За грозните и дебели жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За грозните и дебели жени
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 6555 пъти
Привет, групичка. Там е, че ми се иска да съм от онези красивите мацки, които сещате се: качват си селфита с пози пред огледалото и гледайки тялото им първата мисъл ти е "уауууууууу баси яката мацка" и просто имат вид на модел от списание, сещате се. С убийствени за очите тънки крачета, страшно сексапилно тяло, коса и прочие. Болното ми място е, че аз не съм като тях. Аз съм така да се каже "обикновено момиче". Имам хормонални проблеми заради които ми се налага прием на лекарства и по тези причини не мога да бъда фина и слаба като тях. Другото е наследствено, майка ми е дебела и ниска и моята структура на тялото точно на нейната се метна (баща ми е много слаб, ей това е да си карък). Повярвайте ми пробвала съм диети и фитнеси, но така и така не мога да стана толкова финичка и нежна като онези модели в Инстаграм, във фейсбук. Винаги ми личи, че съм едра. И вече се сещате какво е слабото ми място - когато си харесвам някого изпитвам страшно силен страх той как ще ме възприеме каквато съм грозна и дебела. Аз се определям с тези думи, може и да не съм баш така, но просто обикновена жена. Но това ме тормози душевно когато си харесвам някого! Втора причина така да се притеснявам: не умея да общувам с хората. Не знам защо. Гледам разни приятелки и приятели с часове могат да си говорят, а с мен не се получава, нещо отблъсква хората от мен, в никоя компания не мога да се впиша. А пък с момчета въобще не мога да общувам. Никога не ми се е получавало. Примерно докато всички съученици и колеги от една група/или работно място се познават и са си говорили, с моите едва едва 2 думи на кръст си казваме и то само когато се наложи по работа. Не си общуваме колегиално. Само с момичетата горе долу. Не знам защо така.

Винаги си мислех че това е дето съм грозна но ми направи впечатление, че мои роднини, братовчедки, колежки и приятелки, които също са дебели и така да се каже обикновени спокойно си общуват с момчета. Странно. Къде ми е проблема тогава?
Преди 2 години( тогава си падах по друго момче) го добавих в скайп уж "случайно" по грешка. Тогава си качих скандална снимка като аватар ( открадната от една приятелка, която е толкова сексапилна и фотогенична като модел от списание с нейно разрешение защото и тя искаше да ми помогне) и се заговорихме с момчето, пописахме си, успях да завържа някой разговор и се стигна до тема домашни любимци и му изпратих селфи на огледалото с мен и котката (уж котката да му покажа, но до котката е приятелката която уж съм аз пред него). Той повярва, че това съм аз ( не познава приятелката ми), но си пролича, че момчето не прояви интерес към мен. Тогава приятелката ми каза, че не се е получило, защото не всичко опира до външен вид. Но не ми се вярва.
При мен зависи. Гледам външния вид на момчетата, но не само това, трябва да има и нещо в характера им, което да ме привлече. Мен много ме привличат такива емоционални, нервни и стриктни мъже, които е много трудно да ги впечатлиш. Но дали такива мъже може да харесват грозни дебелани или просто обикновени жени, които не са като модели от списание ако съответните жени са ги впечатлили с нещо от характера? Някой такъв ако чете тук, нека ми пише.

Много ме боли хора, затова имам нужда и мъжете да си кажат гледната точка - съществуват ли такива мъже на Земята чийто вкус не е точно фини, слаби, дългокраки, горещи моделки, които биха се влюбили и в по обикновено изглеждащи жени? Моята красива приятелка редовно ме пита защо толкова упорито съм си втълпила, че вкусът на всички мъже е един и същ и защо съм си внушила, че ако качвам нейни снимки и се представям с нейния външен вид пред момчетата те на всяка цена ще се влюбят. Ами защото наистина така мисля. Иска ми се и обикновените да сме харесвани, но не знам дали е възможно това. Поне си купих доста скъпи маркови дрехи (500 лв ми хвръкнаха за един такъв шопинг от HM), които като ги облека дават поне една минимална илюзия, че съм красива и си слагам доста грим. Но не знам доколко ми се е получила тази "изкуствена красота", все още не са ме заговаряли момчета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 15aad9e33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази тема не ти е първата, но проблемът е същият. Така че с риск да досадя на аудиторията с дълъг пост, ще се опитам да ти помогна. Да, има такива мъже, които не харесват манекенките от списанията! Моят съпруг е един от тях. Мъжкар до мозъка на костите си, той направо ми промени стереотипите, които си бях изградила за силния пол. Той твърди, че това, което привлича мъжа към една жена е главно тя да не го напряга, а в компанията на претенциозни красавици няма как да се отпуснеш и се чувстваш така, сякаш си длъжен да отговориш на някакъв зададен стандарт. Имам една много хубава приятелка, съпруга е на общ приятел. Ами мъжът ми твърди, че напълно признава красотата й, но никога не би имал връзка с такава жена, виж с кумата ни - която е пълничка, усмихата и много енергича - да, негов тип е. Говоря ти, авторке, за вкусовете на мъж, след който жените се обръщат на улицата. За него аз например съм прекалено слаба с моите 52 кг., а и честно казано и аз не се харесвам толкова кльощава при ръст 168 см.
Имам една приятелка още от студентско време - Дара. Та, тя още тогава си беше може би 100 кг. Ей, тъкмо си харесам някой колега и Дарина го отмъкваше моментално. Не че тя правеше нещо специално, просто момчето още след първата им среща се лепваше за нея, моментално забравяйки за мен. Никога не е страдала от липса на мъжко внимание! В момента има приятел с верига хотели на Черноморието - строен, спортен тип и лудо влюбен в нея, предложи й брак наскоро, но тя му отказа, понеже не искала да се мести от София. Тогава пичът остави съдружника си да се занимава с бизнеса и се премести при нея. Какво притежава тази моя приятелка, че мъжете се влачат на опашка? Невероятно чувство за хумор, говори свободно четири езика, има ум като бръснач, известна радиоводеща е от години, невероятно общителен човек, интересен събеседник, отлична домакиня, бохем, всеотдаен приятел, който винаги ще се отзове, весела купонджийка, човек с богата обща култура и невероятно приятен събеседник. И да - тежи вече 120 кг., има хормонални проблеми. Въпреки теглото си, три пъти седмично ходи на плуване и е здрава физически, то й личи, тя няма една бръчка за разлика от мен, която съм като чироз. Моят съпруг я е сложил в списъка на любимките си измежду моите приятелки. Разбирам отлично мъжете, които се мъкнат след нея. Тя не ги търси, те я преследват.
С това, авторке, искам да ти кажа, че няма нищо по-привлекателно в една жена от нейната увереност, спокойствие и сговорчивост. Външният вид не винаги е определящ. Едно е на снимка да погледаш красиво момиче, друго е да седнеш с него на питие и приказка. И не се заблуждавай: няма такова нещо като "обикновени хора"! Всеки човек е уникална личност. В крайна сметка зависи какъв мъж търсиш. Но ако си насочила вниманието си към интелигентен, разумен, чувствителен и работлив човек, повярвай ми, килограмите нямат абсолютно никакво значение. Фейсбук-хубавиците са за простовати мъже без въображение и с много комплекси. За какво ти е такъв? От такъв и добър секс няма да получиш, защото той не харесва жената като такава, а нейната опаковка, т. е. няма да прави любов с теб самата, а с някакъв образ, който си е изградил във фантазиите.
На бас се хващам, че онова момче, което е видяло фалшивата ти снимка с котарака, е избягало не защото не е харесал визията на твоята приятелка, а защото именно тя го е отблъснала с това, че го напряга. Мъжете са примитивни по природа, те се водят много повече от нас от инстинктите си и истински ги отблъскват изкуствените неща, режисираните, неестествените. Бъди себе си, гордей се с тялото си и с ума си и няма да можеш да се отървеш от почитатели.
И последно: разкарай този напластен грим! Човек трябва да може и да те целуне, нали, без да плюе след това пудра и фондьотен! Не е нужно да си даваш заплатата за парцали! Мъжът гледа дрехите колкото да прецени как най-лесно да ти ги свали. Тази посока, в което си поела, е абсолютно погрешна. И пак ще цитирам съпруга си, който казва: "Най-секси гледката за мен е жена, която сутринта, боса и разрошена от съня, е навлякла на голо моята риза и прави кафе".

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 385d3bd282
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Много тъпи разсъждения, приятеятелката ти е права. Предполагам си около 15, за да мислиш по този начин. Чети и се образовай.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9e555d0875
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Снимките, по които явно не само мъжете, ами и ти точиш лиги, никога не са съвсем реални.Трябва им малко побутване с една две програми, които да докарат красавиците до степен всички да им завиждат. Ама сутрин като станат, едва ли са такива прелестни, каквито го виждаш.
Сега за безумието, което е в главата ти.
Като дете бях същата, едно към едно.Никак не се вписвах в компании, трудна ми беше комуникацията.Това беше така, докато не завърших училище.
Започнах работа като сервитьорка и може би това ми помогна да се науча да общувам. И се оказа не само лесно, ами и много приятно.
Сега съм на 42.Имам семейство, имам много приятели, около мен винаги има много смях, защото аз обичам да правя щуротии и категорично отказвам да порасна.
И ако като дете бях едра, то сега съм откровено дебела.И такава създадох семейство.Теглото ми е над 100кг.
От това как се възприемаш ти, в известна степен зависи как ще те възприемат и околните.Допускай хората до себе си.Ти виждаш в огледалото едно, но не е задължително хората около теб да виждат същото.
Всичко е в главата ти.Успех!
И разкарай снимките на приятелката си от профилите си.Супер тъпа постъпка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6c2b503a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Приятелката ти е много права. Външният вид е първото нещо, което забелязваме в останалите, но това впечатление трае около 3 минути, след което човек има нужда от нещо повече. Поне когато говорим за харесване, а не за еднократен секс. Не е вярно, че всеки мъж харесва едни и също неща визуално и в характера. Някои си падат по силни и властни жени, а други по нежни и мили. Някои харесват високи и болезнено слаби, а други ниски и с нормално телосложение. Има мъже, които харесват по-пухкави жени, познавам такива.
Аз съм дребна и слаба, но това въобще не означава, че всички ме харесват и че не съм получавала критика за тялото. Нищо подобно, не съществува жена на този свят, която поне веднъж да не е чувала нещо негативно за тялото си. То затова почти всички имат комплекси. Сега ще ти споделя нещо лично и ми се иска да можех да го подкрепя със снимки. От около две години тренирам, защото много ме успокоява, но пък това даде и ефект върху тялото ми. Не съм модел от списание, но се стегнах малко или много. Спокойно мога да си направя скандална снимка пред огледалото, ама знаеш ли... като се наям хубаво, корема ми се издува. Когато седна свита, се сбръчква. Ма*ната им на плочките, това са напълно естествени неща и при всеки ги има. Не съм имала проблеми с излишни килограми, ама кое те кара да мислиш, че никога не съм имала целулит? Аз и сега имам стрии, ако трябва да сме честни. Никога не вярвай на инстаграм! Ти можеш да се облечеш хубаво, да глътнеш корема, да направиш чупка в кръста и да покажеш гърди. И познай... ще изглеждаш скандално, като онези другите. Снимките не са нищо повече от правилна светлина и правилна поза в точния момент. Имаш прекалено ниско мнение за себе си и това трябва да се промени. Самочувствието ти е проблема, защото се мислиш за по-малко от другите жени. Най-малкото, което можеш да предложиш е тяло. Мъжете не са много сложно устроени, да искат привличане и секс, ясно, то и жените го искаме. А след това? След това ти се иска да има на кого да се облегнеш вечер, някой да ти донесе аспирин и вода, да ти направи мусака и да те изслуша, въпреки че си ужасно досаден в момента. Всеки има нужда от грижа и любов, не толкова от секси тяло до себе си. И когато с някого нещата не вървят и не си паснете си напомни, че и ти не харесваш всеки мъж на планетата. Може пред теб да стои страшно стойностен човек, но той да не е от твоя тип хора и с друг да ти е по-приятно. Нормално е. Не си за всеки, но това не означава, че не си за никого.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3589efb1e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Проблемът не ти е, че си грозна и дебела, а че си супер комплексирана. Имаш нужда от психолог, за да ти помогне да си избиеш от главата идеите, че мъжете харесват само моделки, и да ти помогне с идеи как да общуваш с хората.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 16816d772e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "нервни и стриктни мъже" - от такива да бягаш, че като нищо ще ти докарат някой психически проблем. Това ти го казвам, защото виждам, че си доста потисната и с много ниско самочувствие.
Пази се от нервни и стрикни хора като цяло - винаги ще са критични към теб и с хиляди изисквания, с много изтощителни и понякога непосилни очаквания.
Приятелката ти е права и като чета разбирам, че ти е истинска приятелка.
Трябва да се научиш да обичаш себе си. Има много жени, които са доста невзрачни, грозновати, но въпреки това са с доста хубави мъже. Това е така, защото те обичат себе си и излъчват увереност, позитивисъм и спокойствие, а това привлича най-много.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4a0fd74e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Боже... Никой не може да ме убеди, че мъж с нормално тегло и визия (че дори и с много добра визия) и е нормален в главата, а не нещо да е мръднал, би харесал жена, дето тежи повече от него, а за 100 килограмови АБСУРД.... Просто не го вярвам това нещо, ама нали хора всякакви, и идеали всякакви..

Иначе до авторката, търси си мъже от твоята класа (под кас разбирам, дебелите хора да си търсят и те дебели, грозноватите, грозновати, а красивите и хубавите съответно и те красиви и хубави) които и те са дебели и визуално сте на едно ниво и проблеми няма да имаш, стига да не са някакви гадове и да са дебели, но да се заглеждат по стройните..

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5c22ad99cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Е, ти пък! Я се огледай, нима хората в двойки/женени всичките до един са модели?! Напротив, нали! Просто трябва да се приемаш такава каквато си /ако толкова пък не можеш да отслабнеш, макар че не би било лошо чисто от здравословна гледна точка/ и да имаш самочувствие, както и висока самооценка, без да си нереална. Мъжете харесват мили, усмихнати, кротки жени, с които е приятно и лесно. Разбира се, има и грозни усойници и проклетии, но тях ги взимат мъже със способности за титлите Под чехъл завинаги и Плужек на годината.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3280503866
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Такава тема вече беше публикувана 2 пъти, единия път имаше и някаква сестра.Искаше и някакви съвети да си преправя снимките с фотошоп. Имам чувството, че ги е писал един човек.
Прилича на поредния фейк.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 975fc5cb3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хора, вдигнахте ми кефа.Зарадвахте ме.Успяхте да ме утешите.Особено номер 2 :) Благодаря ти за отделеното време и труда да напишеш толкова дълъг коментар и примери за твоя мъж и Дара, за да ме окуражиш :) Защото точно това ми беше целта - да се опитам с общуване, с някакви черти от характера, действия и нещо, което умея да привличам мъжете, но се отчайвах задавайки си въпроса дали ще се получи, дали изобщо някой ще прояви желанието да ме опознае, тъй като знаете някои хора казват "Първо гледат външния вид и чак след това преценяват дали да те опознаят" и това винаги ме е разстройвало. Благодаря и за подкрепата на всички останали!

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a276c56f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   99% от коментарите ще са,че външният вид не е важен,че е важно да си самоуверен,добър и куп други неща.Почти никой не харесва дебели жени(има и извратени,които харесват),нали трябва да има физическо привличане нещо да се случи.Търси си някакъв лузър и това е.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f224f57c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   2 ми напълни душата с този коментар. Дано има повече такива коментари в сайта!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2104e5430b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Един приятел харесваше слабички, но приятелката сега не е такава. Не се фокусира, колко и да е хубав някои като не се трае...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9f14507d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Поработи върху самочувствието си. Мъжете по-скоро се страхуват от съвършени жени. Ти спортувай редовно или ходи на танци, внимавай колкои какво ядеш и се радвай на живота. За всеки влак си има пътници. Ще срещнеш е твоя мъж/момче.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3280503866
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Момиче имаш проблем. И за да го решиш трябва да се изправиш лице в лице с него. С успокоения и замазване на истината не става. Нито твоята шпакловка на фейса не те прави красива, нито марковите парцали те правят слаба. Постарай се, яж по-малко, движи се ,стегни малко мускулатурата, иди на дебелариум. С лъжливи снимки не вървиш в реала. Хубаво те успокояват, че външността не е важна, ама се базират на по 1 пример, някакво изключение. Първото впечатление от човека е на базата на външния му вид. Чак след това ще оценяват ума и др. качества. Ако, разочаровани от външността продължат запознанството изобщо. Какво да се прави такива са стандартите на времето ни. По времето на Рубенс и Рембранд са се харесвали дебелите жени, но сега - стройни, спортен тип. Не го казвам за да те обидя, истината не е обида.
Казали са ти го и по-горе, търси мъж от твоя сорт, за красавците конкуренцията е голяма.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ef7ee8566b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Ние дебеланите сме усмихнати, весели, разговаряме свободно и не ни пука за кокалестите или фитнесманиачките. Изкарваме сами парите си, харчим ги както си поискаме и не харесваме комплексари. Мъжете са различни, някои харесват високи, други ниски, слаби, дебели, руси, чернокоси. Аз съм на 30, 178 см и тежа 104 кг. Обличам се както ми харесва, има и големи размери, похапвам си, нямам комплекси. Ако някой не ме харесва си е негова грижа. Мъжете, които аз харесвам също ми се лепят. Имам приятел на 35 прилично изглеждащ, умен, образован, с печеливша професия. Наесен ще правим сватба и мислим за деца.
Важно е да можеш да разговаряш.свободно на различни теми, да имаш мил, приятен и естествен вид, да си усмихната и позитивна. Не се фокусирай върху кварталните хубавци и комплексари, пиещи бира по пейките, те са едно нищо, но очакват манекенки. Търси компании и гледай как разговарят хората, започни да общуваш с непознати хора в книжарници, магазини, не да се натеапваш, а да се научиш да правиш комплименти, да се вписваш в разговорите. Чети настойчиво има статии.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fd4203239b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Външният вид е вратата. Фасада на къщата.
Ако ме грабне и реша да вляза, а вътре е пълно с мухал, подут паркет и лошо обзавеждане - ще изляза на момента.
Обаче ако е обратното. Вратата, фасадата и прозорците не са на топ ниво, но вътре е уютно, приятно и топло...бих останал там завинаги.

Надявам се да ме разбереш правилно. :)

Този, които търси само физически контакт (повечето момчета) ще гледат само отвън..., а тези, които искат много повече от просто секс ще влязат и вътре за да вдият какво има. В случая ще искат да те опознаят, ще дадът поне шанс да им покажеш какъв човек си.

Аз съм ходил с уникално красиви кухи лейки. Защото като едно момиче прекарва по няколко часа на ден да се конти...то автоматично означава, че не и остава много време за обогатяване на знанията. Не говоря разбира се тук за всички, но доста голяма част от тези момичета, които се интересуват само от въшният си вид и се обличат предизвикателно, че и после казват ; ама то тоя за какво ме сваля, защо искат само секс от мен...а не, бе фафла ще искат от теб.

Имал съм много привлекателни приятелки...и само 1-2 може би бяха и привлекателни и изключително умни, забавни и хора с богата култура и знания.

А и колкото повече време минава, толкова повече момчетата си взимат мерака и вече искат нещо сериозно, след като ги видят що за стока са някой от въпросните "финни, красиви и т.н. момичета". Също така красотата е нещо субективно. Приятел на скоро ми показа снимки на едно момиче на което даже ми сподели, че е матурбирал (няма лошо) и аз като я видях...с извинение, но не ми стана патката и просто не привлече моето внимание и интерес. Всеки харесва различен тип момичта и съответно момчета.

Опитай се със затворени очи да отидеш на среща с някого. Как ще го харесаш, обикнеш и ще искаш връзка с него...? Гледайки го и снимайки се с него за да покажеш на всички какво яко гадже си забила?...или ще се радваш на връзката си и тя ще е пълноценна във всеки един аспект. Взаимоотношения, разбирателство, секс, общи цели, съвместни мечти и планове, семейство, родителство и т.н.

Недей да бързаш...зная, че само това ти е в главата може и това ще повлияе много сериозно в по-нататъчен етап от живота ти за това...колкото по-рано спреш и насочиш вниманието си другаде в неща, които ще ти послужат за в бъдеще...научи език, срещни се с чужденец, пък кой знае... :)

Аз примерно обожавам момичета, които НЕ са слаби! Трябва да има какво да хванеш в крайна сметка. Аз няма да прекарвам цялото си време за да се снимам с теб или да ти гледам тялото, а ще го искам! Ако си и достатъчно умна и любопитна, любознателна - направо ти предлагам брак. Пищните мацки винаги са били по-търсени от онези слабичките.

За да можеш да ме разбереш напълно ще ти го обясня така (та и други да ме разберат). Взимаш си списание за автомобили...и гледаш ; чисто нова кола, всички екстри - всичко хубаво, но...НЕ ти харесва въпреки, че е НОВА и ще можеш да я имаш за БЕЗ пари. А си харесваш някоя 2-ра ръка кола, която има драскотини, вътре интериора не е в топ състояние, но би се кефил 100 пъти повече, отколкото на чисто новата кола. На мен ми предложиха чисто нова KIA на 0 км за смешна месечна вноска и аз отказах. Вместо това дадох 8,000€ за една 2008 луксозен седан и съм изключително щастлив.

Та с момичетата е същото. Гледаш я някаква много яка уж, ала бала...то се вижда, че като има 289357258 снимки от които половината и се вижда някоя част от тялото (определена) ти става ясно, че прикрива нещо - комплески и то мнооого големи. Просто момчетата са доста глупави и не го виждах. Аз ако бях едно момиче...ама готино пиче щях да ги нареждам по 10 човека в една редица на входната ми врата да ме чакат...и щях да си ги въртя и да ги правя на глупаци, защото са такива. Защото, когато "свършат"...всичко за тях приключва, докато получат това, което искат.

М 23 ;)

Не го мисли. Ти си в пъти по-красива от тях всички взети заедно.
Ако искаш да спечелиш вниманието на момчетата...виж в нета разни стилов е на обличане, каква прическа би отивала на телосложението, ръста и формата на главата ти. Смени гардероба, сложи лек грим, направи готина прическа и си качи някоя снимка и ще ги убиеш просто! Те качват едни и същи снимки всеки път...еднакви са. Сигурно ако се съблече гола и да се снима...няма да има нещо да се види, което не се вижда и на другите им снимки на които са с дрехи.

Поздрави!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 068c95f279
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Пълна глупост са някои коментари, никой не харесва грозни и дебели. Аз не харесвам манекенки обаче, по-скоро по-обикновени, но трябва да не са само красиви, а да имат чар. Това са две различни неща

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 227ff99bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Номер 2 малко послъга. Все ми е на акъла, че за 120 килогромова жена ще се редят на опашка манекени и бизнесмени.

Не ме разбирайте погрешно, външността наистина не е най-важното нещо, но все пак няма как да си с човек, който поне малко да не те привлича, все пак и секс трябва да правиш с нея. А 120 килограмова жена силно се съмнявам да привлича много мъже. Сигурно има и такива мъже де, ама чак да се редят на опашка, е лееееко преувеличено.

Аз не разбирам какъв е проблемът авторката да си търси и тя грозни 150 килограмови 160 сантиметрови мъже, щом външността е толкова маловажна. Сигурен съм, че ще има мераклии от тях. Ама май и тя тайничко иска някое атлетично и стройно момче.

НЕка не се лъжем - външността няма голямо значение само ако си поне средна хубост. Но ако си 120 килограмова жена, е друго. Един мъж може и да предпочете средно хубава жена пред много хубава, стига да има други качества, но 120 кг трудно, защото все пак трябва и секс да прави с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: abafe110c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Не съм "послъгала", номер 20! Номер 2 съм. Не съм я мерила жената, но защото като бяхме студентки тя тежеше 100 кг (ползвахме общ кантар), а оттогава напълня още, допускам, че е някъде там - към 110-120, но в никакъв случай под 100 кг. И да - това е самата истина - винаги е заобиколена от мъже и то от хубави мъже. Имаше дългогодишна връзка с един известен художник. Предполага се, че този човек все пак е естет, но и той нямаше проблем с нейните габарити. Дара просто е много слънчев, чаровен и позитивен човек. Ако бях мъж, сигурно и аз щях да се наредя на опашката. Това е жена, която просто свети отвътре. Когато си в нейната компания, виждаш само зелените й очи и следиш посоката на ума й, останалото не го виждаш. В нея навремето се влюби и един мой близък приятел рок-музикант. Нали си представяш един рок-музикант с какви мацки да му се хвърлят на врата е свикнал? Е да, ама и той се поддаде. Имаха някъде около една година връзка и тя беше тази, която я прекрати, понеже рокаджията й се видя повърхностен и глуповат. Собственият ми съпруг, който е красив и интелигентен мъж, я зяпа като хипнотизиран като се отбие у нас на кафе и не могат да се наприказват. Има такива жени, номер 20, колкото и да не ти се вярва!
Ще си позволя в подкрепа на тезата си да споделя впечатленията си от покойната писателка Вера Мутафчиева. Работех в литературно издание тогава и се познавахме добре. Посещавала съм я и в дома й. Тази жена - тя почина на 80 години - до последния си ден беше ухажвана, обгрижвана, обожавана и боготворена от цяла тълпа изгубили ума си мъже, които се надпреварваха да й правят услуги, комплименти и жестове. Не защото беше богата, богат писател няма, а защото имаше харизма, беше неотразима личност. Но за да оцениш една ярка личност, ти също трябва да си личност. Ето това се опитвам да внуша на авторката на темата: че е важно да насочи вниманието си към стойностни мъже, а не към юноши бледни, които точат лиги във фейсбук и не знаят Австралия столица ли е или континент.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c325e7ce91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Доста споменаха, че снимките са основно фотошоп и измама. Няма да се повтарям. Да, по-едрите жени са забавни, освободени, усмихнати, както казват по-горе. Нямат често избор, трябва да са такива, за да им се обърне внимание. I'm fat but I'm funny. Работих преди години с една такава, доста казаха, нямали комплекси, много готини са. Тя от тези. Усмихната, забавна, приема се такава каквато е, много секси, нещо несравнимо. Казват нямат комплекси, то комплексарщината често до това води, да отричаш собствените комплексите и да ги правиш свое преимущество. Въпросът е, че никой днес не иска да се "подобри", с оправданието, че така си се харесваме. Така е по-лесно. Изискват се усилия,време, непосилна мотивация, не говоря за жените със сериозни здравословни проблеми, които да кажем няма как да го променят. Колежката дори имаше фитнес треньор, тренира два месеца и спря, имаше напредък, но се отказа. Една по-горе обяснява как яла като за последно, не правила диети, това за ръкопляскане ли е? Никой не споменава тия килограми как се отразяват на организма след години.
Да се върна на колежката и твърдението, че мъжете ходят по такива, да ходят, те самите го казаха, усмихват се, по-освободено поведение имат, а това за мъжа е сигнал, че няма много да се напъва. Колежката и тя такава. Имах колега, който силно ме харесваше, ма аз съм от тези "правя се на интересна", не съм толкова зле, но със сигурност не предразполагам всеки мъж да ми прави комплименти, само и само да си повдигна егото. Не ми е нужно. Постоянно се обръщаше към него с красавец, хубавец, чаровник и т.н. Излизаме колегите от работата навън, тя се поразпусна и започна да нагорещява темите. Облизваше се и не спираше да гледа пича, показва си чак езика. Да не казвам и какви неща споделяше. Мина се време, идва при мен с телефона да ми покаже, колегата й писал. Толкова печална физиономия имаше, чак ми е смешно. Някакъв жалък комплексарски опит да жегне мойто его. Всички виждаха, че аз съм топ за него. Колегата й писал, съвсем нормален разговор и накрая й казал искаш ли да пием по една бира. Тя въобразила си, че е незаменима, казала, че тя не го харесва, той не бил неин тип, тя си падала по други, той нямал шанс с нея и разни такива. Уоу, сякаш й казал имам чувства, хаха! Добре де, не си правил секс скоро, срещу теб е някаква, която се облизва, освободена, и няма да се възползваш ли? Както казва един познат всичко под ножа. А тя недоумява защо й писал.
Човек трябва да се приема такъв какъвто е, правилно, но ако може да промени нещо, защо да не го направи. През зимата като кача 3-4 килограма, да, тялото ми се оформя добре, харесва ми, по-заоблени форми, ма айде да не се лъжем, 4 килограма отгоре и се потиш повече, повече от подвижна съм, но и при дишането и запъхтяването се усеща. И в движенията има лека рестрикция, не е като с 5 по-малко. Айде стига с това килограмите колко яко нещо са. Не съм слаба, нормална мисля.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 171ea4e594
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   1. За да се стигне до опознаване на характерите, трябва да се премине нивото на сексуалното (физическо) привличане. Познавам изключително много прекрасни по характер хора, които много трудно си намериха партньори, някои даже не успяха.

2. За да ти имаш уважението и да искат да те опознаят, трябва да имаш здравословно самочувствие. Да имаш здравословно самочувствие е най-чудесното нещо, но то трябва да почива върху собствената ти обич и приемане на това, което си. Безусловно. Фактът, че пускаш тази тема, говори именно за обратното. Ако това, което си (външно) не те устройва - поздравления. Значи знаеш къде е слабото ти място и върху какво да работиш. Потърси специалист по храненето и нека да изготви адекватен, здравословен хранителен план с любимите ти храни, и да ти назначи поносимо ниво на седмична физическа активност. Резултати ще видиш още през първия месец, а по-нататък като нищо ще станеш част от жените с поддържани, стегнати тела. Моите родители също са ниски и набити, и заради здравословен проблем, който неглижирах и замитах под килима с ядене, качих близо 40 килограма. След това, за да обичам себе си и за да съм здрава, чинно си свалих всеки един излишен килограм и за една година отново съм 47 кг. А отивах към 90. Изводът оставям изцяло на теб, аз само споделям историята си.

3. Абсолютно всяко едно нещо по човешката физика подлежи на ремонт, дори един изключително крив и несъразмерен нос или невидим бюст, или липса на част от косата, или грозен белег. Вместо да се саботираш сама с мантрата: "такава съм, такава ще си умра, явно това е съдбата ми, да съм сама като кукувица и никой да не ме харесва", защо не опиташ с: "аз съм своя най-важен и успешен проект; започвам да работя по него още днес". Имай предвид, че секси моделките спортуват редовно, хранят се здравословно и поддържат много добре тялото си, за да изглежда то по този начин. Да не говорим, че между тях има и жени с хормонални смущения, и жени с кофти ген. Да си мислим, че една представителна извадка от перфектни жени е целуната по челото от Господ, си е меко казано несериозно, нали? Там е работено и със специално хранене, и със спорт, и със скалпел, ако ме разбираш. Никой не те подтиква да прибягваш към последното, но първите две, използвани както трябва, са извели към улицата на щастието не една отчаяна млада жена. Когато човек започне да се грижи качествено за себе си (личи си, че до момента опитите ти са били неефективни, иначе щеше да има резултат), ефектът веднага става видим, и нещо повече - самочувствието на самата жена се вдига по естествен начин. А няма тяло, което да не се оформи красиво с правилно хранене и използване на мускулите. Няма такова тяло. Холи Бери, актрисата, е с тежък диабет и Хашимото, например. Казва: "Не мрънкам, не се оплаквам, ставам и тренирам още в 5 сутринта." И тук извода оставям на теб.

4. Защо не направиш един списък с всичко, което не харесваш в себе си? Външно, вътрешно, всякак. После нареди точките от най-неотложната за изпълнение към най-маловажната. След това хвани първата точка, работи по нея, когато си започнала работа по нея и усещаш, че няма да зарежеш всичко за пореден път, почни и по втората. И така, докато се изградиш като нов човек. Бях 85 кг., мека, целулитна, краката ми болезнено се търкаха, като ходех (163 см. съм, не съм висока), косата ми беше дълга и накъсана, веждите неоправени, зъбите лоши... За една година промених изцяло имиджа си. Започнах редовно да ходя на зъболекар, отрязах си косата и съм с актуална прическа, отидох на микроблейдинг, отслабнах горе-долу с половината си тогавашно тегло, купих си нови, хубави дрехи. Много познати даже ме подминаваха, не можеха да си представят, че това съм аз, че съм се променила до неузнаваемост. Така че, щом аз мога да сваля 40 кила и от крайно нещастен човек да се превърна в поддържана и пълноценна жена - не ми казвай, че ти си човек, който няма да го направи. Ако го искаш, пътят ти е отворен. Тогава, когато действително започнеш да се превръщаш в жената, която искаш да бъдеш и която така или иначе живее в теб, животът ти ще се промени. Излъчването ти коренно ще се промени. Блясъкът в очите ти ще се промени. А поддържана жена с блясък в очите и добро сърце е най-добрата комбинация, която можеш да предложиш на някой мъж.

Прегръщам те.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c05d8355d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   18 -"Аз ако бях едно момиче...ама готино пиче щях да ги нареждам по 10 човека в една редица на входната ми врата да ме чакат...и щях да си ги въртя и да ги правя на глупаци, защото са такива."

Ми ти си СИ такова.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bccfa7297b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Само ти имаш този проблем и всички са модели. Първо ела в реалността, това, че някакви си страхотни, обработени снимки са качили и ти само това гледаш. Приема на лекарства и наслидствени фактори са само оправдание. Структурата е факт, но какво ядеш има огромно значение. Не се крии зад тези фактори. Фитнеса и въобще спорта ако си сериозна веднага си личи, отново бягаш от проблема. Пробвала си, какво очакваш, чуден ден във фитнеса и си идвала тяло. Няма как да стане. Тая шия не е от туршия, има една приказка. Не стоят така нещата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5c22ad99cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Аз също не вярвам, че след дебелите има опашка. Хайде грозотата е нещо вродено, но да си дебел не е доживотна присъда и всички го знаем. Затова когато видя дебел човек, подсъзнателно го определям като лаком и мързелив, защото човек с воля и само уважение няма да има такава визия. Само не излизайте с хормоналните праблеми, има ги, но са пренебрежително нисък процент. Проблемът е голямото лапане. Кой нагъва дюнери и други закуски направо по улицита - дебелите нали? А в крайна сметка никой не иска лаком/ алчен и мързелив партньор.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f079458392
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   21, ако всичко това е вярно, тя е някакво голямо изключение. Разберете, че един партньор за да те привлече, трябва да е балансиран. Не е казано да е топ модел, но да има някакъв баланс между качества и визия.

Ако си 120 кила, каквито и качества да имаш, няма да впечатлиш читав партньор, защото той трябва да направи огромен компромис и ако той е наистина свестен, просто ще си хване някоя, която хем е с прилична визия, хем с приличен характер. Ако човекът е по-ниска топка, може и да направи компромис, но иначе не.

Никой уважаващ себе си мъж не иска ултра красива кифла с кофти характер, който не може да се изтърпи и 5 мин., нито пък много готина по характер, но 120 килограмова жена. Повтарям, уважаващ себе си мъж, не мъж по принцип.

И пак ще уточня, не е казано да е комбинация между Памела Андерсън на младини и Мария Тереза, а да има баланс. Извинявам се за тъпия пример.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ef7ee8566b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   14 съм. Да, аз съм дебеланка. Не се срамувам и не желая да отслабна за да се харесам на всички. Странно защо в сайта всички плюете и не харесвате пухкавите, искате само слаби, интелигентни, приятни, направо красавици, работещи и печелещи момичета и жени. Осъзнайте се момчета, коя перфектна жена ще хареса вас. От сутринта миришете на вчерашна бира, некъпани, потни, с жълти зъби, недообразовани, мързеливи, слабопечелещи и живеещи при мама. Мечтаете и точите лиги по снимки, а в кревата ви ауууу крокодил и то рядко. Ходите на проститутки, защото не можете да прикоткате никоя, дори дебеланите.
Но на съветите сте царе и как всички трябва да отслабнат, за да се харесат точно на вас. Защо? Нима ще ме направи щастлива квартален батка с претенции?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cf456094c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Има няколко научни ФАКТА...

1. Колко човек може да надебелее е генетично. Не е необходимо само да си лаком и мързелив, но и да имаш телесната структура и предразположеност към определени заболявания. Ако не ви се вярва, защо има жени с малки, а други с големи гърди? Това са просто мастни клетки и както ги има там, така ги има и по цялото тямо. Има много също толкова лакоми и мързеливи хора, които пък не надебеляват. Но ето каква е хватката - сексът е за правене на деца. 99% от хората не им пука какъв си като характер, а е до гени. Има гени които се харесват, и които не се харесват. Наднорменото тегло не се харесва. Ако си и грозен (а наднорменото тегло винаги загрозява), работата е още по-зле.

2. Жените е нормално да имат повече мастна тъкан от мъжете. Изключения са единственото някои топ модели, където фешън индустрията просто търси мъжко тяло. Това е друга тема, но мъжкото тяло е по-естетично. Загледайте се в това което моделиерите избират - много слаби жени, без гърди, без ханш, високи... демек мъже. Това създава на социално ниво една деформация в обществото относно женски идеали. Подобно е и в киното/музиката - там пък търсят мъже които приличат на жени (пример Бийбър и подобните му). Във всеки случай, ако говорим за една нормална жена, тя обикновено може да си позволи да яде повече и да води по-заседнал живот, и да изглежда добре. Мъж със същия % мастна тъкан би бил възприеман като дебел. Така че всички тия оплаквания от жените за теглото...

3. Най-важното - в крайна сметка няма значение какви заболявания имаш и колко си предразположена на надебеляване. Човешкият организъм е прост двигател - приема калории и хаби калории. Няма как да дебелееш, ако не приемаш повече калории отколкото трябва. Просто повечето хора живеят с голям калориен излишък, и тялото им се справя по-добре с него. Ако твоето не може, трябва да си правиш разчет. Не диета, а да смениш изобщо начинът си на хранене. Повечето жени (и доста мъже) живеят с тая фантазия, че някакси не ядат, пък дебелеят. Няма как да стане в тая вселена, има си закони на физиката. Просто няколко дни са били на два пакета солети, и са решили че не свалят. Мисля че да свалиш 1 кг мазнина, трябва да изгориш към 9000 калории. На ден една жена я хаби 1500, я не. А най-вероятно не става дума само за килограм, а за 5-10-15...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5c22ad99cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Абе момиче, вземи отслабни. Млада си, спортувай, храни се балансирано - ако приемаш около 1200 калории на ден, движиш се и пиеш вода, няма как да няма резултат още след първата седмица. Ще видиш, че с първото своляне на килограми, интересът на мъжете към теб на мига ще се покачи. Аз като сваля пет килограма и веднага ми се качва рейтинга, сериозно говоря. Като се поотпусна и ми рипне ханша, интереса клони между 3,5 /дъртаци/ и нула.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5fc5312bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Прави си селфита и ги качвай на инстаграм.
Ще събереш последователи и от това и самочувствието ти ще се повиши.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f5d5bb4637
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторката( също така момичето под номер 11): Първо искам сърдечно да благодаря на всички , които отделиха време да прочетат темата и да изпишат коментари и то толкова дълги, на тези, които изразиха най различни мнения.На всички ви благодаря.Оценявам и градивните критики.Нещата, които ще кажа са:
1.Искам да попитам защо номер 17 и 18 набраха толкова негативни отзиви? Нали всеки има право на мнение по въпроса.Ако вашия вкус не е по дебелите жени, разбирам, всеки си има личен вкус, но защо хулите тези, които ги харесват?
18, радвам се, че има момчета като теб, които осъзнават всичко това, което написа.Благодаря за подкрепата и за тези хубави думи!
17, ти пък ми даде надежда, че е възможно когато си харесвам някого да го накарам да хлътне по мен независимо от теглото ми."Мъжете, които аз харесвам също ми се лепят" - това ме изкефи :) Евала, продължавай да имаш това самочувствие.И аз трябва да го вдигна.Това ми е другия проблем, не съм общителна.
2.Относно това, че някой каза, че като види дебела жена първата му мисъл е лакома и мързелива жена - защо, хора, си мислите, че когато видите слаба на всяка цена е трудолюбива и не е лакома?Давам пример: моята братовчедка на село ( която е на 23) дядо ѝ даже прякор ѝ е дал: Богданка.Нищо не върши, като дойде и по цял ден лежи, седи на едно място, зомбира се на телефона и спи до обяд.Нито готви, нито чисти, нито помага на баба си и дядо си в домакинската работа.Яде по много.И представете си - тя е една финичка, нежна, типично Барби.Аз се чудя как е толкова слаба при положение че приема в огромни количества захар и тестени продукти и яде като свиня без да преувеличавам.Та с този пример искам да ви кажа, че външният вид жестоко може да ви излъже ако за това теглото ви е проблем.И както казаха обратното също е възможно - момичето да е дебелана, но да е работлива , да помага и да е партньор на който може да разчитате за всичко.

До хората, които ме подкрепиха, сами виждате, мъже с различни мнения.Това е причината да искам да се контя,да си преправям снимки с Фотошоп или просто да слагам снимки на мои сексапилни приятелки - страхът , че съответното момче, което си харесвам може да е на мнение като някои от мъжете, които се изразиха тук - да счита дебелите за отблъскващи.И знам, че от това напредък няма да има, защото ще иска да се видим, нещото, което исках е поне за определено време да изпитам чувството да си пиша, да си общувам с момчето, по което си падам,да ми даде шанс за това да ме опознае отвътре, да ме счита за красива,да ахва по мен...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a0e90f3108
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Аз да ти кажа като бях дебела бях по-хубава. Отслабнах 30 кг и кожата ми се сбръчка. Ни така, ни иначе. Излъчването е най-важното. Човек ако е самоуверен и се обича, излъчва нещо готино, което привлича. И най-голямата красавица може да е смотла и да я ползват за веднъж. Горе главата и с усмивка.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 50814ecf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Разказаха ми такъв случай. Човека си имал нещо като списък каква да е точно жената която иска. И срещнал точно такава, но след два месеца се видяло че не става.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 50814ecf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Ако " харесваш" някого, пък той тебе, не, просто няма кво да го харесваш. А представи си че те "харесват" много всички, ама след 5 минути им минава.. Тези на които завиждаш често имат този проблем..

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 50814ecf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Имай в предвид, че хората са си хора, всеки със своите проблеми и разбирания. Голяма част от мненията, съветите към теб тук са глупостите в главите на други хора по темата и нищо повече, само издават колко заблудени са повечето хора, за всеки от тях е нужен съвет а не да те съветват тебе.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 27953e64ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Ти на мен вдигна самочувствието като каза, че харесваш емоционални, стриктни и нервни мъже, трудни за впечатляване. По неволя, аз съм такъв и като цяло се е изградило едно чувство в мен, че трябва да го потискам и крия, защото наистина ме описват тези думи и често в очите на другите прекалявам и даже леко ги отблъсква, когато си държа на изискванията и се усещам как губя хора от него, но явно има и момичета, които не го само толерират заради другите ми качества примерно, а даже го търсят специфично! Благодаря за това!
Иначе и аз споделям мнението на някой по-горе, който се изказа, че с моделките никога не може да си спокоен и да се отпуснеш - винаги чувстваш, че трябва да се държиш на някакво ниво, винаги трябва да се притесняваш да не я загубиш, защото цял живот е имала тонове внимание и всеки индивидуален мъж значи толкова по-малко за нея, защото има 100 други зад него и всички я искат и чакат удобен момент.
Момичето, което може би съм обичал най-много през живота си дори не знае как да си слага грим на 20. Мацали са се 1-2 пъти с приятелка за смях, но не си слага и не знае как, не притежава грим, спирала, нищо. Освен това е ниска, едното и краче е кривичко, има малко коремче когато се запознахме имаше доста пъпки по лицето, 0 самочувствие и никакъв опит с мъжете и как да се държи. И въпреки това аз обожавам всичко свързано с тялото и. Ако можех да имам каквото искам, щях да посоча нейното тяло от до. И не е нещо като да толерирам минусите и физически, заради личността и - характера и даже е ужасен и нетърпим на места, но аз пак съм привлечен от нея и я приемам. И не си мисли, че го пиша влюбен-загубен - разделени сме и най-вероятно няма да се съберем, разлюбил съм я отдавна и нямам илюзии, но бих лъгал ако кажа, че имам претенции по тялото и или че не бих бил щастлив да прекарам живота си с жена като нея, ако липсваха някои от непреодолимите проблеми в характера и и плановете и за напред. Пиша всичко това, за да ти кажа, че едно на пръв поглед невзрачно момиче с доброта, интелигентност и готовност да се бори за някой може да има мъж като този, който ти търсиш и той да е готов на всичко за теб, както аз бях за нея, въпреки елементи от визията и, които широко се определят като минуси, да не говорим за такива в характера, които ти дори нямаш.
Излизал съм и с пълно момиче в дългосрочна връзка, и с момиче, чието тяло просто е правено за секс, няма какво да се лъжем. Не е до физиката, а до излъчването, готовността да опиташ, да се бориш, да показваш какво искаш, чувстваш и на какво си готов, за да го постигнеш. Привлича истинското, натуралното, честното до трогваща невинност и уязвимост. Може едната да имаше корем, а другата по-малки гърди, но бяха техни, естествени и споделени само с мен, като пример за чувствата и доверието, които имаха към мен и нямаше значение как са в сравнение с моделките в инстаграм. Толкова не е имало значение, че тия неща ми е трудно да ги сложа в едно изречение, защото просто са на различни нива, на съвсем различни плоскости и измерения.
И в интерес на истината, връзката ми с най-секси момичето по общоприетия стандарт беше най-кратка, най-малко истинска от трите и най-незадоволяваща във всички отношения.
Не сривай себе си заради изкуствени, фалшиви мнения на другите и наистина работи над самочувствието си, поне до ниво на което няма да имаш проблем да представиш това, което си и да правиш това на което си готова, когато си харесаш някой, за да му демонстрираш интерес, което много впечатлява. Има много мъже, които можем да обичаме напълно нормални по визия жени и да имаме телата им за всичко, което бихме искали.
Надявам се да прочетеш този коментар и той да ти помогне!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 975fc5cb3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   38, от авторката:Да, прочетох го и ми напълни душата, благодаря: :-) Даде ми някакъв лъч надежда, че е възможно да допадна на мъж от моя тип. И не съм очаквала честно да си кажа, че ще срещна някой (където и да било) от този тип характер, който така спокойно и отпуснато ще си признае такъв е. Тези, които са ме привличали обикновено пред хората се изказват от сорта "не ме интересува за дребнав ли ме мислите" и подобни и дори не общуват толкова открито, надълго и нашироко... мълчаливи са, някак е трудно да завържеш разговор с тях ( като че ли умишлено странят от хората). За първи път някой такъв ми пише и си го признава. Бих искала да те попитам: наживо или в социално пространство, което не е анонимно: би ли си казал така отпуснато всичко това, което написа в коментара? Признаваш ли си какъв си пред хората? Или и ти се преструваш на прекалено труден(почти невъзможен) човек за завързване на разговор. Любопитствам тъй като ми е интересно да науча психологията на този тип хора, техните мисли, които си таят отвътре, наистина ли са толкова студени на каквито се правят и най вече: дали повечето такива хора с които така и наживо не ми се е получавал разговора с тях(защото те се дърпат) в анонимно пространство биха се изказали надълго и нашироко сякаш не са същите хора? Питам, защото разбирам колко по лесно всъщност е да споделиш някои неща с непознати - там където никой не знае кой си.
Тези няколко по които съм си падала в живота са наистина много трудни. Карат се (ако са асистенти или управители някъде), повишават тон и са считани за "студени, остри характери и кофти хора" от другите хора(които гледат повърхностно), пушачи са доста често(очевидно от натрупани нерви), ако се опиташ да ги заговориш едва те поглеждат в очите. (такъв ли си от всички гореизброени в живота? )Преди време си опитах да заговоря един такъв, пълен игнор. Та ми е интересно такива биха ли се изказали така както теб анонимно?
Да, аз за разлика от другите, които се възмущават от такива, всъщност много уважавам такива мъже, винаги съм искала да разбера какво им е? Как възприемат те хората, че са толкова затворени и изразяват яда си в крайности пред другите понякога? Хм и другите какво виждат в очите им - нервност, безразличие, дребнав човек, луд човек. А аз в очите им виждам по- силни емоции и толкова тъга...
Много бих се зарадвала ако един ден някой такъв ме допусне до себе си(и приятелски да е, тук НЕ говоря само за връзка!!! )Защото приятелите, които имам, са от лесните, веселите, дружелюбните, отворените, сърцатите. Това е лесно. Към всеки са отворени. Искам да спечеля като приятел някой доста труден. По това ще си проличи дали съм уникална? Темата мина към психология дано админите одобрят коментара и го прочетеш и ми отговориш на въпросите, защото ме вълнуват.
Благодаря за твоя коментар!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 86c4379bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Истината може би е някъде по средата. Изчетох коментарите и въпреки че са коренно различни във всеки има нещо вярно. Няма как да не се съгласим, че външният вид е много важен, че първото впечатление е от изключително значение. Но е истина и това че се случват необясними неща и веднага ще дам такъв пример. Познавам жена, която има крайно неестетично тяло-много е ниска, дебела е, има къси и много грозно оформени крака. Не мога да ви опиша колко любовници имаше, защото тя е омъжена, и винаги любовниците и бяха по-млади от нея, хубави, интересни и най-зашеметяващото-верни на жените си докато се забъркат с нея. А собствените им жени-млади и хубави момичета, със хубави тела. Как ги омагьосва, с какво ги подлъгва-никога не успях да разбера. Мислех си, че вероятно е фурия в секса докато не разговарях с един от любовниците и, близък мой приятел. Та той каза-фурия в секса ли? Тя е трагедия, най-лошия секс който съм правил. Попитах го-тогава защо? Той каза-аз на себе си не мога да обясня защо го направих, как да ти отговоря. Така, че и тия които твърдят, че външния вид не е най важното вероятно са прави донякъде.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8aac1d0475
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Не разбирам на какво се надяваш използвайки чужди снимки. Ако мъжът е захапал само заради външния вид, при срещата на живо пак ще се откаже от теб и ще е ядосан с право, че си го подвела. Това е не само измама, това издава ужасно ниско самочувствие, което винаги отблъсква. Или ти си мислиш, че като си е писал един месец с теб вярвайки, че си ти на снимката, ще си каже накрая, ама то това не е мацката от снимката, а няква грозна дебелана, ама нали толкова време си пишем, няма значение. Това въобще няма как да стане. Иначе каквато и да си, важното е да се приемеш без да се тюхкаш. То и не всеки мъж е Рамбо или Брад Пит.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4c5cbc2f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Снощи вечерях с една приятелка, която хем е пълничка, хем е ниска, хем има алергия към боя и косата и е прошарена. На всичкото отгоре има един счупен преден зъб и все отлага да го поправи. И тя ми каза, че един наш общ познат настойчиво я ухажва, ама чак нахален ставал. Съпругата на този човек е с визия на манекенка - то са изкуствени мигли, то са разни кичури, силикони и т. н., жена, след която мъжете точат лиги. А ето че съпругът й се натиска на моята приятелка. Тя го попитала защо. Отговорът бил следия: "Искам най-после да си легна с НОРМАЛНА жена, моята прилича на нещо, което ме е страх да го пипна, за да не го повредя". Тази сутрин споделих снощния разговор със съпруга ми и за моя изненада той каза: "Абсолютно го разбирам чеовка! Прав е".

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f3a291d686
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Мъж съм на 30 София

Имам един приятел девствен на 30. Той е дебел, грозен, Но пък поне е 2 м. висок и е начетен. Цял живот се пробва само при пълни или дебели жени и го режат. Защо? - Това че те били дебели не значело че трябва да се примирят с човек който е дебел. От дебели жени приятелки съм чувал същите неща казани не веднъж. Дори са се оплаквали че ги били използвали само секс и не ги вземали на сериозно слабите или атлетичните мъже, но отказват да се хванат с човек с техните калибри- не ги били привличали.

Така че мъже има за грозните и дебелите, но не ги искате.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: da21bd8bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   45, аз уточних в поста,уточнявам го и тук - привличат ме строги,нервни мъже, които са особен и остър характер.Считани за "дребнави" от околните.Такива, с които трудно се завързва контакт и е трудно да ги спечелиш и като приятел и като половинка.Дори ще уточня защо.Защото да влезеш под кожата в човек, който е така да се каже "дружелюбен" и с отворено сърце към всички това го може всеки.Но ако успееш да спечелиш сърцето на човек (като най - добър приятел или като нещо друго, няма значение тук), който е избухлив и студен - това означава, че е открил в теб нещо, което не вижда в никой друг.По това ще си проличи,че си уникален.Това ми е нещо като цел.И такива ме привличат и създават някаква тръпка в мен.Това изпитвах към един много строг и избухлив млад асистент (всички студенти го мразеха :Д) и шефа на работата на майка ми.
И в този случай няма значение за мен дебел ли е, слаб ли е.Начина по който аз възприемам външния вид е просто някаква наслада за очите.Но не във всички случаи това ми подбужда тръпка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 662e7c0e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Подкрепям номер 45. Точно така е. Жените може да са разплути и дебели, ама виждаш ли искали слаби и хубави мъже. А пък тези по-дебеличките мъже не били се поддържали, мърльовци и тем подобни. Може да се каже, че всичко вече опира на външният вид, след това са парите, имотите, колите и ваканциите и на последно място душевността на мъжете.
Е има и някои женчине, които много ги блазнят парите. Парите надделяват дори над външният вид.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8cfb6e3fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Момиче, привлича енергията на жената, а не толкова визията. Трябва да изглеждаш като класна и стилна жена преди всичко, но не с един тон грим! Препоръчвам ти книгите на Лариса Ренар, сигурна съм, че ще ти помогнат.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 92865e867c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   До 45 и 47: ми съжелявм, ама не е така. Никое от бившите ми гаджета не е имал плочки и тяло на модел, повечето са били максимум 2 см по-високи от мен, така че не всички очакват мъжете им да са като модели. Ако твоя авер не може да си намери приятелка (особено с тази височина, защото знаем, че повечето жени искат и търсят висок мъж) причината вероятно е съвсем различна. И тъй като ние не познаваме твоя приятел, не можем да ти отговорим къде е тя.

Едно спортно гадже 175см и 65кг

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 331acc7d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Малко е късно да ти пиша, но бих искала да кажа че някои момичета си обработват снимките. Не се сравнявай с тях. Ти си си ти.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 54f5630c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Мило и драго давам да скъсам задника на някоя пухкавелка от секс. Лошото е, че повечето са много срамежливи и се притесняват от телата си.

М 36

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 453118a70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Първо трябва да се научиш, да приемеш и да заобичаш себе си. Звучи страшно банално, но е истина. Мъжете може да харесат красавици от мрежите и списанията. Но това, ама изобщо не означава, че искат да се женят и да живеят с тях.
Много често красивите жени, са смятани за надменни, високомерни, труднодостъпни, пренебрежителни и плашат мъжете с големите си изисквания. И нерядко са именно такива- искат внимание, постоянно, и куп други неща. Мъжете се плашат ит тях. Човек изибира партньор, не само на базата на външния вид, привлича го нещо много повече. И никой от нас не е съвършен, дори красавиците на които се възхищаваш. И те имат своите недостатъци, както във визията, така и в характера. И те плачат и тях ги отхвърлят. Учи се да приемаш себе си, грижи се за себе си, не се страхувай, че ще бъдеш отхвърлена, защтото това е ирационално. Спомни си, че дори и на световната крсавица Адриана Лима ѝ изневериха. Така че, външният вид, не е всичко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 58b9c6b6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   И аз винаги съм се чудела на изискванията на дебелите жени, а именно да искат слаби и дори атлетични мъже. Разбира се, външният вид наистина не е най- важното, но този стремеж точно дебелите жени да искат слаби или дори атлетични мъже никога не съм го разбирала. И аз не винаги съм била слаба, всъщност няколко години подред ме тормозиха едни 6- 7 излишни килограма, които се появиха от нищото в началото на тийн годините ми, но накрая се стегнах и отслабнах, и се чувствам повече от добре! Моят приятел е с нормално телосложение. Никога не съм искала висок или атлетичен партньор, но тези изисквания, които точно най- неподдържаните жени имат, си оставят винаги непонятни (изключвам жените, които наистина имат сериозно заболяване и ня могат да отслабнат, въпреки усилията, но те са малко!).

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 88cd3b0ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   17, естествено, че не ви пука, иначе ни обиждате, като ни слагате етикети на "кокалести" и "фитнесманиачки". Повечето така наречени кокалести жени и и фитнесманиачки сме жени с нормално тегло и се поддържаме с тренировки и хранителен режим. Това, че едва ли не всички слаби жени не изкарват парите си сами, а чакат, също е плод на "веселият"ум на такива като теб. Най го обичам това "Аз съм весела дебеланка и не ми пука за "кокалестите"". Не знам колко си весела, но определено си злобна и килограмите определено пасват на вътрешното ти състояние. И не, твърдо против съм пълните хора да бъдат подигравани, но и поведението на такива като теб не го одобрявам! Весела и усмихната, как ли пък не....

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker