки, който те е отвратил от мъжете?
Аз лично те съветвам да не се мъчиш сама да разнищваш темата, ами да поговориш с психолог, сигурна съм, че ще ти покаже гледки точки, за които не си се замисляла досега и/или ще предизвика вече изградените ти мнения по темата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker