Изневерих на приятеля си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих на приятеля си
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1916 пъти
Здравейте аз съм момиче на 19 и имам връзка с едно момче от 11 месеца сме заедно всичко върви добре разбираме се и много се обичаме но аз преди него имах една много тъжна любовна изтория бях влюбена в едно момче но разбрах че е женен след което се разделихме и бях продължила напред но имах толкова много въпроси към бившия си но нямах отговори исках да знам защо ми го причини защо ме излъга как може да лъже толкова добре и тн. Но някак си бях продължила но преди 2 месеца бившия ми се обади настоя да се видим и аз реших да се видя с него да получа отговори на въпросите си и така срещнахме се и поговорихме след което той пожела да ме целуне но аз не му позволих и преди да си тръгна го прегърнах за последно когато се прибрах казах на приятеля си че сме се срещнали случайно и че сме поговорили но не му казах за прегръдката и от тогава на сам чувството за вина ме обива всеки ден не мога да си го простя. Та въпроса ми към вас е вие какво мислите да му кажа ли как ще се почувства той сигурно ще го нараня много а и ще го загубя понеже доверието ни крепи връзката и знам че ако му кажа сега за това той ще е съсипан и ще се разделим но аз го обичам много не си представям живата без него но пък и това чувство за вина ме съсипва чувствам се като една лъжкиня и като един парцал чувствам се много зле та това е изневяра как ще си го простя моля ви дайде ми съвет как да постъпя да му кажа ли или да си замълча? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: c47be0c4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като го обичаш сегашния толкова много, защо ходи на среща с бившия, който на всичкото отгоре е и женен? Защо не му отказа, ами хукна щом ти подсвирна? Какво не си разбрала, че трябваше да ти го обясни? Как си е разнообразявал семейния живот като те чукал тайно от жена си ли? И как не е имал никакво намерение да я остави заради теб? Че си тръгнала и да го прегръщаш заради доброто му отношение и уважението му към теб! Голямо доверие може да ти има човек наистина. Представи си как ще се чувстваш ако гаджето ти се среща с някоя бивша и я прегръща, готино ли ще ти е? Обичаш ли да те лъжат? Ако си човек с достойнство, признай му какво си направила. Оттам той да си реши иска ли да е с теб. Ако си мишка и лъжкиня, живей си с гузната си съвест. Изборът е твой.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7c0e570517
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,

Ако е само "една прегръдка" - пий един аналгин, отпусни си нервите и не го мисли. Бившият ти ти е бил скъп човек, прегърнала си го - голяма работа.

Вече, ти си познаваш приятеля най-добре, тъй че прецени си как той би приел признанието за прегръдката, но със сигурност не е кой знае какво за да го сравняваш с "изневяра".

Предполагам, че с приятеля ти не сте на "ниво - прегръдки" та да има сравнение. :D

Успокой се, не го мисли и си реши дали да му признаеш или не. И да не му признаеш, не е нищо кой знае какво.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5790b442d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прегръдката не е изневяра, така че се успокой и не си създавай излишни проблеми с излишни признания.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d1506ef56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не му казвай, между теб и бившия ти приятел нищо нередно не се е случило. Не допускай една безмислена прегръдка да развали прекрасни отношения

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e4c1f4778e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако си преспала с бившия е изневяра. Ако си го прегърнала, не е изневяра. Не казвай нищо на приятеля си. Все пак ти си имаш лично пространство и си го отстоявай.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4b076da727
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбира се, че трябва да си замълчиш, какво ще спечелиш като му кажеш?! В крайна сметка нищо особено не се е случило. Не го мисли повече и не си вменявай чувство за вина. Човек се влюбва повече от един път в живота си, вероятно и ти не си първата на твоя сегашен приятел. Няма идеален сценарий в живота, трябва да се прощава и да се правят много компромиси, ако искаш да задържиш някого. Далеч повече от една прегръдка. Явно ти имаш чувства към предишния си приятел и това те смущава. Нормално е, но с него нямаш бъдеще, а и колко пъти още ще те излъже! Мисли и се концентрирай в настоящата си връзка и не си причинявай повече неприятности, не споделяй и с приятелки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7ecec9d378
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Проблема е че си правила нещо зад гърба на приятеля си, не че си прегърнала този и онзи. Затова те гони съвестта. Приеми тази грешка и повече не повтаряй. Може да поискаш прошка от приятеля си за действията си (не прегръдката), ако смяташ че ще ти помогне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker