Още се сещам за него след толкова време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още се сещам за него след толкова време
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1398 пъти
Във връзка съм от 2 години, но през няколко месеца още се сещам за човек от миналото. Не сме имали голяма любов, дори каквото и да е.... аз бях луда по него а той не ме харесваше така. Нещата бяха на приливи и отливи и никога не е бил мой. Излизахме, спахме, били сме в обща компания. Много държах на него и много сълзи изплаках за това момче. Тогава бях малка и глупава, но сега си давам сметка и за моите грешки. Той не се е променил, още си е същият и се занимава с глупости. Сегашният ми приятел е страхотен и се държи с мен като с принцеса. Мъж за семейство е, докато онзи... той просто си остана на 22. Караше ме да се чувствам малка и свита, дори понякога грозна и недостатъчна. Знам, че няма какво да търся от такъв човек, нямаме бъдеще, нито някога ще се промени. Но още ми трепва когато гледам стари снимки. Вечер късно мисля за него. Интересно ми е какво е станало с него, защото нямаме контакт. Една вечер много късно ме добави в Instagram, аз приех, но не го последвах обратно. Не искам да го гледам, защото ми липсва и все мисля за това как може би ще съжалява някой ден за това, което изпусна с мен. Колкото и детски да бяха нещата тогава наистина държах на него и правих всичко да е добре. Той се занимаваше с наркотици и хазарт, женкар е, има само 12 клас. Знам, че не е човек за мен, но ми е огромна тръпка и просто като го видя дори на снимка нещо в мен се свива. Не искам никога да го срещам и да се засичам с него.

Имате ли си и вие такъв човек? Нещо неизживяно, което да ви остави такъв спомен, дори и да не е било голяма любов?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: f74467a0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурно почти всеки си има по един такъв спомен, но важното е да не го оставяме да ни съсипе настоящето и бъдещето.
И аз имам една такава неизживяна любов, но не бих се занимавала с този човек сега, когато имам мъж и дете. Всъщност въпросният ми писа миналата година, че съжалява, че тогава ме е изпуснал и иска да има семейство с мен, но тотално го отрязах, въпреки че част от мен искаше да избяга от всичко и да започне нов живот с него. Преди чаках години наред да чуя тези думи от него, но към този момент беше прекалено късно. Сега имам добър мъж, от когото смятам да родя няколко деца и не бих изоставила всичко това заради някакви романтични спомени.
То сама казваш, че твоя не е бил стока. Такъв човек само ще те дърпа назад и любовта бързо ще се изпари.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9507dce266
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави добрия си приятел и заживей отново с голямата си тръпка. Лека полека и ти ще станеш наркоманка и зависима от хазарт. Той ще ти изневерява редовно, а ти ще се друсаш всеки път, когато го разбереш. Ти ще пишеш тук отчаяни постове-как да се измъкна. Мисли с главата си и не се поддавай на измислената си тръпка към измислен образ на човек. Защото той е слабохарактерен и зависим в реалността.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6da3ef7fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е, как е неизживяно, като сте излизали и сте имали някакви интимни отношения (едва ли е било връзка, но сте правили секс)? За него това е сигурно е било повече, отколкото се е надявал, ако въобще се е надявал, че ще стигне толкова далеч. Неизживяно е, когато си влюбен в някого, а той или тя не ти обръща внимание или дори не знае за това.
Приеми го, като нещо което се е случило и завършило (един вид минало свършено време), забрави го и се отдай на настоящата си връзка, за да не стане и тя в минало време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d7b5b87296
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   „... все мисля за това как може би ще съжалява някой ден за това, което изпусна с мен...“

Ей по тази причина се сещаш за него! Искаш отмъщение, че не те е оценил. Няма значение, че не го искаш вече, искаш да видиш, че той съжалявал...
Не мисля, че ще дочакаш. Той има друга гледна точка за миналото. Дай си време да пораснеш и осъзнаеш, че е много глупаво да се надяваш на нещо със задна дата.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bce95adfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ще ти мине по принцип, като ти дойде акъла, а той все още не е дошъл.
Или когато се появи друг човек, когото да обикнеш. Най-вероятно той ще е точно обратното на този буклук с който си ходила...ще е като теб. Ще те обича, ще те глези, ще плаче, когато си болна или нещо не е наред и ти ще го зарежеш, защото всичко с него е толкова хубаво и ще се забиеш с някой като онзи буклук за който ще се ожениш и ще имаш дете от него, след някоя друга година ще те остави...ти сама с дете и след още няколко години ще си намериш нормален мъж от него още 2-3 деца и накрая като станеш на 50-60 ще си кажеш ; баси живота...какво направих и защо не останах с онова святсно момче. След това ще даваш акъли на младите заблудени като теб...ама и те няма да стигнат далеч.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 98dabe4030
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на всички за коментарите! Малко ми олекна като ги прочетох, особено от номер 4!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker