Не мога да си намеря нормален мъж, в мен ли е проблема ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си намеря нормален мъж, в мен ли е проблема ?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2825 пъти
На 24 години съм от София и не мога да си намеря нормален мъж. Аз реално нямам никакви претенции относно мъжа, само да си паснем като личности, изглеждам добре и не съм притеснителна даже напротив излизам забавлявам и съм доста социална. Просто познавам всичките приятели на моите приятели и буквално не се срещам с нови хора никога. Дайте ми съвети къде мога да открия нормален и свестен мъж. Опитах с разни занимания, ходих на народн танци, на фитнес, но нищо. По барове, клубове и дискотеки не ходя... просто вече имам чувство, че се отчайвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: d8d09f0dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно, трябва да разшириш ловните полета. Казвам го шеговито и без ирония. Може би, да посещаваш места, където има по-вече мъже. Това не означава, че някоя жена не може да те запознае с подходящ мъж. Само не си стой в къщи.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c288a82754
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Нормалните мъже живеят сами, ти затова немпжеш да си намериш нормален мъж, ако само живее с жена е ненормален, но в това няма нищо лошо, но ако иска и деца значи вече е луд... пази се от мъже които искат деца:)-още повече от такива които искат сами да си ги направят, и не се примиряват с това което има в наличност.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6caef84bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Това е генерален и световен проблем. Нормалните готини мъже не ходят никъде, освен по улиците, в колите, в офисите/ работните места и евентуално фитнеса. Това е. Въпрос на късмет - някой съсед, колега...който да опознаеш. Не знам кое е мястото, но знам кое не е: сайтове за запознанства и тиндър. Това е антимясто за нормални хора изобщо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 92c708fdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Причините може да са много, не е задължително да са в теб, но може и да са. Нека разгледаме ситуацията. Можеш ли да изслушваш момчетата, да проявяваш разбиране, без да натрапваш позиция? Питам принципно. Дали си даваш вид на отчаяна за връзка/мъжко внимание ? Това е много важно. Аз като момче не бих се хванал с някоя, колкото и да ме привлича, ако си дава вид на такава. Обаче не бих се хванал и с някоя, която пък е в другата крайност - голямо самочувствие, парадиране и липса на възможност за нормален "моабет". Тука държа да кажа, че за визия много не говорим. Да, добре е младо момиче малко или много да се поддържа във форма и да не се е разляла, но всеки харесва различни. Аз харесвам момичета с по-стегнати задни части, да речем. Имам приятели "цицомани", които не се заглеждат в това, което аз. И в двата случая, това само ще ме привлече сексуално първоначално, но друго може да ме отблъсне впоследствие.
Зависи и каква ти е компанията - ако са разни безделници, които нищо не работят по цял ден и скитат улиците, пак не е много добре. Като те поканят на кафе/излизане, приемай, не се знае какво може да стане. Никой не ти казва да си лягаш на първа среща, ама излез и виж.
Такова нещо като нормален и свестен мъж/жена няма. За едни критериите са едни, за други - други. Навсякъде може да се срещне. Дори и по бар, дискотека. Не подценявай и тези места, въпрос на привличане и напасване е. Много читави хора си ходят на дискотека, за да се отърсят от целия стрес покрай работа, проблеми и т.н.
Аз примерно съм излизал със сервитьорка от ресторант. Много читаво и свястно момиче, аз също съм работил като сервитьор, така че е въпрос и на шанс. Идеята е да се пробва, да не се надува човек излишно. Като те канят, излизаш, не слагаш много високи критерии, защото времето минава. Никой не ти казва и да се даваш на първия срещнат, ама давай шансове, не знаеш даден човек дали в една ситуация се е показал в най-добра светлина. Ама пък ако няма грам привличане и тръпка, не се занимавай. Не ме разбирай погрешно. В тия сайтове само общи приказки могат да се кажат, никой не се разкрива напълно.
Не е нужно да чакаш да те заприказват, понякога ще направиш и ти първата крачка. Всичко се е променя, не е като едно време. Мен също са ме заприказвали първи момичета, ако съм бил на друга вълна, но са ме забелязали поради нещо. Не е срамно.

Друго, не е задължително да имаш връзка. Постоянно се натрапва с разни лиготии как всеки ще е по-щастлив като е във връзка, но не е така. Аз примерно сам се чувствам по-добре - никой не ми държи сметка къде съм ходил, с кого съм бил, ама какво съм пил, танцувал и т.н. Дори и свестен да си, пак се съмняват в теб. Никога не можеш да си сигурен какво прави другият.

Момче, 28, София.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: daaa9f3b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъже има, просто не ги Виждаш, защото нещо ти пречи. Открий проблема, разшири връзките си, учи нещо, включи се в нещо благотворително, където се събират добре хора.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2e09c75c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Какво разбираш под "нормален свестен мъж"?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c4dc0865da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На 26 съм карам камион из европа, и аз си търся приятелка как да я намеря, фейс, запознанства ? Искам да си намер янещо и вече деца трябва да се правят... Обясними и ти :) май 2мата имаме еднакъв проблем

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d9424f7d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6 ти каза всичко нужно! :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c01cab72ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Готините и нормалните вече са заети от качествени жени. И да има някой свободен, дълго не остава сам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b5fcb8943a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В Интернет, винаги има някой нормален, особено в голям град ще намериш, може би трябва да спреш да търсиш..

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 298efe5c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   За всяко нещо в живота си има ред и точен момент. Понякога ние си мислим, че искаме нещо сега, но с времето разбираш, че сега не е било точния момент и много често дори сме благодарни, че не станало. Давам ти пример от моя живот. На 18г. бях жестоко влюбена в мъж 11 години по голям от мен, мислех си наистина, че той ще е мъжът ми и ще имам едва ли не деца от него. Стана така, че аз отидох в чужбина да уча, и с него се разделихме много нещастно. Сега съм на 24 като теб, имам супер работа, образование, купих си кола и съм една млада независима жена. Ако бях останала с него сега щях да съм сигурно женена с 2 деца и кой знае дали щях да съм щастлива и как щеше да ми се развие животът. Искам да ти кажа само, че този горе има някакъв план за всеки и малко или много е предначертано. Изкуството на живота се състои в това да можеш да се радваш на себе си и на всеки ден който си тук. Иначе ще срещаш и изпращаш много хора от живота си, но това нищо не означава, защото не в това се крие смисъла на живота. :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f6d5b48d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   На 25 съм, само че момче. В момента временно без работа, зареди кризата с коронавируса, но си излизам всеки ден контактувам с хора, карам колело, ходя на фитнес, на дискотеки по-рядко вече, но и аз съм самотна душа, просто си мисля или поне се успокоявам с това, че рано или късно всеки ще си намери своя човек в живота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7f3ff1a86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз моя мъж го намерих на работа :).

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 33f3bd7472
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Не е толкова трудно, но нормалните мъже и тези, които стават за нещо като цяло вече са заети. На 24 и 25 не е като да си 18 и да се тълпят всякакви. Може и в миналото да си пропуснала добър вариант. Случва се. Но вече шанса на тази възраст си намалява и при мъжете и при жените. Който квото и да говори, че сме били млади и бла бла. Млади сме ама много мой познати се изпожениха и родиха на по 23-25-25г. Но си е време вече.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d5ab2077ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Колкото и да се плюе по сайтовете за запознанства, аз съм намирала почти всичките си гаджета от такива, а за последното дори се омъжих. Смея да твърдя, че ако човек знае как да търси и умее да преценява хората, може да срещне и доста свестни и нормални мъже. Да, има и доста отрепки, но понякога сред боклука се намират диаманти.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8004c3ef1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Странни изявления в текста на поста ти! Уж нямаш претенции към мъжете, но не можеш да намериш нормален мъж. Искаш само да си паснете като личности. Според теб какво е нормален мъж? За да искаш нормален и свестен мъж ти трябва да изтънеш някои качества, които го правят нормален и свестен. Ако въпроса е само да си паснете като личности ами, има много мъже с които това пасване е възможно, но ти май искаш много повече от едно пасване. Кажи какви са ти критериите. Не правиш пълни признания. Защо? Нали имаш много приятели и приятелите на твоите приятели, така и те ли не можаха да те запознаят с нормален мъж. А мъжете на твоите приятелки нормални ли са. Питай приятелките си къде те намериха техните нормални и свестни мъже. Те могат да ти помогнат повече отколкото да питаш нас. Какво работиш, каква ти е професията. На работното място най-лесно можеш да си намериш мъж с който да си пасвате. Сподели повече за себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a9198ee0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Чисто математически не е лесно да намериш читав партньор, особено ако си от малкото свестни хора днес. Само се замисли - дори да живееш в София, където поне статистически изборът е по-голям, там има около 600-700 хил. мъже. От тях обаче вероятно само около 30 000 са близки до твоята възраст. Ако от тях махнем обвързаните, ще останат сигурно 10 000. От тези ако махнем и тези, които не биха ти допаднали чисто визуално, я останат 2-3 000, я не. Айде махни и несвестните, които са 90% днешно време, останаха 200. Махни и тези, с които не бихте си паснали като характер и приоритети и какво остана на края? Я има 50 мъже в цяла София, я не, с които би имала наистина удовлетворяваща връзка. Айде сега ми кажи, какъв е шансът да се срещнеш с някой от тези 50 души в цяла София дори на улицата, камо ли да се случи така, че да завържете разговор, да се престрашите да се поканите на среща и да започнете връзка?

И това говорим за София. Ами ако живееш в някой 50-хиляден град примерно? Тогава ще са сигурно 1-2 такива. Не ми се сърдете, завършил съм МГ, но като се замисли човек, може и да има истина. Освен ако не си такъв масов тип като повечето хора.

Всички тези сметки си ги правих аз преди 15 г. и наистина разбрах колко е трудно всъщност да срещнеш сродна душа. Обаче в живота няма сметки, може би всичко е писано. Ако е писано да срещнеш правилния, ще го срещнеш, ако ще да живее и на северния полюс. Аз имах щастието да го срещна след доста години на отчаяние и вече 15 г. ставам и лягам с благодарност към онзи отгоре. Аз не съм от хората, които почват връзка просто ей така или за едното чукане. Аз искам да усетя, че това е моя човек и не правя компромис, само за да не съм сам. Просто съм си такъв - особен. Но пък интуицията ми не ме подведе. В момента, в който видях Нея, усетих, че е Тя, а дори не си знаехме имената още. Не знам как да го обясня - просто живот, не е математика. Но ей го 15 г. вече се разбираме, имаме и деца, и всичко.

Ако е писано да го срещнеш, няма за какво да се притесняваш, защото е въпрос на време. Ако е писано да си сама, няма за какво да се притесняваш, защото така или иначе няма да го срещнеш. Свободната воля е само илюзия.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6caef84bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 20 изчерпа темата, супер отговор. Всичко наистина е късмет и съдба. Понякога обаче ние ги насочваме несъзнателно с постъпките си...Но общо взето, от съдбата можеш да бягаш, но не можеш да избягаш. Разбира се, говоря от собствен опит. А лично мен интуицията също не ме е лъгала, но не съм я слушала и правих доста грешки с мъжете. Сега обаче съм сама и щастлива, защото се освободих от всякакви очаквания (но съм на 2х24). Успокой се, много си млада да си предизвикваш бръчки с такива тревожни мисли.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7bd03cf36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 20, напълно съм съгласен със теб. Адмирации за хубавият коментар!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 217e2e1878
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   За съжаление номер 16 е прав. Жена съм, твой набор и съм напълно съгласна, че на 24 не е като на 18. На 18 си постоянно сред хора на или около твоите години, с лека ръка отхвърляш предложения за срещи и връзки, защото си мислиш, че животът е пред теб и ще има още много възможности. Да, но на 24 животът ти става от вкъщи - на работа и обратно, тук-там някое излизане с отдавна заета приятелка и така.. Разбирам те напълно. Но това не означава, че няма да срещнеш никого, просто е малко по-трудно. Просто трябва да се излиза повече. Човекът за теб може да е навсякъде, дори в кварталния магазин може да се срещнете

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 217e2e1878
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Забравих да допълня,че след като сте навършили 18 години, моля, спрете да се наричате "момичета" и "момчета".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4e42f3d3c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От Автора на коментар №6.
Искам да отбележа, че №20 много ясно и точно е казал верни неща. Математически звучи издържано, на мен също ми вървеше математиката, но допускам, че може и хората да са по-малко от посочените от него, хаха. Към малкия брой, към които изпитваш привличане, съответно и те към теб, се притурва и фактът, че срещаш вървулици от хора всекидневно. Стресът, работата, малкото свободно време правят забелязването им още по-трудно. Даже в големия град е по-трудно да се хванете, отколкото в малкия. Понеже съм роден и съм израстнал в малък град, а после заминах да работя и уча в София, ще кажа, че в малкия град нещата се забелязват и по-лесно. В голямата маса от хора се изгубваш и разпиляваш. Манталитетът на хора, които са събрани от цяла България, е и твърде различен - първоначалното привличане може много бързо да изгасне поради коренно различния начин на живот, който сте водели двамата до този момент. Да, върви Ви моабетът, разбирате се, ама сте израснали в различни социални среди, имате различно всекидневие. Според мен шансът за нацелване с дълготрайна перспектива в големия град е малко като геометрична прогресия. Забелязвам тенденция на хора, които са имали 1-2-3 връзки и са на възраст 25-35 да са бая необвързани - излиза се по Витошка, пият се вина и се приказва с приятели, и това е, общо взето.
И пак, всичко е възможно и никога не се знае. В по-ранните години, когато пътувах с влак - нямах още кола, съм се качвал във влака, някакви момичета са ме заприказвали и се е виждало, че може да стане нещо, но на мен примерно не ми се е занимавало грам тогава.
И аз смятам, че Бог малко или много насочва нещата, дори и на млада възраст пак си движен в определен коловоз.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a82eae8a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Какво разбираш под "нормален"? Това което се счита за "нормално" е по-големият процент от обществото, така че не виждам какви проблеми срещаш. Това са тип чалгарчета, wonnabe батки които киснат из клубове и фитнеса (които и ти посещаваш). От тях можеш да очакваш "нормалното" - секс и евентуално неангажираща връзка, докато се появи по-добра партия. Според мен просто имаш височки очаквания. Имаш явно широк социален кръг, запознала си се с всички, но не се е появил тоя да ти завърти главата. Не каза един конкретен проблем който виждаш в тия твои познати, което значи само едно - просто не те привличат, не са ти достатъчно красиви и интересни.

Иначе ако го търсиш "ненормален", т.е. нещо извън "нормалното" за това общество днес, трудна работа да го откриеш. Обикновено такива хора не искат и да бъдат открити. Те бягат от "нормалното", абсурд из баровете и широките социални кръгове да ги срещнеш... Най-вероятно хептен няма да са ти интересни.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 30bb948147
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Много зависи какво разбираш под "нормални и свестни". Всяка жена казва че иска точно това но винаги свършва с някой смотан наркоман/мутра/wannabe-мутра/мухльо.

С нормални и свестни мъже е пълно, но те често не са толкова отворени защото знаят, че не са търсени.

Изясни си добре в главата какво точно търсиш и много лесно ще го намериш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a9198ee0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   от 20 до 25, да, прав си. Аз даже не съм сметнал и условия като и той да я хареса и въобще да иска връзка в момента. Така че даже бройката вероятно е още по-малка :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cd68c2b201
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Както са казали по-горе, запиши се на нещо доброволческо. В моя Фейсбук има една група Гората.бг Събират се млади хора и залесяват обезлисени места през уикенда. Изглеждат ми свестни. Или се включи в някоя група планинари....

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ccfd8496c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Проблем с географската локация. Ти го търсиш в голяма София, а аз съм по-нагоре на картата.

Това с намирането на нормалния/нормалната си е тенденция. Не си сама - много други си задават същия въпрос. Защо, аджеба?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6caef84bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Сега наистина е трудно да имаш перспективна и сериозна връзка. Първо, трябва ти свободен човек, който да ти харесва физически, да си подхождате емоционално, социално и като визия за бъдещето. Ако едното е ок /качествата/, а я няма химията - не става. И обратното. Второ, хората са много отчуждени, наплашени, просто ставаме като в Западна Европа. В Дания всяко второ домакинство е от един човек. Това за мен е човешка трагедия. Трето, няма никакъв социален живот. Хората ходят на работа, в магазина, в някой парк, на фитнес, на танци, на курс и дотук. Последните две не са вариант за теб - има само жени. Но съм чувала, че ако имаш куче, създаваш много запознанства, защото има повод. Не е директно, от което се плашат хорат днес. Също добър вариант е фитнеса - питай нещо някого, когото си харесала. Ще се виждате случайно /тоест няма да я има директната цел гадже/, ще си говорите, ще се отпуснете и така.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 82169c6395
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Мисля, че каквото й да ти кажем като съвет ще е безсмислено. И аз смятам себе си за свестен и нормален човек с хубава работа, нормални доходи, кола и апартамент. На същата възраст съм като теб и не намирам нито едно свястно момиче. Също си мислех, че проблема е в мен, но от скоро съм напълно на противоположно мнение. Жените не знаят какво искат и са напълно изгубени. Не забелязват скромните и земни мъже, които са кавалери и се държат добре с тях. Предпочитат да се държат като боклуци с тях и да им се подиграват. Не мога да разбера какво намира една жена в такъв мъж. За това казвам, че жените са напълно изгубени и идея си нямат какво искат и какво търсят. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0ed34bdbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ном11, много си далече от истината.
Тия жени са се заблудили, не са до свестни. Само играещите роли и вписващи се в стереотип, само те са се уредили. Ела да ти покажа читави момчета, веднага ще ги прецениш И ще осъзнаеш, че обществото ни е твърде болно. Толкова готини пичове да нямат приятелки, а разни аутисти да имат. Всичко читаво се отличава, няма как да не е намерила. И преди някой да ме репликира, не, свестните мъже не са относителна теория, те се познават. :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 998a373ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Проблемът не е в теб, а в днешните скапани мъже! Мъже, нищо лично, ама си е тъй! Горе главата, сладка! За какво ти е мъжо? Да те поробва.... ужас! Недей! Бъди свободна и независима! Мъжът днес е дяволско творение!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2ff182ea3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Аз всички гаджета съм си намирала в интернет. Единствения мъж с който ме е срещнал живота не в интернет се оказа най голямата откачалка.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 799a4bc823
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   От №6 и №20
До №34
Съмнявам се да е точно така. Ако си такъв пич, какъвто се изкарваш, нямаше да си сам. Нещо ти куца и на тебе и е много вероятно да е лоша визия/самочувствие или външен вид. Това е природа, няма какво толкова да се разбира. Ти я сваляш и доминираш, тя те следва. Мани ги всеобщите глупости за пълно равенство и т. н. Такова животно няма. На Бат ти Бойко що не му се сърди леля ти Цвета, че й каза, че е проста кърджалийска *****, защото си ги командори и си му се кефят. С Беновска е същата работа. И с колко други, няма да изброявам. Никой не те кара да ги обиждаш, ама да си мъжкар - като кажеш нещо, да ти се чува гласът - ТИ ДА ТРОПНЕШ С КРАК.
А сега по темата.
Не само жените, и ние сме също толкова зле в други отношения. Има друго, което никой не го казва - всеки търси проекция на спътник в живота малко или много на родител. Жената търси образ на мъжа си, който да е подобие на баща й - стига баща й да не е бил алкохолик и да ги е биел или нещо от сорта. Мъжът търси образ, подобен на майка му - майката на 55 в момента, която може да готви, шие, пере, чисти, глади и т. н. Дори и за земеделска работа се ползва. Излиза да я търси подобна такава на улицата, ама чувай - вижда момиченца с кучета, за които кучетата са по-важни от хората. А то от тия малките кучета, дето и една котка ще ги сдави. Под куче аз разбирам голям помияр - да лае и да пази двора - ама да си го гледаш на село, дето няма да ми цапа и омирисва.
Обратният вариант - мацката е стабилна, бачка си, изкарва си пари - търси си мъж - вижда обаче на улицата коренно различно от бащиния й образ - вижда мамини синчета, дето една прахосмукачка не са пускали, не могат да си изперат долните гащи, не могат да се изкъпят - мърлячи тотални, не могат да си вкарат ред за елементарни неща.
Срещат се някъде сериозната мацка и готиният пич и нищо не става обаче. Или тя ще му каже, че го чувства като приятел, или иска да е сама сега, или той ще я бодне и ще й каже, че я цени, ама е зает от работа и т. н., за да се впуска във връзки.
Вече кое е нормално и кое не, никой не може да ти каже.
За едни е да си джендър, за други джедай. Всякакви образи, направо да се чудиш.
Колкото са зле жените, толкова са зле и мъжете. То разпадът на традиционното е всеобщ. Бъдете готини и гледайте обективно. Не можеш да кажеш, че те били материалистки примерно, а ти си светец. Колкото жени има изцяло меркантилни, толкова и мъже комплексари и алкохолици.
Пак по темата и до авторката - ако тя търси нормален в смисъл на образ, близък до образа на баща й, който вероятно е над 50 години вече човекът, е много вероятно да не го намери точно такъв. Най-малкото отдавна няма казарма вече, хаха.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 799a4bc823
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   От №6 и №25*****
До №34
Съмнявам се да е точно така. Ако си такъв пич, какъвто се изкарваш, нямаше да си сам. Нещо ти куца и на тебе и е много вероятно да е лоша визия/самочувствие или външен вид. Това е природа, няма какво толкова да се разбира. Ти я сваляш и доминираш, тя те следва. Мани ги всеобщите глупости за пълно равенство и т. н. Такова животно няма. На Бат ти Бойко що не му се сърди леля ти Цвета, че й каза, че е проста кърджалийска *****, защото си ги командори и си му се кефят. С Беновска е същата работа. И с колко други, няма да изброявам. Никой не те кара да ги обиждаш, ама да си мъжкар - като кажеш нещо, да ти се чува гласът - ТИ ДА ТРОПНЕШ С КРАК.
А сега по темата.
Не само жените, и ние сме също толкова зле в други отношения. Има друго, което никой не го казва - всеки търси проекция на спътник в живота малко или много на родител. Жената търси образ на мъжа си, който да е подобие на баща й - стига баща й да не е бил алкохолик и да ги е биел или нещо от сорта. Мъжът търси образ, подобен на майка му - майката на 55 в момента, която може да готви, шие, пере, чисти, глади и т. н. Дори и за земеделска работа се ползва. Излиза да я търси подобна такава на улицата, ама чувай - вижда момиченца с кучета, за които кучетата са по-важни от хората. А то от тия малките кучета, дето и една котка ще ги сдави. Под куче аз разбирам голям помияр - да лае и да пази двора - ама да си го гледаш на село, дето няма да ми цапа и омирисва.
Обратният вариант - мацката е стабилна, бачка си, изкарва си пари - търси си мъж - вижда обаче на улицата коренно различно от бащиния й образ - вижда мамини синчета, дето една прахосмукачка не са пускали, не могат да си изперат долните гащи, не могат да се изкъпят - мърлячи тотални, не могат да си вкарат ред за елементарни неща.
Срещат се някъде сериозната мацка и готиният пич и нищо не става обаче. Или тя ще му каже, че го чувства като приятел, или иска да е сама сега, или той ще я бодне и ще й каже, че я цени, ама е зает от работа и т. н., за да се впуска във връзки.
Вече кое е нормално и кое не, никой не може да ти каже.
За едни е да си джендър, за други джедай. Всякакви образи, направо да се чудиш.
Колкото са зле жените, толкова са зле и мъжете. То разпадът на традиционното е всеобщ. Бъдете готини и гледайте обективно. Не можеш да кажеш, че те били материалистки примерно, а ти си светец. Колкото жени има изцяло меркантилни, толкова и мъже комплексари и алкохолици.
Пак по темата и до авторката - ако тя търси нормален в смисъл на образ, близък до образа на баща й, който вероятно е над 50 години вече човекът, е много вероятно да не го намери точно такъв. Най-малкото отдавна няма казарма вече, хаха.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8004c3ef1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Само в теб е проблема, защото вие жените сте дяволско творение. Мислите си, че с една вагина ще превземете света. Да, ама не. Има много по-важни неща в този свят от вашата вагина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker