Омъжена и самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омъжена и самотна
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1002 пъти
Не съм предполагала, че някога ще пуша тук, но прпсто нямам с кой да споделя какво ме тормози, за щото чувството за срам, неудобство и страх ме разкъсват.
Накратко. На 29 г съм. Омъжена, реализирана, имам прекрасно момченце на 3г. С мъжа ми сме заедно от 10 години. Той е добър, образован и държи на мен. Работата му обаче е свързана с безброй отсъствия. И така е от няколко години. Все чувам някой ден ще спра.. Няма го половината от годината. При едно от отсъствията му обаче, не можах да издържа и се сгреших.
Имах отношенията с мъж, с който никога не не съм предполагала, че ще имам. Кратки, но много емоционални. Не съм изпитвала танкова нещо, никога.. Страст, която не мога да да спра като влюбена ученичка.. Толкова нередно, точкова неправилно, не можех да повярвам. Реших да приключа, тъй като въпросния мъж нямаше славата на добър и надежден партньор. А и не исках да се разделя с човекът, когато обичам, въпреки, че вниамнието, което получавах спри през времето, което желе тук, беше нищожно. Все едно на моменти безразлично, все едно съм даденост. Приключих с другият. Забременях и се омъжих.. Ноооо аз не спирам да мисля за другият, в моментите, в които съм сама едвам се сдържам. И ме е срам и чувството за вина ме мъчи и какво ли не.. Нямам идея как да постъпя, дори няма да питам кое е правилното, защото знам кое е - знам, че трябва да останат вярна на съпруга си и че всичко това е ужасно.. Но все пак Волфганг моля за съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: f3fe2e1ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбирам изневярата, но ще се абстрахирам от тази част в историята ти и няма да те съдя.
Връзките са двупосочен процес, без комуникация сте за никъде. Изчакай съпруга ти да се прибере и му кажи, че не можеш да продължаваш да живееш по този начин като самотна кукувица. Обсъдете какви варианти имате пред себе си и вземете решението, което ви се струва най-балансирано. Не да го молиш или да го заплашваш, а директно да му кажеш, че ти няма да търпиш повече дълги командировки. Дали ще си с мъж, който вечно отсъства или ще си самотна майка, разлика почти няма. Бащата на детето и в двата случая не е в дома ти. Очевидно си на ръба, явно вече е време да се говори и да се действа за разрешаване на проблема.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 750b2143cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, все едно чета себе си. Само че съм от 16 год. така. Ами аз хич нямам и намерение да приключвам с другия, отначало имах угризения, но пък един живот живеем. На мен поне ми омръзна от самота, липса на мъжко внимание, секс и какво ли още не. Така че се радвам на връзката си с женен любовник и грабя от живота с пълни шепи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0583c64900
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, защо се залъгваш. Ти не обичаш съпруга си, просто ти е удобно да живееш с него. Няма да спреш да му изневеряваш и за в бъдеще, докато те хване. После ти си знаеш.... По-добре го напусни още сега, за да си спести разправиите после. Някои жени ще те съветват да си вземеш своето, но знай, че всяко нещо си има край, цена и последици.
На младини направих твоята грешка. Платих жестока цена. Едното дете остана при съпруга ми, другото при мен и той отиде в родния си град. Разводът е травма за децата, но при всеки е различно. Имай волята първо да мислиш като майка, а после другото..
Сега съм стара и самотна, бившият ми съпруг почина, а деца поеха по пътя си далече от мен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker