Късно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Късно ли е?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1995 пъти
Аз съм мъж в началото на 30-те. В прав текст да си кажа, изцяло по моя вина, защото бях страхлив и нерешителен до скоро не живеех самостоятелно. Ту при баба си, ту при родителите си. От София съм. Поради този си начин на живот най-вече в отношенията с жените доста изостанах. Преди години излизах с приятели и приятелки. Запознавам се с момиче, ама къде да я заведа - при майка ми и баща ми? Хубаво, като студент, така е било, но завърших, заработих и не се отделих от гнездото и тогава. Постепенно жените започнаха да ме отбягват. Аз развих комплекси и започнах да не намирам смисъл да излизам по срещи, защото почти на 100% до никъде няма да се стигне - нито сериозна връзка мога да създам, нито пък и еднократни отношения мога да имам. Може би от 23-24 годишен започнах да вървя все по-надолу и по-надолу и в крайна сметка вече съм на дъното. Вече ми е трудно и за за вържа разговор с жена. Чувствам се напрегнат. Станах самостоятелен. Иначе съм здрав и прав мъж, имам образование и професия, словоохотлив съм, като изключим, че не мога да общувам интимно. Имам комплекси, но пък не съм злобарки и скандалджия. Като цяло съм почти винаги в добро настроение. От както съм сам, изпитвам едно огромно чувство на свобода, сякаш някакъв товар падна от мен. Наистина загубих младостта си. Но пък все още не съм престарял. Връстниците ми отдавна са семейни, отдавна имат други мисли и планове в живота. А аз те първа започвам да мисля, как да стана по-активен с жените. Срам не срам тук е анонимно и си казвам - никакъв ме няма в това отношение. Мислите ли, че човек като мен на тези години може да тръгне в положителна посока спрямо отношенията си с жените? Наистина съм решил да се взема в ръце. От както съм сам, някак си имам самочувствие, чувствам се добре в кожата си. Но ме притеснява фактът, че вече годините ми не са малко и че това е трябвало да се случва преди 10 години, а не сега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4bd33a6acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изобщо не си престарял. На 30 много мъже са още тийнейджъри по акъл, така че сега е моментът да постигнеш всичко, което си планирал. Забрави как е било и се съсредоточи върху настоящето.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7232bbf9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Мислите ли, че човек като мен на тези години може да тръгне в положителна посока спрямо отношенията си с жените? "
Честно казано не вярвам да постигнеш особени успехи. Поне с жени, които си струват.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 35e01e08e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ще трябва да поработиш върху себе си. Целенасочено, мотивирано, устремено и постоянно. Първата ти цел е да се научиш да говориш свободно с жените. Използвай всяка възможност да говориш с жена. Касиерки, служителки, колежки, дори случайни жени по улицата. Кажи им нещо интересно. Обърни внимание на някакъв детайл наоколо или по нея. Питай жена на улицата как да намериш нещо наблизо, дори и да знаеш къде е. Регистрирай се в сайт за запознанства. Пиши им, кани ги на срещи, излизай на срещи. Не очаквай да се получи от първия път. Следвай първата си цел - да се научиш да общуваш с тях. Опитвай различни неща, излизай с различни жени, виж какво работи и какво не, какво искат да чуят и какво не. Излез на среща с 1000 жени и статистически, все някоя ще ти върже пък и ако си поне малко интелигентен, до 10-та, 20-та среща, трябва да си се научил да говориш. Повечето мъже са като теб, страхливци, а жените обичат мотивирани и смели мъже, които не се притесняват да говорят с тях. Жените обичат мъжете да започнат разговора, защото те се притесняват. Затова неуверените мъже, чакат от небето да им падне жена, т.е. тя да ги заговори първа, което никога няма да стане, а ключът към успеха е, че просто трябва ти да отидеш при нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3d568f4d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изобщо не е късно, нито са ти кой знае колко годините. Каквото е било е в миналото. Живей сега. И бъди готов и за разочарования и неуспехи, всички преминават през това. Не винаги се получава от първия път, но може и да си късметлия. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 055bb6357a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Нито си престарял, нито нищо. Никакъв проблем нямаш, избий си го от главата просто. Да не си убил човек пък, че си живял при родителите си. Създаваш си го като някакъв комплекс, а не се замисляш колко хора реално живеят при родителите си дълги години, та дори и след като семейство създадат пак при родителите живеят. Те даже не виждат проблем в това. Хубаво си направил, че си се отделил, тази самостоятелност и свобода са безценни. Ще си намериш човекът за теб не се притеснявай, единствено махни и товара от ума си. Мисли какъв човек искаш, мисли за положителните си качества и това е.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 415d496b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това ти влияе не само на връзките с жени, но и на начина на мислене, живота, самочувствието. Изнеси се, за да заживееш свободно, не чакай нещо да се случи, та да ти се наложи. Аз съм жена и от 18-годишна живея отделно от родителите си. Първо бях на общежитие 4 години, после на квартира със съквартирантки, сега сама. И някакси съм забелязала, че с мъжете, които са като мен, по-лесно се разбирам. Дори в прост разговор. С тези, които живеят с техните, някак и приказката ми върви трудно, по-инфантилни са дълбоко в себе си. Не, че ако се влюбя, ще ме спре, но ще си имам едно наум, че вероятно ще си свикнал да си с други хора винаги, ще искаш нон стоп внимание, а и ще има нещо недоразвито в характера ти. Изнеси се, не е страшно, ще видиш. Сега и квартирите са по-евтини, заради епидемията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4819269670
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако ще те успокои ще ти кажа, че аз съм на 32, живея от 14 години отделно от нашите (да, от 18) и въпреки това не ми върви с жените :)) Хаха, не знам дали помага това, май не всъщност! Но искам да кажа основно, че не - не съм се отказал и ако се намерим с подходяща жена ще е супер. Но може би искам да кажа още, и че фактът, че не ти върви с жените не е заради това, че си живял с роднини, а поради твои собствени комплекси/проблеми - вероятно подобни на моите.

От връсниците ми от гимназията, от мъжете под половината имат семейства, така че не съм изключение. Времето е такова, че мъже и на по 40-45 ги търсят за сериозни връзки.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 76ab9c7dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не си мисли глупости. Никой не е казал, че човек трябва да се задоми преди да навърши определена възраст. При всеки е много индивидуално, не решаваш ти кога да срещнеш последната си любов.
Изпуснал си няколко години излизане по срещи, но това не е чак толкова фатално. Има хора, които 10 години са били във връзка и изневиделица на 30 години се оказват сами. Те също изпадат в тревожност, че им е късно и не помнят какво се прави по срещи. Щеше да е хубаво, ако бяхме невежи само в гимназията, но реалността е друга. По една или друга причина, всеки може да загуби тренинг. Мога да те съветвам да не се стресираш и да общуваш винаги, когато поне малко ти се прииска. Няма всеки път да си идеално социален, но така ще свикнеш и ще се отпуснеш повече. Бъди себе си, говори за каквото ти е интересно, задавай въпроси, разказвай смешки и не се притеснявай, правилната ще те хареса и без да правиш нещо особено.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d7e2f6b6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е късно. Аз съм на 25 и мога да ти кажа, че моите наборки гледат основно по-възрастни мъже за сериозни връзки. Вземи се в ръце (спорт, дрехи, прическа,..знаеш как е) и бързо ще се върнеш в играта. Относно страховете ти - и аз ги имам, само че за неща, които съм пропуснал на...18, примерно. Предполагам, че доста хора са така. Просто това не е нещо, което можеш да забележиш у човек, дори и в по-задълбочен разговор. А когато не е анонимно, хората не си признават тези неща. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9cc928d2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виждам, че си грамотно момче, затова ще ти напиша подробно какво мисля, понеже считам, че ще ме разбереш. Не знам кой какво е писал пред мен, защото още няма публикувани коментари.
В момента съм на 28, също живея в София, но не съм от столицата - самостоятелна квартирка (скромна, но сам), собствена кола (да, стара е, 20 годишна, но си е моя, сам съм си я изкарал).
Сега, когато бях тинейджър, нашите също се опитваха да ме ограничават, но не особено успешно. Преместих се в София след средното, за да уча и работя, като разликата е осезаема. Почнеш ли да се издържаш сам - имаш ли кола, живееш ли самостоятелно, самоувереността ти скача много. Върнеш ли се при родителите обаче дори за една седмица, за тях си оставаш винаги детето, независимо от годините и житейския опит.
Няма такова нещо като късно. Никой не те пита на колко години си. Важно е как се държиш, какво излъчване имаш, визия, поведение. Всеки обича позитивните хора. Не подценявай и жените, те са интелигентни, ако някоя те хареса и види,че и ти я харесваш, ще направи каквото е нужно, за да те насочи. Никой няма да те пита с колко си спал, имал връзки и т.н. Жените чак толкова не ги вълнува това, жена по-рядко ще ти се смее, че не си бил много много интимен, но не е хубаво да го знае - ако не си имал, ще кажеш, че си имал отдавна, но сега просто се радваш на живота, за да не изглеждаш някакъв отчаян. Кажеш ли на жена, че си на 30 и не си имал връзка и т.н., ще бяга с 200 - ще си каже, че тоя е луд и т.н., а то е видно, че не е така. Най-малкото си личи от поста ти, че си грамотен. Никой не обича прекалено откровените хора, освен ако не го предаваш по някакъв забавен и непринуден начин, но е бая трудно и не ти го препоръчвам. Не е толкова лошо да поизлъжеш леко, защото и жените се вълнуват какъв любовник ще си, най-малкото. С течение на времето ще се разкриеш. Абе, кажи го по начин, че да скриеш истината, но и да не лъжеш, ако е възможно, направи го така.
Зависи и в какви жени се целиш.
Съвети.
1.Недей скача на най-натоканите, поне не отначало, докато не се отракаш. Колкото е по-натокана и хубава, толкова са й по-високи и критериите, а от там и шансът ти за успех, поне на този етап.
2. Скачай на момиче, към което усетиш ПРИВЛИЧАНЕ - дори да е натокано, привлича ли те, намираш начин и действаш.
3. Когато бях в студентски преди години и пътувах в 280, до мен беше седнало едно момиче, което ме заговори, за да съм видел "Че този билет бил различен цвят от повечето, които се продавали :D". Е, заприказвахме се, разменихме ФБ, но нищо не се случи. Давам го като пример, че и жените действат, ако усетят привличане, дори с абсурдни неща, но непринудено и естествено.
4. Нищо не казваш за компания - имаш ли, нямаш ли ? Намери хора, за да излизате. Да играете футбол, да ходите към студентски за някоя дискотека в седмицата. Не казвам да сваляш в дискотеката, и това е вариант, но да се отбележиш тук и там. Току виж някоя те е харесала и ти е пратила приятелство.
5. Работата ти каква е ? С хора, в офис ? Виж там как е положението, питай за обяди, кафета, колкото да си лафите неангажиращо. Подпитвай колежките как са им приятелките - казвай го закачливо "Абе нямате ли някоя готина да си търси гадже, давайте я :D". Ама така на майтап, то с майтап се казват нещата. Не се дръж като темерут в такива моменти.
6. Не си навивай на масрафа, че си стар. Ще се разработиш и утре ще си забил някоя малка 19-20г. п**** от студентски, за да й направиш някое дете и да си живеете. Няма стар и млад.
7. Визията ти каква е ? Каквато и да е - отиваш на фитнес и полека-лека се изчистваш. Ходи с ризки, спретнат, прическа, купи си парфюмчета, барни се. Ще видиш как ще ти скочи самочувствието само от това. Сами ще те заглеждат, да знаеш.
8. Говори им като на приятелите си - даже с простотии, да се смее и да се кикоти, това е идеята. Да си малко маймуна като се налага. Забавляваш ли я, работата е на 50% готова. Стига да не си вулгарен селянин, особено ако работиш в по-деликатна обстановка.
НЯМА ЖЕНА/МОМИЧЕ, което да не се кефи като я разсмиват.
НЯМА ЖЕНА/МОМИЧЕ, което да не се кефи на приятни комплименти. Стига да не са селски изцепки от сорта на "Шта скъсам, ще те ч****, много си яка"
НЯМА ЖЕНА/МОМИЧЕ, което да не се кефи на директно поведение - каниш я директно, искаш фб, телефон и т.н.
НЯМА ЖЕНА/МОМИЧЕ, което да иска да е активната и тя води. Тоест, тя да прави първата крачка. Дори да го направи, ще е защото е чакала теб, но си спал.
НЯМА ЖЕНА/МОМИЧЕ, която да не се кефи на мъж с позиция по нещата от живота, дори да не я одобрява. Фактът, че си тежиш на мястото, я възбужда и 1%.
НЯМА ЖЕНА/МОМИЧЕ, което да харесва мъж, който се колебае и е неуверен до безбожие. Искат действие от теб.
Само гледай как няма да има и един коментар след моя, който да оборва нещата с "НЯМА ЖЕНА/МОМИЧЕ". Убеден съм не на 100, а на 1000%. И това ти го казвам от ЛИЧЕН ОПИТ.
Ще видя как върви темата и може да се обадя пак по-нататък.
Поздрави и горе главата ;) !

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 66d21671e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Оф, не мога, като почнете да обяснявате как не сте вече млади на по 30 години :D Айде хващай патериците и се готви за пенсия тогава :D Несериозно е, наистина. Освен това ти си мъж и на вас природата ви е дала да можете да имате деца и на по 60 години, за разлика от на нас, така че няма да ме трогнеш никак. Какво си се размрънкал, жените не харесваме мъже, които се оплакват повече от нас. Айде стягай се, търси квартира и малко по-позитивно и скоро ще си с приятелка. Ти като излъчваш щастие, те жените и сами ще започнат да те заговарят. Но не чакай ти да си нещастен, а някоя да те направи щастлив, защото това ще завърши катастрофално. Ти коя жена би заговорил - нацупената или усмихнатата? Тя логиката е елементарна. Ти по начало трябва да си щастлив, виж там някой семинар за самочувствие примерно, ако пък толкова не успяваш сам да се справиш. Отделяй се от майка си и започвай да взимаш самостоятелни решения, не в съгласие с нея и не на контра, а според това, което ти смяташ за правилно. Според мен си ок, взимай се малко в ръце и толкова. Най-обичам някой мъж да ми се оплаква колко е стар на 30 или от някоя друга пълна глупост. Не знаете какво са проблеми просто.

30 жена

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 90bc86cb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, може, защото си се осъзнал и си направил ключови крачки. Даже като те слушах, и ми стана готино. Викам си, браво, не мрънка и не обвинява жените, а действа! Не е късно, ще наваксаш за нула време. Само продължавай такава и успехите ще дойдат.

Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b6bcc1a45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Както 10 е казал и аз мисля, че си грамотно и интелигентно момче. Прочети му коментара 2,3 пъти много внимателно и следвай препоръките му. Аз няма какво да добавя, другите преди мен са те посъветвали достатъчно разумно, остава ти само да приемеш техните съвети и да действаш. И бъди по-смел към жените.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ea7bef1015
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мъжа ми е малко по-голям от теб. Срещнахме се когато беше на 26 и живееше сам. На твоите години 1 стана татко. Но според мен ти не си престарял, а си в точното време, възрастта ти е идеална. Мъжете преди 30 са си малки момчета още според мен.
Просто се отпусни, ще срещнеш момиче и деца ще имаш, всичко друго си направил.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e199b6294f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Късно е брат. Вече на 30 години с каква мислиш, че ще се хванеш?
С някоя на твоите години, с по 2-3 брака и безбройни "сериозни връзки" плюс няколко деца за капак, такава ли?
Или с някоя млада 20 годишна където я сърбят всичките дупки и отива накъде я повее вятъра?
Или с някоя 40 год., която е комбинация от горните две???
Има причина преди да се е казвало "стара мома" и "стар ерген" и тези нарицателни да са били срамни!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker