Ако не те харесвах толкова - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако не те харесвах толкова
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1398 пъти
Здравейте, отскоро започнах да излизам с едно момиче, тя е на 23, аз на 25. Минали са две сесмици от началото на цялото нещо. До онзи ден нямах червени светлини, но тя изръси нещо което не знам как да интерпретирам. Бяхме на разходка (втора физическа среща) след която аз я закарах до тях, докато си казвахме чао се разгорищиха нещата, малко се заиграхме и очевидно двамата имахме възбудени погледи, изведнъж тя ми каза "ако не те харесвах толкова много, досега да съм те изчукала". Така, това трябва да означава по-принцип съм лесна ама пред теб ще се правя на трудна или по принцип съм курва ама с тебе няма да съм. Наистина не разбирам какво би целял някой с подобно изречение. Очевидно е било положително в нейната глава, но действително, не баш. Също трябва да спомена, че без да съм я питал ми каза, че е спала с 5 повека, после каза 7 и накрая станаха 10, като не искала да ми казва, за да не я помисля за курва. На следващия ден в крайна сметка правихме секс. Като там отново имаше нещо странно. Аз съм гивър и почти винаги любовната ми игра включва орална. Та направих и орална, след което и тя на мен, но дебело подчерта, че по принцип първия път никога не правила орална да не я били помислили за курва, ама нали аз съм и направил, щяло да р нечестно. Наистина не знам какви са тези несигурности, че е курва. Може би наистина е? Със сигурност всички тези неща ми направиха лошо впечатление и не съм сигурен дали не убиха доста от ентусиазма ми. Ще се радвам да чуя малко гледни точки и евентуално ако някой е наблюдавал подобно поведение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7793b272c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Гледай я как се държи във връзка с теб. Дали е спала с 5 или 10 няма значение. Важното е на теб да ти е вярна.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3cdcd79b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето ти фактите (според информацията, която си ни дал тук):

1.) Лесна е. На трета среща го правите, а в края на втората изрича онези думи, които няма нужда да цитирам пак.

2.) Не са били 10, а повече "партньорите" й. Формулата е следната - след 23:30 и под влиянието на алкохол, такива като нея не помнят какво са правили и с кого са спали. Следователно, тези "бройки" й се губят от спомените. А щом от 5 са станали 7 и после 10, значи по същия принцип може да станат и 20.

3.) Питай я от колко годишна води полов живот. След това раздели бройките й (над 10) на годините стаж и ще разбереш с колко мъже "средно" е спала на година. Едно нещо ти гарантирам - сериозна връзка с тази мацка е като да се довериш на осъждан измамник да ти връща заем - просто е 1000% сигурно, че няма да изтрае дълго.

4.) Относно оралната услуга - лизал си девойка, която е била готова още на втората среща да спи с теб. Страх от болести нямаш ли? Наясно ли си, че с повишение на бройката й бивши партньори, рисковете от полово предавани инфекции само расте? Ти си знаеш...

Краен извод - ние тук, в този форум, не знаем дали търсиш сериозна връзка с това момиче или не (пропуснал си да кажеш). Ако е само секс и забавление - ОК, с тази девойка ще сте добре, поне засега.
Ако обаче търсиш нещо сериозно - ще се опариш и после ще пишеш тема колко си сбъркал. ВСИЧКО, което си изброил за нея, сочи че тя е купонджийка и си живее живота на пълни обороти. Резултатите от този YOLO начин на живот никога не закъсняват. Само гледай да не забременее от теб - такива като нея пускат и без презерватив.... после става едно "чудо".

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cedb6f6f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А тя попитали те къде се научи да лижеш така ??? Не се радваш че е искрена с теб а ровиш в миналото Ами попитай я с колко е минала изпита за "Свирка" в гимназията ? Май си се качил на влака с комплексите "Искам порно актриса но и Девствена"!!
Успех :):):)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1f95e01f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Колко бройки имала или нямала не се наемам да съдя. Тя е свободен човек, също като теб. Колко са твоите, ти си ги знаеш, не е интересно.
За мен тя е един много глупав човек. А глупостта е много притеснително нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 672a8c34db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Варианти много.
Аз съм нямала много сексуални партньори, докато приятелят ми си бе тип "купонджия" (да речем) в тази сфера и ако някога се разделим навярно пак ще си бъде същия. Но с мен нито бърза да прави секс, нито му шарят очите настрани дори и години след началото на отношенията ни. Възможно е някога бившата му страст за смяна на партньорките да се прояви, възможно е в бъдещ момент да ми изневери, но то се говори и че хора като мен, които "не са се наживели" също има голяма вероятност да тръгнат по чуждо.
Тоест има вариант мацката да е забърсала много повече мъже, отколкото е споделила. Наясно е, че мъжете не оставате с добро впечатление от голямата бройка. Определено ако търсиш честност и искреност тя не е твоя човек. Предпочита да замаже положението с полуистини и откровени лъжи, отколкото да си каже "Аз обичам да правя секс, не ми пречи това, че не те познавам добре.". Няма да ти каже и колко други пъти се е случвало да го прави на първа, втора или трета среща.
Това, че момичето обича да прави секс и е имала повечко сексуални партньори, не я прави негодна за сериозна връзка. По-скоро бих се замислила дали ще можем да оправим проблема с честността, тъй като ако ще е сериозно, е хубаво да има откровеност. Без страх от осъждане, отхвърляне и т.н. Да знае, че ще я приемеш такава каквато е и ще я обичаш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fb9bd3c099
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Батенце, твоята е от най-лесните. Нали знаеш: Тея, които не са такива, са най-такива ;)
Такива приказки, че не прави така на първа среща само курвите ги казват. Е ти си я усетил. Поне не си като някои пичове, които толкова са се влюбили, че не виждат очевидното. И ти гарантирам, че не са 10, а са над 20 поне.
Другото, което е, че ако чуеш такова изречение като това, то значи гледа на теб, като на човек, с който може да има връзка, а не да се изчука. Тоест евентуално, ако не излезе нещо по-добро може да е с тебе, да има така наречената от жените сигурност. Да и плащаш, да я возиш насам натам, да се прайте на гадженца известно време, но това не означава, че е влюбена в теб.
С една дума чиста курва си е. Изчукай я 1-2 пъти и я зарязвай, ако търсиш нещо сериозно от нея, то няма да го получиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ffb0b02ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   На 23 и е признала че се е ебала с 10 човека брат сигорно са и повече тва си е курволяк еби я и ти и я махай от живота ти.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b4a76164c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И поради какви причини коментарът ми не беше публикуван, а изтрит? Беше на кирилица, нямаше цинични изказвания, нямаще лични данни. Модераторите нали уж трябва да останете обективни по темата и да не заемате чения страна. Публикувате коментари с обидни епитети, а моя безпричинно го махнахте, защото не изнася на един от уж обективните модератори. Като не Ви харесва мнението ми, начинът не е да ме заглушавате и цензурирате.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6b3cc07cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автор: Пропуснал съм да си кажа намеренкята, бяха сериозни в началото, но в началото тя ми направи коренно различно впечатление. Може би като се отпусна, показа истинската си същност. Откакто писах тук, броя на черяените светлини започна да расте експоненциално. Дори започнах да се замислям дали е имало момент в който нещо освен външния вид да ме е привличало в нея. Историите продължиха с какви ли не глупости, които човек с нормално функционираща мисловна дейност не би разказал на човека с който излиза. Какво ли не беше, един ден се събудила до дългогодишния и приятел и решила, че искала да се омъжи за нго, но тъй като той и бил първия, трябвало да се разделят, да можела тя да спи поне с 5 човека, да не го била правила след това. Била се събуждала до хора които срещнала същата вечер на парти и дори не помнила дали са правили секс. Относно бройките, аз никога не съм проявявал интерес. Всичко стана поради неуморния и интерес да ми разказва за сексуалните си приключения преди мен, а тези истории нямат край, приятели на приятелки, чупене на пишки, какво ли още не. Най-травмиращото е, че дори секса с нея на е уау, дори е доста мех. Тя свърши ли и е време всичко да приключва, вади го и те свършва с ръка, а то едно свършване, все едно се опитват да ти скъсат оная работа. Та в крайна сметка и казах че няма да имаме бъдеще преди няколко дни. Стана и кофти, нормално, не мисля, че бях демонстрирал по някакъв начин че го обмислям, което може би е кофти. Поиска причина, но не ми даде сърце да и кажа, без това имаше несигурности че е курва. Предложи ми да се виждаме поне са секс, казах и че съм съгласен, но действително нямам намерение да си поставям пениса под този дядо вади ряпа терор. Благодаря на всички за гледните точки, определено бяха полезни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 600c13c276
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Абе знам, ще кажете, че бройката няма значение, но според мен има. Веднъж преди години се бях запознал с момиче от Тиндър, живееше в чужбина.

Писахме си, даже се чувахме по месинджър, и така месец. Беше ме поканила при нея. Сподели ми, че е спала с 5 момичета и 10 момчета, било след раздялата и с момче, с което е била 3 години. А тя беше на 19, когато се запознахме. Още тогава и казах, че не може да очаква нищо от мен. Представих си ги ей така наредени един до друг тези 15 (или повече) души ииии не. Почти същото ми каза и тя на мен, нещо като: "Ако дойдеш, ще видиш, че няма да си легна веднага с теб", и думите, че видяла нещо в мен и иска да е сериозна. Малко след моя отказ спряхме да си пишем, бях си намерил приятелка, с която сме заедно и сега, а онази продължава да се обвързва и развързва във фейсбук с разни момчета :D Беше ми и пратила снимка, на която е официално облечена за интервю за работа и ме пита какво мисля, не я отразих толкова, колкото и се искаше ми се струва.

Авторе, ако отвътре ти подсказва, че не е за теб (а то ти подсказва, щом пишеш и тук), остави я или поне се пази. Тези приказки с доверието сме ги слушали.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fe64ec6e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Защо, авторе, ти с колко жени си спал и на коя среща си се давал? Ако и ти си "курва", какво ти пречи, че момичето е като теб - защо трябва да се мери с двоен аршин. Ако пък си с по-скромен опит, защо не я искаш? Защото те е страх да не ти изневери? Или те комплексира? Все пак това е човек, а не джапанка, че да се изхаби. Много детински разсъждаваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker