Изневяра, и то за втори път?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра, и то за втори път??
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1283 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години.
Предварително се извинявам ако откриете правописни или пунктуационни грешки.
Живея с майка ми, баща ми и брат ми.(нормално хаха) Винаги сме били щастливо семейство, нямало е толкова много караници между майка ми и баща ми, разбираме се също и с брат ми, но както и да е. Давам по същество.
Преди около 2-3 години с баща ми хванахме майка ми в изневяра с човек, с когото сме били в приятелски отношения. (Тук държа да подчертая,че нямам представа дали е имало нещо между тях и на живо, разгледахме чатовете и с този човек) И както вече се досещате, имаше много скандали и майка ми отиде да спи при баба(нейната майка) за известно време. След около седмица-две майка ми и баща ми се сдобриха. Не присъствах когато разговаряха по тази тема и когато са се сдобрили, затова не мога да кажа нищо. И така пак се разбирахме цялото семейство и всичко беше добре.
Преди 3 месеца обаче забелязах, че когато отида при нея тя излиза от дадено приложение и влиза в друго (един вид крие какво прави в това приложение) и така много пъти ми се случваше докато един ден и звънна телефона (тя беше навън) и затвори като отидох до телефона. Исках да видя кой е, затова отворих капачето на калъфа и видях че е някакъв номер. На самият заключен екран отдолу имаше съобщение от същия номер и пишеше “Ехоо мило, тук ли си??” със сърце.
Като го видях това и се вкамених за момент. Телефонът и както винаги има парола. Не исках да ровя като в последният път когато я хванахме, но много исках да разбера дали е просто нейна приятелка, пробвах да го отключа около 2-3 пъти след като паролата стана(нейният рожден ден ако се чудите как толкова бързо се е отключил) влезнах в даденото приложение и видях снимката на този номер и първоначално ми стана лошо както е израза, но после много се ядосах. Снимката беше на същия човек, с който изневери на баща ми. 3 месеца по-късно това продължава виждам отгоре на заключения екран още такива съобщения, НО СИ МЪЛЧА. 3 месеца няма на кого да споделя. Объркана съм. Много съм объркана. Не знам какво да правя. Много съм ядосана на майка ми, не го очаквах от нея. Нали уж ни казва, че все ни обича. Тогава защо го прави? Много искам да я издам за да си научи урока(много подло може да звучи, но наистина го искам),защото баща ми е най-добрият човек, когото познавам. Не искам отново да страда заради грешките на майка ми. Той ме обича с цялото си сърце. Никога не ме е удрял, камоли да ми повиши тон.(И сега ще си кажете, че това не е възпитание и ще съм поредната 15-годишна пикла, на която и позволяват всичко... не е така) Страх ме е, че могат да се разведат. (Не искам да се развеждат, аз съм свръхчувствителна и не знам как ще го приема.) Не знам наистина как да постъпя, хора моля Ви споделете Вашето мнение, историята е напълно истинска.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: ee90222b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке кажи истинана веднага!!! на баща си
той не заслужава такава жена кати майкати!!!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bd1d154df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам дали да казваш, но поне вземи твоя телефон и от него снимай неговата снимка и някой неща които си пишат. Че някога може да решиш да кажеш и тя да ги изтрие или да не даде да и се гледа и да смени паролата.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0b40b1e5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Първо авторке, съжалявам за ставащото в семейството ви. И второ : не слушай тия дето ще те обиждат и ще ти казват да не си вреш носа дето не ти е работа. Те са глупаци и мнението им е без значение. Отделно тук става въпрос за твоето семейство а не за тяхното. Съветът ми към теб е да поговориш с баща си по въпроса, да му разкажеш всичко и той оттук нататък да вземе решение какво да прави. В никакъв случай не заравяй това вътре в себе си. Сама каза че си чувствителна, такава тайна да криеш ще ти изяде душата. Още по-малко не е честно спрямо баща ти. Ако го обичаш ще му кажеш , има право да знае. И вече оттук нататък той ще реши как да постъпи. Дори да се разведат, ще боли известно време, но ще мине. Но ако го скриеш от него и той научи впоследсвие или тя го напусне заради оня тогава цял живот няма да си простиш че си мълчала. А с гузна съвест не се живее ( от опит ти го казвам ). Накратко гледай да останеш с чиста съвест пред себе си. И ако майка ти научи че си казала нещо на баща ти и хо направи на въпрос и напомни че въпреки че ти е майка, не си длъжна да и пазиш тайните. И не се измъчвай с мисли от сорта че изневярата на майка ти има нещо общо с вас или с баща ви. Това е само неин проблем. Тя се е забъркала в тая каша по своя воля и вината ще си е само нейна ако се стигне дотам че да си сърба попарата. Късмет авторке. И кураж :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9c7b3e69cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поговори и и ако иска баща ти да спре. Може би и липсва нещо с баща ти, внимание, романтика. Като цяло връзките бързо се изчерпват, хората не си обръщат внимание и единия си намира нещо странично, но няма смисъл да се бъркаш, може и баща ти да има някоя. На мен като бях на 20 ми се струваше странно, че женени хора имат друг любовник, но сега ги разбирам до някъде, но човек не може да получи всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: da7a92ba17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Истината е най-добрата политика. Всеки заслужава да знае с какъв човек се събрал и живее. Още повече ако има и деца с него. Кажи на баща си, но както ти казват и по-нагоре снимай съобщенията и снимката на любовника за доказателство. Оттам баща ти да решава трябва ли му лъжкиня и предателка в къщи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8314fc4748
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Изневярата е гадно нещо! Като ерген чуках една омъжена жена, десетина години по-голяма от мен, наближаваше 40. Много и се чукаше, сцепвах я от секс.Понякога по три пъти на седмица е идвала при мен, в ранните следобеди. Аз прекъснах връзката. Поставих се на мястото на мъжа и. Как би се чувствал, ако имам жена и разбера, че тя през деня търси любовника си, да я плющи отзад, да и пълни гъза, както аз правех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 58b264481e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Добре бе, номер 8, не видя ли, че темата е пусната от 15 годишно момиче. Толкова ли не можеш да се изразяваш без вулгарности и цинизми

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker