Когато тя лъже че е на противозачатъчни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато тя лъже че е на противозачатъчни
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1457 пъти
Здравейте. Не ми се е случвало но много ми е интересно, някой има ли подобна история. Ако приятелката ви излъже, че е на противозачатъчни и в резултат забременее, макар вие изрично да сте казали, че не искате все още деца или пък никога да не искате. Целта и е била да ви обвърже още повече. Какво следва от там нататък? Предполагам е възможно да се оттеглите, но после морално цял живот нещо ще ви тежи. Въобще като се замисля, това може да ти провали целия живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3002238aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В секса риск има, няма 100 процента гаранция, забравя се хапчето. Ако искаш сигурност без секс, дори и да има дете, жената го отнася, мъжа както казваш може да се оттегли..

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ea2b792b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В момента такъв проблем ли имаш или това е поредната тема-провокация с цел да се плюят жените?
Ако хората имат подобен проблем, ще споделят сами, не е нужно да пишеш цяла тема.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5fc083012f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   А, ти като правиш секс, предполагам си наясно, че винаги има риск от бременност и никоя контрацепция не е на 100% сигурна? Има жени, които с против абортите. Ако те е страх да станеш баща, не прави секс. В противен случай, има винаги вероятност да, макар и много малка. Плащаш някаква там мизерна издръжка от 150 лева и си го гледаш два пъти в месеца, последното - по желание. Какво толкова сложно и сърашно има? От теб отговорността ще е почти нулева, ако не я искаш.

Да ти кажа, аз не познавам такива жени, дето биха забременели от мъж, който не иска деца. Има предостатъчно, които искат и не виждам защо й е на някоя да забременява от теб, че и да те лъже отгоре на всичко. Малко вероятно е. И да стане, по-възможно е да е случайност. Може да се случи да пропусне хапче примерно. То е голямо теперене дали няма да закъснееш с повече от няколко часа, не е много лесно. За това може да се ползва и някакъв втори метод на контрацепция от сорта на спермициден гел или просто да не свършваш вътре, не ти ли е идвало на ум, сериозно, като ти е такова притеснение, че някоя може да те измами?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a7fca11abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момчета ,за да не ви излезнат с тоя номер , ползвайте кондоми .

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d11d1617b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Жена съм, но ако бях мъж и ме излъжат по тоя начин - директно шута и навън! Много долни създания от нежния пол си мислят, че могат да злоупотребяват с мъжете и тяхната съвест, защото са забременели. За съжаление мъжът винаги изглежда долният накрая, защото е оставил клетата майка с невръстно бебе на ръце. Съветът ми към всички мъже е да не се връзват на подобни манипулации - докато има кой да им ходи по акъла, ще има и жени, които да използват един невинен детски живот, за да впримчат някого. Това е болно и ненормално на много нива, да не говорим до колко проблеми води и за родителите, и за детето, което ще е нежелано от единия.
Същото бих направила и с мъж, който пробива дупки в презерватива, защото и такива ненормалници има, макар че са по-малко. За деца става въпрос, не за чувал с картофи.

Най-добрата ми приятелка забременя уж без да иска, но нито ползваха предпазни средства, нито нищо, затова подозирам, че съвсем съзнателно остави нещата да се случат така, защото от много време искаше дете. С тая разлика, че нямаше никакви претенции към половинката си, който категорично не искаше да има наследник. Сега си го гледа сама и е щастлива, не иска да има нищо общо с бащата, който така и така изчезна.

Да "закрепостиш" някого с дете или с изнудване за брак и да си мислиш, че така ти е вързан и няма мърдане, е най-голямата идиотщина някога. Изобщо къде е удоволствието в цялата тази работа? Връзката между двама души се гради с желание и любов, а не насилствено с подписи и бебета. Кой нормален човек би искал да живее с мъж/жена, които са там по задължение, а не по собствена воля? Пълна пародия, по-добре си стой сам. Паля се по тази тема, защото имах едно гадже на времето, което на 2-рия месец ми извади пръстен да сме се сгодявали и да сме си били завинаги заедно. На деликатния ми отказ започна да се смее и как с него бързо съм щяла да поискам, щяла съм да видя той какво ще направи и прочее невменяеми глупости. Изкарахме още малко време, в което се показа колко е комплексиран, луд и злобен към всеки друг мъж, който си позволи да говори с мен. Тогава ми светна защо ме юркаше за съвместен живот - несигурност и страх. От такива далеч!

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1c00e3df6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще взема детето и ще се разкарам от ненормалницата! Когато съм сериозен съм сериозен и детето няма общо с това. Слава Богу не знам такива случаи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6300ef6949
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм и не виждам какво точно би могло да тежи морално, както си се изразил, специално в този случай. Човекът си е казал, че не иска деца (дали за момента или завинаги няма отношение към въпроса). Накратко - хубостницата е излъгала сама себе си. Това мисля по въпроса. Сега някой ще каже - ама то детето какво е виновно и без баща ли да остане. Да, съгласна съм, че не е честно спрямо детето, но то изначало честността е липсвала, така че едва ли може да се очаква нещо друго. Чувала съм за мъже, които се примиряват с тази лъжа и се събират с жените, които са ги излъгали, колко са щастливи от живота си - не знам. Съмнявам се.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fe60cd3723
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Така и така сме тръгнали по този път, а какво ще кажем за "мъжете", които нарочно забременяват половинките си, хм? Това не е ли много по-долно, а?
Ако е "лъгала", че е на противозачатъчни, той преспокойно може да си свие парцалите и кой от къде е, но когато момичето е поставено в такава ситуация нищо не казвате?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9af61f1b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   # 8 - една умна и отговорна към себе си жена няма как да бъде забременена ако не иска. Има достатъчно противозачатъчни средства, има презервативи, има ескапел за краен случай. Щом е толкова глупава да не се пази и вярва на всякакви...ще си носи последствията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5661008408
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Щом не искаш да имаш дете, ти трябва да пазиш жените.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cc03a2d7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   ако жената иска дете, е доста трудно да й се откаже.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 98feec168d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тя може да забременее, дори и да не лъже. И със спирала да е пак има вероятност. И с презерватив също и т. н. Така че ако категорично не желаеш дете, просто не свършваш в нея - дори и да е на противозачатъчни. Двойна защита.
Не е коректно, ако жената лъже, но вероятност за забременяване винаги има. Както са казали - най-доброто противозачатъчно е въздържанието.
Така че ако жената забременее, редно е мъжът да понесе отговорност, ако не към нея, то към детето.
ж

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7a5aa3bc50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Имам позната, която забременя като беше на противозачатъчни. И тя се чудеше как е възможно. Но ти най-добре познаваш жената до теб, за да си правиш тези заключения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker