Как да заговарям дамите на първа среща? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да заговарям дамите на първа среща?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1427 пъти
Как да заговарям дамите на първа среща? Може да изглежда лесно за някои, но за други е препъни камък и нямат никога връзки с жени, никога не се женят и нямат деца. Всичко започва от първата среща или от запознаването. Ако не знаеш как да говориш, нямаш и запознанства, а ако имаш запознанства, всичко приключва след първата среща. Ако дамата се разпитва много, също става досадно и те реже. Ако започнеш да й говориш за себе си, също й става досадно и казва да се смени темата. Често съм изпадал в неловки ситуации да се срещна с дама и да й стана досаден, защото не мога да говоря с нея. Ако говоря за неща дето ме вълнуват, нея не я вълнуват. Ако започна да й задавам неудобни въпроси, също не става. Колкото и да се срещам и да излизам на обществени места, не мога ли да говоря, не ставам за приятелство, камо ли за нещо друго.

Моля, да споделят само хора с опит, знаещи как се заговаря една дама. Има си явно някаква техника, чалъм и тънкости и трябва да се учи по учебник. Не е проста работа, а цяла наука. Може да препоръчате книги по темата. Нещата не стават толкова лесно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2a70f3c70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма правилен начин. Ако не си грабнал вниманието й в първия момент, шансовете ти за успех вече са наполовина.
Опитай се да забележиш с какво е различна. Пласирай ненатрапчив комплимент в тази посока. Внимавай как ще го приеме.
Покани я да "пийнете по нещо" (у нас не е прието да каним на обяд или вечеря). Предварително е добре да си избрал подходящо заведение (плюс резервен вариант). Бъди щедър. Пътьом би могъл да й направиш дребен подарък - цвете (та дори и откраднато от парка), някаква дрънкулка...
Трябва да я предразположиш и тя да говори. Избягвай да я разпитваш. Започвай различни теми: музика, филми, предавания, книги, нета, сайтове... Може да пробваш и спорт, коли, техника... Подпитай обича ли разходки (в парка) или предпочита заведение.
Лято е - би могъл да й предложиш да отидете на басейн.
Не на последно място - какво й е мнението за дискотеките, нощните заведения...
Няма никаква гаранция, че ще успееш. Но това изобщо не трябва да те отчайва. При следващата нещо може да проработи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9bfc64a062
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има една поговорка, че жените се влюбват с ушите, а мъжете -с очите. Прави комплименти на дамата. С мярка,разбира се. Научи няколко вица,за да я разсмееш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 75e924bd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледай сега. Няма уникална формула. Дръж се естествено, все edno говориш със сестра си или комшийката. Няма ли химия, няма какво да стане. То се усеща почти веднага. Не може мечка и кон да станат гаджета. Купи edno цвете като отиваш на първа среща, спретни се, недей ходи като мърляч или гащник. Сложи готино парфюмче, ризка, ако трябва купи и по-скъпо. Не я прекъсвай и не я насилвай да говори. Дръж се мъжки, ако те е харесала, даже сама ще ти подметне за втора среща. Не е казано, че трябва нон стоп да приказвате, а да е забавно за двамата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 330b6144c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дръж се прилично, бъди любезен, задължително някой виц трябва да знаеш, в полза мисля, че ще ти е. И още нещо-секс на първа среща недей организира-много говори за теб тогава.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: da51def78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еми всеки смята различно нещо и за всеки различно нещо работи. Аз за себе си смятам, че жените харесват интересни мъже, някой, който говори с голям хъс и страст за хоби, работа или нещо друго. Ако имаш две теми - фитнес или коли, не става.
Това, което съм забелязал, е че жените харесват да им говоря за моето любимо занимание, което е пътувания. Бил съм на много и супер интересни места, както в България, така и в Азия, Южна Америка и малко острови и имам неисчерпаеми истории, това е нещо, което обичам да правя и си личи като говоря за тези преживявания. Обичам и работата си, кучетата, бирата и екстремни неща като бънджи, парашути и вмъквам понякога и такава история, но повече ме слушат в захлас като говоря къде какво съм видял, смятам, че жените обичат да си фантазират и да си мечтаят и щом разберат за това мое хоби си представят, че можем да ги правим заедно. Сещаш се, че ако обичам да си човъркам колата много малко жени ще си представят как я ремонтираме заедно :))

Но е индивидуално, ако жената не е авантюристка, едва ли, но също и е важно все едно си говориш с приятел, а не да караш по някакъв план, за да я вкараш в леглото, аз обичам да се срещам с хора, веселяк съм и обичам компаниите и не ми е цел да спя с някоя, а просто си общувам и тогава става много лесно ако има химия, ако няма - каквото и да правиш и да говориш, нищо няма да стане.

Така, че намери си хоби, бъди интересен човек и ще видиш колко е просто. Обзалагам се, че дори хобито ти да е бродиране, ако говориш на една жена с пламък за това какъв гоблен бродираш и как готино става, че не можеш да спиш, защото искаш да го завършиш колкото може по-бързо, пак ще те слуша в захлас и ще и бъдеш интересен ;) Това да разпитваш за музика, филми и т.н. Е най-тъпото нещо, супер спряло и отегчително все едно е разпит или някакъв училищен лексикон (само старите знаем май какво е) от едно време..

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6b09ed2670
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това звучи като " как да накарам кучето ми да гони пръчка"
Пич, ти си чове и питаш за други човешки същества, няма заучени ходове и стратегии за общуване с жени, няма опит в секса и всякакви подобни простотии. Ако не знаете как да си изразявате чувствата, значи сте с психологически проблем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1093db3710
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мъжът ми е плейбой, това е неговият начин да се забавлява. Наблюдавам го как действа с жените. Отиваме например на пазар. Той се обляга на касата и вперва поглед в момичето, което моментално се изчервява. И касиерката пита: "В брой ли ще платите или с карта?" Той отвръща: "Не може ли в натура?" На девойката вече й пламват и ушите, със сетни сили маркира покупките, от които той вади един шоколод и казва: "А това е за вас! Ще си представям устните ви, докато го хапвате!"
Сто пъти съм му се карала за тези циркове, дето ги разиграва нон стоп, но ефект няма, на него му е забавно.
Същата работа е като седнем в заведение да вечеряме. Обръщението към сервитьорката винаги е "мила". Например: "Мила, ще донесеш ли, съкровище, още една биричка и после да ми видиш сметката или обратното - може и ти на мен да ми я видиш, както кажеш..." И девойката търчи! Винаги получаваме отлично обслужване и за това аз не му се сърдя на съпруга ми, зная, че просто такова му е чувстото за хумор. Но ефектът върху жените е поразителен! Те хем разбират, че става въпрос за майтап, хем им е приятно.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5187a7bad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   8, мъжът ти не е плейбой, а бай Ганьо. С подобен подход може да му пусне някоя недоклатена жена, кяото само това чака, но не и нормална. Ако това го направи в нормална страна, ще си отнесе шамара от въздуха, че и дело за сексуален тормоз като бонус.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 67c7083e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, универсална рецепта няма. Ако се насилваш да я караш като някой си, а не като себе си, си обречен на провал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b6c58c7d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   хахахаха представям си как я сваля с вицове. Гротескна картинка.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5187a7bad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това не се учи. Или го имаш, или не.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 89aafb157f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Всеки си има различен подход. И към всеки има различен подход.
Като цяло, ако не вярваш, че можеш да говориш с жена - по-вероятно е да не ти се получи. Ако се напъваш да постъпваш правилно, ако премисляш думите, жестовете и цялостното си поведение - това се забелязва. И не води до желание в отсрещната страна отново да се видите.
Познавам мъж, който от ранни тийнейджърски години на първа среща, дори и с приятелка на приятел, разпитва за сексуалните й влечения. Кога й е бил първия път, кога последния, колко често го прави, какви пози харесва, какво не харесва, прави ли френска, правили ли са й френска и всичко, което му хрумне. Според него, ако се изговори това, вече дамата няма какво да се смущава от него и лафчето ще върви. Ако запецне разговора, той хич не продължава да разпитва. За нищо повече. Може да се каже, че само мен е пощадил в живота си, но беше предупреден от приятеля ми, че ще е тегав разговора, ако тръгне така. След време сме си говорили все пак по темата, но съм се включвала доброволно.
С приятеля ми, който изобщо не умее да общува с хора, разговора ни потръгна, благодарение на моята словоохотливост. Той разпитваше иначе като полицай. Получи ни се просто защото аз си го харесах, иначе нямаше как да ме спечели със словата си на първите ни 2-3 срещи. Но все пак имаше нещо, което ме грабна в разговора ни - беше откровен. Не лъжеше изобщо, въпреки че много добре знаеше, че в днешно време не се гледа с добро око на хора без социален живот, без вредни навици, но и все пак незапалени по здравословния начин на живот, които си живуркат рутинно и това си ги кефи. Понеже много пъти съм случвала на хора, които се опитват да изкарат наяве някакъв социален живот, какъвто нямат и сякаш са душата на купона, а не успяват да ме усмихнат в продължение на часове.
Аз самата съм се чувствала добре в компанията на различни мъже с различни подходи. Не съм се чувствала добре тогава, когато съм усещала, че се напъват да проявят интерес към личността ми. Тогава, когато са говорили само хубави неща за себе си и са представяли само най-доброто. Дразнела съм се на хора, които са се фукали с това какво са постигнали, какво притежават, какъв опит са натрупали и т.н.
Като цяло на мен ми допада малко по-директния подход, показващ доверчивост. Тоест обичам на някоя от първите срещи да се подметнат 2-3 неудобни въпроса, като не толкова да са срамни, а по-скоро да не се споделят с всеки срещнат. Това ми показва, че отсрещната страна иска да ме опознае. Аз също искам него. Рядко се е случвало да съм водеща в диалога, но все пак въпроси, които съм задавала са от рода на "Кое е най-травмиращото нещо, което ти се е случило?", "Какви са най-големите ти пиянски изцепки?", "Имаш ли мечта, от която те е срам?". Като не ми отговорят, кажат някой друг път и т.н., имам предвид, че човекът не се чувства комфортно в компанията ми и храни съмнения. Съответно знам и аз по какъв начин да се отнеса към отсрещния и до каква степен да бъда себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 870c55387d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 8, не, това не е приятно. Попадала съм на такива типове и съм се изчервявала от неудобство и невъзможност да реагирам като себе си, защото на обществени места не е хубаво да скопяваш, да удряш или да обясняваш на някого, че е малоумен на висок тон.

Авторе, ще ти кажа най-баналното, бъди себе си. Говори за нещата, които са ти интересни и задавай въпросите, чиито отговори искаш да знаеш. Ако успееш да разсмееш момичето, получаваш бонус точки. Гледай да говориш изразително (без да започваш изреченията с "Ъъъъъ..."), да не се свиваш на стола, да не кършиш пръсти и да не се въртиш като пумпал. Разрешено ти е да се шегуваш със себе си, ако видимо си притеснен. Не се притеснявай да я попиташ нещо по-лично, като например за какво мечтае или как разбира любовта, защото подобни въпроси водят до задълбочени разговори, а това винаги е приятно при първите срещи. Когато говориш за себе си, ако не разказваш история, гледай да се вместиш в 3 минути. Доказано е, че толкова време можеш да слушаш събеседник без да се разсееш и отегчиш напълно.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6082e7ef1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До 7

Ето ти един от тея подходи, дето ги няма - на първа среща не си изразяваш чувствата :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b26d8132ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   За съжаление или си го можеш или не. Поприцнип ако си спокоен и разговорлив без значение каква е темата стига да има смисъл нещата също се получават. Но си има някой хора просто които имат харизма и направо влюдяват жените само с присъствие. Природа какво да го правиш.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 321d62f463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 15
Трябва да има спонтанност в действията, да си идва от само себе си. Заученото е просто един автогол. Жените са емоционални същества, не са учебници. :)) Не става въпрос за субективно мнение, а за действителност. После се чудите, че някой дошъл и мацката полудяла по него, а еие сте вече задна линия. Пишете си още в сподели и търсете съвети. Само ще ти кажа, че едно момиче има няколко и повече свалячи, когато само един от тях е супер непринуден в действията си, не само ще я отмъкне на другите, но и ще легне с нея до дни. Спонтанност, чувство за хумор и добра стегната външност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker