Доброволният извънбрачен секс не е нито обещание за брак, нито поемане на житейска отговорност към другия. Място за вменяване на вина няма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Доброволният извънбрачен секс не е нито обещание за брак, нито поемане на житейска отговорност към другия. Място за вменяване на вина няма
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2600 пъти
Здравейте,
Дълго мислих дали да пиша, но нервите ми не издържаха. Провокираха ме и някои теми на мъже в моето положение, а именно любовни авантюри с омъжени жени.
Аз съм ерген и необвързан. Започнах връзка с омъжена колежка -майка на две деца. Всичко беше доброволно, по взаимно съгласие и с ясното съзнание, че никой от нас няма ангажименти към другия независимо от развитието на нещата. Никога не сме обсъждали бракът, децата и, съпругът и, роднините и, нито пък сме се обяснявали в любов и т. н.
За съжаление обаче съпругът и разбира за нас. Няма да влизам в подробности, но той я гони от къщи без децата. Ясно и е казал, че до приключване на бракоразводното дело децата остават при него. Тя може да ходи да ги вижда. Той завежда бракоразводно дело по исков ред, с искане родителските права на децата да бъдат оставени на него. Става въпрос за две момчета на 4 и 13 г. Тежък развод се очертава.
След като съпругът и я гони тя отива да живее при една нейна много добра приятелка, бивша колежка от друга работа, неомъжена. И слава Богу, защото и мен ме е търсила, но аз не съм бил в къщи. Значи любовницата ми е от друг град, там не може да иде, няма работа, а и иска да е по близо до децата си.
Сега проблемът е, че работим заедно. Атмосферата е тягостна. Тя ми се обясни в любов. Останах шокиран, никога не е правила това преди. Аз не изпитвам чувства към нея. Започна чрез нейната приятелка да интервенира върху мен да съм поемел отговорност. Цялата тази работа стана много грозна. Ядосах се, избухнах и спрях да разговарям с нея. В работа се стремя да я отбягвам. В момента в тази криза няма как да напусна работата си, иначе бих го направил. Това допълнително усложнява нещата. Тя също няма голям избор.
В крайна сметка аз не съм виновен. Всеки човек има глава на раменете си иможе да преценява и да мисли. Мъжът и жената в нашето общество са равнопоставени.
Кажете ми: редно ли е да ми се вменява вина за създалото се положение? Аз дори не я обичам. Никакви уговорки не сме имали.
Много е грозно. Ужасно се чувствам.
Аз съм на 33, тя е на 39 с шест години по-голяма от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: b471927f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами какво се буташ, където нямаш място, жените сме влюбчиви, ама и на вас ви се иска, ама после ни лук ял ни...
Защо не си намери свободна, защото не искаш ангажименти? Жената си е виновна също.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 283385c1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тези въпроси трябваше да си ги задаваш преди да топнеш чушката .Сега , има -няма право -виждаш ,че се случва в реалността .

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 89944c2c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Имаш отговорност дотолкова, доколкото си знаел, че е омъжена и въпреки това си започнал да спиш с нея. Разбира се носиш много по-малко вина, отколкото тя, но не си и 100% чист. Във всеки случай "вината" ти не е достатъчно голяма, за да тръгваш да поемаш отговорности, да я спасяваш, приютяваш и т.н. Търси те, защото е в много кофти положение, мъж си и все пак, малко или много, си ѝ близък... сексът си е интимна работа, каквото и да си говорим и каквито и уговорки да си правим. Не мисля, че е редно да ти се вменява кой знае каква вина, въпреки че не можеш да отречеш, че си се възползвал. Не се поддавай на шантаж, тя е просто отчаяна и не знае какво да прави. Двамата с мъжа ѝ са хората, развалили брака си, ти си само върха на айсберга. Нека ти е обеца на ухото - често връзките с обвързани мъже и жени не приключват добре. От личния си опит съдя, че са доста сложни за поддръжка - дали някой няма да се влюби, дали лъганият няма да разбере, кой колко е ненормален и т.н. Изискват се големи топки за тая работа, колкото и банална да изглежда, просто защото масово хората сме мишкари и не съвсем в ред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cd242b7d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Не, нямаш ангажимент към нея. Грозно е да се лъже човек и да му се създават фалшиви очаквания. Щом си бил честен с нея, нищо не й дължиш. Всеки има глава на раменете и трябва да я използва по предназначение, като носи и последствията от решенията си.
Само ще ти кажа, че е лошо да си вадиш друго където си вадиш хляба. Както виждаш, това води до лоши отношения и влияе на работата. Друг път не го прави.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ea2e3f658c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Отговорен би могъл да бъдеш, ако си й се обяснявал в любов и най-вече в това, че би искал да живееш с нея, че не искаш да се разделяте никога и някакви такива. Щом си пропуснал това удоволствие, не сте поставяли под въпрос брака й и не сте коментирали опции да заживеете заедно, значи отговорността си е изцяло нейна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 25da46b4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Ами ти пък толкова ли няма свободни жени, че си тръгнал с омъжени? Ми виновен си и ти да. Чисто морално, та едното дете е само на 4 годинки! Що не помисли за тези деца, преди да спиш с майка им? Тя, че е виновна, ясно, ама ти пък за напълно чист ли се имаш? Не си! Въобще! Общо взето от цялата история.. Горките деца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 51ea3a8e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя е много глупава, няма как децата да ги държи просто така мъжа й при него, това че е изневерила не я прави лоша майка. Мъжа й ясно и на него какво му е егото, иска са лиши децата от майка за са я накаже, и не на последно място мъжа й е разбрал, защото и двамата или много говорите или сте подценили опасността. От цялата ситуация жалко за стреса на децата.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ae1bc9758a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ми това да ти е за урок да не се занимаваш с омъжени жени. Тя не е била щастлива с мъжа си и затова е търсела отдушник. Не й е лесно. Аз затова съм първо хората да се разведат и после да си търсят гаджета. В крайна сметка ти не си длъжен да се жениш за нея щом не я обичаш.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 54ed959f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Здравей . В много сложна ситуация си изпаднал . Не е трябвало с колежка , но вече е късно да се тюхкаш .
Въпросната жена си е виновна сама . Щом като нямате уговорки ( а и да имате ...) и всичко е било просто секс , тя няма право да ти търси отговорност . Да се оправя както може . Когато се взима решение за изневяра трябва хубаво да се обмисли , особено ако има и деца , защото не се знае мъжа как ще реагира и какви ще са последиците . Някои мъже прощават , други не .., трети налитат на бой ... Във всеки случай вина ти лично нямаш .
Преди няколко месеца аз имах един порив да изневеря на мъжа си с бивше гадже и дори се срещахме няколко пъти . Целувахме се , правихме даже телефонен секс . Обаче нещо ми прещрака - ами ако мъжът ми ме хване ... Имаме две деца . Какво ще се случи с тях ? Ако ме изгони с или без тях ..., къде ще отидем ... Заради едно чукане с мъж , който дори не харесвам чак толкова . Дадох назад веднага . Сякаш някой ме ошамари . Той нахалстваше още известно време , но вече спря да ме търси . Човекът е семеен , но с пораснали деца , дори да го хване жена му нищо не губи . Всичко е на негово име , а при мен ще се срути света на двете ми деца ако моя разбере ... Не можех да поема този риск и прекратих веднага. Не се чувствам длъжна да му давам обяснения , просто престанах да му отговарям .
Примирих се и продължих напред до мъжа си с ясното съзнание , че можех да направя грешен избор и то не само за мен - за децата си .
Та и твоята любовница е трябвало да помисли . Тъй като и за това е късно трябва да си носи кръста . Риска идва с отговорности .
Не се замесвай друг път с омъжена . Нека ти е за урок . При първа възможност смени работата и избягвай такива авантюри .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fa42a4098a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чичак, докога ще разтягаш едни и същи локуми години наред!

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7407852fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Виж сега. Не си я излъгал и за това не си виновен. Обаче за това, че бъркаш в чужди семейства, си си виновен. Какво очакваше, че ще стане? Наистина ли не виждаше такъв сценарий като възможен? Човек като прави такива неща, трябва да ги прави с ясното съзнание за възможните последствия. И ако не може да се справи с тях и да си стои зад действията, да не започва изобщо.

Обясни на жената, че уговорката ви е била ясна и не можеш да поемеш отговорност за проваления й брак. И повече не се забърквай в такива ситуации, щом не търпиш усложнения. И без това мъж на 33 да спи с 39 годишни омъжени, вместо да гради собствено семейство, не говори добре за него.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5f9acd5189
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По принцип си прав, след като така сте се уговорили в началото. Не знам какво иска сега от теб, дори да се навиеш на връзка, тя няма да е със щастлив край.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 601f80e12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Виновен си, че си се съгласил на такава връзка. Много добре си знаел как ще свършат нещата, но явно не ти е пукало, че жената има семейство. Да си беше намерил някоя свободна приятелка за секс. Сега в време да си поемеш отговорността.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dde284ddc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Приятел, к'во ти пука кой ти вменява вина или не? Жената е изпаднала в отчаяно положение и просто си търси нов мъж за сигурност след като изгуби настоящия си. Въобще не те обича, просто иска да те "заключи"

Обаче няма как да не кажа, че си пълен идиот за това да имаш връзка със своя колежка на работа, още по-малко пък с няква дето е омъжена с две деца братче. Надявам се да си си взел поука и помни:

НЕ СЕРИ ТАМ, КЪДЕТО ЯДЕШ!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7d6c5a9739
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   2 златни правила:

1. Не си вади ... там където си вадиш хляба.
2. Недей да спиш с омъжени жени.

П.С На 33 години не знам защо изобщо нямаш собствена жена и спиш с чуждите?! Заслужавате и двамата да ви уволнят. Пречите на работата и създавате тягосна атмосфера на околните, които не са дошли на работа, за да се задяват. Такива като теб много мразя и честно казано винаги си го получават... Като си голям сваляч и ебач сърбай си попарата дъъъги месеци и години напред. Ще ти тръгне и приказка на боклука, който разваля семейства и сваля омъжени жени и ще те гледат и отбягват като прокажен. Никоя жена не иска и да чува за такъв мъж. Валяло навън свободни жени, ама ти искаше секс без връзка точно с омъжената, за да ти е по-лесно? Ами лесното излиза много солено на края!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 477c8b9d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Разбра ли сега защо е казано не си вади х@я където си вадиш хляба? На бардаци ги обърнахте тези офиси, бе!
И друго си забравил - всяко удоволствие се заплаща. Тя вече си плаща и ще плаща цял живот и то по високата тарифа. Ти се опитваш да излезеш сух от водата, но може да не се получи. При толкова млади свежи свободни момичета си се хванал с омъжената кака защото си мислеше, че е по-лесно и минаваш тънко , да ама не. Пак добре, че оня не толкова луд да те потроши от бой, докато му обясняваш, че не си виновен. Но да ти е за урок - не се занимавай с женени. Особено като не можеш да го правиш тарикатски, винаги ще те хванат. И курвалъка не е за всеки и за него се иска акъл, не само мераци.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8f3e5d3948
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Най-после история с щастлив край,всички изневеряващи трябва да си го получат,гадни мижитурки.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 84d1314554
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Казваш, че сте започнали връзка с ясното съзнаие, че е само секс. Никъде обаче не прочетох, че така сте се договорили и е то откъде идва проблемът. Ако ий беше казал - предлагам това и това, без онова - пито платено. Щеше да имаш не вратичка , а портал. А така да очакваш някой нещо да подразбира...доста рисковано. Поговори с нея, човешко. Обясни й ситуацията, просто й кажи - не те обичам, не виждам бъдеще с теб. Истината боли, но е по-добро лекарство то всяка жена. Така и така съдът ще присъди децата на нея, тя ще е принудена да се оправя. Все има някакво жилище някъде и роднини, които да й помогнат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f21d295712
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Има вече няколко подобни теми, пък на мен ми писна да чета историите на някакви морално деградирали същества, напълно отдадени на първичното. Отишла да си задоволи нагона, ама след тва се обяснява в любов. Но досегашните любовници, които са се възползвали от това, че жената е курва, никога няма да я вземат за жена, защото и те скоро ще са с рога като бившия й мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8d1915c0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ами, то няма вече работно място, където обвързани колега и колежка да не се чифтосват. Просто го правят и това е.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 82dcaad564
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Авторе, не се притеснявай, всичко се връща. Някой ден и ти ще си женен, и друг ще оправя жена ти. От горчив опит ти го казвам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b0b5d0d22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Пич, заглавието ти не отговаря на попарата дето си я надробил. Първо, замесил си се омъжена жена, второ - и колежка... Можеше да огелпиш повече, само ако и едно дете и беше направил...

Както тя ще си сърба попарата, тръгвайки да изневерява, тъй ще я сърбаш и ти, с една отчаяна жена. Дали било "редно" или не... на 33 си все пак, пищиш като хлапе. Хората правят това което им изнася, точно както вие двамцата сте го правили. А редно ли е било да въртите афери, и то засягайки такива малки деца... Едното е на 4, представи си в какво семейство ще живее... Яко тъпо парче си, и такава "госпожица" си си намерил... Както винаги - жалко за децата, те го отнасят накрая.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 36c4a91762
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Изневярата е опасен спорт и не е за всеки. Ако и двамата не са абсолютно безскрупулни, задължително някой от тях се влюбва, при късмет - и двамата. Това е причината да съм омъжена повторно. Но ако само единият се влюби, другият не му дължи нищо, освен човещина и разбиране.
В историята на автора има нещо омерзително и това не е самата сексуална връзка. Гадничкото е, че бил готов да спи с жена, която дори не харесва, не уважава, не може да приеме като приятел и да протегне ръка. Между любовниците също съществува етика, дами и господа. И дори да не е готов да се ожени за тази жена, авторът, според мен, би трябвало да й окаже емоционална подкрепа, каквато тя търси в момента.
Разбирам я от позицията на жена и защото съм минала през това. Но моят съпруг е изключително отговорен човек и когато напуснах мъжа си и наех квартира, всеки ден идваше при мен, чувахме се по десет пъти, преведе ме през този период на адаптация с много внимание и грижа. Дори да не ми беше предложил брак, щях да съм му благодарна за приятелското рамо.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b260090216
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Не четох темата, но на база на заглавието - че кой иска нещо сериозно от някой, който е женен и изневерява? Това не са хора! Това са животни и не заслужават плюнката да си хвърлиш върху тях...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 55835fcb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   "Кажете ми: редно ли е да ми се вменява вина за създалото се положение? Аз дори не я обичам. Никакви уговорки не сме имали.
Много е грозно. Ужасно се чувствам. "
Хм. Е, като нямаш вина защо се чувстваш ужасно??

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 210207bd17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Изобщо нямаш вина. Тя е хванала по-млад любовни, за да си начеше крадтата. Ако не беше ти, щеше да е друг колега или комшия.

Бракът на тая жена е вече провален. Ти не знаеш и няма откъде да знаек какво е било в брака й. При повечето секс връзки жените избират и съблазняват. Разбира се, че не си длъжен сега да се "влюбваш" в нея, да я приютяваш и да гледаш деца, които даже не си виждал отблизо.

До номер 7 - доста спорно е дали изневеряващата жена не е лоша майка. Мисли ли за дома и семейството или само за г*за си? Реторичен въпрос.

Здраве и успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 54c78a898b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Преди време имаше една тема от сорта, ако се разведо дали жененият ми любовник ще се грижи финансово за мен. И тук нещо подобно. Гладна кокошка просо сънува..
Никой на никого не е длъжен в тази ситуация. Толкоз. Всеки има глава на раменете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5984e6c692
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Било е много глупаво да скочиш в дълбоките води и да очакваш, че ще излезеш сух.
Ако трябва да мислим рационално, онази жена е била омъжена и тя е имала отговорност пред семейството си, не ти. Не любовникът разваля брака, а изневеряващият. Въпреки това ти сам си решил, че ще спиш с омъжена жена. Сам си се вкарал между шамарите. Падаш се един от главните герои в сапунения сериал, нямало е абсолютно никакъв шанс да се разминеш без проблеми.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3c72d36fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Ха ха ха! Нямаш ли си друга работа освен да пишеш измислени псевдоморални теми с цел да "възпитаваш" жените?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ae3d06ab7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Авторе, можеше и по-зле да е, например да те пребие мъжът и. Определено имаш вина, но наистина тя не може да те държи отговорен за станалото. Да си е пазила семейството!!! Понеже аз преживях същото с бившия ми съпруг, и също като теб любовницата се изниза бързо бързо като стсна напечено. Имаше големи драми, ревал за децата, за мен, ама после се разбра и за други негови любовници и добре, че се разведохме! То е било голям филм зад гърба ми. Тъй че, нищо чудно ти да не си единствения любовник на тази жена, така че наистина не носиш отговорност за това, че тя си е разбила семейството. Не се занимавай с омъжени никога, че е голяма помия и накрая става мазало...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 477c8b9d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Е за това са проститутките. Там нещата са прости и ясни, без ангажименти. Само че наш ганьо иска да е@е неангажирано и безпроблемно, ама безплатно. И в това си желание се захваща с всичко, що е с отвор между краката, без да мисли поне малко и с горната глава. Мисленето идва като се сговнясат нещата. Дано и при теб да е така. Иначе ще имаш и по-големи неприятности.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 78128ffec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Еми, когато омъжените са като разгонени, какво правим... Не всички се удържат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker