Мъжът ми заспива с гръб към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми заспива с гръб към мен
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1751 пъти
Моят съпруг от години наред не ми обръща нужното внимание. Предпочита да е навсякъде другаде, но не и с мен и с децата. Рутината изцяло ни погълна. Не ме целува, сексът се случва рядко и ние влага грам чувство. Аз сякаш съм се сляла с вещите. Отказва да седнем тримата на масата, предпочита да сяда с майка си и баща си. Отказва почивки, романтични вечери, а имаме възможност тъй като той кара камион извън България. Времето когато е тук започна да минава в скандали. Да не говорим, че влиза в банята с телефона и бях го хванала да си пише с бившата. С която твърди, че са само приятели, тя също е семейна. При един наш скандал дори ми беше казал да си тръгна, ако искам. В същото време твърди, че много ни обича о всичко прави за нас. Не съм зависима от него финансово, искам да подчертая, че стоя защото го обичам. Опитвала съм да говоря с него - няма нищо нередно в това според него си набивам филми. Не искам кой знае какво, но не получава нищо друго освен материали неща. Аз все и ще смятам, че съм красива и искам да се чувствам желана. Една вечер след скандал аз се разплаках, той се обърна с гръб и заспа.. Не знам колко дълго се издържа така, не знам в който момент няма да направя някоя глупост..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8d631a8299
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отговори си на въпроса струва ли си да се занимаваш с човек, на който си му последната грижа и ти го е показвал многократно?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3d9759aa26
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Аз съм живяла с такъв мъж. Беше ми съпруг. Прибира се, взема приготвената от мен купа със салата и отива в съседния вход у родителите си. После се прибира, вечеря в хола пред телевизора и веднага след това си ляга, оставяйки масата както си е. Целувка - по празници по бузата. Секс - никакъв. Отделни матраци, отделни завивки.
Защото питаш авторке колко ще издържиш така, ти отговарям: аз издържах 15 години. Деца нямахме, понеже децата се правят със секс все пак. И мен като теб ме беше страх "да не направя някоя глупост". Е, накрая я направих тази глупост. Влюбих се! Ама се влюбих като ученичка, но и с ума на зрял човек. Разведох се моментално, още първата година след като срещнах този мъж. Направих го повече заради себе си, отколкото заради него. Той обаче се оказа на ниво. И се ожени за мен.
Вече 7 години не може да си пуснем ръцете, приятелите ни ни се смеят. Спим плътно прегърнати, задължително голи и зиме, и лете, за да усещаме по-добре телата си. Аз без него не мога да мигна една нощ, той също. Като съм в командировка, нощите ги прекарваме в разговори по телефона. Няма ден, в който да не си кажем колко се обичаме, а най-хубавата част от деня ни е вечерята на терасата. Всеки от нас си върши сэвестно работата, но още от сутринта няма търпение да се прибере, за да нацелува другия.
Така че, авторке, хайде вземи я направи тази прословута глупост! Колкото по-скоро я направиш, толкова повече щастливи години ти остават. Аз съжалявам, че търпях толкова дълго да бъда пренебрегвана и отхвърляна.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6e8420c421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хем ревете, хем не осъзнавате колко сте тъпи.
И, кой ти е виновен скъпа, че 15 години си стояла?
Кой те кара 15 години да висиш с него. За пореден път си личи как жените обичате да ви мачкат и да се държат с ввас като с боклуци. Ако ти казваше всеки ден, че тв обича щеше да търсиш противопшожното.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 493c62739a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре де, не разбирам защо продължавате да раждате деца на такива мъже? Преди да направите първото дете не го ли видя какъв е? Родителите му да не би да не са съществували или да са се държали коренно различно? Пишеш за децата в множествено число. След първото, защо реши да му родиш и второ? Той няма никакво уважение към теб. Мисли че си му вързана и няма къде да ходиш с деца. Спретни му едно показно. Нека не си мисли, че ако се разделите ще поемеш сама децата и ще го освободиш от отговорност. Напротив - нека опита какво е да гледа децата сам и да разбере какво поемаш в момента като грижа. Изчакай го да се прибере, излез и го остави сам с децата и с разяснение, защо си го направила. Обясни му (или ако нямаш смелост за директен сблъсък му напиши) че ти не си раждала деца, за да ги гледаш сама и без подкрепа на съпруг и повече няма да търпиш това. Постой 2-3 дена някъде без да си вдигаш телефона и да се обясняваш - в противен случай ще те заплашва и изнудва. Нека от бившата да търси съвети за гледането на деца или да ги стовари на майка си, да види тя колко дълго ще издържи. Нека ясно да разбере, че при развод, ще се наложи да поеме отговорността за двете деца. Изчакай да го удари на молба. От тази позиция вече ще обсъждате бъдещето си заедно, ако смятате че още имате такова.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 127b6cf230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, щом не си доволна, разведи се. И тогава си търси друг мъж. Обратното знаеш как се казва.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dc89161d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ох и аз на моменти много нежелана се чувствам секс все аз предлагам, понякога отказва, понякога не, но ми се иска мъжа да ме желае, а то все едно го прося...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 11e1d54c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 5. Е как 15 години ще живееш без секс? Направо лудост..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker