Защо продължава да ме търси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо продължава да ме търси
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 872 пъти
Здравейте,накратко да ви разкажа за моя "проблем"
Имах връзка с едно момче околко 4-5 месеца,като по негово настояване се разделихме(не пожела да ми даде обяснение защо).Живеем в съседни села (на 40мин разстояние с кола)Месец след раздялата ни само сме си харесвали снимки(не сме комуникирали),но се случи така че се засякохме на отварянето на една дискотека на морето и когато разбра че съм там дойде,поздрави ме,разменихме си 2-3 приказки,по-късно вечерта дойде още 2 пъти при мен и това беше (всичко нормално както се казва пък и се разделихме без лоши чувства) От тогава обаче се случва да си пишем от време на време (като той ми пише първи),праща ми негови клипчета (на който отговарям с нещо от време на време)След морето ме беше питал дали ще идвам до неговото село (понеже често ходя там) но му казах че ше е идната седмица и това бееше. Въпроса ми е главно към мъжката аудитория,но естествено всички мнения са добре дошли.Интересно ми е защо според вас се мъчи да преустанови някаккъв макар и минимален контакт с мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 29ed9e0d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заради надеждата да имате отново интимни отношения без да сте отново във връзка. Един вид да не е на сухо докато си намери приятелка. Тогава ще престане да те търси.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 29ed9e0d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете не са толкова сантиментални като жените. Знаят, че всичко е приключило. Но докато си намерят нова приятелка или поне докато не правят отново секс, ще си го търсят от бившата.
Той е поискал да се разделите, даже и без обяснение. Попитай го защо те търси и ти праща тези неща, след като не сте заедно. Ако ти изтърси клишето с приятелството, бъди сигурна, че иска просто отново секс, докато е още сам. Ако те уважаваше, щеше да ти даде поне някакво обяснение за раздялата. Като си намери приятелка, ще спре да те търси.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 29ed9e0d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може да се пробвал с някоя или няколко и да не е станало. Затова търси теб, защото си резерва или, за да си повдигне егото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 29ed9e0d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж, който си търси бившата, е просто претърпял неуспех след нея с жените. Или не са му вързали, или не е било онова, което е искал. Търсейки те, се опитва да затвърди своята стойност и да подхрани егото си. Ако не му отговаряше изобщо, щеше да му е зле, защото не може да получи нужното от теб внимание, което му липсва. Но като му отговаряш, го караш да се чувства велик.
И на мен са ми писали бивши, но е било заради тях самите и техните цели, не заради мен. Единият беше нещастен с новата си, другият пък нямал успех. Търсеха просто внимание и обожание. Това е моментно състояние, породено от техния личен живот. Просто не отделяй време да мислиш защо те търси, явно живота му не върви в момента. Ако всичко беше наред, нямаше да чуеш изобщо нещо от този.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1c4ee8ab71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Аз също мисля че ме търси само за секс ама мама му стара да си каже направо ако е така понеже не съм от тези дето ще си търчат при бившия за секс (при положение че той ми е бил шута)
N4 колкото до отговарянето, на последните няколко клипа дори не си правя труда да отговоря, понеже няма смисъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker