Не ме запознава с приятели и семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ме запознава с приятели и семейство
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1453 пъти
Здравейте,
Жена на 30 години съм, той е на 37 години и не сме от малък град.
Заедно сме от 9 месеца и запознанството ни стана в социалните мрежи, както вече доста често се случва на повечето двойки.
На кратко:
Нямаме никакви проблеми до сега във връзката, само от време на време той се сърди за глупости, но всичко минава бързо.
От първия ден си пишем постоянно, даже нон-стоп, чуваме се постоянно, а от както сме се видели за пръв път не минава и ден без да прекараме заедно, с изключение само, когато сме на работа и двамата, да подчертая, че все още не живеем заедно.
Обичаме се и си го казваме също постоянно, никога не ни омръзва да сме заедно и винаги има за какво да говорим и обсъждаме проблемите си заедно, даже ми помага и финансово, като аз после му връщам всичко. Абе с една дума всичко изглежда идеално и предвещава една прекрасна връзка, както е и до момента и тука идва голямото НО...
Не познавам никого от обкръжението му и семейството му, само да кажа, че имаме общи снимки във фейсбук и негови приятели са ги харесали (това ми е важно да го кажа, защото нещата между нас не са тайни), тоест знаят за мен.
А той вече познава някои мои приятели, макар че с 300 зора са ставали тия запознанства. Казва, че не се чувства удобно сред непознати и не знае какво да говори..
А в моята глава се въртят съвсем други мисли от рода на това, че едва ли не не е сигурен какво иска от мен или че го е срам от мен, даже това си мисля.
Почти на 100% изключвам варианта да има друга, просто защото ние сме постоянно заедно и на практика няма никакво време за трети и четвърти лица, пандемията я изкарахме живеейки заедно и щях да усетя чуждо присъствие.
Та, хора, кажете от вашия опит, какво може да не е наред при нас
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1a4f02b59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   9 месеца сте заедно и не те е запознал със семейството си? Това не е добре. Явно крие нещо. Попадала съм на всякакви в интернет, на такива от интернет не можеш да разчиташ! Та ти не познаваш и един човек, който да го познава. Това, какво ти говори?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f04a9a7d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той канил ли те е в дома си? Домът на един човек говори много за него. Но ако и в дома си не те е канил, а се срещате на твой терен, това е обезпокоително. Сценариите са няколко.
1. Женен е и с жена му са договорили отворена връзка.
2. Разделил се е с приятелка, която иска чрез теб да накара да ревнува и да си я върне.
3. Тези "приятели", които ви харесват снимките, просто не са му приятели, а случайни познати. Т. е. човекът е социопат.
При близо една година връзка самото му семейство и обкръжение биха му казали: "Абе, човек, кога най-после ще ни запознаеш с приятелката ти?
Възможен е и четвърти вариант. А именно, че в биографията си има подробности, за които би предпочел ти да не знаеш. Например, ако е лежал в затвора или се е лекувал от наркозависимост.
Моя приятелка така едва не се омъжи за шизофреник. До последно я държа в изолация от семейството си и родителите му разбраха за нея чак в деня на сватбата. Дойдоха на пожар и забраниха тържеството. Обявиха, че медицинското на сина им е фалшиво и че той страда от дълги години от психично заболяване, просто в този момент е добре, но отключи ли се проблемът, е в състояние да убие човек. Години по-късно в пристъп на лудост този мъж наръга с нож баща си.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 93232cfde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма сериозни намерения, това е истината, колкото и да изглежда, че е така!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fad5052b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като за начало не е ок да ти дава пари на заем и ти да ги връщаш. Това означава, че или той нищо не струва като мъж и няма възможността да даде на жената или ти за него нищо не струваш. Защото една жена е толкова важна за един мъж, колкото той дава за нея. И ти това наричаш прекрасна връзка. А вие дори не живеете заедно. Той е на 37, не на 17. Ако много държеше на теб, до сега да ти е предложил брак. А той си взима обратно парите, които ти е дал...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bd11902f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това може да говори, че няма сериозни намерения спрямо теб засега. Но е добре да се запознаеш със семейството и приятелите му, защото така ще разбереш повече за самия него.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 80048cad31
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо питаш нас, а не него? Нали сте си много близки, обсъждате всичко заедно и пр., както пишеш? Ами обсъдете и темата кога ще те представи на родата и приятелите и защо още не го е направил.
И един съвет от мен, почерпан от житейския ми опит- никога не си мисли, че е невъзможно да има и друга, понеже бил все с теб и т. н. Ако иска ще намери начин.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 06a5048471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора: Благодаря, хора за коментарите.
До номер 7:
Моля те да ми напишеш от твоя опит как хвана някого с друг/друга, при положение, че е все с мен. Чакам с нетърпение.
До номер 2:
Не ме е канил в дома си още, но го отдавам на това, че е прекалено бавен в решенията си. Изключвам варианта да има жена, живее при техните от малко преди да се запознаем.( да знам, че не нормално да е там при положение, че е на толкова години)

И до всички:
Извинявайте, ама ме беше страх, че може да чете тук и реших да напиша други години. Аз съм на 28, той на 34. Не знам защо го направих.....

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ed3051ae1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Със сегашния ми приятел сме заедно 7 месеца и не се познавам с техните нито той с моите родители, ама при положение че майка ми е алкохоличка как да искам да ги запознаяя? Неговата също има такъв проблем и като цяло и двамата не общуаме много с родителите си.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 80048cad31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, макар че не съм длъжна, ще ти задоволя любопитството. Моят излизаше с мен навсякъде и си мислех, че е невъзможно да кръшка. Не беше с мен само на работа, в командировка, по разни банкети и др. служебни мероприятия, където е бил с другата. Негова колежка го издаде, после той си призна.
Когато го питах защо ме е лъгал, каза буквално същите думи като теб в коментар 8 - не знам защо го направих.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 06a5048471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора:
Номер 9 и аз се съмнявам, че има нещо подобно, което да крие и да му е неудобно да ме запознае с родителите си. Аз сега искам да го запознавам с моите, но той се дърпа и казва, че не иска да ходим у тях, а да сме на неутрален терен, за да може да е по-спокоен. Според мен идва от срама всичко. А явно той има от какво да се срамува.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2ef1da025e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, сама усещаш, че нещо не е наред и поведението му не е нормално, а в същото време скачаш да го защитаваш и ставаш агресивна, когато хората правят логични предположения.
Ами, попитай го сама, защо не иска да те представи на приятелите си и на техните тогава, вместо да питаш нас.
Ако няма още някоя официална или неофициална приятелка, то за мен обяснението е че се страхува, че няма да те приемат и одобрят. А щом се страхува, то значи той самият вижда в теб нещо, което го притеснява и те дискредитира като официална половинка в очите му. След 9 месеца заедно това е лош знак, откъдето и да го погледнеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker