Стереотипи мъже/жени - тела - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стереотипи мъже/жени - тела
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1555 пъти
Голяам процент от мъжете харесват слаби, стойни жени, хубава въщност, малко килограми, що горе големи гърди, оформено дупе, женски черти.

Същият голям процент от жените пък харесват високи мъже, с хубаво оформени тела, мускули, плочки по корема, готина прическа, зашеметяваща усмивка.

Всичко това за момент го оставям на страна.

Аз съм мъж, който ОБОЖАВА една идея по-пълнички момичета. Луд съм по тях, но така и не мога да "забия" някоя от тях. Естествено, че моето привличане е, заради формата на тялото им. Заради гърдите, дупето, усмивката...а онези, които носят и очила...леле, мога да свърша за 5мин ако съм с тях, но с някои модел на Victoria's Secret за час. Имал съм все връзки с момичета, които са в прилични килограми, хубави дупета, перфектни гърди и т.н и т.н. Но не е същият "кеф-"а. Говоря тук само и единствено за външността, не за самият човек, характер, кариери, личността му и тем подобни.

Та чудейки си се дали има други мъже, които също си падат по XL мадами или поне по-малко по-пухкавички...как да го кажа, не супер дебели (200кг), които ги гледам по TLC в Америка. Убеден съм, че има не малко такива мъже. Които се влудяват от факта, че могат да имат такава жена. Всякаш имате огромен бик, които трябва да обуздаете. Все едно карате ТИР, които е супер натоварен. Управлявате ГОЛЯМА машина...ДЖИП с 500 коня...не зная как точно да опиша чувството. Все големи размери и всякаква аналогия с тях. Като видите джанти 20' на някоя Q7-ца, танк с огромен заряд, голяма компания/сграда, която управлявате и вие сте Шефа, като голяма пълна маса с храна от най-любимото ви...цяла камара пълна с пари, която обгръщате и не ви стигат ръцете за тях.

От друга страна да има нещо и за дамите...дали пък те харесват ниски мъже, без мускулна маса, плешив, защо не и някое килце от горе? Разбира се...може да е просто нисък или само плешив, или дебел и нисък. Изключвам за момент всичко останало към което пада погледът на нежният пол, говоря само и единствено за физическите характеристики.
Дали има жени, които са луди по такива мъже? Точно обратното на това по което си падат?

Това не е някаква извратена фантазия, а сигнал към тези хора, които усещат, че биват тласкани към някакъв определен тип, но заради хорското мнение ги е страх поне да опитат. Да опитат да бъдат с някоя голяма мадама или с някои по-нисък от тях, но изключително чаровен в техните очи. Не е ли това най-важното? Да имаш, каквото поискаш, да правиш, каквото искаш...да бъдеш с човек, който искаш. Стига с тези преструвки. На ресторант си поръчва хайвер с омари, а вкъщи боб и лютеница. Отиде на гости ' ewh ама аз не ям такива неща, а вкъщи каквото намери из между вредните храни в хладилнка. В магазина...само био и неща без глутен си купува, вкъщи пица с 300 вида соса си поръчва. Снимат се сякаш ще се продават на пазара за жени, мъжете всичките мафиоти, гледали два пъти Кръстника, жените незадоволени от вниманието на 300 различни. Мъжете с его, което и целият свят да падне в краката му...ще каже на Бог...ти защо не се кланяш.
И всички такива стереотипи. Има ли въобще някой, който живее живот, който наистина винаги е искал. Живее там, където иска, с когото иска, работи или има бизнес в сверата в която е искал...Има ли човек, който живее истински живота си. Или всички сме само стадо офце, които никога няма да изпитат ИСТИНСКОТО чувство на това да удоволетвориш себе си, а не чуждото и хорското мнение. Политиците са такива, реклмите, социалната политика, та даже и футбола - манекенки с лепени татуировки и смешни прически.
На тези, които не живеят в този омагьосан крък, а са задоволили всяко СВОЕ (подчертавам свое) чувство и мерак, на подтикнати от социалните медии, филми, серали - всякакъв вид медия и хорско мнение - Евала! И всички шапки долу. Те са истинските смели хора, които живеят живота си така, както трябва да бъде живят.

VS-33

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 71ac5d5da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не прочетох всичко, но лично познавам мъже, които харесват една, даже две идеи по- пълни от нормалното жени. Мое лично мнение е че щом едно тяло е в нормата, то то е красиво, дори и с малки "забележки" по него. Всеки с вкусовете си.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a1e38df742
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бившата ми (която ми беше и първа, не беше мой тип) се вписва идеално в твоите описани параметри. Имаше и доста добри човешки качества.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 489d5c537e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Братко родил си се в правилното време. 21 век младите момичета вече не се поддържат в реалния живот и са станали точно такива каквито ги искаш - дебели, с къси крака и търкащи се бедра. Обирай ги всичките, за тебе са.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3ee3dc50f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Поздравления за това, че харесваш нормални жени.
Аз съм жена на 26, омъжена с бебе. Качих 22 кг с бременноста. Но мъжът ми ме обожава.
Сега се мъча да отслабна. Не да се харесам на някого а да ми е по леко. Ако стана с разнер Xl направо ще почерпя.
Това са нормални жени точноно с този размер.
Имам една вече бивша приятелка понеже сме веченв ралични градове. И само като я гледам в фб какви снимки качва милата. 45 кг с напикани гащи.
Разголени цици кльощави крака, а в лице се вижда само един голям нос.
Аз също не харесвам слаби мъже. Не дебели но да са яки.
Мъжът мо е около 80 кг идеален с малко коремче и пак ми е сладък.
Хич дане ти пука. Тези дето харесваг ходещи скелети, те не са вред. :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e20ae3b458
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не харесвам прекалено пълни мъже, но също толкова не ме привличат и много слаби. Поне едно 85-90 килограма на някакъв среден ръст от сорта на 180, може и по-висок, няма да го върна, но предпочитам стандартен ръст. Категорично НЕ харесвам плочки, много са грозни. Може да има някакъв малък релеф или да няма изобщо, плочките са ми силно неприятни, както и някакви големи шкембета разбира се :D Може да не е съвсем плосък корема, но все пак всичко си има мярка. Клощави също не ми харесват, трябва да има кво да се пипне, дето се вика, ама и в това да не се прекалява. Прекалено оформени мускули от фитнес, са също отблъскващи, до лек релеф е приемливо или просто естествен, който не тренира. Разбира се плешиви не харесвам. Ами това са ми "идеалите" за красота :D Иначе аз самата съм слаба, към 50 кг съм някъде, варирам между 50 и 60. Това са ми разбиранията, които ест. не споделям с хората, защото или някой ще се засегне или ще помислят, че се правя на интересна или нещо друго. На теб ти казвам, понеже е анонимно :D

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 742d644f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Още в първото изречение допусна правописни грешки, които биха накарали третокласник да се изчерви.

Начинът ти на описание на "големите" жени разкрива езиковите ти способности и речниковия запас. Не се учудвам, че не можеш да забиеш някоя такава, защото сравнението с TIR или някаква камара буквално би ти спечелило шамар от която и да е жена.

Подробностите относно колко циреят между краката ти може да издържи не бяха нужни, но нека ти коригирам грешната представа: ще си готов за пет минути с TIR-а не защото е толкова неземна, а защото всяка една гънка по тялото ѝ ще ти свъши работа, дори ако не намериш правилния отвор с розовата (сигурно пожълтяла от мас) перла. Обратното, ако си с момиче от Victoria's Secret ще трябва да изчакаш тя да се задави от смях и да припадне преди да ти пусне. Може да отнеме повече от час.

Малката ти тирада относно стереотипите показва колко малко досег имаш с реалния свят, вероятно защото не можеш достатъчно да се надигнеш на пръсти, за да го видиш. Буквално никой не чувам да поръчва безглутенови салати и пенбен хайвер, най-вече защото на повечето хора не им пука. Това е глупост, която дегенерати като теб повтарят, за да изглеждат свестни спрямо някоя пробита кофа. Жалко, че цялата ти претенциозност изтича в канала, когато бъркаш правописа на елементарни думи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e550897456
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами, аз лично харесвам точно високи, слаби мъже, с коса. Това са ми трите ключови характеристики, ако може и да са тъмнокоси. Така че, не, определено не ме привличат ниски, пълни или плешиви по никакъв начин. Но няма лошо, ако на някоя й допадат, както няма, лошо, ако на теб ти допадат пълнички. Няма какво да търсиш одобрение. И се радвай, колкото по-малко ги харесват, толкова повече избор за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: db6832da30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имаш фетиш към пълнички жени, в това няма нищо лошо. Явно още се бориш с мнението на хората около теб (или с предполагаемото им мнение), защото си написал свръх революционно настроен текст за нещо съвсем нормално и симпатично като страст.

Знам, че се надяваш всички да почнем да пишем, че не харесваме стандартното, налагано от нета и рекламите, и да променим света... но не е така. Ето например аз съм жена и си харесвам мъже с перфектни тела. И пак те приемам и разбирам.

Познавам мъже като теб - един приятел даже си хвана приятелка, която тежи сигурно с 20 кила повече от него. Супер сладуранка и всъщност като им свикнеш, ти стават мега симпатична двойка, много си отиват. Приятелите го бъзикаха до един момент, вече знаят че обича пухкавелки, така както ти знаеш, че някой приятел цока марково уиски, друг пък само домашна ракия.

Така че хич да не ти пука. Не очаквай обаче всички да те разберат или да са като теб, или да последват примера ти, защото много мъже си харесват моделски тип жени.

Търси си твоето едро момиче, успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6f2c1ad117
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това да има стереотипи за тела го има само в България. По света жените са си естествени, както и мъжете и никой не ги тормози да бъдат слаби, мускулести, с големи гърди или бицепси и пр. Всеки спортува, ако му харесва и се приемат такива, каквито са. И са щастливи и спокойни хора. Така че приеми, че твоят вкус е международен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 029ebf9f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, съвсем не е само в България, тези стереотипи и терзания ги има навсякъде по света...не България ви е виновна за всичко.
Иначе за мъжа нямам някакви високи стандарти, стига да чувствам привличане към него...
Аз лично съм от типа "ходещ скелет", както го описа номер 4. Просто имам бърз метаболизъм. Явно всеки, който ме харесва, е ненормален...ха-ха...

Всички тела са красиви, въпрос на вкус е!

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 058dfc4183
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Идеалното е стегнато и натурално тяло, балнс между слаб и бабаит. Примерно 1.80 - 80, 85 кила, 1.90м - 90,95 кила. Не 70 кила с мокри дрехи или горила 120кг. Жените харесват стабилни мъже, а не мутри. Може да си спортувал, да имаш силни ръце и широк гръб, но не както химиците тип Скалата. И леко да има коремче. Поне имам приятел на 36, който е 1.88,9 - и около 95-96 кг. Дълги години лостеше и ходеше по планините, кардио, лицевите и ала-бала, но от две три годинки спря и сега малко има коремче, ама продължава да излиза със студентки. Харесват го по една причина, че изглежда стабилен, но не като кечист. Преди години щеше да сбърка и да взима стероиди, но нямаше да има такива с успехи с жените. Такива се котират, като него.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b994c99a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Няма такива работи, харесвам само красиви, стройни финни жени, естетсвено лицето трябва да е хубаво, тялото също и да има гърди, че ако моите са по големи от нейните забрави, не работят така нещата... А и в крайна сметка за какво тренирам, и съм се родил така, че всяка да ме заглежда, за да си хващам неподдържана дебела жена, ай няма нужда, грозни и дебели жени и изобщо хора НЕ харесвам, пък каквото ще да е. Харесвам само хубави, много хубави и най вече красиви жени, останалите не ме интересуват. Това само да си представя месата и сланините на разни хипопотами и ми става лошо, който иска да ги харесва, но аз никога. Все пак съм естет и ценител на красотата, а по приятно за окото от една красива, стройна и нежна жена няма, не случайно здравите и красивите се търсят винаги, защото това говори за здрави и хубави гени, докато гените на дебелите и грозните са лош генетичен материал...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 03f32448ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Разсмя ме тази изтория и не говоря за правописните грешки. Стереотипите са за по-материалните хора. Важни са качествата на чоека. Искам да попитам автора, замислял ли си се, че описаните от теб хора, които смяташ за изкуствени са щастливи да живеят по този начин. Красивите обичат да се показват, снимат, демонстрират и тн. Всичко опира до самочувствието на човек. Според мен всеки е красив по свой си начин, но някой са твърде затворени в себе си. Всичко е до психика. Иначе щом искаш дебела, взимай, нямаш проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dc1e5d19cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Да, съпругът ми ме намира за прекалено слаба, макар че 52 кг при ръст 168 см според мен е ОК, но той твърди, че трябва да кача още мимимум 5 кг, че да "има какво да хване". От моя страна аз го намирам за перфектен. За мен това е еталонът: висок 180 см, с естествено развита мускулатура, конструкция на тялото като трапец - широки рамене, тесен ханш. Напоследък взе да оплешивява, но успешно го маскра с много къса коса и къса брада, която очертава челюстта му. Всъщност плешивината му прави добра услуга, защото има много красиви черти на лицето и така те изпъкват по-добре. Коремчето му не е така плоско, както когато се запознахме, но е съвсем леко изпъкнало и когато е с дрехи това не личи изобщо. За 40-годишен мъж изглежда супер, връстниците му са вече лоени топки. Дали защото съм свикнала да гушка нощем стройно и релефно мъжко тяло или поради някакви естетически предразсъдъци, но бих предпочела да си прекарам живота сама, отколкото да легна до нисък и дебел мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d0dd015067
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Хубавото си е хубаво, който каквото и да говори.
Ама така написано, ти изкривяваш представата за любов. Все пак, каквито и инстинкти да има човек, той си остава човек. Никой не е казал, че едните са по-добри от другите, че слабите са красиви, а пълните грозни, както и никой не е казвал, че ако носиш очила, значи си смотан. Всички тези "стереотипи" НИЕ ХОРАТА си ги изграждаме сами, с нашето прословуто, първосигнално мислене. Добре, че я има ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ, за да еволюираме от животни до истински хора. Всеки може да напълнее или отслабне от стрес или от други неща, на всеки може да му опадат зъбите и косата, човек не трябва да си чувства виновен и да се самоунищожава с мисли за някакви стереотипи, които не съществуват, трябва просто да бъде сред хората, които обича и които го обичат.

* Flowy

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f4092caf90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Днес се загледах на отсрещния ред седалки в метрото. За съжаление, всички жени и млади и по-стари и стари, бяха поне с 10-15-20 кила отгоре. Не е хубаво това. Мъжете също много-много не се поддържат, само по-младите до известна степен, но не всички. Не може момче на 20-25 да е с ханш на 55 годишна жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker