Закъсняла любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Закъсняла любов
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 6128 пъти
Омъжена съм за човек, с който живях на семейни начала 7 г. Години наред той не намираше време за мен, изневери ми преди да се оженим, аз работех сама вкъщи, нямаме приятели и започнах да влизам в интернет за да запълвам потребността си от общуване. Постепенно със съпруга ми се отдалечихме и загубихме диалог, освен за сметки и ежедневни неща.

В един интернет сайт се запознах с мъж осем години по-възрастен от мен, от друг град, женен с дете. Станахме близки. Цял живот съм чакала подобно разбиране и близост. Влюбихме се, защото докоснахме душите си, започнахме да градим един свят от илюзии, в които ни харесваше повече от реалността. Това общуване продължи няколко месеца, когато в един момент не издържах (честен човек съм, не мога да лъжа, нито да крия) и признах на съпруга си, че съм влюбена в друг мъж.

През цялото време съм тъжна, плача, не мога да работя, исках да се самоубия... Започна се ходене по психотерапевти, отказах да вземам хапчета. Исках да се справя сама. Когато бях в командировка се видях с мъжа от интернет на живо. После още няколко пъти. Всеки път само се прегръщаме. Не си позволих нищо повече. Сега след почти година съм все така влюбена в него, стана ми най-близкия приятел, пишем си всеки ден. Никога не съм искала да разбивам брака му. Но се оказа, че ако продължавам с ежедневната комуникация с него ще разбия своя брак.

Не знам какво да направя и как да постъпя. Желая го безумно, той всеки ден ми повтаря същото и аз му казвам, че не е редно. Със съпруга ми вече все по-рядко имам желание да се любя, въпреки че изпитвам нежност и силна привързаност към него и искам да си имаме детенце, но и той не знам до кога ще има нерви да чака аз да преодолея увлечението си. Накрая ще остана сама, а не искам.

Отново не мога да спя от нерви, понякога пия успокоителни. Днес помолих любимия си да помълчим малко. Той ме моли да не спираме да общуваме... Попита ме на шега дали искам да се омъжа за него, но после взе да се извинява и да ми казва, че не знаел какво говори... Ужасно ме заболя, защото наивното момиче в мен подсъзнателно винаги е искало това. Убедена съм, че няма да се раздели с неговата съпруга за да бъде с мен. Опитвам се да се върна към съпруга си, но той не иска да разговаря с мен, не ме приема такава каквато съм, въпреки че ме обича. Моля някой, който е в моето положение да даде съвет как да се справя и отново да намеря щастие. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: fa93c67e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей.
От опит знам, че в тези сайтове могат само да те критикуват или да ти дават почти неусъществими съвети, които сама ще почувстваш, че не можеш да изпълниш. Въпреки това мога да ти кажа как аз се справих със същия проблем.

Живея с едно момче, но нямахме никакви контакти с други хора и сега след като и двамата работим и по цял ден не се виждаме стана така, че няма вече за какво да си говорим. В този момент се появи един страхотен човек, който завладя ума ми.

НО, всепак любовта трябва да се по-силна към съпруга ти. Всепак си помисли какво ще получиш от другия мъж, общуването е ясно, но той също има своя живот и своето ежедневие. Недей да рискуваш заради тази така страхотна на пръв поглед любов и недей да си мислиш, че всичко ще е така розово с него.

Опитай се да си върнеш обичта на съпруга си и ПОВЯРВАЙ МИ има за какво да си говорите. Намерете нещо общо с него и го правете заедно. Чата НАМАЛИ!!! докато накрая съвсем не спрете или не си пищете само за рожденните дни, Коледа и Нова година.

Така е най-добре и ти казвам, че няма по-хубаво нещо от откритите чувства и "точната" любов.
Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 541b90751f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май нито с единия ще си, нито с другия! Я по-добре си намери някой трети! От хапчета и психиатри файда няма, вземи се малко в ръце и се стегни! Ако така продължаваш след 1-2 години ще си изкукуригала тотално! Без да съм те виждал знам на кво приличаш сега! Влез в час малко и горе главата, не са само те двамата на тоя свят! Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 59d4a38e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Остани с сегашния си приятел и в никакъв случай не се забърквай с другия. Не знаеш каква каша може да стане, казвам го от собствен опит. Ако не ти е добре със сегашния, изчакай някой друг свободен и тогава може да предприемаш нещо.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4a5ba7debf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честноста не е причина да кажеш на приятеля си, че си влюбена в друг, защото по този начин играеш нечестно с него. Това се забравя много трудно от един мъж - в случая си между двата стола - на земята - търси си трети по най бързия начин или купвай хапчетата.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 69b9c9395c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей мила, колкото и да не ти се вярва аз съм в същото положение. Много съм мислила по въпроса още повече, че аз вече имам две деца. Съпругът ми е мил и грижовен, обича ме безкрайно, но сърцето ми е другаде, при една грешна, забранена любов. Обичам много този човек, до безумие, и смятам, че не трябва да пренебрегваме щастието, защото животът е кратък. Всеки разумен човек би те посъветвал да приемеш мъжа си... но това е вечната битка между разума и чувството. Обаче класическите примери показват, че чувството надделява.Ако въпросният мъж наистина те обича, то той рано или късно ще дойде при теб, ще бъдете заедно. Не се предавай, защото ще страдаш повече. Помни: "Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си". Отдай се на любовта!

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4caf64423b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   При мен нещата са също така, - влюбени.. влюбени... влюбени.. , и всичко е толкова вълнуващо, - незаменими трепети и т.н., и т.н. Всички са наясно за чувствата ни / съпруг/а//, но..... нямаме смелост, или по-скоро мисля, че трябва да сме малко по-безотговорни. Е, няма как!!! Тъжна работа!!! Гадно е !!! Колкото е яко , толкова и тъжно. Просто се луташ и си никъде. Но ако трябва да съветвам накой, категорично - да се изживеееее!!! Заслуава си всичко!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker