Той си пише с други...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той си пише с други...?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2263 пъти
Здравейте, първо да започна с това, че за мен лично връзката ни е пълноцена, вярвам, че има химия помежду ни, но нещо, което много ме тормози и не разбирам, защо го прави, но той си пише с други жени.

Седяхме преди няколко дни и гледахме нещо на телефона му, през секунди изкачаше известие, че някоя му е писала в инстаграм. Той дори не криеше известията от мен, да кажеш, че бързо ги маха за да не се зачитам в тях, ами не, сякаш изобщо не му направи впечетление, че ги виждам.

Не бе правилно от моя страна, но вечерта, той отиде да се къпе, и аз търсих някакви хотели от неговия телефон, понеже моя се зареждаше. Почна едно момиче да му пише, и аз наистина без да искам му отворих чата, като се опитах да махна известието, което изкочи отгоре. Не бе правилно, но се зачетох в чата, не съм чела кой знае колко, няколко съобщения. Не е кой знае какъв разговора им, сякаш като някакъв неосъзнат флирт, не е нещо сериозно, просто като небрежен флирт.

Ако не му ги бях отворила без да искам съобщенията, нямаше да ги отворя. Имам му доверие и не бих тръгнала да му ровия в телефона, като излезе от банята му каза, че някой му е писал и аз без да искам съм му сийн-ала, и той беше като " е нищо".

Може би ме притеснява факта, че всъщност ние си станахме по - близки също чрез писане в социалните мрежи. Познаваме се от почти 3 години, и сме заедно от година и половина, до сега никога не ми е правило впечетление, че си е писал с други момичета, а като се замисля, не за първи път се случва.

Не знам, да му кажа ли как се чуствам? Доста пъти ми е казвал, как всъщност, аз го уча как да обича една жена, и колко много ме обича, и изглежда доста искрен в думите си. Според вас възможно ли е да държи на мен, но въпреки това, може би от някакъв навик да го прави или неосъзнато? Дали ще спре, ако го помоля да спре?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: dc663e1c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е до това, че си пише с други жени, а какво си пише. Ако не можеш да му имаш доверие, за нещата които НЕ крие от теб, то винаги ще си в паника за това, какво може би крие. Поговори с него, изслушай го, кажи му какво точно те притеснява в цялата работа, изслушай го и спри да бъдеш толкова ревнинива. Познавам няколко момиета, които си съсипаха хубавите връзки, защото бяха изключително ревниви и ровеха в телефоните на прителите си, да четат и да искат обяснение за разговори, опреди 6-7 години преди изобщо да се срещнат, акто са били в 8-ми клас. Всичко е до комуникация и доверие. Ако ги няма, то ... абе не е на добре.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dcdc593c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Давам ти съвет, като човек, който е писал с други жени, докато е бил във връзкИ и като такъв, който е тръшвал вратата на абсолютно всички разговорчета дори несъзнателно.

Винаги съм получавал разни неща от жените, с които съм бил, но никога не е било всичко, което съм си представял или искал.
Докато не се появи точният човек, който те кара буквално да изгубиш всякакъв интерес към който и да било страничен човек.

За съжаление той не се чувства по този начин. Омръзнало му е по някакъв начин и въпреки, че най-вероятно те обича и може би няма никакви намерения към дадените жени, му е кеф да "играе".

Винаги говори за това, което те притеснява. Комуникацията е ключова за една здравословна връзка и трябва да даваш гласност на всичко.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b2f1bffdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Зависи с кого си пише и как си пишат. Има съществена разлика между небрежен чат и открит флирт.
Според мен е добре да поговориш с него и да се изясните. Комуникацията е много важна част от връзката, хората не четат мисли и варианта е да си споделят, преди напрежението да е станало нетърпимо и да избие на скандал. Кажи му как се чувстваш, остави го да обясни и оттам-нататък ситуацията ще започне да ти се изяснява постепенно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3b0264cbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш готин мъж. Нормално е да си пише и с други. Това не е изневяра. Ако е някой льохман и никоя не му пише щеше ли да е по-добре?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 168ef77cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На мен сами съмнителни, зависи все пак какво му трябва, мъжа ми също си пише с някаква бивша, но аз му имам доверие. Зависи каква е комуникацията...

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 200857734b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом не се крие, значи няма от какво да се притесняваш. Аз също пиша с някакви момичета, но това не значи, че обмислям да изневерявам. Просто общувам и с други хора - и момчета, и момичета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c9bff1dd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Незная ,но мисля че няма да спре.
И винаги може да изтъкне ,че именно че точно пред социалните мрежи сте се запознали ,така че и затова не се крие,т.е .едва ли не всичко е възможно и прието.

Смятам ,че все пак макар и виртуално това се е своево рода изневяра ,мъката и уж безобидна. Мое мнение,не е миродавно.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b98559cbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   След, като си пише с други жени това не е на добре! Има ги много такива на които една не им стига. Моят съвет е по добре сама отколкото с лоша компания. На него дали щеше да му е приятно да си пишеш с други мъже? По-добре го остави. Нито е първия, нито е последния мъж на света. А, мъже с лопати да ги ринеш..

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 27c60ec3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това не е връзка... Ще се обличаме ние с теб ама ще имаме и други между нас .. айде стига .. Не бъди глупава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 92be4b8d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бих яхнала метлата на момента, ако попадна в такава ситуация. То и без друго, има тотално вманиачаване по интернет и прочее, но да виси в многобройни чатчета, уж, ей, така, по навик, няма да стане.
Мъжете са мързеливи, никой няма да си прави труда да кръжи около някоя, ей, така, без хич. Намеренията са му съвсем прозрачни.
Ако ти не сигнализираш, че не си ОК с тая схема, той ще си мисли, че ти си съгласна. И бъди сигурна, няма да спре до флиртове.
А, и не смятам, че той прави само сухи тренировки.
Отделно, мъже с манталитет на женски чесалки, изобщо не са в сферата на моите интереси. Но, ти си знаеш за себе си

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f7afbd97cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Миличка, ревността е болестно състояние от мен да го знаеш.Имах приятел, който от самото начало искаше да ми рови в телефона и ме задушаваше и резултатът беше раздяла. Възможно е и просто да са му далечни познати и да ревнуваш неоснователно. Ако се окаже така и търсиш непрекъснато под вола теле като бившия ми накрая ще си останеш сама.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4ac930ce49
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   С момичето може би са само приятели. Опита ли се да го попиташ коя е? Не да му държиш сметка разбира се, момчетата не са впечатляват от това. Според мен цялото това твое притеснение идва оттам, че и вие така сте се запознали, но ако не параноясваме излишно може би са чисто приятелски отношения. Нима ти нямаш приятели момчета и не си пишеш с тях? Ако искаше да скрие нещо от теб повярвай ми би го направим и ти би разбрала за това нещо след години, а може би никога. Така, че най-добрият вариант според мен е да седнеш и да поговориш с него, без да се всява излишно напрежение по между ви. Успех! С пожелание за щастлива и дълга връзка!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d2470bdfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Неосъзнато казваш? Ей така, както е в безсъзнание и започва да си флиртува в чата...Ти си от тези, дето и на калъп да го видиш пак ще му намериш оправдание. Той затова е и толкова нагъл и изобщо не го смята за нещо нередно. Толкова те обича и те уважава, че си чати с тази и онази даже пред теб. И не, няма да спре, ако му кажеш, че ти е неприятно, защото на него му е приятно. Кефи го женското внимание, пък и ти вече не си интересна- прочетен вестник си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 77f63627cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   На колко години си и той също. Защото, ако сте по-големи може да поговориш с него.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5d4766f7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей,
Мисля, че трябва да поговориш с приятеля ти съвсем спокойно и нормално, за да разбереш каква точно е причината да си пише с други момичета. Може да те обича много и да държи на теб и на връзката ви, но някак да не е напълно свикнал с такъв в вид взаимотношения и да се чувства притиснат. Може да има нуждата да комуникира чисто приятелски с други момичета и да не се усеща, че флиртува с тях. А може просто да е боклук и да те използва.
Затова седни, поговори с него, а после обясни как се чувстваш. Ако това те притеснява и не е окей за теб, той трябва да те разбере и да спре. Ако не, значи не е твоят човек.
Аз съм във връзка от 2 години и всичко е прекрасно, но за толкова време вече сме свикнали напълно, знаем всичко един за друг и да, понякога си пиша с други момчета, които са ми приятели, но всичко е напълно в рамките на нормалното. Приятелят ми знае и няма проблем, щом познава момчетата и е сигурен, че няма от какво да се притеснява.
Така че прецени сама, важното е да си спокойна и да се чувстваш добре във връзката си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 80904e2ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Това е детинско. Въпрос на време е да ти изневери.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ed7ef5c891
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз също имам приятели момчета (момиче съм) с които открито си пиша пред приятеля ми (не си крия телефона или нещо) но и дума не може да става за "лек флирт" или каквото и да било с него. Приятелят ми е по същия начин (има 1-2 близки приятелки момичета с които си се познават от малки,но не си пишат нищо близко до флирт),но наистина най добре поговори с него.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d2470bdfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Със сигурност не го прави защото има талант да пише или е нереализиран писател. Флиртаджия, женкар, чеше си егото и си мисли колко е неотразим. Зарежи го, такива мъже не могат да са с една жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e1ab03a0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторке, ти с никои момчета ли, бивши приятели или познати, не си пишеш. Нали всички вие говорите че имате нужда от лично пространство. Тези негови писания са личното му пространство и той не се крие от тебе. Имаш изисквания към него а твоите чатове и писания ги криеш вероятно. Откакто сте заедно ти никога ли не си си писала с някои момчета. Само не ми казвай, че никога не си го правила. Вие младите момичета пазите по-големи тайни от момчетата, но вашите тайни не са броят. Те си остават за вас.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5c9a0793d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Един такъв благоверен младоженец, който иначе си носи брачната халка, ми обясняваше в чата как ще ми бърка с мокри пръсти навсякъде, че даже и ултиматуми се опита да ми поставя, за да се срещнем. Сигурно любовниците му са мазохистки и обичат да усещат твърдия метал вътре, а жена му е щастлива, че го е "вързала" здраво и такива неща като невинни флиртове не я тревожат.
Има два варианта - или наистина няма какво да крие, или има, но е нагъл и иска да го видиш, за да се разкараш сама, защото на него не му стиска да се държи мъжки. Компромисен вариант също го устройва - знаеш, но всичко му прощаваш, а това му е много удобно и ще стои с теб, докато не си намери някоя още по-удобна.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d84c946880
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 9 и 10 го казаха достатъчно изчерпателно, нямам какво фа добавя, аз ли съм прекалено ревнива не знам, но такъв няма да го търпя и 1 секунда.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker