Тя е бисексуална и иска да отиде на гей бар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е бисексуална и иска да отиде на гей бар
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1610 пъти
Първо да обобщя,че бившата ми приятелка беше бисексуална и нещата завършиха трагично, не исках следващата да е такава, но някак си живота ме запозна с друга, в началото се дърпах, но развих чувства към новото момиче и ето ни в една кратка все още връзка на 7 месеца.

Аз съм на 27, но тя е сравнително малка, на 20. Първото и гадже е било момиче, и второ е щяло да има,но не станали нещата.

След това тя срещна мен. Принципно вече се патих веднъж, и затова не ми допада да съм с такива момичета ама пуста сляпа любов. Щото винаги мъжа страда накрая.

Нейните най-добри приятелки са също такива, абе гей дружинка. И съберат ли се ,няма начин да не изръсят нещо хомосексуално, коя имала готин гъз, коя какво писала на кого.

И така разбрах, че моята приятелка обещала да заведе нейна позната на гей бар, за жени или смесен не знам. Всички сме от малък град, ама приятелката ще учи в София, та всичко това в София ще се случи.
И вика ти нали нямаш нещо против. Аз отговорих, че имам. Не сме обсъждали повече, но аз съм на мнението,че отиде ли там, ще срещне някоя и макар да не е цел да се запознава, ще се случи, ще си намигат, дали ще устои на такъв натиск? Един аналог ще дам. Оставиш ли пари в колата на видно място, в лош квартал, не се чуди ако ги няма после. В този ред на мисли, отива ли там тя все едно си заявява да се запознават с нея.

Другото е че често не ми казва какво мисли, дори това го изръси в компанията си, аз тогава разбрах. Иначе нямаше да каже. И тя си има личен живот, но много от мислите и действията и касаят нашата връзка без дори да го осъзнава, и аз разбирам последен.

И дори ми спомена нещо месеци след като го е знаела, че в секса не усещала като съм в нея. Само орална като и правя и свършва. Започнах да си мисля, че е заради това,че харесва жени, възбужда се като се целуваме,мокра е и после като съм в нея, не усеща нищо и става суха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 16f0c1f373
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто, се разкарай от там. А, иначе, и хетеро да беше, пак можеше да отиде на бар.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: deede08bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не е гей барът проблемът тук, а това че не си вярвате. Щом имаш такива усещания и упреци към приятелката ти, значи не й вярваш достатъчно. Тук може и да си прав, а може и да не си... щом ти дава повод да се безпокоиш, трябва да изгладите това някак. Запитай се кое те кара да се чувстваш така. ГОВОРИ С НЕЯ... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Не го задържай за себе си, недей да мълчиш или да игнорираш нещата. Разкажи и за тревогите ти и защо се чустваш така, виж как ще реагира. Ако прояви разбиране, търпение, любов и иска да те увери, че си окей, щастлив и спокоен, значи ще станат нещата... ако реагира остро и отбранително, може би не е човекът за теб... хората трябва да решават нещата с разбирателство и компромиси.

Относно секса - според мен не те "усеща" или по-скоро не се възбужда от това, защото преди това е била само с момичета? И е свикнала да свършва по този начин - с лизане и търкане, а не чрез проникване... а може би е повече лесбийка, отколкото хетеро. Иначе аз също съм хетеро и да ти призная, аз също по-лесно и бързо свършвам, когато приятелят ми ме лиже или потърква, ако ме разбираш... така че имай и това предвид - и при приятелката ти може би е така? Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5d5b656a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Така не се прави. Не се живее в страх и не се забранява на някой да ходи някъде защото видиш ли може да срещне някой по добър. Това говори за несигурност във връзката и то голяма. Ако тя те харесва истински няма да търси друг или друга без значение от пола. Но тя е млада, живее и се сега и ако иска да опита от всичко забраните ти няма да я спрат. Рано или късно пак ще ти избяга, щом не те харесва достатъчно и търси нещо друго за връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a2a3900678
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами като иска ще отиде.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 96b6f9ed05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вероятно си е лесбийка момичето, това със секса е меко казано странно. По-добре не се мъчи. Пък и както са ти казали другите, щом й нямаш доверие - няма смисъл. Може проблемът да е в теб, но може и просто да усещаш, че е склонна да бъде с други хора. Остави я и си намери някоя, която да харесва мъже. Това момиче, много вероятно е да не е такова, просто да не си го признава пред себе си и другите.

Жена 31

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d086345970
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, защо си против експериментите в секса? На 27 години не си пък чак толкова малък! Би трябвало да знаеш също така, че огромна част от жените получават само клиторен оргазъм. Аз също съм от тях. Много ми е приятен сексът с мъжа ми, страхотен е направо, но свършвам само със стимулация на клитора. Това не ме прави лесбийка. Но въпреки че не съм такава, имам опит с жени. Съпръгът ми знае по простата причина, че го правим заедно. Ами че то това е мечта на половината мъжко население - две жени в леглото. А ти се дърпаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4462b9dbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има един момент във връзките, в който още е рано да имате непоклатима увереност един в друг и да спрете да се ревнувате, но първоначалната страст и "лепилото" на лудото влюбване са се поизтрили... При вас е станало така. Още говориш, сякаш и нямаш никакво доверие, а тя пък се държи сякаш ходите от няколко дни и не се знае какво ще става с връзката ви...

Не мисля, че ще ти изневери, ако отиде, но явно й е любопитно и иска да види това място отблизо. Имай предвид, че може тя да се разочарова, ако е имала огромни очаквания към бара и момичетата там, или просто да си изкара една весела вечер, в която търсят момиче за дружката й.

Не я притискай и ревнувай открито, защото ще я отблъснеш така. Но се приготви и да узнаеш, че тя не възприема вашата връзка много насериозно, защото от написаното от теб ми се струва така.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9b8fb4a9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Като чета такива неща и видя правописа и стила на съставяне на изречения, веднага правя асоциация с дебелички хора от селски тип, които не знаят къде се намират, а в главата им жужат мухи и бръмбари. Просто да ви имам проблемите... аман от хомота. Света тотално се побърка и лошото е че опитват да ни накарат да приемем третия пол за нормален. То все едно да приемеш психично болните за нормални, просто с друга душевност, нали...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d335063513
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Според мен си търси момиче, което е завършило висшето си образование, тоест от 23-24 години нагоре. Него повече ще го вълнува да започне кариера, отколкото това с кой кога къде да се натиска, да експериментира с връзки, секс и т.н. Струва ми се, че твоята приятелка като започне да учи в София, след 1-2 месеца да те зареже, защото тепърва ще иска да си поживее по студентски.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 54c6a354c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Браточка, тя ако е суха като си вътре в нея, не само ще усеща, ами ще реве. ВзЕми се ограмоти малко...

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b785e7afec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами отиди с нея. Може пък да ти хареса и на теб, ако схващаш "тънкия" намек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker