Мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1343 пъти
Интересно ми е, жени как предразполага те мъжа да ви купува разни неща, има много такива, вие ли искате те ли обичат да купуват. Моят мъж най - много за Коледа да се сети, не че искам нещо, но просто не би го направил за мен защо да се харчи...
Я споделете при вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 836cc9d745
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами...аз съм мъж и се сещам често да подарявам разни неща на моята, дори да не са скъпи, просто аз обичам като ходя по магазините и ако ми хареса нещо да го взема да я изненадам.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a2e4d7f13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В началото на връзката ни (първа сериозна връзка и за двамата) съпругът ми ми подаряваше цветя, след това при повод парфюми, като разбра, че ги обожавам, книги- и двамата обичаме да четем, аз на него - също. Не сме богати, но винаги на празник ми купува нещо. Ако е дреха, чанта, обувки- излизаме да го изберем заедно. Не съм му искала никога, той сам се сеща за тези неща.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d3873e5311
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Жената ви пита как правилно се предразполага един мъж за такива неща, а не дали вашите ви подаряват или дали вие подарявате или не. Дайте конкретни съвети, не се хвалете само

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: de70b3ebca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ние по принцип обикаляме заедно по магазините - независимо какво избирам се доверявам повече на вкуса и преценката на съпруга ми отколкото на мнението на приятелки. Като види, че нещо ми харесва и ми отива, просто му е приятно да ме зарадва като ми го купи. Никога не ми се е случвало да тропам с крак, че нещо искам или да се налага да му разправям какво къде съм видяла и да очаквам да се сети. Би ми било унизително да си искам подаръци - за щастие не се налага. Просто винаги сме заедно и когато нещо ми допадне и преценя, че го искам наистина, той ми го купува. Мисля че зависи от поведението на жената - трябва не да си просиш подаръци, а да ги приемаш с нагласата, че са нормален и красив жест, нещо което заслужаваш и което се подразбира.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 74ad3c098c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   С приятеля ми живеем заедно от осем години. Аз съм стиснатата в семейството, никога преди него, а и сега, съзнателно не съм си позволявала да си купя нещо "просто така", защото съм го считала за излишен разход на бели пари, а той о-бо-жа-ва да харчи за мен колосални суми. От мъжете, които просто тръгват с теб по магазините и не само, че не нервничат грам, докато пробваш и пробваш, ами отварят широко портфейла и казват: "Харесва ли ти това палто (или обувки, или козметика)? Искаш ли по една бройка от всеки цвят? ". Отказвам. И започва пак: "Сигурна ли си? Що пък да си нямаш, ти си моята богиня, за нея трябва само най-доброто. Моля ти се, харесай си нещо, ей така. " Ако го оставя, ще опразни магазините и кредитната си карта само за мои неща. Добре, че съм гласа на здравия разум, иначе не знам.

Когато започнахме връзката си преди толкова години, беше бедно младо момче, нищо си нямаше. Нищо. На квартира, с нископлатена работа, сам в нов град. Всичко искаше да пръска по мен от първия ден, едва го отказвах, молех го да не ми прави подаръци. Всеки ден цветя, парфюмни комплекти, ресторанти. Разни познати се шегуваха, че мога да отворя цветарски магазин, защото постоянно ме засичаха по центъра с големи букети. Пак казвам, тогава той финансово хич не беше за завиждане.

Сега, когато борбата в живота и най-вече труда му го отведе до това да има доста приличен автомобил, високоплатена позиция и, общо взето, добър стандарт, пак иска да пръска пари като луд. И като нямаше, даваше всичко за мен, и сега дава. Не се промени.

Така че, предполагам, си е до човек. Ако те обича, ще иска да си щастлива. Ще бъде щедър и на ласки, и на топлина, и на разбиране, и на средства.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker