Изневерих и не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих и не знам какво да правя
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 4091 пъти
Здравейте! Ще съм кратка, моля не ме упреквайте. Значи аз съм жена на 22 години и от 2 години имам връзка с мъж, който ми помогна да се изправя след много тежък момент и който обичам безумно много. Нещата между нас вървяха супер докато преди няколко месеца не се срещнах случайно с ученическата ми любов... С него се познаваме от 8 клас и определно имаше нещо между нас, обаче тогава той не знаеше какво иска. Бяхме нито приятели нито гаджета близо 5 години. След като заминах да уча пътищата ни се разделиха но аз не можех да го забравя. Малко след това загубих леля си, която ми беше много близка и срещнах приятеля си. Почнах да излизам с него само и само за да забравя онзи на който не му пукаше за мен. Виждах че той ме обича и аз го обикнах. Та преди няколко месеца се срещнах с ученическата си любов. Искаше да пием кафе и аз се съгласих с нагласата че всичко между е минало. От кафе на кафе, почнахме да се срещаме по често. И една вечер просто се отдадохме и спахме заедно. Продължаваме да се срещаме и буквално се чувствам като някоя уличница. Забравих да кажа че той също си има сериозна приятелка пък и детенце на 6 месеца. Не знам как да постъпя... Не искам да му разбивам семейството. А и не съм сигурна колко ще издържим, като знам колко е непостоянен. Моля за съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0a6bdafff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да му разбиеш семейството, защото хората с деца ги имат защото са ги искали . Няма как да ги рискува. Мъжете не са емоционално нестабилни като нас жените.
И да спят с друга - няма да си зарежат семейството. Те не се влюбват наивно като нас. И това, че сте се виждали често за кафе - не е случайност. Мъжете така правят като искат да спят с една жена. Но секса за тях не значи сериозни намерения.
Не бъди наивна.

Моя съвет към теб е да развиваш себе си и да се научиш да харесваш себе си . Самочувствието ти да зависи от теб, а не от другите- тогава няма да имаш нужда да се доказваш на хора, които не искат теб и нямат сериозни намерения към теб.

П.С Случилото се не те прави лош човек. Прави те човек, които е влюбен и прави неразумни неща.
Просто не искам да си наивна и смятам, че щом питаш за мнение- имаш нужда някой да ти свали розовите очила.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4a23c21568
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай, търси си просто секс...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6b9f02ed0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

3.   Заради такива като вас няма да се женя - не е упрек, а истина !!!
Сам си харча парите за себе си, а ако искам да си удовлетворя нагон - не се женя, а ходя при платената любов ! Заради такива като вас !
Лек ден !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2c7bee82bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Буквално се чувствам като някоя уличница." Защо като? Като не искаш да си уличница, спри да лъжеш и предаваш човека, когото УЖ безумно обичаш, остави го да си намери жена, достойна за любовта му. Ти определено не си такава. Вие с любовника ти сте си лика прилика двамата. Срещайте се, е@ете се, правете каквото искате, но не причинявайте болка на други хора. Те не са виновни, че вие сте такива подлеци.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b70a8d51ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   И ти имаш претенциите един ден да бъдеш прекрасна майка и съпруга? Да, ама не. После мъжете били боклуци. И аз като н. 3. Излишни нерви нямам, за да се занимавам с жени, които не знаят какво искат от живота, а иначе с големи претенции

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c4b0bc3dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Нали искаш съвет - прекрати веднага връзката с бившия и ако държиш на приятеля си, постарай се да изградиш една хубава връзка, като станалото нека да ти е за урок да не изневеряваш за в бъдеще. И не казвай на никого никога. Всеки греши. Важното е да се поучи от грешките. Свестните мъже, които при това искат да са с теб не се търкалят по улиците, цени това, което имаш! Желая ти успех и щастие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c996752c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На всеки може да се случи да се поддаде.
Фактът, че този мъж е изневерил на съпругата си, от която има и дете, означава, че не е надежден, за разлика от приятеля ти. След първите години на любов и страст в една връзка остават само обичта и приятелството, които жена, която иска да е щастлива и в бъдеще. трябва да търси у един мъж. Съветвам Ви да зарежете любовника си и да продължите напред.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 14077a02bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Номер 3. Аз пък ще съм сама, заради такива, като героя от историята. Още му е новородено детето, а той се чуде къде да боцне....
А и то, ако не е авторката, ще е някоя друга. За него е все едно дали е Пенка или Драганка. Лошото е, че авторката лъже човек, който може би я обича, заради някой, който я използва.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 07c4ee91c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Еб*ли сте си майката вие двамата и не го казвам, за да те обидя, а защото вече на 100% си развалила едно семейство. И сега ше си кажеш: Е как съм го развалила, като са си още заедно? Еми ето ти отговора - Заедно са за сега. Като жена му научи, че се е ебал с теб, ше му бие шута и ти ше си виновната. И да, не се чувствай уличница, ти си си такава.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e77b9b57ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж сега, мила, и аз съм жена, по-голяма съм от теб и съответно с провече опит. Защо си причиняваш това? Цял живот все "ще срещаш" някой - и по-хубав, и по-умен, и по-успял от мъжа ти. Ще срещаш стари гаджета, мъже, в които си била влюбена някога.... И какво от това? Миналото лято ни гостува на вилата студентското ми гадже от чужбина. Остана цяла седмица, аз си взех отпуск, но мъжът ми си ходеше на работа. Т.е. двамата с гостенина бяхме по цял ден сами. Ами с пръст не ме пипна! Нито пък аз проявих някакъв друг, освен чисто приятелски, интерес, макар навремето да бяхме голяма любов. Но житейската ситуация се е променила, имам друг партньор имам други отговорности. Ако бях спала с него "заради доброто старо време", какво щях да спечеля? То като знаеш, че лъжеш и предаваш най-близкия си човек, и удоволствието е доста съмнително, да не говорим как щях да погледна мъжа си в очите, след като е приел мой приятел в дома си като скъп гост и с който приятел аз се търкалям в леглото, докато той работи, за да изкара хляба на семейството!
Съжалявам да ти го кажа, но аз истински разбирам момчето, което по-горе казва, че заради такива жени е решило да няма семейство. А главното: ти самата не ставаш по-щастлива от това!
В момента, авторке, се чудиш как да постъпиш, за да не разбиеш семейството на човека. Ти няма да го разбиеш, просто си била употребена (направи си експеримент: кажи му на този синковец, че напускаш приятеля си и той да бъде така добър да зареже жена си и детето и ще чуеш отговора). Големият въпрос обаче е друг, а именно: къде е твоят приятел в цялата тази ситуация? Защо мислиш как да не разбиеш семейството на любовника, а не мислиш какво причиняваш на мъжа, който те обича и ти вярва?

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e2d76cfaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Кажи му, какво чевстваш и прекрати контакта. Най-добре и за двамата.
3 проблем не е в другите и тази жена, а в теб. Потърси го ш те обвинявай целия свят.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 478811cc33
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се занимавай с този човек, повече. Имали сте своя шанс, вече е друго. Няма го, забрави го. Виж как ще живееш сега, обмисли го и бъди постоянна, но този човек го забрави. Поради много причини.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3c3eed9d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Хаха ,обичала си приятеля безумно много ,но не искала да разваля семейството на ученическата си любов,т.е ако беше фрии нямаше да се замислиш да му биеш шута на сегашния нали:)?!?!
Просто не го обичаш !

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 70371dc962
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Съгласна съм с № 3, въпреки че съм жена... и за двата пола е едно и също, въртят се едни и същи истории. Ти да го/я обичаш, да се грижиш за него/нея, а от другата страна да нямат смелост да ти кажат, че искат нещо различно.

Но да, няма да му разбиеш семейството, човекът си ебе просто, имай го предвид и не му се връзвай на нищо. Ако си ОК да имате подобни отношения, няма проблем, но наистина не очаквай нещо повече, защото после ще си разочарована много.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3945fe65ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Нещо си дълбоко заблудена. На бившата любов му е скучно вкъщи, бебето реве денонощно, жена му е напълняла от бременността и кърми детето... И на човека му се е приискало млада нераждала жена, като теб. Няма ученическа любов, няма други причини. Пък и като ти си навита защо да пропусне? Въпросът е-кое е добре за теб. Да бъдеш използвана като тяло, да разрушиш хубавата си връзка, както и семейство с бебе? Това ли искаш? Всъщност ти това си постигнала. Вече не си малка. Запитай се какво искаш от живота. Не можеш да имаш всичко. И поговорката -От два стола се пада на земята, важи за теб .

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4b4f95d3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   "Моля ви, не ме упреквайте".... та ти си за убиване, не за упрекване. Разваляш семейство, мамиш човек, който ти е помогнал да се изправиш след тежък момент. С перце ли да те галим? Да ти кажат хората-супер, добре, продължавай така. Та те уличниците са много по-коректни от тебе-плащаш, чукаш, няма изядено, нито изпито. А ти? Гледаш ли се спокойно в огледалото?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 50c4fbc940
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Прекъсни всякакъв контакт с този човек. Нищо хубаво няма да излезе от вашата афера. Той е семеен. Колкото и силно да ти се иска, не можеш и не трябва да си с него. Както сега изневерява на майката на детето си, така ще изневери и на теб при евентуална връзка между вас. Години наред те е разигравал, сега му позволяваш да прави същото, а за капак той лъже и с приятелката си. Този мъж не е сериозен и надежден, а ти си като кон с капаци. Много време си била влюбена в него, не си способна да се абстрахираш от тези чувства и си направила редица глупости, които няма да доведат до нищо. Не можеш просто да правиш секс с него, не и предвид предисторията ви. В бонус си във връзка с мъж, който те обича... помисли и за своята връзка, не само за неговата.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c21696aebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Миличка, като жена ти го казвам. Просто си влюбена и това не трябва да те кара да се чувстваш виновна. Забавлявай се и ще ти мине рано или късно. Пък и е хубаво да имаш повече от една текуща възможност. Мъжът е виновен, защото той е семеен и реално той е трябвало да спре това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 82b6c8d188
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Здравей, момиче! Говоря от позицията на една по възрастна жена вече миналата по твоя път. С малката разлика че не беше замесено дете и бях и официално омъжена. И аз бях пред дилемата дали да остана със съпруга си или любовника. Е любовника ми твърдеше че ме обича, ще ми даде всичко, щял да зареже приятелката си... Предложи ми да избягаме заедно и наивната аз се съгласи. Напуснах мъжа си и тръгнах с него. Отидохме в чужбина и известно време живяхме заедно. Кроях надежди дори за дете докато един ден не видях съобщение от уж бившата приятелката, която уж беше зарязал. Да ама не, лъжел е че е на работа. Ходеше си отвреме на време в България, знаех че ходи при нея. Премълчах си, вярвах че е избрал мен и в един момент ще я зареже. Докато един ден той не ми заяви че иска да се разделим. Дойде ми като гръм от ясно небе. Връщал се при приятелката си, защото била бременна. Събра си багажи и тръгна и просто ме остави. В яда си реших да разкажа всичко на приятелката му, която обаче не ми повярва. Каза че съм луда и че нейният мъж не може да е такъв. Бях наранена. И се опитах да се замъкна при бившия си вече съпруг, който не ми даде втори шанс и ме отпрати. Бях смазана и до ден днешен съжалявам за онова си решение. И ето вече минавам 35 и нямам семейство, а оня тулуп който ме подведе си живее със заблудената си жена и вече има 2 деца. Така че авторка, прекрати връзката си с този нехайник и дръж на приятеля си, защото той явно държи на теб

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4a23c21568
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз разбирам само еднократна та изневяра в много, много дълга връзка или брак или ако единия е отказал секса, като цяло по-добре 'чисти' взаимоотношения.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ad33759253
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И ти и старата ти любов сте абсолютни боклуци. Ако поне малко обичаш приятеля си, не му казвай затова, ами просто се раздели с него, като му кажеш, че не го обичаш или нещо от сорта. Така както го описваш той е много добър мъж и заслужава да срещне жена, която има нужда от такъв човек и е достойна. Помисли кое ти е по-важно:Да не останеш сама, или мъжът когото обичаш да бъде щастлив. Ако избереш второто и направиш това, което съм написала, поне малко ще от купиш греховете си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a0bc7eda09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   "Продължаваме да се срещаме и буквално се чувствам като някоя уличница. " не е само чувство, ти си такава, неблагодарница, човека те е вдигнал на крака, а ти му слагаш рога!? Заслужаваш да останеш на улицата!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a5de132399
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Такива истории се случват често на тези години. Вярно, че хората обикновено не са женени и с деца, де.
Първо - не се обвинявай излишно, не си направила някакво престъпление и не е нужно да се разбиват семейства и връзки.
Второ - гледайте поне да се криете докато ви мине. И използвайте презервативи - да не се окажеш и ти бременна в един момент.
И накрая - за теб това е показател, че тази връзка, в която си в момента не е базирана на любов, а на нещо друго - предполагам - на нуждата от интимност. Но това вероятно не е солидна основа, та си помисли за това.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cee90703d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Какво да направиш-запали се боклук такъв... Обичала безумно единия, а пък системно ходи да пие кафе и се чука с другия. Не е случаен инцедент... Егати и ценностната система където я имаш. За мен си пълен боклук.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5f7125bb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Поредния парцал си. Зареди такива като теб, обществото ни е затънало.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: df087a331b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Сама знаеш отговора на въпроса.
От тази връзка нищо хубаво няма да излезе и на края
всички ще са наранени. Характерите на хората не се променят.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 60c01b5749
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Заради такива индивиди като теб и него половината деца са с разведени родители. Дано жена му разбере и да дойде при твоя приятел да ви видя тогава двете пиленца как ще ревете и ше се молите да не ви бият шутовете, който заслужавате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: aa56e5a068
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Ненавиждам жени като теб,ненавиждам ги! Заради такива като теб ни наричат курви, заради такива като теб! Човека си има семейство, 6 месечно бебе! Нямаш ли срам, нямаш ли съвест? И да изневеряваш на човека който те е изправил?! Много подло, много! И един ден ще ти се върне, колелото се върти. Да ви е сладкооо.

Сара

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 60a63d9778
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Значи как е възможно жените да са толкова неблагодарни и разглезени? Когато човека ти е помогнал и е бил до теб къде е била УЧЕНИЧЕСКАТА ти любов? Чесал си е мъдете някъде и е правил деца. А ти вместо да държиш на човека който е до теб ти ходиш да си чешеш сливата(нищо лично). Ти изобщо даде ли си сметка какво причини на това момче? Изобщо постави ли се на негово място? Но защо ли да го правиш, все пак не си нищо повече от един ЕГОИСТ!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a8ac4cf6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Според мене темата е измислена. Едва ли има толкова безочлив човек, който върши такива неща и после с лекота си признава всичко публично, пък било то и анонимно.

Но, ако все пак по някаква случайност това е истина, то авторката просто иска да се раздели с приятеля си, но не и стиска. Поради това прави нещо непростимо и когато той разбере да я остави.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 03ef6157cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   На всичкото отгоре се изкарваш жертва...Виж,за мен ти си поредната уру*пийка,която си търси член.А момчето,което е било до тебе въобще не заслужава подобна.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 341d03faa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Ще го кажа така - за половин час удоволствие, не си струва да усещате месеци и дори години съжаление!!! Това е.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fc2f18a246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   До номер 20 : А какво се случва с бившия Ви съпруг? Как е реагирал когато сте го напуснали и когато сте се върнали? Успял ли е да преживее станалото и да продължи напред и поддържате ли към момента някаква комуникация с него?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ac6fa12f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   От авторката: В крайна сметка се разделих с приятеля си, просто му казах че нещата не вървят... Няма смисъл да съм с някой, към когато се чувствам задължена само защото ми е помогнал. С любовника ми продължавахме да се срещаме, докато приятелката му разбра... Прави циркове и идва да се разправя с мен да стоя далеч от мъжа ѝ, че имали дете и т. н. т. В крайна сметка той я напусна, недейте да ме обвинявате. Той ми каза че никога не е бил влюбен в нея, детето е станало случайно и е било грешка. Започнахме нов живот, живеем заедно. Детето му си е при майката, нямам желание да гледам чуждо. Супер щастливи сме, въпреки всичко останахме заедно и сме по влюбени от всякога. Скоро ще започнем да правим и опити за бебе, за да можем напълно на чисто да бъдем едно здраво семейство!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5e86421037
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   До авторката:Съжелявам обаче жена, която разрушава семейство, не може да създаде такова. И дано бог не те дари с дете, защото жена, която е виновна за страданието на чуждо дете не заслужава да има такова. Повярвай ми винаги се връща на тези жени, но по различен начин.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 66b970866b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   .... И само след година две ще си на мястото на въпросната приятелка ... Браво авторке . Но пък животът си е твой . Прави каквото си искаш с него :|

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 66b970866b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ееех авторке. Истината е че със завръщането на любовника си била тествана от от съдбата и си се провалила. Жалко. Имала си нещо хубаво, истинско и стабилно с вече бившия ти приятел и си избрала да го захвърлиш на боклука. Прекрасно си му се отплатила за помоща. И сега до пет години и ти ще си изоставена самотна майка. И нокой освен теб няма да е виновен затова. В крайна сметка сама си си го направила. Избрала си да повярваш на това в което искаш да вярваш и си игнорирала факта че той първо оставя не само бившата си но и детето. Къде ти е застраховката че и теб няма да остави по този начин? Също така е изневерил с теб, мислиш ли че няма да изневери и НА теб? Пет години авторке. Толкова ти е гаранцията. После си сама и най-вероятно с детето му. Това е. За жалост някои хора разбират че са сгрешили едва когато няма връщане назад. Тези хора си научават житейските уроци по трудния начин. Ако не вярваш питай номер 20.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f78abe3dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Грешката ти е била още от самото начало: имаш си сериозен приятел, а тръгваш "на кафе" с бившия си. Само това да е, пак си е живо предателство. То нали имаше един лаф: "Ай да пием по едно кафе!" - "Ама ше ма пазиш ли??"
Или: "Да пием едно кафе?" - "С райбер, или без райбер?"...
Не я виждам как ще е твоята връзка занапред, като се има предвид, че лъжата разяжда душата. Лъжата е много несигурна основа - все едно строиш къща върху блато. Нищо утешително.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker