Моята секс фантазия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята секс фантазия
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1831 пъти
Имам една секс фантазия от доста години, още не съм я реализирала. Имала съм 3ма мъже от тогава. Първия не беше навит. Постепенно се нави, но така и не сме имали възможност да я реализираме. Става въпрос за секс с друга жена. Тя да му го лапа, той да я чука, а аз да мастурбирам. Съгласна съм и на видео запис, та дори в краен случай и на разказ. Със следващия мъж също не се получи. Не беше навит.
Сегашния казва, че не иска а и това би го отдалечило от мен. Смята, че може да охладнее. А и аз не желая да отварям кутията на Пандора и да го пускам по наклонената плоскост, да вземем нещо да си развалим семейството. Парадоксалното е, че хем ме възбужда мисълта да чука друга, хем веднъж го заподозрях, че е отишъл на бар със стриптизьорки и полудях при мисълта, че ме лъже. Ако го направи и ме излъже ще бъде катастрофално. Понякога изпитвам ревност само при мисълта, че е харесал друга жена, или недай си боже да е пратил целувка на някоя, което не съм го подозирала, но се дразня само като си го представя. Но пък си представям как заедно се забавляваме с друга жена. Още не съм дефинирала тоя мой фетиш и още съм объркана искам ли, не искам ли. Дали няма да си разваля връзката с тая глупост. За сега мастурбирам тайно с тази идея и почти винаги след като свърша ме обзема ужасно чувство на ревност и разочарование. Това е. Ако някой има какво смислено да напише, ще се радвам. За останалите, не се хабете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: bc8f8d41d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си добре. И не ти го казвам, за да те обидя, просто другояче няма как. Нито лапането е нормално, нито пък да е с друга жена. Нормалните хора си правят нормален секс и само помежду си. Вероятно имаш някаква спотаена травма, комплекс и затова е тази глупост в главата ти.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bfd43cf49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пускаш го във въображението, но в реалността сигурно ще го оставиш ако го видиш с друга, просто си го представя и толкова.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 94343d1ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма нищо страшно да реализираш фантазията си! Със съпруга ми го правим от години. Аз не обичам суинг партита с много хора, предпочитам по-камерен състав, но веднъж го видях с три жени и не можах да устоя на изкушението да се включа като четвъртата. Той още го помни! Извън тези забавления, които сме договорили и никой от нас двамата няма проблем с това, сме си напълно верни един на друг. Каквото правим, го правим заедно. Но не очаквай подкрепа в този форум, авторке! Вероятно ще те нарекат "извратена".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 951ce4a87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Трябва ти професионална помощ от психолог или психотерапевт според мен.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 32a7936295
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма нищо страшно фантазията да си остане просто фантазия. Чувстваш се зле само след като си си го представила, не мислиш ли че като се случи наистина, чувството след това ще е по-силно. И да, определено ако го направи с друга според мен чувствата ви ще охладнеят много, даже си мисля, че след предложението ти твоят човек си има едно наум.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 91e3c16c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нещо като куколд в женски вариант. Ако се чувстваш добре с някого и сексът ти е достатъчен, не ти трябва втори, пети и десети в леглото. Така мисля аз. Като си ревнива за какво ти е да го гледаш как чука друга, как и се кефи, особено, ако е по-добра в секса от теб? От какъв зор ще си причиняваш нещо такова? Резултатът ще е, че ще го намразиш и ще се изпокарате. Ако държиш на него разбира се. Не е изключено и той да поиска да продължи "експеримента", но без твоето знание и присъствие. Дали ще си ок с това? Заради някакво болно любопитство, да не кажа перверзно, струва ли си да си развалиш семейството? Спри да се самонавиваш и си избий тази фантазия от главата, защото последствията няма да са добри.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f8c29d3c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Опитайте първо пред огледало, или си пуснете подходящо порно!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8da2a7c723
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какъв ти е проблема, щом и на запис или разказване си готова, пусни си порно и се джуркай колкото си искаш!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e01dc9bfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не,аз не те мисля за извратена.Макар че обичам съпруга си и го ревнувам.Това,което се случва пред очите ми и в което аз участвам няма как да ме нарани.Не че се е случвало,просто говорим хипотетично.Но ако го направи тайно,зад гърба ми ще ми причини голяма болка.Поне аз така разсъждавам,никой не е длъжен да мисли като мен-най много наранява скритото,тайното,подмолното.То е истинската изневяра.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6488e987f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не го насилвай. Най-добре го направи с непознат,! Аз съм мераклия :) Няма ревност, няма риск пт бъдещи намеци или скандали. Странно, мислех си, че всеки мъж за тов мечтае. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker