Какво прави един мъж истински щастлив? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво прави един мъж истински щастлив?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2630 пъти
Здравейте, хора
момиче съм на 20години влюбена съм много силно в приятеля ми готова съм на всичко, за да не го загубя.
Той е на 24години, от скоро сме заедно края на май месец, запознахме се във фитнеса залата.
Той беше много мил в началото на нашето запознанство, но напоследък се държи ужасно грубо с мен даже вчера ме удари по бузата ми, защото му се скарах, че ядеше в леглото ми, аз съм на квартира, а той живееше с техните преди да се нанесе при мен от тогава започна да се държи много гадно с мен и не знам къде греша, много ме е страх, че мога да го изгубя.
Правя всичко, което пожелае само и само да е щастлив.
Давам му всички ден пари, защото той в момента е безработен, ходи само във фитнес залата.
Права му масаж на краката стъпалата, всеки ден след тренировките му за деня, готвя каквото пожелае и изпълнявам всичките негови желания, но той пак не е доволен и ми вика за дреболии, донякъде го разбирам все пак е мъж и сигурно е прав.
Много ме е страх да не го загубя, защото той ми е първият мъж в живота ми, не искам семейството ми да ме упреква, че съм го изпуснала и пак да ми повтарят, кога ще си хванеш гадже, стара мома ли ще бъдеш и т. н.
А и всичките ми приятелки са с гаджета, а аз преди се чувствах ужасно, че нямам мъж до себе си.
Не знам, какво да направя, за да е щастлив с мен и да не ме напусне и всички останали да ме упрекват, че съм без гадже!!!
В секса правим само това, което той иска той иска само анален секс, мен въпреки, че ме боли търпя, също той е голям фен на оралната любов, аз съм малко не опитна в тази част, но се старая.
Моля помогнете ми!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4b89c58e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бира (или друг алкохол)
Футбол (или друг спорт)
Свирки (от теб или от друга)
Пари (откъдето и в каквато и валута да са)

:)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 39e8e3f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Темата е фейк. Има за цел да покаже мазохистичната природа на жената и простошкото поведение на мъжа.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 771cbafff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Понякога се чудя дали тези истории са истински или са плод на въображението на някакви садо - мазо, психично и сексуално извратени люде. Не знам дали е истина това което пише автора, ама доста се посмях :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2c2105e743
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За Бога момиче! Осъзнай се! Ще си готова на всичко само и само да не го изтървеш!!! Повярвай ми, това така ще се обърне срещу теб, че няма да разбереш от къде ти е дошло! Мъж да ми посегне, това никога няма да го простя, както и изневяра. Но това са си моите принципи. На твое място да съм го пратила при майка му в леглото да ръси трохи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a07a29c132
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "В секса правим само това, което той иска той иска само анален секс, мен въпреки, че ме боли търпя" - щом някой те кара да правиш нещо насила, значи не те обича.

"и всички останали да ме упрекват, че съм без гадже" - Не трябва да ти пука за мнението на хората, още по-малко пък за одобрението им.

Видях и още притеснителни неща, които сега няма да си правя труда да вадя. Направо ще ти кажа да отиваш на психотерапевт - казвам ти го не като упрек, не с подигравка, а съвсем сериозно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b304e415f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Месо и секс.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f5ea33659f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, този твоя е домашен любимец, не мъж и ти излиза доста скъпо. Веднага го прати при мама и тати!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 044a73badb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Знаеш ли какво го прави?
ЖЕНА-НАВИТАЧКА!
Той като каже "едно" - ти да кажеш "две", а не да му правиш сечено!
Сговорчивост, лек характер от твоя страна, приемане на недостатъците му (ама не от мухата да правиш слон, постоянно да дуднеш и да се опитваш да го превъзпитаваш..) - фокусираш се върху силните му страни и ги поощряваш, а не да се вторачваш в недостатъците и постоянно да недоволстваш..
На първо място мъжът трябва да ти е приятел! Да се уважавате взаимно като хора, независимо дали има чувства между вас или няма. А след това любовник, партньор, съпруг и всичко останало...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9474bc636f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Скъпа, това е само началото. Знам го от личен опит, макар той да не ми беше приятел, нямахме романтични чувства един към друг. Трябва да спреш контактите си с него, както направих аз, защото това ще те съсипе. За всяка жена има мъж. Щастието в крайна сметка идва, нали? Не е нужно да го чакаш, то ще дойде. Просто бъди себе си. Стегни се малко и се дръж на положение! Бъди добра жена, която не е мекушава. Зарежи го, забрави го, тръгни по своя път. Недей му прощава. Под път и над път ще намериш такива като него, които се възползват от жени, за да си угодят и да не са бездомни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 46936a0046
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да повярвам, че темата не е фейк. Освен това е написана с някакъв странен изказ, като превод на гугъл преводача. Познавам чужденци, които след година в България говорят на по-добър български. Както и да е, приемам, че е истинска.
Авторке, най-глупавият начин да прекараш живота си е като угаждаш на всичките желания и капризи на някой друг за да бъдеш като приятелките си и ти е много важно какво щели да кажат роднините. И защото бил първият, който ти го сложил. Продължавай в същия дух и ще има да страдаш още много и да се чудиш къде си сбъркала. Държиш се като безплатна слугиня и безплатна проститутка, а тези две категории хора никой не ги уважава. Всъщност ти самата не уважаваш себе си, щом си се събрала с един безделник, когото издържаш и му позволяваш да те прави на парцал. Тялото си е твое и не си длъжна да търпиш неща, които не ти харесват заради кефа на никой друг, запомни го това!
Колкото по-бързо разкараш този,толкова по-добре за теб. И не бързай на втората-трета седмица от запознанството да започваш да живееш с някого, опознай го,срещай се, излизай, но не бързай да му даваш всичко от себе си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8252d7ad91
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   2, жената няма "мазохистична природа". Тя търси "мъжкар", предполагаемо с добри гени, самоуверен, който по природа е "нарцис". Нарцис типовете се държат така сякаш всички са им задължени, а те нищо не е необходимо да дават, светът е техен. Това на биологично ниво кара жената да асоциира че "мъжкия" има "добри гени" и респектира останалата част от стадото. Иначе как би си позволил такова поведение? Обратното, държейки се с жената добре, ти и показваш, че нямаш добри гени, и трябва да и се харесваш по други начини - подаръци, комплименти, добро отношение. Колкото и да е парадоксално, така се получава, тъй като... може да е шокиращ за мнозина факт - но сме животни и психиката ни като на останалите животни е еволюционна...

Така иронично, следвайки природата си, жените изглеждат мазохистки, но реално просто като мъжете - търсят по-добрите гени. Мъжете гледат най-вече красота (и те изглеждат "мазохисти" да удовлетворяват капризите на една красива жена), докато жените гледат и поведение, статус. Тъй като живеем в изявено мутренска държава, където респект получават т.н. "батки" (а такива ни и управляват), жените това възприемат като "мъжкарско поведение" и от там - доминиращи гени. Пусни една такава жена с добродушен човек, примерно - някой учител, някой счетоводител, и го търси тоя техен "мазохизъм". Жената търпи, единствено защото на подсъзнателно ниво очаква някакви страхотни гени за децата си. Което на съзнателно ниво се усеща просто като приятни хормони и емоции.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bdee734368
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Moмиче ,не знам от коя махала си излезнала ,но това ли си видяла като семеен модел ?!
Даваш му пари , насилва те за анален всеки път, въпреки че те боли , свирките ти не били съвършени , готвиш , чистиш и трепериш Бай Ганю да не те напусне ? Че и те е страх от родителите ти , ако той те напусне ? Майка ти и баща ти това ли са мечтали за тебе ? Ти така ли си представяш любовта ?
Не мога да си представя ,че и ден ще изтърпя такъв селю.
Моли се да не се изпълнят мечтите ти ,защото ще пролееш много сълзи с тоя примитив.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b33564a848
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   На някой прави ли му впечатление, че 8 коментара липсват, не са публикувани, от н.2 до н.11. Кой мислите и по каква причина ги е изтрил. Ами това е работа на самата авторка. Тя не харесва негативни коментари и като човек с правото да изтрива което тя не харесва тя изтрива 8 коментара поред. Иначе на 20 години за пръв път прави секс, но само анален, което означава, че тя е още с девствена вагина. Тя му се е скарала, че той яде в леглото, но след като получава шамара се чуди къде греши.
Авторке, всичко това което казваш, че правиш за него са твои измислици, както и цялата ти история. Ти не можеш да пишеш истински истории, при теб всичко което публикуваш е болни фантазии на една изкуфяла жена. Само не мога да разбера до кога този сайт ще продължават да те държат в техния колектив. Хайде сега, изтрий и моя коментар.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: af6f9e300e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не знам дали темата е фейк, но малоумния коментар на 8 ме накара и аз да се включа. 8, много хубаво си казал, че трябва да има взаимно уважение. Според теб приятеля на момичето уважава ли я, приема ли я като приятелка, а след това като сексуален обект? Има ли ги нормалните взаимоотношения?Какво значи той като каже 1, тя да каже 2? Тя право на собствено мнение няма ли? Та той я тормози, удря я, прави му масажи на краката, прави секс така както не и харесва и ти съветваш момичето постоянно да му е навитачка, да не му противоречи и дрън-дрън. Извинявай, ама сбъркани хора като теб не заслужават и да им се изплюеш в лицето, опита ти да объркаш още повече авторката е кощунство.

Към авторката: ако историята ти не е измислена много сериозно трябва да се замислиш до колко ти е реална представата за нещата и до кога ще позволяваш да те правят на подметка. Силно притеснително е, че не виждаш проблем в поведението на приятеля си, така че освен че незабавно трябва да го напуснеш, мисля, че ти трябва и много добър психотерапевт. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 656776a37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   "Какво прави един мъж истински щастлив?" -Вярната и предана жена! С такава муза, чудеса може да направи. А лигавата кифла, и най способният мъж може да скапе и унищожи!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cea39b793a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И да го загубиш та кво голяма работа,ти вече си се превърнала в робиня без да го осъзнаваш,по добре го осави да почне работа не ти да му слугуваш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: eea3ba93c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Дядкаааа, коментарите не липсват, смени си очилата!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3b4c623088
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Това някаква тема виц ли е? Момиче ти нямаш никакво самочувствие на жена. Направо те съжалявам сърдечно. Един мъж на малкия си пръст трябва да го въртиш и той да се радва само, че може да те види. Цялото ти объркване си личи само във въпроса който си задала. От къде накъде, ще се интересуваш как ТИ него да правиш щастлив. Айде няма нужда от пиедестали. Гледай си твоето щастие и ако се случи така, че с някой резонираш на една честота, то тогава и двамата ще се щастливи взаимно по естествен път. Живея от години в чужбина и като чета тука теми писани от българки, направо се чудя къде Ви е гордостта, честта, женствеността? Че приятелят ти е един изпечен егоист и комплексар, не го кометирам изобщо, но ти мило създание заслужаваш съвсем друг тип отношение, но за да го получиш, първо трябва да си повярваш, че го заслужаваш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ba27a229a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Храната....

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 49a5188c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Щом те е страх какво ще кажат родителите ти, прати този паразит да живее с тях. Не се стреми да задържиш когото и да било на всяка цена. Приятелят ти е паразит и комплексар. Напъди го от квартирата ти, защо живееш с него? За да переш, чистиш, готвиш, че и го издържаш финансово. Ти се държиш като негова майка. Не като приятелка. И като утре те пребие и убие пак ли ще искаш да го задържиш на всяка цена? Обичай себе си, уважавай се и изисквай и от другите да те уважават. Паразитът гадже трябва да те уважава и да се съобразява с твоите желания. Ако не иска-вън. Ще си намериш друг мъж. За всеки влак си има пътници.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a27618b451
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Първо си много влюбена, 2-ро те бие и 3-то те е страх какво ще кажат родителите ти и приятелите ти ако той те остави. Е жени не мога да ви разбера. Мен ако някое гадже ме бие аз самата ще кажа на родителите ми и те ще го набият преди полицията. Аз анален още не съм правила и ако съм много отпусната и с някой, който много обичам, тогава ще го пробвам. "Господи кога ще ми дадеш мъж? Аз съм ти дал, ама ти го приемаш само за приятел" А пък кой какво ще каже. На мен леля ми и 2 приятелки се разведоха тези години. Едната даже има 2 деца от бившия, а не едно и развода им си мисля, че е нещо нормално щом вече не се понасят. Никой нищо не им е казвал. А ти си една 20 годишна хлапачка, която иска още сега да си провали живота с един идиот.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e03cac536e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Tози е недорасляк. Мъжете са щастливи мила, нежна жена, с която може да си говори, да прави секс (вагинален и орален). Мъжете искат жената до тях да бъде усмихната, закачлива и да не бъде лепка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker