Мислех, че се обичаме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислех, че се обичаме
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 967 пъти
Здравейте,
Аз съм на 31 годишна възраст.
Мойта история е следната, преди пет години имах много тежка връзка с едно момче една година по-голям от мен, с който в началото на врзъката всичко беше хубаво и страстно. Но от един път се промени почна да залага всичките си пари на казино. Давах му пари за наема, и си мислех, че всичко е плащал, докато един ден не звънна хазайката и ми каза, че не е плащал наема от 6 месеца. След което аз се ядосах много и реших, че няма смисъл да се мъчиме заедно той ме ползваше като банкомат набута ме с 30хил. лева кредит и други борчове и се изнесох от него, една приятелка ме приюти в тях.
Един петъчен ден имах уговорки с едни приятелки да ходим на мача на Гришата, но когато трябваше да се разберем за местата ми бяха спряли телефона и не можах после да й звънна, защото когато тя ми звънеше бях заета, бях на работа, след един ден най-добрата ми приятелка ми звънна да се прибера от София и да се съберем по - женски. Реших го прибрах се и в деня, в който се прибрах ми каза, че пропада излизането, защото повечето били болни. Тогава брат ми предложи да изляза с него. В тази вечер дойде един негов приятел, който се оказа, че ме познавал отодавна и било интересно да се запознае с мен. Догава аз бях на 26г, а той на 22г. Заговорихме се, но аз нямах интерес към него, освен че беше симпатичен. Но не ми беше на този етап за връзка и за мъже. Брат ми си затръгва и му каза да ме изпрати, за да не си ходя сама и така от приказка на приказка. Си разменихме телефонните номера. Съответно той почна да ми пише, да иска да ходим на кафе. Така излизахме и се чувахме постоянно около месец и половина накрая тръгнахме. В началото всичко беше идеално, докато не се намесеиха родителите му. Имахме караниците заради тях. Живяхме и по чужбина и когато живеехме далеч оттук нямаше проблеми. Той поиска свтба, но нямаше как защото е прекалено скъпо и ме попита дали иска да правим опити за деца и почнахме да правим, иска наше жилище да вземем, наскоро купихме наша семейна кола, започнахме да ходим по доктори, за да се разбере защо година и половина не идва бебчето. Януари месец тази година, започна работа заради, която се наложи да пътува по десет дни курс и пет да се прибира вкъщи. Всеки ден в понеделник ми звънеше по 100-ти да ми казва колко му липсвам. И след курс се прибра и ми каза, чувствам се празен неискам да се вече заедно. Накратко скъсаме. И какво се оказа, започнал е да си пише с някаква и даже са се виждали. И даже ми каза по - добре, че така стана че не забременя. Почна да ми обяснява как и за двамата, така е по - добре. Той не ме бил заслужавал, щяла съм да си намеря по - добър мъж. И такива неща. В момента имам едно наранено сърце и обидена на един мъж. Разбрах, че никога вече няма да е моят мъж. Но незнам дали искам да продължа напред, много съм разочарована.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5a95d387d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Времето лекува и ще ти мине. Случват се такива неща... Ще срещнеш по-подходящ мъж за теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker