Как да й кажа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да й кажа
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1250 пъти
Здравейте на всички!

От няколко месеца имам нова любима и се разбираме добре.
Тя е доста по-малка от мен на години и твърди, че съм й първа връзка.
Секса ни се получи, обаче с доста търпение от мен, понеже тя беше притеснителна в началото. Трябваше време, докато я придумам да се отпусне да правим свободно орален секс, но и се услади и сега се кефи. Преди две седмици ми даде и отзад в дупето да я пробвам, след много увещания и настояване. Бях внимателен, а тя се беше оправила добре с анален душ. Каза, че не е лошо преживяване, но по-късно ми сподели, че се срамува, защото мислела, че само проститутките дават анален. Успокоих я, че това са само предразсъдъци.
/Всичкото до тук е като пояснение /

Обаче имам друг проблем... Да поясня,
Имах годеница, с която не се разбирахме последно време и се разделихме преди повече от 2 години.
В тоя период нямах гадже и само някакъв секс тук-там, повече си ползвах компаньонки. С една от тях се срещахме 3-4 пъти и я оправях и в дупето. Веднъж тя ме предизвика аз да и дам тя мен да бодне отзад с пенис-колан. Аз се навих и като се видяхме следващия път бях подготвен, добре промит с клизма както си трябва. Тя ме намаза обилно с лубрикант и като се поотпуснах ме оправи. Най-откаченито е, че адски ми хареса и дори свърших докато ме клатеше. После ми духа и я оправих аз нея. Всичко това толкова ме накефи, че ходих при нея още няколко пъти, а всеки път пробвахме по-голям размер дилдо. Аз самият си купих и се научих да го ползвам сам в банята, защото има вендуза да се лепи на пода или плочките. Свикнах и на това удоволствие и много ми харесва. Дори да съм правил нормален секс, имам апетит и за анално удоволствие. Не всеки път разбира се. На моменти се проявява това желание.
Дори сега, след като си имам тази хубава млада жена в живота, тайно се самозадоволявам анално в банята, когато тя не остава у нас.

Сега молбата ми е за съвет към вас : как да й кажа за тези мои мераци и желания. Много искам тя да ме чука с пенис колан и огромното дилдо, но се опасявам, че ще ме помисли за много извратен и може да се отврати, а не искам да я загубя. Ако реша да не я въвличам в това, рано или късно ще ме завари да го правя (май съм пристрастен) и тогава може да стане още по-лошо... Просто си нямам на идея как да подходя. Давайте съвети, помагайте! ....

Благодаря за търпението, който изчете всичко.

Мъж на 37г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: f44db7fc77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пише ти жена на 28, психолог, ако има значение :)
Честно казано на мен не ми се струва нещо страшно или извратено, просто всеки си има своите предпочитания, фетиши..
Ако моят приятел поиска нещо такова, няма да си помисля, че е извратен, по-скоро малко би ме изплашило как бих го направила и дали няма да направя нещо грешно. Има доста мъже, които харесват пръстче там или по-точно масаж на простата.
А сега за твоята млада приятелка, то зависи и колко малка е де..
Ти си я познаваш най-добре и може би знаеш как би реагирала, ама има и доста начини да й подхвърлиш за това, че си чувал от разни мъже, които харесват пръстчета там и да й кажеш, че на теб би ти било интересно какво е усещането и ако иска тя някога може да опитате тя да ти го направи. Виж как ще реагира на това. И друго с подробности според мен не й казвай, няма как да те хване, че си го правиш сам в банята, ако се криеш добре :)
Дано да съм ти била полезна и не се стягай толкова! Успех и ще следя в коментарите тук дали има развитие :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 64263f3893
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ще избяга...извратен си, това е положението. Извратен стар ерген. Остави момичето да си намери нормален мъж! Само дилда и простотии са ви в главите, бе!!!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0eaaeb5783
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Постави темата за разговор в момент, в който и двамата сте спокойни, чувствате се добре, хапнали сте и иначе казано, не ви виси нещо спешно на главата. Започни отдалеч със сексуалната тема, задавай й въпроси за нейните желания, виждания, нужди, и между другото завърти нещата около това твое желание. Кажи го спокойно и като човек, който приема себе си, не като някой, който сам себе си смята за извратен, а иска жена му да го приеме и обича. Първо поработи със себе си, успокой своята психика и душа, и тогава подходи към момичето ти, като й споделиш всичко така, както го правиш тук. Ако те обича и е готова да експериментира, ще те разбере и всичко ще бъде наред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker