Не мога да обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да обичам
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1305 пъти
Това е. Да посетя ли психолог? Не мога да обичам, никого, нито дори брат си, нито дори себе си. Не мога да се влюбя, никога не съм се влюбвала, а съм на 26. Изпитвам сексуално желание, затова не мога да кажа, че съм асексуална, напротив. Просто изпитвам погнуса от собственото си тяло, страх от секса, от докосванe. Но не съм била с мъж. Как бихте ме посъветвали? Какво да направя, за да отворя сърцето и душата си без страх?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3c9afcf4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да играеш World of Warcraft.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dbd51eab09
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Върви на психолог, не си много в ред.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2ceafea216
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Но не си била с мъж. Искаш да кажеш, че на 26 си още девствена. Ако всичко което си написала е истина ти момиче си много зле. За какво сърце и за каква душа говориш, аз усещам че ти липсват и двете щом за толкова години не си постигнала нищо. Като изпитваш сексуално желание как удовлетворяваш това желание. Поне мастурбираш ли за да ти олекне поне малко. Аз започнах да мастурбирам от много малка макар че за пръв път направих секс едва на 19 г. Ти знаеш ли какво е оргазъм.

Ж 37

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dc41acdc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на психолог. Вероятно имаш някаква травма.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7a22942882
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Пишеш глупости, изпитвала сексуално желание, но се страхува от секса!? Какво ще направиш, много ти се ходи в гората, но те е страх да навлезеш в нея? Или преодоляваш страха, затваряш очите и разтваряш краката, или продължаваш да мечтаеш за секс. Гледай поне порно, може и да се престрашиш, че времето няма да те чака, годините бързо преминават.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d4b832a983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е и какво като не си правела секс. Много ме интересува. Изобщо не ме интересува кой е правел секс и кой не. Като, че ли това е много важно. Сексът за мен е тема табу. А пък от друга страна сега при българите изобщо не е важно да създадеш семейство и да имаш деца. Българите изобщо не държат на това. Повечето българи остават бездетни за цял живот. Много хора все казват като видят някой неженен, че той е много срамежлив и затова не се е оженил. Това са глупости! И едно време хората не са били много отракани, но на почти всички им е вървяло да се женят и да раждат по много деца. А сега все не им върви в това да създават семейства, или може и да не искат, не знам. Изобщо не мога да им разбера акълите на днешните хора, но който има деца да има, който няма да няма, много ме интересува. Света без никой не е свършил и без никой няма да свърши. Живота си продължава. Деца ще си има винаги. Едно време раждаемостта е била висока и затова почти всички са се женели и са раждали деца, а сега е много ниска и затова хората не се женят, а не защото са "срамежливи". Тук не става въпрос за "секс" и за всякакви други глупости, а става въпрос, че тогава повече се е държало на семейството, а сега семейството се разпадна и не се държи на него. Но за това никой не ни е виновен. После хората само се сърдят, че не се раждат българчета, като че ли някой друг е виновен за това. А иначе сексът за мен е тема табу, за която не се говори. Хората какво ги интересува кой е правел секс и кой не. Това са пълни глупости!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d4b832a983
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещата не опират до това дали си "асексуална", или не. Просто сега живеем в такова особено време, в което изобщо не се държи на това да създадеш семейство и да имаш деца. Българите много бързо се промениха от към по-лошо. Едно време как всички здрави и прави жени са искали и са можели да създават здрави семейства и да раждат деца, а сега повечето не могат, или не искат да създадат семейство и да родят. Така, че това не зависи от съдбата и късмета на даден човек, а зависи най-вече от средата и обстановката, в която си израснал, както и от порядките в обществото. Да не би тогава да са раждали, защото са били много "сексуални", а сега да не раждат, защото не им се "прави секс", защото се правят на много "морални" и на много "страхливи", като че ли в това да имаш деца има нещо грешно и страшно. Не знам, не мога да си обясня защо сега е така, но едва ли е заради секса. Не ги разбирам днешните порядки. Изобщо не ме интересуват. Който ражда деца да ражда, който не ражда да не ражда. Много важно! На онова време секса е бил тема табу и за него изобщо не се е говорело, но почти всички жени са раждали деца, а сега само се говори за тези глупости, но повечето жени остават неомъжени и бездетни за цял живот. Просто има голяма разлика между днешните жени и жените от едно време. Тогава хората са имали други разбирания и друга ценностна система, на семейството се е държало много и то е било на преден план, а сега много не искат да раждат деца, защото не им се занимава с тях. Сега всеки гледа да дава глупави съвети на жените - защо ти трябва да се жениш млада, сега ти е времето да си поживееш, а не да се товариш да гледаш деца. Каквито са хората, такива са и порядките им!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 422a3d6d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тя момичето пише, че не може да обича, те тука върху секса се фокусираха... Отиди на психолог, той ще ти помогне най-добре!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d4b832a983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво ме интересува, че те е страх от секса. Като те е страх, тогава няма да станеш майка и това е. Какво толкова? Не всяка жена може да роди дете. Но майчинството не се свързва само със секс. То е и много трудно нещо, за което не всеки става. На жените, които не са родили деца им е много по-лесно, отколкото на тези, които са станали майки. Така, че недей да занимаваш хората с проблемите си. Много хора сега обвиняват държавата, че не дава пари на българските майки и затова не се раждат българчета, но не са прави. Държавата ли е виновна, че повечето българки ги е страх от секса, срамуват се от тялото си и не могат да си намерят приятели, държавата ли е виновна, че се страхуват от раждането? Някои хора също казват, че "всяка жена" може да роди, но не всяка може да отгледа и да възпита дете. Не е така! И такива жени като авторката, която се страхува от секса доказват, че не всяка може да прави секс и да роди. Не всяка жена става за секс. Толкова ли не могат да разберат, че размножаването е инстинкт, който не всеки притежава и, че създаването на семейство е способност, за която не всеки става. Докога ще обвиняваме държавата за собствените си неуспехи и недостатъци? За да отгледаш и възпиташ дете най-напред трябва да го имаш, но много жени нито могат да си намерят приятел и да правят секс, нито могат да родят, тогава как ще дадат възпитание и образование на децата си, след като не могат да ги имат. В миналото как почти всички жени са можели да раждат, а сега повечето все не могат - все ги е страх от нещо било то от секса, или от раждането. В миналото жените са били много по-смели и отговорни, имали са ценности и са държали на майчинството, а сега само ги е страх и срам. Като, че ли това да родиш дете е нещо срамно и грешно. Жените от миналото ги разбирам, а на днешните жени изобщо не мога да им разбера акълите. Като ги е срам, тогава да отидат в някакъв манастир и да станат монахини.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 79d6277506
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Защо моя коментар е изтрит а един и същи човек е писал 3 коментира, за някакви си лигави деца а? Планетата е пренаселена, такъв идиот ли оставяте да се изказва и то 3 пъти. Алоо калпавия модератор, който не става за нищо и има цяла тема за това, няма да е лошо да си върши работата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker