Моята слабост... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята слабост...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4159 пъти
Здравейте.

Ето че и на приятелка не мога да споделя какво се случва в живота ми.. До сега не ми се е налагало да споделям в сайтове, но се надявам и ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете по някакъв начин..

Преди две години в живота ми се появи мъж, който за една вечер ме накара да се почувствам като най-щастливото момиче на света.. Аз бях на 20, той на 28... Никога не се бях чувствала така и в никой друг не се бях влюбвала по този начин.. Думите, жестовете, целувките.... всичко беше така сякаш винаги съм била с тоя човек.. думите и погледа му ме караха да вярвам в него.., но на другия ден, в продължение на година след това не получих даже и смс от него.. Виждахме се по улицата, не си махаше погледа от мен, разправяше на приятелите му как мислел само за мен, обаче не може.. а през това време през леглото му минаваха каквито ви дойдат на ум момичета..

Чудех се какво да правя и не спирах да мисля за него.. Не можех да му звънна, от страх, от гордост, от отчаяние..
След около месец си хвана приятелка.. Аз се преместих в Пловдив, след време разбрах, че и той живее там..
Запознах се с момче, с което точно днес правим година.. Ходихме няколко месеца вече, докато една вечер бях излезнала на кръчма с приятелки, а на другата маса беше Моята слабост.. Нито можех да повярвам на съвпадението, нито мислех какво ли прави Моят приятел в този момент..
Дойде при мен, цяла вечер бяхме заедно, говорихме си за преди.. Чух думи, които не бях очаквала и които не бях сигурна, че искам да чуя.. Прекарах още една незабравима вечер с него..

Чувахме се известно време, но изведнъй отново спря всичко.. Никога не съм искала да изневеря на приятеля ми, била съм против изневерите, но не можех.. не исках да откажа.. Съвестта ми, обаче, след месеци нараства все повече.. Не знам какво да правя..

Приятелят ми знае за него.. Преди бяха приятели, сега не могат да се гледат.. Никога не би ми простил, ако разбере за онази вечер..
Мили хорица кажете ми как да постъпя.. Не мога да му кажа, не мога и да го оставя.. Той очаква и разчита прекалено много на мен :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4baa12e44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аман от жени като тебе... Като ти е такава слабост да беше чезнала тихо по него. Ама не - трябва да си намериш някои балък за да не си капо междувременно. Ама после май във въпросната втора "незабравима" вечер на си мислила много за приятеля си. Заслужаваш и той да си намери някоя незабравима да видиш как е... И не се оправдавай, че имал нужда от теб. Поведението ти не ти прави чест.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b7b92923c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се занимавай с хора с психически и емоционални отклонения - твоята слабост е точно такъв.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: abd0893f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави миналото на мира, от това само ще страдаш. Ако уважаваш новия си приятел, преглътни грешката си, не му казвай и не го наранявай повече. Но и не го лъжи за в бъдеще. Ако му вярваш, ако искаш да е до теб и да разчиташ на него бъди истински - и тялом и духом само с него. А относно съвестта.. спри да се тормозиш, няма безгрешни хора. По важното е да не повтаряме грешките си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: aa61623fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Подкрепям N 2. Бих те посъветвала отново да анализираш случилото се, но умно и самокритично. Първо, любовта не е плод на еднократно преживяване. Това, което си изпитала за една вечер преди година, е било увлечение, страст. Но ти си го увеличила през лупата на своето емоционално въображение до размерите на любовно обсебване. Той не те е потърсил, макар явно да няма проблем с жените. Какво ти говори това?
По-късно, когато вече си сложила в ред личния си живот, "специалният" те среща случайно, вижда, че си с друг и се амбицира да си докаже, че още си онова момиченце от преди, чиято глава така лесно е успял да завърти. Е, не си се дърпала особено. Разсъждаваш и постъпваш наивно. За няколко сладки думи и погледи се отдаваш изцяло. Трябва да се цениш повече!
Така ли мислиш да живееш? От една незабравима вечер в годината към следващата незабравима вечер другата година?
И за приятеля си нямаш особено ясна представа. Казваш, че няма да ти прости, а същевременно - че не можеш да го оставиш, защото разчита на теб. Кое от двете е - не искаш ти да го изоставиш или се страхуваш той да не го направи?
Обмисли различни варианти и реши кой ще те накара да се чувстваш най-добре. Ако ти е непоносимо гузно, сподели с гаджето си - как ще реагира си е негова работа, той е голямо момче, не мисли вместо него.
Или просто си замълчи и се отдай на връзката си. При всички случаи извлечи важните за себе си поуки, за да имаш един по-спокоен и удовлетворяващ личен живот.
Успех!
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 72cbc6d01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да бе какво му пречи да сте заедно с твоята слабост, щом си мислиш че се обичате? Аз си мисля, че той те търси за да си вдигне егото, иначе отдавна да сте се взели щом той е ерген и необвързан. Не му позволявай повече да си играе с теб, цени мъжа до себе си повече

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 518f0c99f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много си зле няма какво да кажа. Само си усложняваш живота и се занимаваш с глупости. За една нощ те накарал да се чувстваш най - щастливото момиче , уфф наистина аман от такива жени като теб . Подкрепям напълно номер 2 и аз !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cfd8fff31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Най-добре го забрави, ако не искаш да страдаш повече.. Той си играе с теб, а ти му вярваш. Мисли за приятеля си!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3da6fbb4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Той те обича! Вярвай ми. Нм 3, сигурен съм че на момчето му няма нищо. Сигурно си има някаква причина. Аз съм мъж, бях в такова положение че не можах да и предложа нищо сериозно на момичето, за което сега много, много съжалявам. Сега е вече късно.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cfd8fff31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви много за коментарите:) Помогнахте ми много...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 673f661e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   номер 1? "аман от жени като теб"..? Безгрешен/а ли си? Какво безгрешни хора има ли? Можеш ли да стискаш зъби и да пазиш чувствата си в теб? Естествено, че ще си хване някой, за да забрави този балък... Не знам точно как стоят нещата, но наистина ако има желание има и начин. Явно не е човека за теб, момиче. Гледай си приятеля и зарежи миналото! Точно когато го забравиш и проумееш, че е грешка, Той ще се върне:) Гледай напред и бъди силна и уверена в себе си Жена. Жена, която цени себе си и мъжа до себе си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c9f8a4187a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   моята история е подобна, жалко че съществуват такива мъже... и ние глупачките, и ние..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker