Нужда да споделя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужда да споделя
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 769 пъти
Здравейте,
Имам огромна нужда да споделя това, което ми тежи много.
Всичко започна с моето желание да си направя профил в сайт за запознанства. Първият, който ми съвпадна и ми писа се оказа мой колега от работа. Не го бях виждала 1 година, пък и не го познавах изобщо, виждали сме се на първия ми работен ден и малко след това. Той е симпатичен и тогава ми се стори готин. Мислих, че е някъв 20 годишен пикльо, а той се оказа на 36, както и да е. Помислих си, че това е съдба и трябва да се гмурна...
Писа ми той, на мен ми стана много неудобно, тъй като във фирмата има много интриги, а аз съм много тих човек и не искам да се говори за мен. Наистина той успя да ме успокои, говорихме си цял ден за всичко, за работа, за секс, за отношения, за хората. Започна да ми говори как ме харесвал още от първия ден и аз повярвах. Повярвах, че има чувства към мен. Аз не мога да кажа същото, само, че ми беше приятно да усещам, че ме харесват заради мен самата. А колко горчиво съм се заблуждавала. Той ми сподели, че има жена, има дете, но не се разбира с жена си и аз отново повярвах. Исках да бъда себе си, да не крия нищо, и това усещах и в него. Исках да имам приятел, мъж, семейство, като всеки човек... Случи се така, че спахме заедно. Може би ще си помислите какво леко момиче, не знам, може и такава да съм, но го поисках. Не съм била с мъж от години, заради недоверието, което имам във всеки. Сега реших да спра да се притеснявам и съжалих за това. Сексът беше много хубав, достави ми удоволствие. Уж се бяхме разбрали да сме заедно цял ден, но той избяга, аз тогава не го осъзнах. Уж каза, че му харесало, свърши 2 пъти. Да кажа, че не съм дебела, не съм и слаба, отпусната съм, примерно. Каза, че ми харесвал тялото... според вас, ако не харесваш човек можеш ли да спиш с него и да свършиш, изобщо?
След спането спря да ми пише, и аз се вкарах във филма, че има нещо, но ме беше страх, че си въобразявам.. Писах му да ми кажа истината... с хиляди мъки каза, че не чувствал нищо.
Въпросът ми е как може да сваляш звезди на човек, да го заблуждаваш, да го вкараш в леглото си и ай чао. Без обяснения, без нищо, сякаш той е отрепка?
За мен по-мъжко беше да ми каже, пич не ставаш в леглото, да ми обясни къде греша... В последствие видях, че е още с жена си.
Всичко е било за едното чукане... а аз отново съм наранена, сама, без самочувствие...
Не знам дали искам съвети и вие какви съвети бихте ми дали, но нормално ли е в днешно време всичко да е секс, без да знаеш какво причиняваш на човека отсреща...
Благодаря на всеки, който е прочел излиянията ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 14d9879977
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така правят женените мъже като искат да имат любовница. Лъжат, че са нещастни с жена си, че не спят с нея... Нищо ново под слънцето. Така трупаш житейски опит. Радвай се, че се е скрил, а не ти е загубил 10 години, лъжейки те, че ще се ожени за теб. И имай по-голямо самочувствие. Ако не се харесваш тръгни на фитнес, танци и пр.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 21a3acdc77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еми казал ти го е човека, няма чувства и никога не е имал. Харесвал те е дотолкова, до колкото да правите секс един или няколко пъти, но нищо повече, не може да отговори на очакванията ти за "романтична" връзка. Вместо да се самоизмъчваш, да се затваряш и да си набиваш комплекси го прати на майната си този мухльо и му напиши директно колко е жалък, да се възползва от неопитността и наивността на другите и да ги използва. Такива като него не обичат покорни жени. После продължавай да си търсиш нов приятел и бъде по-внимателна в избора си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker