Проблеми в отношенията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблеми в отношенията
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 635 пъти
На 20 години съм и имам връзка с едно 26 годишно момче. Живеем заедно, но комуникацията ни куца доста. Накратко като му кажа да сподели нещо, дали как е минал деня му или е нервен получавам “Знаеш аз не обичам да споделям, ти си споделяй, мойте проблеми са си мой аз ще си ги решавам”. Съответно той не споделя и така ме кара и аз да не споделям. Минаха 2 години и малко откакто сме заедно и от два-три месеца всичко е като в рутина. Лежим и си мълчим, просто аз нямам какво да кажа и в същото време той седи и чака аз да започна да говоря нещо. Звъним си докато сме на работа в обедната почивка и разговора е точно 2 минути и приключва. Щом започнах и за времето да говоря дали е хубаво или не е, значи наистина съм се изчерпала, а попринцип съм страшно разговорлив човек, винаги си намирам приказка. Един вид все едно всичко се е изчерпало. (Преди някой, да ме нападне ще кажа, че и аз не съм цвете за мирисане и аз си имам мойте кусури и е изтърпял някакви мой неща.) Та тук въпроса ми е това нормално ли е? Преодолява ли се? Ако, да. Как?
Говорила съм с баща ми (тъй като съм само с един родител) и му казвам, че нали си имаме проблеми, но аз не получавам подкрепа от абсолютно никого. Накратко баща ми като разбра, че имаме проблеми и, че ако не се чувствам окей ще се разделим, започна един луд скандал. Как момчето правило толкова много за мен, как съм била неблагодарна, как правил толкова много за мен, веднъж да съм намерила някой ‘свестен’ и съм го заебавала и т.н. И от цялото това нещо се чувствам много подтисната. От никъде като не получавам подкрепа и от всичко случило се, изпаднах в доста тежка депресия, с много натрапчиви мисли. Като например, че с каквото и да се хвана няма да се справя, че дори да излезна сама на квартира няма да се справя и други..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 22d22deff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така като чета как е реагирал баща ти и ми става ясно, че той добър съвет няма как да ти даде. Няма смисъл да споделяш с него за лични неща. Сигурно има някакви мотиви, но за съжаление водещият не е как се чувстваш ти.
Липсата на комуникация за мен е индикация, че връзката ти е неспасяема. Раздели се с този младеж и си намери себеподобен. Не се страхувай, с всичко ще се справиш. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d940d1eed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да си споделяте. Все пак сте близки хора с гаджето. От друга страна всеки си има право на своя запазена територия. Това няма нищо общо с твоята способност да се справяш с нещата. Ако твоят приятел е раснал в семейство, в което не се споделя, той такя е научен. Не вини себе си, гледай си живота.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b6cbdfc137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Глупости! Изобщо няма да слушаш нито баща си, нито приятели, нито нас тука. Ти си имаш глава на раменете и решението с кого ще си е много интимно. Ако не се чувстваш добре, тръгни си. Това е твоят живот и ти си длъжна да се бориш за собственото си щастие, защото никой друг няма да го стори за теб.
Няма страничен човек, който да знае какво се случва между вас и как се чувстваш ти. Аз имах тригодишна връзка с мъж, който не обича да говори. Преди да заживеем заедно всичко беше наред, но след това той постепенно промени отношението си. Не съм крайно социален човек, но ние се бяхме превърнали в съквартиранти и не се чувствах добре. Просто бяхме различни хора, както и вие с твоя сте различни. Има жени, които искат вечер да мълчат с половинката, има ни и нас другите. Хората са го казали отдавна- за всеки влак си има пътници. Някои семейства вечер сядат само да хапнат заедно и после всеки прави каквото си иска. Други семейства цяла вечер стоят заедно на масата пред телевизора и говорят на всякакви теми, защото всички това искат. Идеалът на бившия ми е първото, моят е второто. Твоят идеал очевидно също е второто. Трябва да седнете и да поговорите сериозно как виждате бъдещето си и какъв модел на семейство искате да създадете. Ако гледните ви точки са крайно различни, няма как да се получат нещата. Може той да е свестен до няма и къде, но това е все едно, ако не се чувстваш на място в собствената си връзка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker