Влюбена в най-добрия си приятел! Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в най-добрия си приятел! Помощ!
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 859 пъти
Здравейте, имам един проблем от известно време насам! Страшно съм объркана, мисля че се влюбих в най-добрия си приятел! Ще започна отначало. Приятели сме от 4 години, винаги съм го приемала като мое братче но от скоро, някъде около месец започнах да изпитвам по-силни и различни чувства към него. Ние обикновено много се гушкаме, целуваме се по бузите и един вид си се радваме един на друг, до сега никога не е било нещо повече от приятелски чувства (вмъквам че преди ме беше харесвал в началото на нашето приятелство но аз него не). Наша много добра приятелка ме попита има ли нещо между нас, да не би той да ме харесва и аз директно отговорих "Не". От тогава все едно ми пусна мухата в главата, мислех, че е нещо моментно и ще отмине но не минава. Преди няколко дни си направих шега с него и го целунах, наистина беше за шегата. Тогава той се усети, че има нещо и на вечерта ме попита директно дали го харесвам и аз автоматично изтрелях " Не", той започна да ми обяснява как бил объркан и не знае дали ме харесва. В същото време ми казва, че е влюбен в друго момиче. Решихме да си дадем време да осмислим нещата но много не ми се иска да ме отхвърля. Какво да правя и на мен ми е една каша в главата, искам да опитаме да сме заедно но и ме е страх. Моля, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6852fb5328
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продължавай да го лъжеш че не го харесваш, а той междувременно ще дойде да ти прави серенади. Такива сте вие жените, изобщо не мислите а се водите от някакви глупости. Като го харесваш - кажи му, иначе се приготви да бъдеш отхвърлена ако това момче има поне малко акъл. Нормалните хора не се натискат там където им казват че са нежелани.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8aad41f754
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много сложна ситуация, трудно могат да дадат адекватен съвет.
Ноо четох една много мъдра мисъл, която четох наскоро и мисля, че си струва да помислиш върху нея. Гласи следното: "Никога не се срамувай от чувствата си, друг живот за тях няма да има." Беше в чуждестранен сайт и на техния език звучи много по-дълбоко, но вярвам, че разбра смисъла.

На твое място бих се борила, бих направила всичко по силите си и дори повече, за да бъда с човекът, когото обичам. Прецени ситуацията добре и действай!

Ето ти още една мъдрост: "Всичко, което чака, изстива."

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 64c66d8992
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Карай така, накрая ще го загубиш и като приятел и като евентуално гадже.
Отдръпни се и не пречи на момчето да си изживява любовта. Ако си му истинска приятелка няма да му пречиш. Той може да има приятелско чувство, но желае друга. Няма да си щастлива, щом разваляш чужда връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a5d87247e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   1 към 1 с моята ситуация, но само че в случая съм момчето. Даже за миг си помислих, че най-добрата ми приятелка го е писала, защото всичко съвпада съвсем точно (Не изключвам и този вариант :D). За да станат нещата си го кажи честно и направо, ще те е срам, но малко по малко и за ден ще си признаеш. Или почни да го целуваш по-редовно и се дръж наистина като негово гадже и да се сети. На шега го кажи, че ще тръгнеш с него.
Аз лично тръгнах с друго момиче не за друго, а за да се опитам да забравя моята най-добра приятелка (знам, че е ужасно и глупаво, но 4 години празни надежди е гадно). И все още съм влюбен в нея и няма да спра да я обичам. Ако си моята най-добра приятелка ти го казвам направо, ако не си - давам ти гаранция, че ситуацията е същата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker