Да можехте да върнете времето назад - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да можехте да върнете времето назад
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1517 пъти
Ако можехте да върнете времето назад...?
Бихте ли го направили за да поправите грешките в любовта, бихте ли се отказали от всичко друго само и само да задържите любовта на живота си?

След вече повече от 5г, откакто срещнах НЕЯ, любовта на живота си до наши дни всеки Божи ден съжалявам за това, че я изгубих. Независимо с колко други след нея бях, с колко след нея спях, опитах се да мечтая, да ги обикна така, както нея. Дадох всичко, даже на сила се опитах - нищо не помогна. Винаги съм мислел за нея, дори и за малко, когато съм с някоя от другите момичета. Знам, че не е редно, но просто ми е минавало през ума, а някой вечери даже съм прекалявал с мислите за нея.

Сега след като вече успях да постигна всичко онова, което исках и да стигна до места до които шепа хора са успели... се чувствам ОЩЕ по-празен и още повече съжалявам дълбоко за това, че я изпуснах. Не мога да кажа, че грешката беше моя, нито нейна, просто така се стекоха нещата. Не ни беше писано, може би? Но защо тогава трябваше да преживеем всичко това и след това да изпитаме такава голяма болка? Урок? Поука? Наказание?

Зная само едно, че никога няма да обичам някоя толкова силно, колкото нея и когато стана на 100 години... в сетния си дъх ще изшептя името й... и че я обичам! А в следващият си живот... ще я търся отново, докато не я намеря, дано тогава съдбата да е решила друго за нас и да бъдем заедно - щастливи дори и след краят.

Някой да се чувства по същият начин? Да знае и да е наясно с това, че никога повече няма да обича по същият начин и всичко останало постигнато в живота губи смисъл, стойност... нито кариерата, нито парите, нито постиженията, нищичко. Не казвам, че няма смисъл да се живее и да се радва на живота човек. Да има приятели, да създава приятни спомени, да изпита други чувства, да пробва различни неща... не, говоря за онази празнота, която винаги ще усеща вътре, много навътре и на дълбоко в себе си. Където само вие може да стигнете до онова място... късно вечер, когато сте сами. Макар и сълзите и болката, която сте изпитали... накрая пак се усмихвате и заспивате спокойно, защото знаете, че някъде там има човек, когото обичате от дъното на душата си... и пред, и сега, и докато дишате.

Ще ми се да мога да върна времето назад... бих се отказал от всичко на момента, само и само да мога да изживея 1 ден... само 1 ден от миналото си с нея. Да се върна назад, да я прегърна и да й кажа, че я обичам и след като я целуна само още веднъж... готов съм да дам живота си даже... само за една прегръдка, само за една целувка... само да мога да хвана ръката и още веднъж, само да мога да я погледна в прекрасните и пъстри очи.

Любов моя, обичам те и... съжалявам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 16c8b7407f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все пак, какво ви раздели

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 34cb1b8bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От къде си ,да не съм аз ,че много ми напомняш на един бивш по описанието

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fb70d33527
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чак ще се разплача. Наистина. Но от друга страна пък вие сами си го правите. Не е хейт, повярвай. Аз съм в малко по - различна ситуация. След няколко дена се махам от човека с когото живея и градя някакво бъдеще. Като казвам след няколко дена, имам впредвид, че обстоятелствата не ми позволяват да стане в най кратък срок. Завинаги ще остане човека, когото съм обичала най - много и на когото съм държала най - много. Със сигурност ще ми се иска да се върна назад и някои моменти да изживея пак. Няма да казвам, какво се е случило и защо. Все пак съм за да коментирам, а не да разказвам за мен. Всеки от нас може би има или ще има човек за когото не спира да бие сърцето му, но това което знам е че живота продължава. Щом не си с нея/него значи или ти или той/тя е виновен за края на връзката. И любовта там е приключила. Няма какво да мислиш, да трепериш, да се чудиш и т. н. Щом си виновен, сори. Търси друг/а.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 625cd7952b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж сега, може да не сте имали път заедно, карма заедно... А може и да не е толкова перфектна , колкото мислиш. Може раздялата да те е предпазила от бъдещи разочарования, разбиване на сърце и живот и пр. Така че се радвай на това, което имаш. Животът е по-мъдър от нас, както и аз разбрах с годините.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b01aad9336
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мислиш си че няма да обичаш. Повярвай, недей да отхвърляш това което пиша с мисълта, че всъщност не те разбирам, понеже не съм имал подобна любов. Болката ще те научи на много, особено ако с идея се опитваш да анализираш всичко правилно. Все някога ще бъдеш просто доволен, че е имало такъв човек. Ще остане само положителното, не знам как става при други които са имали подобни преживявания, но при мен стана когато "се наложи" да пре-анализирам всичко, понеже някакви носталгични мисли се появиха и всякаква макар и малка останала мисъл си отиде. Остава един красив спомен, все пак да си обичал не е лошо и със сигурност не е лошо да те боли. Болката е най-голямата награда, без нея сме мъртви, тя просто е способна да победи всяка егоцентричност в нас и така да ни научи на една по-чиста любов. Именно "заговаряйки" човек за връщане на времето е ясно, че вече сме научили нещо и съответно искаме да върнем времето за да го приложим. Колко наивни сме повечето наистина. Бъди сигурен че в живота ни се появява винаги възможност да използваме наученото от нашите грешки, но и затова трябва време за да го разберем рационално, а вероятно дори повече за да го приемем със сърцето си. Не се отчайвай никога, имало ги е тези моменти да се сещаш в определени ситуации и да си казваш:"колко би било хубаво поне да можеше да чуя този човек". Но от позицията на някакъв опит нещата отминават и вече не гледаш на този човек като на любим, а като на брат/сестра. Имаш чисто човешко уважение и се надяваш по човешки всичко да е наред с него, а това е нещо положително. Историите са различни и не си мисля, че всичко при теб ще стане както при мен. А и не трябва.
Пожелавам ти сила, мъдрост, търпение и смирение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c4e5bbbf23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си в капана на миналото и без машина на времето. И там ти е комфортно да си живееш с призрака на една някогашна обсесия. Затова настоящето ти е празно и пусто. Като ти е готино, остани си там и нямаш проблем. Добре е никое момиче да не се влюбва в теб, защото ще е нещастно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7273ff82cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 5 написа много хубав коментар! Разделите ни предпазват от бъдещи разочарования.

Аз имах преди години кратка връзка с момиче, което боготворях направо и се чудех как така тя е с мен. Е, оказа се, че има много по-добри момичета от нея. Сещал съм се за нея през годините, тъгувал съм, но напразно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker