Чувства на работното място - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувства на работното място
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1925 пъти
Здравейте! Работя във фирма, в която преди година уволниха мениджър и служител поради връзка на работното място. Няколко месеца след това синът на шефа ми ни стана мениджър. Винаги сме се разбрали и общували приятелски. Не се виждаме често, защото сме в различни градове, но всеки ден общуваме по телефона и няколко пъти месечно идва на посещения. В последните месеци говорим изключително много, да се закачаме, започна да ми пише от време на време и няколко пъти в писането ни прекрачихме границата на работните ни отношения с чисти свалки. Само че след всеки разговор, след всяко писане се отдръпваше и казваше, че не е правилно. Така след последния ни разговор се разбрахме да се придържаме към работните ни дух, но пак продължихме да говорим дълго и да се закачаме. Миналата седмица дойде в офиса и видях, че има смучка на врата. Попитах го шеговито къде се е ударил, но явно раздразнението ми си е проличало. След като се прибрах ми звънна и попита дали затова съм била унила и дали съм ок с това и му казах, че всичко е наред и че нищо не се е случило.. Малко по-късно ми писа, че е искал да ми каже, че се зарадвал да ме види и аз отговорих, че ще се видим пак след отпуските и цветно лято. По принцип е много сдържан, затворен и неприказлив и сме говорили по темата, че трудно прави крачка към някоя жена, която харесва. Затова и бях решила в същия ден да направя крачка към него като го питам дали вече няма да ме покани да излезем, защото не спирам да мисля за него и усещах, че се влюбвам. Сега не знам как да постъпя. Знам, че е редно да се държа нормално, все пак сме свободни хора и нямаме нищо, но просто усещах, че наистина ме харесва, както и аз него. Досега във връзките ми или аз съм била влюбена, а отсреща - нищо, или те са се влюбвали в мен, а аз не толкова. Сега усещах, че е взаимно и просто мислех, че го е страх как би се отразило в работата ни. Предполагам, че и двамата ще се чувстваме неловко след като се върнем на работа и трябва да продължим да се държим нормално. Не знам как да постъпя, наистина. Да се опитам да се преструвам, че нищо не се е случило и да продължавам да се държа нормално, да си търся нова работа или да му кажа как се чувствам. Някой изпадал ли е в подобна ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8e18bf81b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като ти е толкова трудно да запазиш дистанция и да се държиш професионално на работа, най-добре напусни. Работното място е за РАБОТА, не за флиртове и свалки, нито е бар или дискотека, нито е бардак. Някои хора много трудно го схващат това, като уволнените ти колеги. Ако и твоят флирт стане достояние на шефа, кого мислиш, че ще уволни?
Заради такива на вратите на офисите би трябвало с големи букви да пише " Не си вадете гениталиите, където си вадите хляба".

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 699d0aece5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сама казваш, че нищо не се е случило, за да не се държиш нормално. От това, което казваш изглежда, че просто е имало флирт между вас и че той си има своя си живот, както би следвало и ти да имаш твой личен. Върши си работата нормално и забрави за случилото се. Ако толкова го харесваш просто му кажи. От това, което чета забелязвам, че не ти пречи да напуснеш работата си, така че няма какво толкова да изгубиш.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5b1c8d8fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Шефът ти да не е случайно на 12 и да продавате лимонада на улицата.

Смучка?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e9bd917bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ех калинки ех малинки. Прочети bullshit jobs, твоята работа е точно от този тип щом мислите ви са все там долу.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 10b35ae70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако се харесвате, се ухажвайте. Утре може да си смените работата. По-смущаваща е смучката на врата. Той дали си няма друга?

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dd05ffbc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,

Аз те съветвам, да му предложиш да предприемете следващата стъпка, да станете по близки, като това да се случва извън работа. Чувствата трябва да се изживяват, особено когато има възможност да бъдат споделени, другия вариант е, той да откаже и ти отново ще имаш посока, да търсиш някой друг, макар и временно наранена. Излизайте, говорете си на живо, може и по интимни да бъдете, писането е приятно но е най добре да се види на живо, след няколко срещи дали ще желаете това да продължи.

Бъдете здрави!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0e907956a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абе на колко сте години? Това ми звучи толкова наивна и детска история. Момиче искаш ли да работиш там за по-дълго или не? Ако не ти е важно изобщо, давай със сина на шефа, иначе кротни се малко.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d4a6c733cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Остави, ако те иска той да действа. То, ако човек си върши работата, ако се харесват двама не виждам проблем, разбира се всичко трябва да става извън работа. На колко си? Може би го е страх, да не си изгуби работата.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c9ebfb2b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Таз любов към шефовете, таз истинска любов. Няма ирония тука, мъж с власт е привлекателен. Просто си помисли дали си готова после да се жалваш тук, когато той се хване с поредната влюбена офис кифла.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 61377b786a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не знам защо са тези язвителни коментари. На работа човек прекарва по-голямата част от деня си, сред колегите, напълно нормално е да се появяват симпатии към някой от тях. Сега по казуса на авторката- сдържан и трудно прави крачки, но се появява със смучка на врата? По това, което си написала, изглежда има интерес към теб, но май е по-скоро като за "колеги с привилегии", отколкото за връзка. Разбира се, може и да греша.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker