На една ръка разстояние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На една ръка разстояние
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2390 пъти
Здравейте,
Проблемът е следния - моят най-добър приятел момче си има нова приятелка. От половин година насам за жалост, аз започнах да развивам чувства към него. Преди 4 години, когато бяхме в университета и излизахме заедно имаше момент, в който той реши да премине извън границите на приятелството и да започне да говори за нещо повече между нас освен приятелство. Аз тогава, не бях готова за връзка, не бях наясно със себе си, а и изпитвах известна доза несигурност и съмнение относно него и голяма доза неудобство и неопитност и избягах от него като му казах, че на този етап не искам да разваляме хубавото приятелство. Това като, че ли го обиди и отблъсна и 2 месеца след това той прекрати контактите с мен и си намери нова приятелка.

Аз реших да се отдръпна, а и бях обидена от игнора му. 3 години след моето бягство и неговият игнор, той ми звънна за да провери какво става с мен, подбуден от емоционалните проблеми, които афиширах във фейсбук и които той коментираше по злобен начин. От една страна се дразнеше с мене, на които дразнения отвръщах по същия начин, от друга страна се радвах на възстановеното си приятелство, като си мислех, че то може да прерасне в нещо повече.

Той споделяше, че има проблеми с приятелката си и не след дълго се разделиха. Имах съмнения, че ме използва за емоционален удушник, за да си стъпи на краката, но въпреки това се радвах на възстановения контакт и комуникацията си с него. за жалост злобните му забележки и дразнения по мой адрес продължаваха. Стигнах до момента да си мисля, че си го заслужавам, заради отблъскването което му направих. Добре, че бяха приятелки да ми отворят очите, че това което прави не е правилно, не е редно и коректно спрямо мене.

Не след дълго, на едно от общите ни приятелски излизания той ни представи новата си приятелка. Изпаднах в шок, но въпреки това запазих самообладание. Това ме накара да се отблъсна тотално от него и да не търся дори приятелски отношения само. Реших, че не искам да комуникирам с него, че го оставям да си живее живота както намери за добре и се отдръпнах. Но уви неговите контакти към мен не стихнаха - постоянно си намираше повод през 2-3 седмици да ми звъни и да иска някакви услуги от мен или от моите приятелки. канеше ни често да излизаме с неговата приятелка, които покани в повечето случаи бяха отхвърляни в последствие, защото с момичетата усещахме, че ни използват за забавление и разнообразие, вместо неговата компания нас да ни забавлява.

Започнах и аз да искам услуги от негова страна, които той не отказваше. Поради тази причина реших да запазя приятелските си отношения с него и аз да му съдействам с каквото мога, когато той има проблеми или нужда от някаква услуга. Нещата в приятелска линия се получаваха - някак си принципа, танту за кукуригу. Това, което ме дразни е че след вършенето на услуга от моя страна, той така иска да си приемо-предаваме нещата, че да е винаги в отсъствието на неговата приятелка - един вид "Мерси, че ми свърши услугата, но мога ли да си получа документите от тебе, не днес, а в четвъртък, когато приятелката ми я няма!" Това ме вбесява и ме кара още повече да искам да му върна документите именно днес и така правя, въртя и суча нещата, че да се получи моят вариант.

Респективно това мое поведение усещам, че също го дразни, но се примирява и така прави нещата, че винаги когато приключим услуга, гледа да пусне някоя оферта за излизане именно в дните в които приятелката му я няма. Аз винаги отхвърлям предложенията с обяснението, че точно тези дни не мога, защото имам ангажименти и уговорки. Съмненията са ми че винаги ме държи на "една ръка разстояние", което адски много ме изнервя, защото съм си казала, че аз втора цигулка в живота на никой няма да играя. Кажете права ли съм и какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5773dfaf29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами соред мен той иска само да спи с теб и да си запълва времето когато му е скучно, но ти гледай да не се привързваш към него бъди безразлична!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7cc031a0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, ти сама загатваш, какво ИСКАШ да направиш. Наскоро се оттървах от такъв подобен човек - пълен игнор! Винаги си намирай оправдание и готово. Не вдигай телефона!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ac9e367a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен, номер 1 е прав. Просто иска винаги да си има момиче с което да спи, и от друга страна да си има приятелки, да се обвързва и да търси любовта, което е странно, защото как може човек да обича, и каква е тая любов, след като иска да спи, в същото време, с друго момиче. Тоя човек май не знае какво означава любовта и просто наистина е толкова близък с теб, за да може някой ден да се заблудиш и поради някаква причина, да преспиш с него и след тва да ти хареса и да продължите. На това се надява.
И може ли хищник да играе с жертвата си без да я "изяде" някой ден?
По-добре се махни от него че може приятелството ви да прерасне в любов, да се влюбиш в него, а и мисля че си започнала, след като се възмущаваш че той те запознава с гаджетата си.
А той, не мисля че ще те обича, след като те запознава с приятелките си и след тва ги къса и т. н.
Играе ти некви номера, от които ти трябва да се пазиш, а най-добре е да се махнеш от тая неговата игра.
Иска просто партньорка за секс-това е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a87d44c7c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да и аз се усещам, че отвреме на време хлътвам по него. Абе хора аз му правя игнор, ама това момченце не се отказва. Държа се гадно с него в компания, правя го на 2 стотинки, бъзикам го, той мене също. Май даже понякога се държа прекалено гадно с него - тип използване. Докога може да продължи тази игра, трябва ли да се сложи край, и кой трябва да го направи?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker