На почивка с техните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На почивка с техните
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1530 пъти
Здравейте. С приятеля ми сме във връзка от вече 3 години и досега сме ходили един път на море миналата година и то с техните, няма проблем за мен това. Но тази година ми се искаше да сме само двамата някъде, защото не сме ходили никъде на почивка двамата.. Когато е казал на майка си тя е казала ми то и ние искаме да ходим, той не можел да им каже че не ги искаме.. А аз се дразня... Как да постъпя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 80063aa6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не му ли се иска и на него да сте си само двамата? Веднага ли се е съгласил с майка си, не е ли казал, че му се ще да отидете двамата - като двойка? Също така - на колко години сте?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c43f7d8b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега, деликатна е ситуацията. Зависи много от родителите на момчето какви хора са и как са живели. Имах подобна ситуация преди няколко години. Исках да отида със сина ми и приятелката му... но тя се мръщила и не искала. При условие, че нито съм обсебваща майка да седя цял ден с тях, а не бях ходила на море над 12 години и ми се искаше само 2-3 дни да бъда близо.. , за по 2-3 часа дневно да сме заедно... после в различни хотели, без общи вечери, обеди и тн. Е, така и не отидох с тях... но в мен остана някаква горчивина и разочарование от момичето...
Родителите няма вечно да са около вас и е хубаво да има комуникация, особено ако се касае за няколко дни и не са натрапчиви хора, разбира се.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f28d581aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Зависи на колко години сте. Ако сте пълнолетни му кажи, че на искаш да ходиш с техните.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2be9c9f02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вие ли не ги искате или само ти не искаш родителите му? В днешно време жените сте нещо страшно. Примери покрай мен много точно за жени дето не искат родителите на мъжа. Даже едната се натресе в тяхната къща и сега настройва мъжа си да ги изгони от собствената им къща, щото искала да са само те с мъжа й. В днешно време по- добре да не се жениш, че много е вероятно да си докараш само дертове на главата с днешните" жени".

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c34698a808
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Чудя се как седят неодобрени коментари от цели 5 дни.
Темата не е особено атрактивна, няма секс, изневери, тройки, измислени истории на чичо и така нататък.
Човек се захваща да прави нещо, ако смята, че ще е способен, има време и най-вече желание да върши нещо, особено про боно. Поема се все пак отговорност. Трябва да умее и да е безпристрастен.
Демек или се прави нещо като хората, или изобщо да не се и захваща.
Събота и неделя сайтът изобщо отсъства и изчезва от екрана.
Много отдавна съм забелязала и пристрастието на модераторите към по-пикантните теми, така да ги наречем.
Моля да се вземе отношение и да се прекрати тази порочна практика.
Ще застана зад името си, ако се налага. 10 години чета сайта и желая най-доброто както на тези, които го поддържат, така и на всички, които пишем тук.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a378696b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, какво нали ще сте двамата в една стая, не е нужно да прекарвате много време с техните, повече хора, по-весело. То с приятеля другата година не се знае дали ще сте заедно примерно...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 374481f9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   5 Такъв коментар май точно от преди онея 10 години не се е виждал. Съсипаха сайта. Абсолютно си публикуват модераторчетата каквото на тях им е кеф. Няколко пъти бях предупреждавала, че ще си имат гости от компетентните органи, но както винаги типичните безочливи комплексари са спокойни, че никой няма да ги закача. Откровените смачкани психопати продължават спокойно да си заявяват, че биха били и убивали жени, а модераторчетата си ги подкрепят, нали са си същите психопати разядени от злоба към жените. И аз бих застанала с името си и май наистина няма да е зле да се организираме да пуснем няколко сигнала.
Да видим дали изобщо ще се появи тоя коментар, защото другите, с които осветлявах хората, че могат да се докладват наглеците, така и не видяха бял свят. ;))

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6381262f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   № 4 - Като не ти харесват днешните жени, вземи си от вчерашните. Тъкмо ще се разбират с майка ти като наборки и ще ходят заедно на Нареченски бани.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 17b2f32e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 5. Е, да, но това е твое мнение и то е субективно. И аз чета сайта от 10 години, но дори някои истории да ти се струват измислени в тях винаги има зрънце от истинския живот. Така, че твоето мнение не може да бъде критерий за дейността на сайта. Не случайно този сайт се казва "сподели". Ако на теб нещо не ти харесва, то си е за твоя сметка, а не може да бъде за сметка на другите читатели.
А сега по темата: постави ултиматум на твоя приятел иначе ще му стане навик и всяка година ще ходите с мама и тате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 121c3846c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз се чудя, защо искаш да отделиш приятеля си от родителите му. Най-хубавите мъже са тези, които имат силна връзка със семейството си. Не постъпваш правилно. Някой ден и твоето дете ще те от свири заради някоя жена и няма да ти е приятно

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 19bf3dafaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изобщо не съм съгласна с повечето мнения и главно с тезата на госпожата, която се чувства обидена, че приятелката на сина й е отхвърлила компанията й за море. Не съм съгласна, защото всяка двойка има нужда от време, което да прекара сама със себе си. Дори и без децата, да не говорим с роднини. Това да помъкнеш катун от ревящи бебета, баби, лели и братовчеди по плажа съм го виждала само в България и никъде другаде.
В контрекната история става дума, че това ще е първата самостоятелна почивка на момичето и момчета. Това е много важна и много емоционална крачка в отношенията им. Колкото и да не се натрапват родителите, чисто и просто младите не са сами и трябва да се съобразяват с други хора. Спомням си първото ни море с мъжа ми навремето. Макар да бяхме наели скромно бунгало, се чувствах като в рая, тези спомени остават за цял живот. И двамата със съпруга ми сме много общителни хора, у нас постоянно е пълно с приятели, но веднъж в годината почиваме сами. Това е нашето време да отдадем максимум внимание един на друг извън ежедневието, работата и битовите проблеми.
Авторке, вероятно майката на приятеля ти не блести с особена интелигентност и чувство за такт. Нито майка ми, нито свекърва ми биха дошли с нас на почивка, дори да ги молим, просто защото са наясно, че ние сме различни поколения, с различни навици, предпочитания, културни интереси, темперамент и т.н. и биха съсипаи не само нашата, но и собствената си ваканция.
Номер 2, като не си ходила на море от 12 години, какъв ти е проблемът да си купиш билет за автобус и да си наемеш една стаичка някъде? Защо точно със сина ти и с приятелката му искаш да ходиш, ти не ги ли виждаш през останалото време от годината? И после не си била обсебваща майка...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3e9e5cb1e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Автор: никога не съм се опитвала да ги отсвиря, просто сме млади хора (аз на 19,той на 23) и искам да останем на саме, разсъждавате като 45 годишни комплексирани лелки...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 570b5f9289
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако сте над 18, е малко странно да ходите на море с родители. Големи хора, самостоятелни, а ще ходят заедно... Защо? Родителите ви нямат ли си приятели? Пък и да нямат, нали са двойка, защо да не отидат сами. Тия неща са излишни.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 967b5e25a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Доста е странно, че на 23 години не иска да отиде на море без родителите си. Аз мислих, че сте непълнолетни, четейки историята ти. Настоявай да сте само двамата, трябва да уважава желанията ти, не искаш нещо ненормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker