Какво иска от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво иска от мен?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1415 пъти
Здравейте. В началото на годината харесах едно момиче и то доста, от работата ми. Бяхме различни смени, но преди това бяхме една смяна. Та около месец си писахме и доста пъти я каних да излизаме, все се дърпаше и аз се махнах. Мина известно време, писа ми сама, защо не съм я поздравил, а ми намекна че не иска да говори с мен. Както и да е излезнахме два пъти. Имаше уж целувки, но първия път ми се разрева и ми каза, че не можела да забрави бившия си. Като цяло бях доста добър с това момиче и показах, че я ценя като личност. Започнаха едни номера за излизане и какво ли не. Накрая ми писна и я наредих и започна да ми говори, че щяла за съжалява че ме изпуснала.. Много по добър съм бил от онзи, била глупачка. Накрая спрях всякъв контакт с нея, не спира обаче да следи какво качвам и сторита и всичко. Почнахме работа и нон стоп ме гледа, а не сме си говорили с месеци? Нито я поглеждам, нито нищо. Какво иска от мен, защо го прави?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 58e1a33e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами такива са жените. Не знаят какво искат. Явно има интерес към теб, но ще е огромна грешка ако започнеш да й тичаш отново след задника. Дръж нещата в застой и рано или късно тя отново ще дойде при теб. А ако си като мен и не си от търпеливите, отиди и говори с нея. Ти си човекът, който трябва да прецени дали ще става нещо от там нататък.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a18e8a36f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато човек не знае какво иска се получава като това момиче. Според мен, дори и да го е преодоляла, ти трудно ще забравиш предишните й номера.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c7150f472a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хем сърби, хем боли... Определено иска да получава внимание, но, може би, не те харесва за нещо повече. Та, ако може, да ѝ тичаш по петите, да я ухажваш, да ѝ пишеш и т.н., за да си повдига самочувствието. Сега, след като си се отказал, я е яд, че няма кой да въздиша по нея и това ѝ липсва. Иска си вярно кученце просто, което да командори, а то да я гледа влюбено. Не се чуди - когато някой те харесва, не се държи толкова идиотски. Тази просто иска внимание и лигавене, но ти си постъпил правилно и не се унижаваш да тичкаш около нея, докато тя въздиша по други. Не се занимавай изобщо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2440b7158e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя страда по бившия , но е решила да опита с теб .Не се занимавай .

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3038cf4798
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Иска да я праскаш, ве аланкоолу!

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 01631d3ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тя е типичен пример на човек със "Синдром на недовършена любов", емоционални сътресения. Повечето коментари обясняват, че мацката не знае какво иска, но проблемът е друг, тя е нестабилна и ще бъде такава, докато не се справи с обърканите си чувства. Ако някога си имал голяма любов и тежка раздяла, ще ти е лесно да я разбереш.
Тя не е надеждна за връзка все още, но е развила симпатии към теб и се лута между чувствата си до умопомрачение. Иска ѝ се да можеше да е с теб без да се чувства виновна грешница, ама не може. Защо? Защото още обича бившия и като те целува е сякаш му изневерява. Защото, ако започне връзка с теб, ще ти изневерява емоционално, вътрешно, в мислите си.
Представи си, че тя е върху сал в открито море... не е капитан на кораб, не е и на твърда почва. Това е нейното положение, нищо не може да ти даде и сама не е съгласна с чувствата си, ама не може да ги промени. Жената просто си плава и се надява да не се удави.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker