Защо всичко се случи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо всичко се случи
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1369 пъти
Какво всъщност е любовта, тя е едно красиво чувство между двама, тя е чувство на привързаност, чувство на всеотдайност към другия, превличане, симпатия, отдаденост към другия, едно не обяснимо покорство и привързаност. Любовта е постоянството към другия, едно не обяснимо чувство което е красиво и запълва празнотата в душата ти. Тя прави живота някак по лек, по-лесен за разбиране, по-лесен за живеене, някак си по-смислен и осъзнат. Тя е част от тайната човек да е щастлив в живота. Когато двама души се обачат живота е по красив. Пиша ти това защото явно ти не виждаш и си забравила и не знаеш какво е любовта, заблудена си, завладяна си от други чувства. Толкова години макар и трудни показвах всичките аспекти на любовта от моята страна, колкото и трудно да е било, колкото и болка да е имало в душата ми винаги съм носил любовта, винаги съм я носил, и показвал по мой си начин, и болката съм изтърпял, и душата съм си дал, в живота си да запазя любовта, трудно е било, всичко съм дал и много неща съм изтърпял, но когато отсреща не виждаш любовта, трудно е да я даваш както до сега. За пореден път в нашата любов имаше оскверняване и нараняване, бокла, и унижение, чувства и думи, който трябва да стоят далеч от любовта. Къде е същността, ще ти го кажа от мойте очи така както го виждам и така такто мисля, въпреки да съм ги казвал и писал многократно. В любовта не трябва да има егоизъм да мислим само за себе си, само ние как се чувстваме и какво искаме и какво желаем. На любовта не и трябват его и непокорност, не и трябва и инат. Тези неща отблъскват любовта и я превръщат в рутина, унищожават я и тя рано или късно си отива, отива далеч или никога не се връща, за да запазиш любовта се изисква и доброта, да даваш от себе си просто ей така, без очаквания, без угризения, без изисквания, просто защото това е любовта. Да обичаш човека си и да вървиш до него, рамо до рамо, не до кой да е, а до него, да го укриляш и уважаваш и да цениш качествата който притежава и да му даваш тези, които няма. Да се държиш така с него както ти очакваш да се държят с тебе. И така любовта ще продължава.

Вие бихте ли продължили ако любомия ви каже това след това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6de0678929
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекрасно е, че даваш такава обич. Но ако другият човек не го оценява, не я дарявай до безкрай.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e50473cbbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жената, сине, отива в чужди мъжки ръце, кога сърцето ти й е далече, кога й мълчиш с очи и не я галиш с ръце и с душа. Кога уж с тебе върви, а сама сеща себе си.

– Ако я обичам, тате? Не стига ли?

– Не стига, чедо. Сама жена си в постеля да замръква дълго не я оставяй! Да ти не топли друг мястото и да няма де ти сам да легнеш и да ти се напълнят ръце и сърце кога у дома си дойдеш.

Любовта, сине, цялата е огън и жар! Ако не я топлиш, замръзва и веке не е същата, мигар в нощите да спи в постелята до тебе.

– А как се топли обич?

– С блага дума, чедо. С грижа. Кога похвалиш премяната и сготвеното на софрата. Кога забележиш тъгата в усмивката и я разтушиш.

Да гледаш и да видиш, да слушаш и да чуеш тряб’а. Време да й даряваш.

Да ти е мъжка думата, каквото й речеш, на две да не става, ама и хатър да й не чупиш!

Обичта инат не трае. Товар от двама по-леко се носи, затуй в живот по двама крачат.

Женското сърце, сине, не е като мъжкото. Мъжете една севда носим в гърди до живот, като първата веке не любим! И втора, и трета да ни топли ложето, като първата втора обич си нямаме!

Жената, чедо, дълго търпи, много обича, ама очи ти, ако дълго й не бляскат отпреде, чезнат, сърце й след друга светулка тръгва топлинка да си дири!
Автор: Валентина Йоргова, из "Гласове в тихото"

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d2b715fc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всичко това се случва когато не си там където трябва да бъдеш! Когато си импотентен да направиш нужното, се жалваш тук като вдовица! Мислиш ли, че някога ще проумееш кое как е, ако очакваш да чуеш глас от пустинята! Нещата се случват между двама души, а не тук във форума! Като те е страх да живееш, тогава си остани сам със себе си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fc6d188efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам кэде съм осквернила любовта ни,но само знам,чете държа в сърцето си каквото и да става.Винаги съм искала само Теб!.Чакам ,отдалеко да ми се обадиш:)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b59c5737d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кое, след кое?

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 87c0596857
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Дори тази която е решила, че ти си нейния катил да се бърка и тя да е някоя непозната за теб, то се обади там за която са написани тези брътвежи и само тогава ще разбереш, , кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли, ,! За нея ще кажа че човек получава простотията която заслужава и ако е като повечето жени, ще се подцени! А пък на теб ще ти кажа, че е без значение дали си направил всичко на което си способен, щом не си направил нужното, нищо не си направил!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 76ce7bcce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Четем с приятелки темите тук и вземаме отношение по някои теми. Теб момче скоро не те бяхме чели и ако преди ти съчувствахме, защото те смятахме за чувствителен, то вече те съжаляваме, защото си жалък. Търсиш отговори на въпроси без да съзнаваш, че може би сам си създаваш проблемите. Когато понякога се появи обекта на твоите копнежи и се опитва като родител да те насади на гърнето и те гали по главицата за да направиш "чиш", а ти реагираш с рев защото от напъване си извършил „маневрата на Валсалва“ и в резултат - дефикация!
Вземи се успокой и погледни бельото си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker