Не разбирам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не разбирам...
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 894 пъти
Здравейте, аз съм жена и ще помоля мъжете, които четат тук да ми отговорят на един въпрос.
Ще разкажа историята ми с един мъж на кратко. И двамата сме на възраст между 30 и 35 г. и двамата сме необвързани, без деца. С него живеем доста близо един до друг. След като аз приключих една дълга и драматична връзка, той се появи. В началото само се поздравявахме, но лека полека той започна да ме спира, за по няколко минути си приказвахме и всеки по пътя си, а и аз тогава не исках да виждам мъж. Но той все повече искаше да контактува с мен, разпитваше ме и се интересуваше от мен и така я караме няколко години. Преди няколко месеца той започна да ми пише. От дума на дума започнахме да излизаме заедно, но по приятелски. И двамата не искаме да се обвързваме и ни беше много приятно един с друг. Естествено се стигна до секс и беше много хубаво всеки път, между нас винаги е имало много силно сексуално привличане. Започна да ми казва колко му е хубаво с мен и всеки ден се виждахме и чувахме. Когато се разхождахме, той не можеше да спре да ме докосва, винаги се закачаше и ме прегръщаше. Тогава се появи една съседка, десетина години по-голяма от нас, омъжена и с дете, явно се върна да живее при родителите си. Ще вметна, че нейното семейство цял живот е тормозило моето, и до ден днешен е така. Един ден го видях да се разхожда с нея, а ми беше казал, че излиза с приятел. На мен ми стана гадно, че точно с нея се вижда, защото те са най- нечистоплътните, миризливи и невъзпитани хора, които съм виждала, а той ми е споделял че такива хора го отблъскват. А и ми стана още по-грозно, когато я видях и с трети мъж и в същото време смешно, защото се крие като мишка от баща си, когато излиза с някой от любовниците си, когато мъжа и го няма. Както и да е... Скарахме се. Още докато беше на вън с нея и ми каза, че го дразня и да го забравя, аз съм била прекалено добра и той не бил мой тип. Сърдита съм му, въпреки че ми липсват разговорите ни, но ясно му показах, че не нямам намерение повече да контактува с него.
Но може ли някой мъж да ми обясни това негово поведение. Хем ме наблюдава, хем бяга... Вече месеци не контактуваме, но съм го хващала да гледа към нас, ако някъде се разминем ме наблюдава и то не с някакъв призрителен и сърдит поглед, а се взира в мен все едно иска да ми каже нещо, а в същото време се е случвало буквално да избяга като ме види, веднъж даже обиколи 3 пъти паркинга на един магазин докато разбере дали ще влизам да пазарувам. Може ли някой да ми обясни това поведение, защото за мен е нелогично и понякога смешно... Мрази ли ме, страх ли го е от мен... Малко ме тормози това нещо, защото се опитвам да го забравя, но когато го видя да ме гледа по онзи начин и ми става мъчно...
Благодаря за вниманието и за отговорите...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: e7ee1d6376
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами поговерете, няма да те изяде. Седнете на кафе, изяснете си нещата. Ние ли да ти кажем за някой, когото ти познаваш? Моля ти се, има стереотипи на поведение, но все пак всеки е индивид, личност. Ние тук сме публика и нищо повече, и то индиректна.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: efe7050fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом на тази възраст се държи по този хлапашки начин - зарежи и не го мисли. Няма смисъл. Само си извади изводите какви мъже да НЕ допускаш в живота си. Успех!
(жена)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7984594d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А твоето поведение не е ли същото като неговото? Как разбираш, че той те гледа, ако не го гледаш ти? И защо го дебнеш къде обикаля, като веднъж си казала край? Това е също толкова смешно и нелогично. Явно акълът и на двама ви не отговаря на възрастта ви.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 51c4e38d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Към номер 3: не го дебна. Първо града и квартала са ни малки и второ, виждала съм да гледа към нас, защото преди да излизам, проверявам дали не е долу (не искам да се срещаме и да ме оглежда, а и ме обижда грозни начин по който бяга от мен).
Към номер 2: съгласна съм с теб, той ми показа, че е лъжец и страхливец.
Към номер 1: знам, че всички сме различни, но ми беше интересна мъжката гледан точка, а и не мисля, че има какво да изяснявам в тази ситуация, нито пък ми се занимава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker