Различните взаимоотношения в различните връзки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Различните взаимоотношения в различните връзки
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1778 пъти
Добър ден,
от скоро съм се замислила, защото взаимоотношения в различните връзки между мъж и жена са в толкова много различни контрасти? !
Да разбирам, хората сме различни, но не трябва ли да имаме черти, които се срещат в всяка връзка между мъж и жена?
Защото, това не е много справедливо, на един съдбата да ги среща с перфектен мъж, за които аз винаги съм мечтала, а да не съм имала връзка с такъв мъж, защото?
Аз в момента съм във връзка с мъж, които ме обича, но като гледам чуждите мъже и връзки не съм сигурна дали аз го обичам?
Имам 2 приятелки, които имат гаджета и аз правя постоянно съпоставка с техните взаимоотношения с мойте отношение с приятеля си, ами не сме един и същи!!!

1. Моята връзка:
Аз съм жена на 23г. живея и уча в София, приятеля ми е на 24г. също студент в София, само, че в различни университети сме. Живеем от скоро заедно, но аз вече не издържам, много е мързелив, разхвърля си дрехите на всякъде в спалнята рови в гардероба, нито чисти и подрежда, нито готви изобщо нищо!!!
Ходи само на работа главно в университета, доколкото знам ходи само на упражненията. Не иска да ходи с мен на фитнес въпреки, че има нужда, защото е с коремче и е малко пълен.
Най-много ме дразни в това, че изобщо не е романтичен, също и псува като стар дядо, знам, че не мога да го променя, но защо съдбата ми поднася това? !

2. Връзка на моя приятелка:
И тя е от моя курс в университета, заедно с нейният приятел и ги познавам много добре, тяхната връзка е много различна от нашата!!!
Тя е в ролята на балансьора в тяхните отношения, той е доста ревнив и постоянно избухва по този повод, аз поне нямам такива проблем с моя, но нейният приятел е доста спортен тип, бих го нарекла алфа мъжкар тренира бойни спортове и доста властен тип, аз лично на моменти това ми харесва погледнато отстрани, как я защитава в някои ситуации, но има случаи когато той много я контролира. Веднъж бяхме излезли компания момичета по женски в един ресторант и той дойде да я пребера по много груп начин, каза и доста тежки думи!!!
Просто е много властен и ревнив тип, което като им анализирах връзка, отначало много ми хареса, защото моя е много мързелив и пасивен, никога не иска да прави нищо освен да седи пред компютъра и да играе игри!!! Но и тяхната връзка ми се струва много напрегната.

3. Перфектната връзка на моя приятелка:
Това според мен е най-добра връзка между мъж и жена, често казано много завиждам на приятелката ми, която е истинска късметлийка, познавам и приятеля и много е добър и внимателен, и грижовен.
С тях се запознах случайно в един курс по испански език, двамата бяха толкова сладки отстрани, че направо ми ставаше неприятно да ги гледам какви романтичени взаимоотношения имат. Запознах се с тях наистина много добри и земни хора, на 20и 21години са, наистина голяма късметлийка е приятелката ми с такъв мъж. Той постоянно и прави романтичени изненади и подаръци, помага ѝ в домакинството, правил и романтични закуски в леглото.
Само заради нея той се е записал да ходи на тенис, защото това и било голяма мечта, но не можела да се пристрашила да отиде сама. Наистина голяма късметлийка е, визуално и приятелят и изглежда много секси висок е 1, 94см. мускулест е, но не прекалено (ходи на фитнес, освен на тениса с нея, което показва, че е много динамичен мъж) облича се доста елегантно и стилно, с ризи, панталони и наистина е много секси.
И тя е също добре изглежда няма да лъжа.
Вчера, когато се виждах с нея и я разпитах за тяхните взаимоотношения и как успяват да се справят с ежедневните битовизми и т. н., тя ми отговори, че той много и помага в домакинството готвил, отсервирал и наистина няма ли проблем с тези задължения, той всяка сутрин и правил кафето и оставял романтична бележка, до кафето.
Показва ми една част от бележките, еми какво да кажа наистина бяха много романтични.
Тя е истинска щастливка с такъв мъж, отстрани погледнато тяхната връзка е перфектна и нямат проблеми всичко е цветя и рози.

Въпросът ми е, защото съдбата на един поднася такива перфектни взаимоотношения, без дори да са се карали или повишавали тон? !
А на други хора развалени индивиди с развалени взаимоотношения???
Това изобщо не е справедливо?
Вие какво мислите по този въпрос, коя от трите връзки има бъдеще, според мен е ясно перфектната романтичена връзка, защото такива връзки са рядкост в днешно време!!!
Много ме е яд, че никога не съм била в такава връзка, да мога да се наслаждавам на връзката ми без излишни нерви и проблеми, да мога да се събудя и да има, кой да ми донесе кафето и закуската в леглото!!!
Животът не е справедлив!!!!

Извинявам се, ако имам грешки много съм изнервена!!!
П. С. Моля админа да публикува темата ми!!!
Благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 646cb73e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива си ги избирате бе! А и отстрани може да изглежда перфектно, ама не си им в къщата, реалността може да е доста по- различна от твоята представа за тяхната идеална връзка. Само жена може да напише такава тъпа тема! Вечно недоволни и мрънкащи сте повечето.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: efeb11d485
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки получава това, което е избрал. Съдбата е това, което сам си направиш и изградиш. Нищо в този живот не се дава даром.
Като не харесваш приятеля си външно, като те дразнят навиците му, защо живееш с него? Няма шанс да го промениш и напъхаш в някакъв твой калъп. Много по-нормално е да се разделите и всеки да си търси подходящият за себе си човек.
Перфектни връзки няма. Перфектни хора също. Тези хора също могат да се карат и да имат проблеми, но просто не ги демонстрират пред другите. Никога не знаеш и не можеш да си сигурна какво е в живота на другите.
Не се вторачвай толкова в отношенията на другите, а гледай да изградиш своя живот.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4920849f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Първо ще ти отговоря на въпроса — в Психологията съществува следното явление: confirmation bias. Т.е. търсим потвърждение отвън на това, което ние (съзнателно или не) смятаме за себе си. Обяснено по-простичко: ако ти не си вярваш достатъчно, ако самооценката ти е ниска, ще привличаш хора, които не се държат уважително към теб; които проявяват поведение, което ти на повърхността вече не понасяш, но не съвсем осъзнатото ти „аз“ смята, че заслужаваш. Вероятно приятелката ти е уверена, позитивна и си знае цената — заради това е привлякла и този „мъж мечта“. Защото знае и осъзнато, и не, че го заслужава.

За мен обаче е ясно, че ти си пред раздяла с мъжа, с когото си в момента — по всичко личи, че не го възприемаш като човек, на когото да се възхищаваш; човек, който да те обгрижи и да те накара да се почувстваш „жена“. Преди да се впускаш в нови връзки обаче, поработи върху себе си.

Ж20

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3d0c0cfbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разруши им щастието, откъде на къде ще са щастливи!!!

Шегувам се;)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3d0c0cfbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От Авторката:

Благодаря за коментара Ви номер 3, това съм си го мислила, но според мен проблема е съдбата, какво да съм правила предишните ми приятели също са били развалени ябълки!!!
Вече и аз обмислям раздяла с този нещастник приятелят ми,той е голям търтей, просто думи нямам!!!
Ето един пресен пример от днес,с триста зора успях да го накарам да стопли прясно мляко, защото ми трябваше за бисквитена торта, докато бях в банята,той трябваше само да го наглежда!!!
А той отиде в спалнята да спи!!! Млякото изкипя и после,аз трябваше да чистя цялата мизерия!!!
Това ли заслужавам много ясно, че не!!!
Ако това беше се случило на приятелката ми, приятелят ѝ щеше да почисти всичко докато тя си почива, сигурно дори и бисквитената торта ше да направи той, защото я обича!!!
Но аз,за съжаление не съм е такава връзка, която е приятелката ми де този късмет!!!
Да може някой сутрин да ми поднася кафето и фреша в леглото, както на нея!!!
Моля дайте ми съвет, къде да намеря такава любов?

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1c2d7923c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Моята връзка е нещо средно от трите
-не обича да чисти, обича да готви и ревнив

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e8cbc7cd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелката ти номер 2 е с някакъв жалък комплексар. Това с алфа мъжкаря е смехория. Той и гама мъжкар не е. А за твоя - намери си друг, но първо се поогледай в огледалото. Да не си и ти леко "пълна" дебелана?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e19ad85a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Съдбата нищо не ти поднася, ти избираш да търпиш дебелия, мързелив плужек. И с времето ще става още по-дебел и още по-мързелив. Разкарай го!

На приятелката с властния мъж не завиждай. И аз имах връзка с един такъв. Постоянно мнителен, зор да ми гледа в телефона, говореше някакви глупости, за да не излизам на места, където ще има и други мъже. Не стигнахме да живеем заедно, но толкова напрегнат беше и толкова излишно напрежение внасяше във връзката, че като се разделихме почувствах все едно отново дишам чист въздух.

А относно третата ти приятелка. Помни, че за да има такава връзка, заслугата е и нейна. Вместо да питаш какво прави приятеля й, питай нея тя как се държи във връзката си и си вземи бешежки. Другото е, че не знаеш дали такъв мъж би ти допаднал, колкото и да ти харесва на теория. Търси си твоя човек, след като разкараш мърляча.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5a08a0fe68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Моите роднини ми казват: "Уважавай себе си, за да те уважават и другите". Тоест, ако Вие имате ниско мнение за себе си (това включва липса на самочувствие и самоуважение, дори приемането на другия такъв какъвто е, когато не е прав), и другите няма да Ви уважават. Бъдете само с хора, които Ви уважават и правят за Вас толкова, колкото и Вие за тях.
Бих искал да добавя обаче: гледайте себе си, не другите. От Вас зависи какъв партньор ще имате, не от другите. Освен това, чувал съм за "идеални" мъже, които са перфектните партньори преди брака или раждането на дете, но после се превръщат в деспотични мързели, които не уважават съпругите си. Възможно е мъжът в третата ситуация да е такъв.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5c471b4db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За това не споделям за мъжа си на никоя от приятелките си. Такива като теб завиждат и правят проблемите. Каквато си ти истински такъв мъж ще имаш. Моят е прекрасен - прави ми подаръци, носи ми цветя без повод, води ме на почивки, винаги ме подкрепя и е до мен. Наложи се да вляза в болница ВСЕКИ ДЕН беше там пред прозореца. Обича ме истински и безрезервно, но не е там само защото съм хубава. Очевидно нещата са взаимни и с мен му е добре. Защо иначе да сме 2 години заедно! Задай си въпроса каква си ти в действителност и ще разбереш защо имаш такъв “партньор”.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 883b36542a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Съдбата не ги поднася . Ти , самата си избрала твоя , да не казвам какъв, стоиш във връзка , която не те удовлетворява .Ако си свободна , ще имаш шанс да срещнеш по-подходящ партьор .
И да кажа , че мечтата на всяка жена ,любимият й да е красив като Аполон ,да има пари, да чисти и готви, да е румънтичен, да я глези,да й прави подаръци , му да е умряла и тн .розови балони ,рядко се срещат. По тази причина , всеки взема , това което може . Явно, не знам по какви причини, ти не можеш.Така , че можеш да свалиш малко гарда.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 59f6782550
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма перфектни, важно е секс да има, да ти е приятно с партньора, да има компромиси и от двете страни. На 22гняма гаранция, че по-късно няма да срещнеш друг. Малко мъже са толкова романтични, едва ли и на тях всичко и е 6. Особено с деца живота много се променя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c5fbb45d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти си поредната завистлива жена, която се самозалъгва, че някъде има нещо перфектно. И завижда. Няма нищо перфектно в този свят, нито перфектни хора или отношения. И те си имат проблеми, но не ги споделят. А ти си мислиш, че тревата им е по-зелена от твоята. Не зяпай другите, а се съсредоточи в твоята връзка. Ако не ти харесва, просто я прекрати.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3d0c0cfbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мила, хората са ги казали, ще целуваш това, което имаш, няма да дириш дивото!!!!
Бог дава Бог взима!!!!
Божи заповеди са много важни!!!!!!!


Дева Мария

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4a7385d95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Не ти ли е ясно, че това с гаджетата е за леки жени. Нормална жена, първо трябва да сключи брак. Много си изостанала ако не знаеш. Това че в днешно време не е така, е просто тъпо. Защо трябва така 10 години с тоя, другите 10 с тоя. Трябва да сключиш брак първо, после да родиш деца. Ама какво да очаквам от леки момичета като теб.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6192d318a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Виждам, че 11 коментара чакат одобрение, вероятно вече са ти го казали, а може и темата да е фейк, но аз ще си кажа, щот съм в просветителското си настроение.
Няма такова нещо перфектна връзка и перфектен мъж. И ти не си перфектна. И аз не съм. И може би това е именно хубавото. Начертала си си в главата някаква представа за перфектни отношения и очакваш съдбата да ти ги поднесе. На твоята възраст може и да е нормално, не помня. Работата е там, че за перфектността на отношенията се налага да се бачка - ама здраво да се бачка. И то не като тръснеш своите очаквания и тропнеш с крак. А като се научиш да ги комуникираш правилно с отсрещния човек, пък и да ги снижаваш малко. Но тази връзка най-вероятно ще остане първото стъпало по пътя.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1ad81c72a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Дееба тоя фитнес дееба. Щом ходи на фитнес - динамичен е. Щом не ходи - мързелив е.
Ми вземи се изплющи с някой от фитнеса бе, кво толкова го мислиш?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 33f2fdb589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Тази тема е хубаво да се погледне извън контекста на любовните взаимоотношения. Ако човек сам се уважава, то той би бил повече оценен и на работа, и в семейството си и с приятелите си. Човек ще привлича винаги такива взаимоотношения с околните, каквито резонират на собствената му енергия и вярвания. Човек сам поставя границите си и другите искат или не искат се научават да ги спазват, което от своя страна води до уважение. Авторке, в твоя случай ти виждаш, че твоя приятел е мързелив, мрънкаш, но въпреки всичко оставаш с него. Тоест ти недвусмислено показваш, че това е твоят стандард и не поставят ясно границата, не заявяваш твърдо какво може и какво не може, и той затова си прави каквото иска. Т. е ти може да си мислиш, че проблемът е в приятеля ти, че той е лош, мързелив и т. н., но щом той е в твоето обкръжение, ти си го допуснала и си еднакво виновна за тези отношения. Аз в началото на моите взаимоотноения съм винаги категорична и ясна, поне да не си губим времето взаимно и да се лъжем, ама ти така, ама това иначе... Изтървеш ли тези първи моменти да си поставиш ясно границите, губиш контрола на неговото поведение спрямо теб и уважението му. Прочети това, което ти написах няколко пъти и тогава няма вече да се чудиш защо една жена получава дадено отношение, а друга не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 377156ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Имам една позната възрастна жена, вече прабаба, тя ходеше да гледа правниците си като бебета в друг град.

Тая жена директмо вика зетя и го пита!
Ти какъв си, баща ли си, лентяй ли си.
Как така ще стоиш на компютъра и ще ми играеш на игрички, а жена ти ще изнемогва.
А къде е интимния ви живот, защо не спиш с внучка ми? Искаш да си намери друг ли?
И темата основно около интомния им живот, основно!
Тт така се появи и второто бебе.
Но бабата свърши доста просветителска работа, директно, с примери, аз така, дядото така, а ти какво.

Това го знам от дъщеря и, която се беше хванала за главата и се страхуваше да не обиди зетя.
Но се оказа, че зетят има закваска и сега е различен.
На времето влаковете бяха с по 30 вагона, народ много, истории много.
Няма да забравя пак така една история, зетят мързелив, нищо не пипа.
Как попаднал случайно в един гараж, някакво момче си оправяло колата и мързеливият зет намерил призванието си.
жена му вика, преди не можех да го изкарам от къщи, сега не се прибира от работа.

Мога и лични истории да споделя, но знам едно.
Мъжа се изгражда, възпитава, няма готов продукт на пазара, ни жената, ни мъжа.
А ако наистина не става, не става.
Но моят съвет е да опитате с интимния живот, там да пробудете в него и мъжа и съпруга.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 59ad2f427c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   На теб никой мъж няма да ти угоди. Ти си болезнено капризна и вечно недоволна от мъжете. Казваш, че от скоро живеете заедно, а колко време имахте връзка преди да заживеете заедно. Дори един месец да ви е била връзката пак си можела да видиш и прецениш навиците му. През това време на вашата връзка къде ти беше акъла та не можа да го прецениш. Или тогава ти самата не показа истинската себе си. Не ми се вярва той да е това както ти го описваш. А ти защо влизаш в банята когато си решила да правиш торта. Не можа ли след като направиш тортата тогава да влезеш в банята. И ти не си много организирана, но трябва да обвиняваш другите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4a1221e21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ауу, тоз фитнес колко бил лош.
Еми както вие харесвате слаби млади момичета, така и ние харесваме тренирани мъже, а не мързели разплути пред дивана с чипс в едната ръка и бира в другата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6abf027123
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Mога да напиша доста по въпроса, но вече има много уместни коментари, например 2, 3 и 8.

Аз само ще те цитирам: "Това изобщо не е справедливо? " и попитам, а кой ти каза или обеща справедливост. Ако хората получавахме това, което заслужаваме света щеше да бъде рай, защото доброто отношение би се поощрявало, а лошото наказвало. Ама ядец...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3b2b066620
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Просто се разделете, то е ясно че ти е писнала връзката. По отушение на примерите които даваш. Това което виждаш е пречупено през твоята призма, но реално не виждаш много други неща.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 101ca26d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Комплекс от фактори.
Това, че е хубава втората ти приятелка с перфектната връзка, само по себе си е предпоставка да има по-голям избор от мъже около себе си и да има възможност да подбере този, който се държи най-добре с нея. Момиче, което освен хубаво е и умно, пък знае и да подбира. Защото ако е тъпичка, ще избере някой, който просто да е хубав като нея и ще смята, че е хубаво колко добре излизат на снимка.

Опитът в любовните отношения също е от значение. На мен първата ми връзка бе с агресивен и ревнив наркоман. Имахме си своите сладки моменти. Но през по-голяма част от времето го изживяхме в скандали, раздели и бой. Има-няма четири-пет годинки се влачихме заедно. На какво ме научи тази връзка? Страшно много! Но главното е, че аз такова отношение не желая. Това, което разбрах е, че не мога да вирея и да се развивам в подобен вид връзка.
Следващият ми партньор пък беше страшно влюбен в мен, буквално компенсираше това, че аз пък нямах грам любовни чувства към него. Той ми показа, че един мъж може да запази мъжествеността си, но междувременно да проявява романтично отношение, да ти угажда в голяма част от случаите и като цяло да те кара да се чувстваш като жена. Тогава осъзнах, че искам точно това - до себе си искам човек, който да ми позволява да бъда нежната половинка. Достатъчно силна съм, че да мога да бъда опорно рамо, когато и той самия има нужда от такова или ние заедно имаме нужда от силата и на двама ни. Но осъзнах, че е хубаво да бъдеш слабия пол и да се чувстваш закриляна, обичана и разбирана. Разделихме се по простата причина, че исках да имам чувства все пак към партньора си.
Третият ми партньор пък ме научи, че връзката би била много по-хубава, ако освен всичко останало се добави и страст. Осъзнах, че за мен е важно да се чувствам желана от човека до себе си. Нещо, което предните двама не бяха постигнали и някак бях свикнала с това. Третият ми показа, че влияе изключително добре на самочувствието ти и на усещанията ти, на деня ти и на нощите, когато се чувстваш желана и обожавана във всеки един случай - дори когато си с най-обикновени домашни дрешки. Разделихме се, защото просто нямаше любов, а по-скоро оценяване на другия като добра партия.
Четвъртият ми вече е всичко, което може да търся. И да, помага ми в домашните задължения, прави ми романтични изненади, имаме си рутинни жестове на внимание и обич, кара ме да се чувствам жена, кара ме да се чувствам желана, разбира ме и е просто идеален. Обожавам го, ценя го, показвам му непрекъснато, че е моят крал.

Защо смятам, че опитът е важен? Защото всяка една връзка ти се случва, за да научиш нещо от нея. Ако ти не си разбрала от досегашните си връзки какво искаш от човека до теб, то е напълно нормално да ти се случва едно и също.
След всяка една от връзките си аз съм стояла значително време сама. Излизала съм по срещи, но не съм се съгласявала да имам партньор, който е като предния. След първия бях сама две години, след втория бях сама три години, след третия бях сама две години. Междувременно съм срещала техни подобия, съвсем леки подобрения, както и мъже много под тях. Но като знам че не ме устройва това, което предлагат, не продължавам да излизам с тях. Знам че няма смисъл, знам че не искам те да са до мен.
Много хора се страхуват да бъдат сами, затова веднага при появата на възможност, влизат във връзка. Не ги устройват много неща, но поддържат връзката. Защо го правите? Естествено е така да ограничите допълнително възможността да срещнете своя партньор за цял живот.
Ако аз бях обвързана, мъжът до мен в момента нямаше да ми свали звездите от небето. Не е играч просто. И преди да започнем да излизаме всъщност беше бъкан с комплекси, напълно неоснователно, но в крайна сметка нямаше дори да посмее да ме покани на вечеря, ако знаеше, че имам човек до себе си. А не обясняваш на всеки, с който се видиш, дали гаджето ти е любовта на живота ти или сте просто заедно, защото няма друго насреща.

Времето, което аз съм изкарала сама, съм го инвестирала в себе си по някакъв начин. Позволила съм си да се отърся от връзката и да намеря новото себе си. Позволила съм си да вкуся свободата, да почувствам самотата и да ценя появата на нов човек до себе си. Знам какво да правя със себе си като имам свободно време и знам до каква степен ми е необходимо такова. Научила съм се да се грижа сама за себе си и никой от партньорите ми след първия не изпитва и грам колебание за това, че не съм зависима от него и винаги знаят, че са свободни да си тръгнат. Знаят и че аз мога да си тръгна. А когато един човек знае, че този до него е независим и отстояващ себе си, умее да обича по-добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker