Влюбих се ужасно силно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се ужасно силно!
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1800 пъти
Здравейте! Преди време се запознах с един мъж в Интернет. Говорихме си постоянно... Той ми пишеше често и аз на него. Всичко беше супер, дори се видяхме на живо а сме от далечни градове, доста далечни. До тук добре. Изведнъж обаче той спря да пише, като постоянно повтаря, че не е приказлив в чата и, че не му е ок там да говори.. , предпочита на живо и наистина на живо си говорим доста. Много е сериозен. Вече три пъти сме се виждали и си изкарваме чудесно, той е истински джентълмен, дори последният път е отказал на децата си да ги изведе, защото е зает с мен. Те са големички. Сега предстои да се видим четвърти път. През тези срещи не е имало интимен контакт между нас. На последната ни среща аз му споделих, че го харесвам и имам емоции, но той каза... Не знам какво да кажа, след това каза-Не искам да кажа нещо, което иии спря. Лошото в историята е, че все аз го търся... Аз пиша аз звъня... А като го правя му е супер приятно. Не разбирам, защо ще иска да се виждаме а реално не ме търси.... Иначе като му пиша винаги пита как съм и т. н., не ми отказва да се чуем или нещо друго, но просто не ме търси, изключително рядко, много. Не разбирам... При условие, че съм споделила за емоциите си, той иска пак да се видим... Харесва ли ме, иска ли нещо, не иска ли, не разбирам. Моля дайте ми съвет как да постъпя с този човек. Да се откажа ли или да му дам време? Човека е разведен с две деца. Като децата си живеят при майка си. Тя го е оставила. Знам, че са в добри отношения заради децата. Но той е преживял тежко раздялата им. От 3 години е сам. Ще съм благодарна за всякакви мнения и съвети, относно как да постъпя. Благодаря Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: f143aca664
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Тя го била оставила. Знам..." Знаеш, това, което той ти е казал А ти е казал каквото иска и каквото му изнася на него. Възможно е и изобщо да не е разведен, да си пише с още десетина наивници като теб, да има любовница/и и каквото още се сетиш- или не се сещаш. Чеше си егото и си търси разнообразие с теб. По-добре за самата теб е да прекратиш отношенията с този човек. После може и да съжаляваш.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4fb6108883
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цялата работа е, че той не се е влюбил ужасно силно, иначе действията му щяха да са по-показателни

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4d207591e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Един мъж щом не те търси пръв, значи не си му интересна. Да, ако му пуснеш няма да ти откаже и ще те оправи, но до там. Просто спри да се занимаваш с този човек и продължи напред без да го търсиш. Мъжете обичат да гонят плячката, а не да им се слагат на тепсия. Вие сте от различни градове, явно далечни и просто всичко се обезмисля

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c8e6e0f42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно няма доверие на женския пол, жена му му е забила нож в гърба и сега го е страх да се обвърже.
Преди 3 м и аз бях влюбена до полуда в един мъж на 34, също разведен с детенце, но след много протакане от негова страна си каза, че вече няма вяра в жените и само щял да ми е в тежест, разбрах го, още го обичам и го чакам да се отърси от миналото, но явно не идва това време
Ж26

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5c7da6ddd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Как се оставате да ви правят на тийнеджъри? Просто върти още доста. Ако те иска, ще те търси и той

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 88882f965b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мъж много трудно зарязва жена си, авторке, особено когато има две деца. Замисли се и над факта че тя го е зарязала. Тук има нещо, което той ти спестява. А по това, което разказваш мисля, че той само чака тя да го повика обратно и тогава ти си аут. Този човек ако има чувства към теб няма да се държи по този начин. Да, мъжете трудно признават чувствата си, особено ако са искрени, но самото му държане ще го издаде. Спомням си когато се запознахме с моя мъж. Не можех да се оттърва от него-причакваше ме вечер пред къщи, идваше на работата ми да ме търси, звънеше ми с повод и без повод. Така са влюбените мъже. Виждам, че ти си влюбена в този човек и не искам да те обезкуражавам, но много по-добре е да си изясниш нещата преди да си хлътнала съвсем. Дано не съм права, но си струва да се замислиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 942ee37cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке от личен опит ти казвам, спри недей! Минавам през това все още... Боли и то много, не си го причинявай. Не е единствен, не е незаменим. Мъжете обичат да са център, обичат да ги галят по егото, убедих се сама! Иии знаеш ли вече ме е яд сама на себе си, съжалявам се каква глупачка съм била ии колко долна съм изглеждала. Имам си приятел от 10 години... И знаеш ли, когато мъжът те иска нищо не го спира, той не те оставя, той е твоята упора.. твоята стена на, която са се опреш когато имаш нужда. А този другия в моя случай е... Не бих казала вече нищо, защото не мога да лъжа себеси, нооо не си струва сълзите, пиянските вечери и дни.. нищо не струва. Такъв мъж не заслужава такава жена, някой мъже просто ммм не са направени и пригодени за такава жена. Така, че мила спри! Дай си време, времето ще ти помогне. Не, няма да го забравиш, но няма да те боли така. И след време ще осъзнаеш, че този човек не е бил за теб. :) бъди щастлива и се опитай да него търсиш, знам че е трудно и то доста ноо така е най-добре. Когато на мен ми казваха това си виках да бе.. ама аз се интересувам от него и т. н. е мога и без него :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker