Не мога да го избия от ума, душата ми го иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го избия от ума, душата ми го иска
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1044 пъти
Ще бъда кратка, той е от турски произход, страхотно момче, харесвахме се искахме сериозни отношения, но родителите му не позволяват, той да е с българка. Имахме отношения но той се дръпна, макар и да ме искаше. Намери си туркиня, но тя не ми харесва, не мисля че е добро момиче, снима си гъза абе кифла. А той е скромен и иска свястна, като него. Но тя му е обърнала внимание и той се пробва. Заедно са на морето, от различни градове са, но работят там и живеят заедно. Вече 3 месец не го изтривам от ума си, искам да е щастлив, знам че не е правилно да мисля за него като той е с друга. Но той е в душата ми и е важен за мен, нищо лошо не ми е направил, но искам да сме заедно, а знам че няма как да стане. Не търпимо е, постоянно ми е в ума.... Искам да го забравя но не го пускам сякаш, пробвах да му блокирам профила, мина се седмица и пак го отблокирах, ние се нямаме и в приятели даже, на аз го гледам постоянно. Как да се справя?
И още един въпрос към мъжете, ако вашата приятелка, харесва снимки на почти всички мъже и лав видеа, и си качва клипове в тик ток на задника си, за вас това нормално ли е? А той не е такъм верен и предан е към момичето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 03a6949cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, не се унижавай. Той е направил избора си. С времето ще се почувстваш по-добре, грижи се за себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c31f6ef993
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И след като те е заменил толкова лесно, не си е направил труда да се опълчи... какво ти говори това за него? Нека бере ядове с туркинята, намери си свестен българин и ще го забравиш бързо.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 500d29ec47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо искаш да бъдеш с човек, който е избрал друга? От какъв зор ти трябва да се принизяваш? Той не просто е избрал друго момиче, а такова, което парадира с тялото си и няма много общо с неговото разбиране за морал. Колко да е добър, след като е избрал тази жена да бъде негова половинка? Колко да е добър, когато се води от чуждото мнение и те изритва от живота си като бъхливо коте?
Банално е, но времето ще те излекува. Междувременно ти трябва самоконтрол и воля, за да не му следиш профила ежедневно и да не се товариш безсмислено. Колкото и силно искаш да надникнеш във фейсбука му, не го прави.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0f4c4d30b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как да ти мине и да го забравиш, като непрекъснато ровиш снимки, профили и глупости? Имай малко воля и самоуважение. За какво го обичаш? Че те е захвърлил като използвана смачкана салфетка? Че не е намерил достойнство и сила да защити любовта си (ако въобще я е имал)? Че не е мъж, ами един гол охлюв, един п-тьо? Отнесъл се е с теб като с парцал, това ли му е доброто и свястното?
Какво те интересува с коя живее, каква е? Това не е твоя работа, плюй, отмини и продължи напред. След някое време ще се чудиш на акъла си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 250c6b30c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Подкрепям номер 1 и 2. Направил е избора си и независимо дали ще прокопса връзката им или не, този избор не си ти, а може да е тя, може някоя трета особа да е. Едно е сигурно - не си ти и ако пак се появи и поиска нещо от теб, не се залъгвай да му го даваш, ако дори не е с теб официално и сериозно. Не се унижавай наистина

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 76d8ada016
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Браво на родителите, че не му позволяват да е с българка. Ще му спестят едно голямо нещастие по този начин. Нито по външност, нито по характер стават. Особено пък младите...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker