Да надиграеш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да надиграеш
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1187 пъти
Ами здравейте. Пише ви мъж на 24 години. Необвързан съм от около 3 години, тъй като бях жестоко предаден в предишната ми връзка и имах нужда от почивка. Връзката приключи, защото бившата ми приятелка ме заряза и тръгна с предишният ми най-добър приятел. Не искам да изпадам в подробности, защото това не е главната тема.

Главната тема е, че след като приключи връзката ми аз не исках нищо сериозно. Имах нужда от почивка, имаше и период в който ми се гадеше като видя момичета, толкова бях разочарован от любовта и вярвах, че скоро няма да я намеря. И тъй като започнах да излизам с различни момичета, просто на кафе или разходка, колежките ми изкараха име на "играч"/"к*рвар". Първоначално не ми правеше впечатление, но осъзнах колко е лошо да те знаят по такъв начин. Всеки път когато се запозная с някоя тяхна приятелка, тя е предупредена да внимава с мен, защото съм бил еди си какъв. Момичетата не ме взимат насериозно и ме имат за поредния балък, който просто иска да спи с тях. Наскоро бяхме на рожден ден на една колежка в чужбина, където прекарахме 5 дни заедно.

На рождения ден присъстваха 2 нейни приятелки. Едната от тях я бях набелязал от доста време - красива, умна, но осъзнах, че е и много хитра. Е, успя да ме надиграе, победи ме. Не знам с какво толкова ме впечатли, но не спирам да мисля за нея. Едната вечер се оказахме в моята стая и на няколко пъти ме изигра, че ме иска. Няма да забравя думите ѝ "с мен нещо не ти се получава толкова лесно, колкото по принцип, а? ". Не очаквах да ми замотае главата чак по такъв начин. Истината е, че не съм свикнал да ми отказват, може би и това изигра важна роля. Вече седмица по-късно, на мен все още ми тежи това, че и тя ме смята за човек, който просто иска да я вкара в леглото, а аз имам чувства към нея. Не издържах и се обадих на колежката ми, за да я питам някои неща и в последствие се оказа, че се занимава с друго момче, но не било нищо сериозно.

Подозирам все пак, че има някакви симпатии към мен. Тормози ме това, че тя не вярва, че имам сериозни намерения към нея. Умна е и разбра намека, че я харесвам. Живеем далече един от друг, но бих отишъл до другия край на страната, за да я видя. За първи път от години усещам онези пеперуди в стомаха, когато истински харесваш някого и съм сигурен, че не е временно привличане. Не съм я търсил от както се разделихме, защото не исках да ѝ нахалствам, но вече не издържам. Излейте критиките, които имате, но и Ви моля за съвет! Бъдете здрави и щастливи! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: d49fdc328e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ухажвай я. Не е нужно на първата или втората среща да я вкараш в леглото. Щом я харесваш пробвай се да я свалиш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e01c544ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами всеки някога си намира майстора. Ако наистина е умна, никак няма да ти е лесно. Възможно е и да те отреже. Това, че ти харесваш и си се влюбил в някого, не значи, че и той трябва да те хареса.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8e4306d07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хубавите неща стават бавно. Тя в момента те кара да я преследваш и те преценява що за стока си. Засега го карай лежерно, наслаждавай се на компанията й и не спирай да я ухажваш. Обаче те съветвам да действаш внимателно, но настоятелно без да бъдеш прекалено настоятелен или да станеш досаден или пък прекалено нерешителен, един вид създай си баланс и я накарай да се почувства жена. Другото е Божа работа. Успешен лов ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker