Родово проклятие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родово проклятие
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2226 пъти
Здравейте,
Намирам се в студенските си години и съм момче. Искам да се оплача от родово проклятие или някаква магия. Не знам дали е свързано с любовта. Родителите ми са ходили при врачка и тя го е потвърдила. Родителите ми са знаели за него преди да отидат на врачка. Имам проблеми в любовта, намирам нормални и добри момичета и никога не стават работите, има нормални и добри момичета впрочем. Когато не върви, не върви поради незнайни причини, страшно съм объркан. Не го вярвах, но все повече се убеждавам в това. Мисля да отида в църква и да се покая пред рилигиозно лице. Не съм от най-добрите миряни-християни, може би, защото съм млад. Спешно моля за помощта Ви и някакви идеи, просто ми писна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e25dae2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стига с тези проклятия и магии - тия врачки разчитат на наивността и отчаянието на хората, за да им взимат парите.

Щом си студент едва ли си престарял - някои срещат любовта на 35-40г. Има време, стига с тези магии и глупости.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f5dc0cf13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иди на църква, няма лошо, просто поговори след службата с някой отец. Тези истории с магиите и проклятията си ги избий от главата.
Написал си много малко за себе си, за да не ти се получават връзките все има някаква съвсем рационална причина, не от сферата на свръхестественото. Може би проблемът е, че не умееш да общуваш, стеснителен и притеснен си? Няма как да гадаем по написаните няколко реда.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6ec227aa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Няма такива простотии като родови проклятия и магии. Всичко зависи от теб. Ти какво мислиш, че само на теб от милиарди души по цял свят не му върви в любовта ли. Живота не е само цветя и рози, не е само розови приказки и любов. Живота е палитра от добри, лоши и трагични събития.
Помисли логично. За какво му е на някого или нещо си въображемо да ти прави лошо. Какво той/то (това измислено проклятие) печели от това.
Родителите ти.. Явно и те са наивни като теб.
Аз ако съм един "гледач/медиум" и искам да цоцам кинти от наивните хора като теб, много ясно, че ще им кажа "имате проклятие" и ще почна да ги "лекувам" за три-четири цифрени суми.
Всичко зависи от теб авторе. Вместо да насочваш вината върху въображаеми еднорози и магии, погледни в себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6de08104d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, проклятия има. Браво че знаеш за тях. Ходенето при врача обаче е грешка.

Разкажи повече за себе си на колко си години.

ВЪПРРОС щом е родово проклятие как са се случили нещата между твоите родители тогава. По тази логика и дядо и баба ти, и вашите не бива да са женени.

Поясни по акъ начин си стигнал до извода, пее имаш такова проклятие

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bf0415dd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не е изключено да има и свръхестествена намеса.
На коментиращите пред мен, които отричат злото (във формата му на врачки, чародейци, заклинатели и др. подобни), ще попитам дали отричат и Светото Писание ? Библията е ясна, че трябва да се стои настрана от такива лица. Когато някой ти каже да се обърнеш към врачки и др. такива, му кажи, че не трябва ли един народ да се обърне към своя Бог ? (Исая 8:19)
Подкрепям да отидеш на църква и да помолиш за помощ. Прави ми приятно впечатление, че си смирен (сам казваш, че не се имаш за добър и примерен християнин, което значи, че си беден духом - не се имаш за нещо велико, което е страшен плюс). Блажени са бедните духом, защото тяхно е царството небесно.
Сега, коментиращите отгоре имат и някои верни неща в коментарите си. Може причината да е в самия теб - прекалено да си вдълбен в себе си и да не гледаш обективно. Огледай се и си дай обективна оценка. Събери различни мнения и си направи сметката. Стой далеч от окултното и магията ! Ако дадено момиче те отреже, може да го питаш защо не те харесва. Понякога може и нещо чисто физически да отблъсква - лоша хигиена, неспретнат външен вид и т.н.
От мен да знаеш, че жените гледат БАЯ външния вид - колкото си по спретнат и надъхан, толкова по-добре. За жените първото впечатление е МНОГО важно. Хубаво е да кажеш какво разбираш под причини ? Не искат да излязат с теб ли ? Колкото си по-директен, толкова по-добре - нищо не губиш. Няма жена, която да не се кефи, когато й кажат директно, че искат да се видят с нея, защото е еди каква си - като не иска, майната й, има и други. Дай повече инфо и ще помагаме.
Мъж, 28 години.
Поздрави !

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f93d070e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Естествено, че има родово проклятие, едно време е било много популярно, както и да се бае. В нашия род имаме родово проклятие, веднъж ми каза една жена и дори ми каза от кой е и как го е направила, на баба ми и дядо ми съседка. И то чрез мен на погребението на дядо ми, ми сложила в ръцете изгоряла черна храна. Майка ми потвърди, че има такъв случай, но да не съм вярвала. Тази жена ми каза, че родовото проклятие се върти, съответно не ми върви месеци, после не върви на сестра ми, майка ми, брат ми и пак се връща. Съседката, която го е направила почина преди десетина години и с това спряха и мъките в моя живот. Наистина си обясних много фази и несполуки през този период, а дори разбрах много по късно на какво се дължи. Когато човека, който предизвиква такива неща умре, проклятието се прекъсва, макар че все още усещам нещо. Аз преди не вярвах много на такива неща, но имаше и друг случай, намерих у нас червен кичур коса в закивките, моя тогавашна приятелка, баба и се занимаваше с магии и тази въпросната нещо се опитваше да ми прави и това ми го разкри пак врачка, дори описа къде другаде е поставяла неща и трябваше да ги изхвърлям, беше отвратително. Същото това младо момиче почина внезапно няколко години по късно. Това не са шега работи. Хората са побъркани и отмъстителни, избягвам врачки, но когато ти се налага да се защитиш, наистина няма как. Има шарлатани, аз пари не съм давала, само някакви дребни, но наистина много ми познаха.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4feb2239d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Как ви лъжат тия врачки и вие как вярвате! Не всичко, което не върви, е заради магии, проклятия и други зли сили. Просто грешен избор на партньори. Не само на теб не върви в любовта, нима всички имаме проклятия? !

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d78cb7ea0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пиши в Ютюб пастор Пламен Петров всеки четвъртък от 21 часа в Ютюб се моли за хората и после дават свидетелства че Бог ги е излекувал. Наистина има такива проклятия но само Бог може да ги развали след като се отречеш и покаеш.
Проклятието може да е по майчина или бащина линия. Не си първи случай. Спокойно нещата са поправими.
Има записи на молитви просто ги повтаряй.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 445f2163aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Жените не искат молитви, а чукане. Проклятието е в главата ти, там е заровено кучето!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker