Не искам връзка, но искам да съм с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам връзка, но искам да съм с него
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3653 пъти
Здравей те!
Еедва ли съм единствената която пише за да моли за съвет, но аз по - скоро бих искала да споделя на някой и ако може да ме посъветва без да ме съди. Преди седмица моя приятел скъса с мен. Не ми каза точна причина за това негово решение, но всичко започна защото стар приятел с който се чувам и се виждам ми беше писал как съм, добре ли съм и такива неща.

С приятелят ми бяхме заедно 7 месеца и всеки ден ме гледаше в очите и ми казваше колко много ме обичал, как не можел без мен... а един ден както си писахме ми заяви "Обичам те, но това вече не е достатъчно". Никога не съм му отказвала нищо, не съм го спирала да излиза и не съм му поставяла ограничения. Разликата ни е 7 години, но мислех че това е човекът с който ще бъда до края. Никога не съм му давала повод да се съмнява в мен, още в началото на връзката ни аз му бях казала че не съм от тези които постоянно показват чувствата си, но и ако не получавам внимание ще си го търся но при някой друг.

Никога не ми е липсвало внимание и не ми се наложи да го търся при друг, но през последните 2 седмици той се промени толкова рязко че не можех да го позная. От човека в който бях влюбена и когото обичах до болка, той се превърна в човек с който дори не можех да говоря нормално постоянно се сърдеше и ми се караше. Започна да ревнува от приятелите ми, каква вина имам че повечето ми приятели са момчета и мъже (по - големи от мен с 10-12 год) и се интересуват дали съм добре докато приятелят ми даже не се сещаше да ме попита как съм.

След като почна да се държи гадно с мен аз започнах да забелязвам един мъж. Той отказваше да излезе с мен защо си имах приятел, но сега след като се разделихме този човек започна да се интересува все повече от мен. Казах на себе си, а и на него, че не искам връзка не и сега. Той също каза, че не иска връзка и едно от нещата които го спирали да иска връзка с мен е че е 12 години по- голям. Въпреки че не искам връзка не мога да разбера защо толкова много искам да съм с него. Когато го видя изражението ми се променя, сърцето ми сякаш ще се пръсне, а очите ми засияват. Не мога да спра да мисля за него, без значение дали съм си вкъщи или съм на вън с приятели... постоянно изпитвам желание да го видя...

След като му казах, че с приятеля ми сме се разделили той сам предложи да се видим, но не кафе като приятели... Искам го, но не знам дали искам единственото което ни свързва да е секса.. Не искам връзка, но искам да съм с него...
Моля Ви кажете как да постъпя.. и моля ви не ме съдете... Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: bfa7a7c209
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те съдя, но ми направи впечатление следното разминаване. Казваш, че си обичала приятеля си "до болка" и си мислила, че ще си с него до края (каквото и да означава това). След това в рамките на две седмици, когато приятелят ти се държи гадно по твоите думи, вече забелязваш друг. Малко по-късно сърцето ти бие учестено и очите ти сияят заради новото ти увлечение.
Просто бързичко се увличаш и искаш до теб да има някой, който да подхранва самочувствието ти. Може би това е направило приятеля ти по-груб и дръпнат.
Бих те посъветвала да излезеш с другия без много да се самонавиваш. Ти още не го познаваш. Времето ще покаже дали си допадате, или е само сексуално привличане.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7139da9f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хохохо някой май е бягал от часовете по български език, а?
Не знам на колко си години, но сериозно, обърни малко повече внимание на пунктуацията и правописа, вместо да се занимаваш с мъже доста по-големи от теб. :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ff313828f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо мила, поговори с гаджето ти, за промяната в него, докато не се е стигнало до там само да се карате. Да ти обясни причината. Може да си има негови личи проблеми, а мъжете понякога ги изживяват, като ги запазят за себе се. Трудно си разкриват слабите страни. Иска да покаже сила пред теб. Трябва да го знае, че ти си най- близкия му човек и може да ти се довери във всяка ситуация, без да се притеснява да го виждаш във всякакви състояние. Каквото го тормози да си каже.

Не предприемай нищо още с "новата тръпка", докато не разбереш какво става с половинката ти. Изчисти нещата, за да не се окаже (без да искаш) че си с двама. И "новата тръпка" да го знае през цялото- ще го отблъснеш, защото ще се чувства втора "дупка на кавала" както се казва. Или "пиян морков" по средата между двама, които не могат да си решат проблема.
Успех ти пожелавам, който и да избереш да бъдеш щастлива с него!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ff313828f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Към номер 2- ако не ме бъркат очите, малко по- долу в темата авторката пише: "Моля Ви кажете как да постъпя.. и моля ви не ме съдете... Благодаря". Вместо да се чудим къде да търсим грешките на хората, по добре да се даде съвет. Затова всеки ден влизам в този сайт, откривам отговори и да ви призная, че се промених много. Много отговори ме направиха силна и разумна.....
trakdata

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker