Гледните точки са добре дошли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96291)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22639)
 Секс и интимност (11201)
 Тинейджърски (20158)
 Семейство (4810)
 Здраве (7767)
 Спорт и красота (4048)
 На работното място (2139)
 Образование (5880)
 В чужбина (1290)
 Наркотици и алкохол (924)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1492)
 Други (13036)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гледните точки са добре дошли
преди: 15 дни, 4 часа, прочетена 644 пъти
Така, ще се постарая да синтезирам нещата максимално просто и ясно в следващите няколко изречения, за да стана възможно най-разбираемо и обективно (Оказа се, че не възможно да се процедира точно по такъв начин).
Роден съм в малък провинциален град, заминах за столицата след завършването на средното си образование. В момента съм на 28 години, живея и работя в гр. София, завършил съм елитна специалност в най-старото висше училище в страната, като успях и да се реализирам по нея.
Когато бях в училище, в 10-ти клас, в моето училище дойде момиче.
Усетих силно привличане към нея още от първия момент, в който я видях. Това, което ме спря от последващи действия, беше фактът, че тя си имаше приятел (който беше от същото училище). Въпросната девойка имаше много близка приятелка от моя клас, с която често поддържаха връзка в междучасията, засичали сме се и по центъра (все пак живеехме в малък град). Така нещата продължиха до декември. Не беше нужно някой да ме убеждава, че съм влюбен от пръв поглед в нея (защото аз наистина бях, към това се притурваше и всичко, което забелязвах в нея - в междучасията, в моментите, когато чувах мнението й по дадени въпроси, коментирайки ги с моята съученичка и т. н. )
На критиците тук ще кажа, че бях в средното бях в клас с 16 момичета (и ако съм бил влюбчив от днес за утре, е щяло да бъде в някоя от тях още от предходната година - когато се създаде класът).
Усещаше се, че и на нея не съм й напълно безразличен, като тя продължаваше да има връзка с въпросното момче, за което споменах. Не е флиртувала или говорила с мен до декември на същата година, но това се подразбираше от езика на тялото й. Тези неща просто не могат да се скрият, те се усещат. В един петъчен следобед малко преди коледната ваканция получих съобщение от непознато момиче в skype (тогава skype беше доста на мода), което беше написало доста неща за себе си и защо ми е писала - напълно искрено и ясно - има си приятел, усетила е привличане, потърсила е контакт с мен, беше съчинила и стихотворение за мен (ще си позволя да не го цитирам поради различни съображения), беше разпитвала и приятелката си за мен - не била чула лоша дума за мен, държал съм на приятелите си, бил съм лоялен, отличник, отдаден на знанието и т. н.
През цялата ваканция си писахме, тя не беше в България през това време. Нямаше нещо, което да не сме си споделяли, говорихме си, абе, личеше си, че "моабетът" е на 6+, всичко беше взаимно, никой не го е или беше планирал. До ден днешен аз не съм срещал момиче, с което толкова добре да си говоря и/или разбирам под каквато и да е форма. Смея да твърдя, че имам широк кръгозор и контактувам с доста хора, предвид и сферата, в която работя.
Смея да твърдя, че тя не ме е лъгала за нищо - нито, че си има приятел, нито, че го обича, но нещата били пред раздяла - биел я е редовно, когато е пиел, нито, че той не знаел за мен, нито, че нямало какво да се случи в момента, защото тя не е такава (и наистина не беше) - да бъде с двама едновременно, лъжейки единия за сметка на другия и т. н.
Обещахме си да бъдем един до друг, защото никога не се знаеше какво има да стане. Не можехме да бъдем заедно, защото тя беше в тежко състояние тогава - нямаше квартира и се налагаше да стои при приятеля си. Аз исках да я предпазя и по тази причина не я търсех известно време, защото знаех какво може да стане, особено в това клюкарско гнездо. На няколко пъти й заявих, че ще съм до нея, както и й бях обещал. Та мина се известно време, дойде лятото на следващата година и тя скъса с гаджето си - потърсих я, предложих й помощ за квартира или въобще с каквото мога да помогна - по това време се бях алкохолизирал заради нея (почти си развалих и успеха в училище). Интересното е, че ме блокира и не потърси контакт с мен. Аз бях съкрушен, чаках я като последния глупак, вярвах на всичко. Дойде се новата учебна година, вече бях 11-ти клас, правех се, че не я виждам. Тя се опитваше да завърже контакт, но аз й отбивах намеренията - в един момент установихме комуникация. Попитах я, защо ме отблъсна след като бях до нея и я чаках през цялото време? Тя не ми даде ясен отговор, но ми каза, че искала да оправи нещата. Тогава аз подходих леко високомерно и вече безчувствието, което ме беше завладяло, взе преднина. Тя си хвана следващия и повече нямахме стабилна комуникация. Положителното беше, че имах време да се съсредоточа върху ученето и да си закова матури, кандидатстудентски и т. н.
На няколко пъти се опитвах през годините да й покажа, че още означава нещо за мен, но тя подхождаше с насмешка или несериозно отношение. Оплаквала се е обаче, как всички са лицемери и нямало на кого да се довери. В момента има дете, човек до нея, но доколкото я познавам (или по-скоро познавах), съдейки по поведението й, не е най-щастливата на света. До миналата година й бях в приятели във facebook, но ме махна по някаква неизвестна причина? !? Не съм блокиран, но не съм й в приятели - не съм я притеснявал или нещо. Старите й гаджета са й в приятели, но не и аз - не бидейки от тях в никой момент, хахаха. Защо й е да ме маха? Пак казвам, че не съм я притеснявал с нищо - един път се разминахме в града и се поздравихме, това е.
За себе си през това време ще кажа, че съм имал някоя друга връзка - макар и не от най-дълголетните, но не са оставяли никакъв траен отпечатък върху мен. Остави го момичето/жената, с която не успяхме да сме заедно по една или друга причина. Интересното е, че не мога да се освободя от мислите за нея, дори и след толкова много години сякаш вчера кръстосвах коридорите на даскало и я виждах да минава.
Не бих го нарекал несподелена любов (към онзи момент) или любов от пръв поглед (само и единствено), а някаква форма на неизживяна възможност за съвместно щастие. Другото интересно е, че не съм й казвал директно, че я обичам - казвал съм го на други, които вече съм забравил, но не и на нея.
Не допускам, че може да сме заедно - тя е толкова променена, а аз съм си все същото обикновено момче. По-скоро искам да питам, как мога да се освободя от мислите за нея? Не е вариант и да ходя да се наливам като маймуна в някоя дискотека - мина ми времето за това, а и ми пречи на работата. Наскоро четох една статия, че мнозинството хора живеят в миналото, малцинството в настоящето с помисли към миналото, а в бъдещето никой.
На предложенията зализания ще кажа, че винаги съм си бил бая социален и съм излизам доста (може би в последните години на училище намалих известно време излизанията, както и преди, и по време на сесии). Работил съм и на две места в определи периоди, но като се преустанови работата и имам повече свободно време, спомените нахлуват. Определено не е заради пандемията и това, че трябва "да сме вкъщи" :D
Поздрави на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 дни, 13 часа
hash: 72d719a8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Историята ти ме трогна, нямам идея защо точно. Моята гледна точка е, че ти си идеализирал едно наистина много объркано младо момиче. Момичето е пораснало, станало е жена, но така и не е успяло да намери баланс между сърцето и разума.
Моята първа любов беше много сходна. Влюбих се в момче, с което просто си писахме и никога не сме имали връзка или романтични преживявания. Беше взаимно. Той имаше доста проблеми на главата си, но комуникацията ни беше повече от отлична. Минали са вече 11 години оттогава, понякога си спомням с умиление. Спрях да мисля за него, когато осъзнах, че той вече не съществува. Променил се е и е друг човек, а аз още на времето го идеализирах и не виждах истинското му лице. Слушах думите му, но никога не анализирах действията му. Имам едно вътрешно усещане, че ти правиш абсолютно същото. Аз не се освободих, докато не се върнах в онези спомени, но от гледната точка на по-зрял човек с опит. Може би това е ключа на разковничето и вместо да бягаш от мислите за нея, трябва да се сблъскаш с тях.
Искам да ти кажа нещо, което сигурно ще е неприятно за теб. Мисля, че тя те е използвала за спасителен пояс. Хванала се е за мисълта за теб, за да се измъкне от онази тежка връзка и да намери причина да се усмихва. После се е справила, останала е сама и е преценила, че не иска да разваля мечтата си с реални преживявания. Това не означава, че не е таяла топли чувства към теб, но ти си бил лекарството и тя е продължила напред, когато се е излекувала. Всяко последвало нейно действие е било нелогично, но само от гледната точка на емоционално здрав човек, а тя е преживяла доста за крехката си възраст и не е била такава. Вероятно отдавна не мисли за теб, преживяла е връзки и връзки, а сега е майка. Най-добре ще е да допуснеш в съзнанието си мисълта, че тя въобще не е толкова съвършена. Знам, че това е много трудно, правила съм го, но не виждам друг начин. Съветвам те и следващия път, когато излезеш на среща с жена да разговаряш с нея с отворен ум, да проявиш разбиране към личността ѝ и да си позволиш вътрешно да се влюбиш. Заслужаваш истинска връзка и да обичаш човек, който също те обича, но е по-праволинеен и сигурен от онова момиче.

 
  ...
преди: 12 дни, 9 часа
hash: 1dfe42c972
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аха, били сте на 16, но вече имала приятел, който вече ПИЕЛ (а той на колко е бил?) и я биел, но живеела с него и не била в България....
Хмммммм...

 
  ...
преди: 12 дни, 9 часа
hash: adbd536468
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момче на 28 години? Авторе, първо започни да гледаш на себе си като на мъж. Не си момчето, което си бил тогава, нито тя е момичето от даскалото. Не е било писано, не се е получило и толкова. Миналото е мъртво и няма смисъл от опити за съживяването му и от мисли за него. Не се върви напред с глава, обърната назад. Всички имаме минали любови, връзки и т.н., но ако мислим само за тях, настоящето ни ще бъде празно и самотно. Да я забравиш можеш ако имаш любима жена до себе си- в реалния настоящ живот. жена от плът и кръв, с която да заспиваш и до която да се събуждаш сутрин.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 9 часа
hash: ebc4d0cbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Интересно мнение, благодаря ти за което.
Нека обаче да поясня някои допълнителни неща.
Виж, аз никога не съм я идеализирал - нито тогава, нито някога през тези всичките години. Това, което имам предвид, че говорим за напасване и "търкане" между два камъка, когато ги допреш. И да, допускал съм, че може и за нещо да ме е използвала, няма спор.
Тя не беше объркана тогава, нито аз съм бил. Споменавам го, защото много хора са на мнение, че видите ли жените и мъжете, особено когато са млади, са много объркани не знаели какво искат. Напротив. Та тя започна да се издържа на следващата година сама - работеше, плащаше си сметките и т.н. Не искаше да си реже вените заради него, не искаше да страда, не искаше да й посяга. Това е. Спомена, че иска да сме един до друг - не е казала, край, оставям го - само с теб ще съм. Не е криела, че го обича, защото са и доста време заедно. Не ме е лъгала, когато ми каза, че е по-скоро любов от пръв поглед с мен, но с течение на времето е установила, че сме си "направо един за друг", но и двамата знаехме, че няма как да сме. Съгласи се, но на 16-17 години, непълнолетна малко трудно щеше сама да се справи с всичко. Дори ще ти кажа, че идвайки един път в моята класна стая я чух да говори с приятелката си (коригирам леко оригиналния пост - тя имаше повече от една приятелка от моя клас, но една й беше най-близка), че е готова да излезе на квартира сама (и после коментарите зад гърба й - ама как така ще напуска сигурното, за да скочи на несигурно). Вината е моя и ще ти кажа защо - защото прекалено много се дръпнах от нея и тя реши, че съм се отказал, а аз се страхувах за нея - не трябваше никой да разбира - нито приятелите ми, нито някой от училище, за да не стига до приятеля й. Това си беше невъзможна любов от самото начало. Защо мислиш се бях отчаял толкова - никога не съм бил толкова сломен, колкото бях тогава.
Не може като се разминеш с някого и си размените по две думи да хвърчат искри и да те пронизва и да смяташ, че няма да се забележи. Дори и атмосферата се нагорещява в такива моменти.
Аз исках да я предпазя (най-вече от него), не исках и да я кара да изневерява (физически), защото и тогава знаех, че просто не е правилно. Това, което ти казваш, че може да ме е използвала като отдушник, не е по-принцип нещо лишено от смисъл в общия случай, но с нея не мисля, че беше така. Казвам го, защото когато (неуспешно) съм опитвал да влизам в интимни взаимоотношения с жени на по-късен етап и си личи, когато жената те използва, за да ти споделя само и т.н.
Но вече на толкова неща съм се нагледал в тоя живот, че няма какво да ме учуди, да ти кажа честно, хаха.
Още тогава знаех, че си има недостатъци и неща, които не ми харесват в нея, но това не ме е отблъснало от нея или не ме е накарало да я намразя. Но и тя не може да отрече, че наистина си имаше доста голямо пасване и просто лошото стечение на обстоятелствата го предотвратиха да се превърне в нещо повече.
Веднъж с нея като коментирахме( беше през 2015-та, по мнението й просто "пътищата ни са се разделили" без да намеквам точно за пропусната връзка, а просто защо не сме в един град и т.н.)Нещата доста се промениха през годините, а с тях и погледът ми върху жените. Няма никой идеален - нито мъж, нито жена. Въпросът е доколко двама човека са идеални за себе си - начина на мислене, живот, поведение и т.н. Майка ми и баща ми се карат всеки ден, имат си кусури бая, но са си заедно - има пасване и моабет, когато се налага. Аз също имам доста кусури и повярвай ми, показвали са ми ги.
Ретроспективният поглед е следният: Ако бяхме се хванали, вероятно щеше да ме остави след година-две, съдейки по поведението й. Най-много да се беше стигнало до дете, което не знам как щях да гледам/гледаме. И забрави за университет, и за учене. Дали щях да съжалявам повече, никой не може да каже. Другото, което е, тълкувам го в смисъл, че вероятно нещо ме е предпазило, защото може би щях да се затрия заради нея тогава. Представи си любов от пръв поглед, привличане, ПЪЛНО СХОДСТВО в характерите (дори и астрологически - аз - везни, а тя -близнаци), последващо влюбване, и всичкото това в един единствен казус. С други момичета/жени през времето е имало по едно от тези неща в даден момент (говорим и за консумирано взаимоотношение в даден момент), но това не надделява над (не)преживяното с въпросното момиче.
Комуникацията ни до миналата година не е изчезвала никога напълно, просто избледня с времето. Аз споменах, че не съм се натрапвал и наистина е така, но когато сме си говорили, е ставало ясно, че вътрешно малко или много тя си е все същата. Едно момиче на 17 години (когато е с тежко детство, а и не само) е до голяма степен оформено вече като личност, много няма какво да се промени до 24-5. При нея никога не е имало някакво идеализиране или лигавене, аз също съм израстнал в консервативно семейство, което също е оказало влияние. Просто момичетата в този период се отегчават по-лесно.
И пак ти казвам, че "зрелият" поглед върху нещата, доколкото го има, го търся във вид предпазване - дали от Господ, не знам, но с цел да ме предпази от нея, за да не ми "изяде" главата напълно. Може би с някаква цел трябваше тя да ме мотивира допълнително, за да постигна и нещото, което съм постигнал до момента. Колкото повече жени срещам, се убеждавам, че някои неща се случват по веднъж в живота. Имах в един момент и чисто сексуална връзка с по-възрастна жена, и въпреки зрелостта си, тя не може да компенсира за нещата, които ти посочих по-горе (търкането между двата камъка най-вече).
Проблемът в цялата работа е, че както го казах в първия пост, не мога да се освободя от цялата тая работа. Не идеализирам, не си създавам фалшиви образи, независимо от ъгъла, от който гледам ситуацията.
Недоумявам защо й е да ме маха от приятелите си ? Ще ми е интересно да чуя мнения на дамите по въпроса, но допускам, че нещо притрепва и в нея и се опитва да се избави от него - било да не си навреди на връзката, било заради детето, но съм сигурен, че нещо усеща. Ако е изпитала и 1% от това, което аз, няма как да не й притрепва, някои неща с времето не минават, обратно на общите приказки.

Поздрави !
От Автора!

 
  ...
преди: 11 дни, 23 часа
hash: 027df9bcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Неизживяната любов винаги се превръща в някакъв идеал и то за дълго време. Тя е останала в една паралелна реалност и не можеш да видиш колко неперфектна би била всъщност, ако се бе случила. Вие не сте имали връзка, дори комуникацията ви е била онлайн. Имах и аз такава неизживяна любов и знаеш ли как се лекува - с реална дълга връзка, с всичките й проблеми, евентуално след това с друга дълга връзка с всичките й плюсове и т.н., докато не осъзнаеш, че това е истинско, а онова - не.

 
  ...


...
преди: 11 дни, 2 часа
hash: 435671cb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Харесай си нова.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 5 часа
hash: 64afff81bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От Автора:
Коментар №4 беше насочен към коментар №1, който говореше за сходна история. Публикуването на коментарите се забави, та затова не отчетох и последващите. Сега ще поясня и по отношение на следващите коментари. Държа да подчертая, че нямам за идея да се заяждам с никого от коментиращите, а искам да внеса колкото мога яснота, за да се коментира изчерпателно.
До №2 - Тя си живееше с него, в тях, но ваканцията я изкара при майка си - в чужбина, понеже жената работи и живее там - помагаше й с пари, както може и така. Няма нищо неясно. Приятелят й беше 2 години по-голям, беше пълнолетен и тогава, така че не мисля нещо да е неясно. Аз бях в 10-ти клас, приятелят й беше в 12-ти.
До №3 - Като цяло нещата, които казваш, са така, но има елемент на идеализъм. Съжалявам, но ми звучи малко идеалистично на моменти - "жена от плът и кръв, да се буди до теб и т. н. " Както съм посочил, имало е връзки, дори и чисто сексуални, но нещо е липсвало. Хайде да не четем между редовете, за да не пишем необосновани неща. Като цяло казваш верни неща, пак го подчертавам, но не съвсем. И да, всеки има връзки, спомени и т. н., но хората са различни и сравненията са неуместни. Щом съм отворил темата и търся мнения, сигурно има защо. Непознати по-принцип биха казали най-обективно и точно, за разлика от платени психолози и тем подобни (които не мисля, че има на ниво в България, та да се харчат пари по тях). Обърни внимание на втория ми коментар - №4. Затова и ми е интересно Вашето мнение - на хора, напълно непознати и незаинтересовани от историята.
Че тя е различна и друга, друга е. Аз пък не се имам за голям мъж. Всичките големи мъже станаха, ама като ти трябва някой за нещо, няма на кого да разчиташ. Споменах го още в първия пост.
До №5 - Съгласявам се с повечето неща, комуникацията ни беше и на живо, не само онлайн - тук е хубаво да се подчертае. Виждали сме се всеки ден, говорили сме. Да, започнало е онлайн, но далеч не е останало само така. Много правилно я определяш - неизживяна, което е различно от несподелена. На място казано. Въпросът е дали се лекува или ти създава постоянен нереален образ, към който се стремиш. Това за паралелната реалност много ми хареса, също на място казано.
До №6 - Да де, имало е различни излизания, връзки - като цяло краткотрайни, аз съм го посочил. Една беше чисто сексуална. Ама сме си на същия хал. Една девойка така ме беше отритнала преди точно 3 години, че така никога не е било. И кво стана? След една седмица ми мина - да, не ядох, не спах, и пак се върнахме в старите спомени за въпросната девойка от темата.
До всичките коментиращи преди и след моят №4 - обърнете внимание и на него и дайте още мнения.
Благодаря Ви! Поздрави!

 
  ...
преди: 8 дни, 12 часа
hash: 91f9e1c6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен си я разочаровал и вече не иска да има нищо общо с теб, защото не те вижда като надежден човек. И сега като знаеш, какво? Продължавай да се утешаваш с твоите си истории, но истината ти си я знаеш - издънил си се и си провалил нещата.

 
  ...
преди: 7 дни, 8 часа
hash: 572fa350f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До №8 - Може и така да е, да, вероятно аз съм се издънил в даден момент - когато тя е искала да се поправи и да оправи нещата. Не, не се утешавам с нищо в момента, търся отговор на въпроса защо продължавам да се терзая точно за нея - ей го на, оная вечер пак я сънувах. В съня ми беше и майка ми, която я гледаше неодобрително - навремето се сетих, че майка ми каза, че това момиче не било за мен, по-добре, че така останали нещата и прочие. В съня ги гледам двете, стоим си на село и майка ми се заяжда нещо с нея. Не мога да се съглася с това, че не съм надежден - за разлика от баща й не пия (много рядко някоя бира), не посягам на жени, а и рядко ще се сбия - трябва да е неизбежна отбрана, за да не ме набият мене (за мъже говоря). И както казах съм израснал в патриархално семейство и не съм видял баща ми да ходи по любовници или да се губи с дни, за да взема лош пример от него. Ненадежден може да ме определи някой, който не ме познава, така че ти просто не знаеш какво говориш в момента, хах - определяйки нейното поведение на база това. Ако обърнеш внимание на нещата подробно ще видиш, че през цялото време съм се опитвал да не й навредя. Дори и в момента се радвам тя ако е добре. Аз не съм обсебен от нея, за да я искам за себе си - нека си е добре с бащата на детето и да си живее живота. Другият въпрос е защо й трябваше да ме маха от приятелите си ? Хаха, няма да я изям, нито ще й разваля семейството. Даже бих й помогнал, стига да иска. Въпрос без отговор. Явно.
От Автора. Поздрави !

 
  ... горе^
преди: 5 дни, 36 мин.
hash: da40582472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Здравей Aвторе,
жена съм на години. Добро момче изглеждаш затова ще ти кажа. Махнала те е от "приятели" защото не иска да я асоциират с теб. Не те е блокирала напълно защото знае че винаги може да разчита на теб. В смисъл ако всички други варианти не проработят.

 
  ...

...
преди: 2 дни, 3 часа
hash: 726129fc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До №10,
Съмнявам се, че няма да иска да я асоциират с мен по какъвто и да е начин в момента, най-малкото заради сферата, в която работя и евентуалното съдействие, което би получила от мен точно по отношение на работата ми. Отделно, няма кой да я асоциира с мен в момента - хората, които знаеха за комуникацията и тръпката между нас (връзка не казваме, защото е явно, че нямаше) едва ли са повдигали въпроса след 2008-2009 година, тоест повече от 10 години. Съмнявам се, че ще тръгне да разчита на мен, най-малкото няма да има очи да го направи, а и аз съм не съм мекотело, за да откликна. Както посочих, веднъж вече съм я отрязвал заради некоректно поведение, едва ли бих помогнал ей-така, по самарянски. Според мен най-логичното е да иск да си чисти лист-а с приятели, да го ограничи до реалните контакти. Последната седмица особено доста премислих и преосмислих нещата и мога да кажа, че определено е било за добро. Тази девойка явно не е била за мен. Едно отрязване от онзи ден ми затвърждава представата за това - имаше една сервитьорка, с която доста често сме си подмятали погледи, но след като й взех контакт се оказа, че няма какво толкова да делим, а и явно не й допаднах съвсем, за да иска да задълбочим с излизания и т.н. Това си е нормално, но този случай ме накара да се замисля. Може би в контекста на тази тема.
Убеден съм обаче, че ако има нещо да става в бъдеще с нея, съдбата си знае работата. Изводът е, че трябва да си живея живота и да се радвам на жените около мен. Не си струва да се терзая за миналото, може пък живота да ми даде възможност истински да наредя нещата.
Поздрави !

 
  ...
преди: 1 ден, 5 часа
hash: 4fd4308d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Щом не те е блокирала, ами питай я, вместо да гадаеш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker