Мисля, че съм привлечена от моят пол, но съм християнка.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че съм привлечена от моят пол, но съм християнка..
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 857 пъти
Здравейте, в моята религия се смята, че хомосексулноста е грях. Поприницип аз имам приятели, които са част от тази общност. Прреди да почна да вярвам в Господ, аз много ги подкрепях, но естествно, че да почна да вярвам аз съм прочела Библията, прочела съм за вярванята, и щом съм се съгласила, значи аз съм ги приела. Въпроса е, че се запознах с едно момиче, не знам, защо но изпитвам нужда от нея, като все едно имам нужда от момче, сещате се. Всякаш съм влюбена в нея. Всички сме грешили, но не искам да правя този грях. Моля не съдете вярата ми, и не ме съдете, че съм я избрала. Дори не знам за какво ви питам, просто имам нужда да споделя, това ме задушава, а не знам на кого да кажа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8b529f5bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   До колкото съм запознат в различните религии хомосексуалността е строго отхвърляна, в други пък се смята за нещо абсолютно нормално /будизъм/. Конкретно за християнството общото мнение е, че то отхвърля хомосексуалността и я приема за грях, но пък има все повече християнски течения, които я приемат за нещо нормално - в Канада има пример за такова, виждал съм интервюта със свещеници и в България, които не делят "ближните" си и проповядват любов към всеки човек.

Мисля, че за да можеш да водиш пълноценен начин на живот ти е необходима по-глобална гледна точка върху нещата, да разшириш мирогледа си. В момента си се фанатизирала в едно единствено четиво, а нещата не винаги са черно-бели. Не знам точно към каква църква си се присъединила /надявам се да не е от типа на сектантските/, но според мен не е редно да се вживяваш толкова, защото може би и ти вече си осъзнала - това ти пречи, пречи и да запазиш връзките си с хора, които са ти приятели и до скоро не си делила.

От гледна точка на науката, медицината, психиатрията и от тази на целия съвременен цивилизован свят, това да си лесбийка, гей, бисексуален, транссексуален, интерсексуален /ЛГБТИ / е нещо абсолютно нормално.
Успех, бъди умна!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e934ef3176
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не си единствена. Аз съм жена и съм имала гадже - жена, с дълбоки християнски убеждения, която също се разкайваше, че природата я тласка към това, което религията забранява. Просто ще се научиш да живееш с този грях, както миниони други вярващи на тази планета, които се самоопределят с различна сексуална ориентация, но същевременно изповядват силна любов към бога, който им забранява да бъдат себе си.
Комплексни времена изискват комплексен прочит на традиционните нрави и вярвания, иначе ще зациклим като цивилизация.
Всички религии учат на добродетели, които трябва да познаваме и да уважаваме/почитаме, но не може да си позволим да страдаме, заради предрасъдаците останали между страниците на тези стари учения.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 25472ebb0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Откажи се от религията и ще освободиш ума си. Без религия ще си свободна и щастлива. Религиите са психологически залъгалки, експлоатиращи хорските страхове, слабости, необразованост и склонност към предразсъдъци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5bcf0e802d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ако четете внимателно Библията ще Ви стане ясно, че там пише :"да не ляга с мъж като с жена.. ", само толкова!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bd13c0a491
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, това въпросното момиче има ли нещо към теб? Също ти имаш ли приятел /съпруг, за да го чувстваш като нещо толкова нередно. Мисля че ако е взаимно, няма да го приемаш по този начин. Иначе надали ще има някой който да промени християнските ти възгледи, от личен опит го знам. Отраснала съм в свръх религиозно семейство и виждам как това са хора с много проблеми и единствено вярата ги крепи. Но винаги съм била далеч от тях. От малка съм се съпротивлявала с тези неща. Винаги е хубаво, когато можеш да споделиш с някого. Жалко, че не е позволено да се разменят контакти.
Надявам се да помогна по някакъв начин, ще следя историята ти. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker