Въпросът е дали човек може да се промени за десет дни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпросът е дали човек може да се промени за десет дни
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 811 пъти
Здравейте,
Никога не съм писала в сайтово. Но отскоро ми се случи нещо, което много ме изненада. Нека накратко да Ви разкажа за моята история.
Преди години имах една ужасна пет годишна връзка, която ме върна много назад наложи се да се разделя с човека до мен, защото беще хазартна личност и ме набута с 30 хил. лв. кредит, който се наложи аз да го изплащам. Някак си когато останах сама успях да се съвзема и да изплатя задължението. Мислих, че неискам да съм с някого бях решила да си почина от него, но съвсем случайно се запознах с едно момче, което е 4 годино по-малко от мен и беше доста различен още не беше много пораснал, но имаше качества в него които ме накараха да го заобичам и така пет години заедно. Той порасна с мен. Всичките му приятели казват, че от както е с мен се е променил в добро. Не е избухлив, вече е пестелив, мисли за бъдещето си.
Също така има общи цели правиме опити за деца мислим за общо жилище. Наскоро купихме голяма семейна кола, общ лаптоп, сменихме вратата на апартамента в който живеем, доста неща променихме. Връзката ни мина през доста изпитания даже и живяхме в чужбина. Когато бяхме в чужбина връзката ни беше доста силна. И в един момент решихме да се приберем в България и да създаваме семейство в нашия град. След търсене на работа той започна работа, която ни раздели. Налага се да отсъства 20 дни месечно, което е много за мен и на мен страшно много ми липсва. Искам да вметна, че неговите родители доста гледат да го контролират и той по-всяко време да се отзовава, не зависимо дали е пет сутринка, което на мен не ми харесва. И когато си изразя мнението е проблем. Отделно не е спирал комуникациите си с бившите. Аз моя страна избягвам коментари на тази тема. Също така доста често излизаме отделно той по-мъжки, а аз по женски. Гледам да не града от личното му пространство. И при всички общи планове и проби за деца. Ми сервира, че иска да се разделим, защото се чувствал празен. Искал тръпка, бил привързан към мен, но я нямало тръпката и по-добре че не станали нещата за дете. И искал да се разделим, защото не съм заслужавала да ми изневерява и искал навреме да ми го каже.
И сега съм сама зарязана с общи закупени неща и празно легло.
Чувствам се предадена.
Въпросът ми е имали шанс да се съберем и дали е уплашен от факта за апартамент или дете?
Извинявам се ако има правописни грешки и ще се радвам да прочета мнението ВИ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 73f7504e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, не, той не се е променил изведнъж. Вероятно от много време има нужда да му отпусне края и се е чувствал притиснат от обстоятелства. Не говорим за страх от обвързване, а от недоволство към начина на живот. Той се е хванал за теб и е излязъл от себе си. Ти казваш, че е пораснал, но истината е, че това не е било растеж, а бягство от собствените си мисли и действия. Искал е да бъде достоен за теб, да се пригоди и нещата да потръгнат. Пет години по-късно вече не е можел да издържа, започнал е да се оглежда наоколо и вместо да те мами, е имал смелостта да застане и да ти го каже в очите. Нямаш никаква вина за случилото се, но и той не е много виновен.
Има хора, които дават вид на незрели, но това са те и такава им е зрелостта. Някои са по-импулсивни, искат да грабят повече преживявания и имат нужда от разнообразие, а не от отговорности. Стига им един апартамент и една кола, за да си ходят където поискат, да се смеят с познати и непознати. Такива хора имат нужда от свободата да знаят, че утре решават и напускат работа, а половинката не ги стреля със сложни въпроси за живота. Други са по-отговорни, те обсъждат и мислят за последствия. Около теб той е мислил повече за последствията, но не се е чувствал жив. Били сте различни в самото начало, просто сте успели цели пет години да потиснете тези разлики.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: eceedd91e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма шанс. Не е необходим изобщо. Нищо няма да се промени. Бил е откровен с теб, нека си продължи по пътя.
Ти май все си избирала неподходящи партньори. По-скоро ти трябва да осъзнаеш миналото и да промениш нещо за в бъдеще. И не става за 10 дни, естествено. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d02fb710b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приеми, че това ти е вторият неуспешен опит, обаче без драми. Дай си време, почини си, разведри се. Този мъж е на друго ниво на играта и няма как да има връщане назад. Ти си си най-важна в този живот, погрижи се сама за себе си, без да очакваш подкрепа, особено от мъже. Не е редно да допуслаш трета пропаднала инвестиция,

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 12623c8538
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щеше ли да ти е по-добре, ако живее с теб, а зад гърба ти се чука с друга? Поне е бил честен и ти е казал, че не иска повече да е с теб. Любовта както всичко друго има край. Винаги единият обича повече и по-дълго, такъв е животът. Човекът е пораснал наистина и може би е осъзнал, че не иска да се заробва с жилища, кредити, деца, семейна рутина, а да поживее като свободен мъж. Крив, прав, това е неговия живот и неговото решение. Приеми факта, че връзката е приключила.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9993f01a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Радвай се, че ти е оставил общите неща и не те е навътрил с пари. Аз си мисля, че той просто е пораснал, променил се е и вече не е този човек, с когото си започнала връзка. Просто се е променил. Успокой се и си търси друг, който вече е формиран като личност.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 411bef67b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря Ви, за коментарите, както и за отделеното време. На коментар номер 6 мога само да кажа, че си ме е увътил през годините. Защото е имало моменти, в които само аз съм работила, а той си е седял вкъщи и по цял ден нищо не е правил освен да играе игри. И когато се прибереш вкъщи нито е изчистено, нито е сготвено. И какво аз ходех на работа, гоотвех, чистех, пазарувах, а той нищо. Явно нямам късмет с любовния ми живот, жалкото е че вече съм в една възраст за жена, в която се очаква вече да съм създала семейство. Но нищо ще си остана да живея сама.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker